-
Καλημέρα κ καλή εβδομάδα,
την Πέμπτη βράδυ προς Παρασκευή (4/5 προς 5/5) εκλάπη ένα αυτοκίνητο Fiat Moretti 128 από την περιοχή Πελεκάνου στην Πάτρα.
Το περίεργο είναι ότι το αυτοκίνητο αυτό είναι του 1969 και πριν από λίγο καιρό είχαν κλέψει τις πινακίδες του κ λίγο αργότερα είχαν κλέψει από μία αποθήκη όλα τα ανταλλακτικά που είχαμε κ προορίζονταν για την ανακατασκευή του οχήματος!
Το όχημα είναι ερυθρού χρώματος και ανεβάζω μερικές φωτογραφίες όπως ήταν!
Τέλος θα ήθελα να ενημερώσω ότι είναι εύκολα αναγνωρίσιμο μιας κ κυκλοφόρησαν ελάχιστα στην Ελλάδα, καθώς επίσης ότι έχουμε όλα τα repair & service books του καθώς και ότι έχει αλλαχτεί πάνω του και με τι, οπότε ΑΝ κάποιος δει ή εντοπίσει ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ Fiat Moretti 128 ας κάνει τον κόπο να μου στείλει ένα ΡΜ ώστε να το ελέγξουμε!
Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων για τον χρόνο σας!
Φιλικά
ΝικόλαςΟΙ φώτος:
κ ένα λινκ με διάφορες εκδόσεις του:
http://club.telepolis.com/ale_gdb/Moretti.htm
Οι φωτογραφίες 'δανείστηκαν' από κάποια Ιταλικά sites καθώς κ το eBay μιας κ δεν έχω τον χρόνο να ανεβάσω τις δικές μας, ΑΛΛΑ είναι ολόιδιο (κ σε χρώμα) με το κόκκινο!
Τέλος εκλάπη με κινητήρα 1.3 λίτρων 'επάνω' του, αλλά στα ανταλλακτικά που έκλεψαν υπήρχε κ ο 'μαμά' 1.1 λίτρων....
-
την Πέμπτη βράδυ προς Παρασκευή (4/5 προς 5/5) εκλάπη ένα αυτοκίνητο Fiat Moretti 128 από την περιοχή Πελεκάνου στην Πάτρα.
Το περίεργο είναι ότι το αυτοκίνητο αυτό είναι του 1969 και πριν από λίγο καιρό είχαν κλέψει τις πινακίδες του κ λίγο αργότερα είχαν κλέψει από μία αποθήκη όλα τα ανταλλακτικά που είχαμε κ προορίζονταν για την ανακατασκευή του οχήματος!
Τέλος θα ήθελα να ενημερώσω ότι είναι εύκολα αναγνωρίσιμο μιας κ κυκλοφόρησαν ελάχιστα στην Ελλάδα, καθώς επίσης ότι έχουμε όλα τα repair & service books του καθώς και ότι έχει αλλαχτεί πάνω του και με τι, οπότε ΑΝ κάποιος δει ή εντοπίσει ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ Fiat Moretti 128 ας κάνει τον κόπο να μου στείλει ένα ΡΜ ώστε να το ελέγξουμε!
Φιλικά
ΝικόλαςΟΙ φώτος:
Οι φωτογραφίες 'δανείστηκαν' από κάποια Ιταλικά sites καθώς κ το eBay μιας κ δεν έχω τον χρόνο να ανεβάσω τις δικές μας, ΑΛΛΑ είναι ολόιδιο (κ σε χρώμα) με το κόκκινο!
Τέλος εκλάπη με κινητήρα 1.3 λίτρων 'επάνω' του, αλλά στα ανταλλακτικά που έκλεψαν υπήρχε κ ο 'μαμά' 1.1 λίτρων....
-
Φιλικά
ΝικόλαςΟΙ φώτος:
-
Τα καθίκια !! Μακάρι να το βρείτε γρήγορα φίλε μου...
-
Σίγουρα από γνωστό έγινε η δουλειά. Ή από γνωστό γνωστού που έμαθε την όλη φάση περί ανακατασκευής κλπ.
Η ρεζέρβα είναι μέσα στο χώρο της μηχανής ή έτυχε να την αφήσει κάποιος εκεί;
-
Πολυ περίεργη φάση, και αυτοι που έκαναν την δουλειά ήξεραν πολλά... πάντως είχε λογική η σειρά που 'χτυπούσαν'.
Οταν στο έκλεψαν είχες βγάλει καινούριες πινακίδες η ακόμα το αυτοκίνητο ήταν ακινητοποιημένο? -
Πολυ περίεργη φάση, και αυτοι που έκαναν την δουλειά ήξεραν πολλά... πάντως είχε λογική η σειρά που 'χτυπούσαν'.
Οταν στο έκλεψαν είχες βγάλει καινούριες πινακίδες η ακόμα το αυτοκίνητο ήταν ακινητοποιημένο? -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η ρεζέρβα είναι μέσα στο χώρο της μηχανής ή έτυχε να την αφήσει κάποιος εκεί;Όχι, εκεί έμπαινε, και στα 127 και στα 128 που ξέρω σίγουρα.
-
όντως εκεί ήταν η θέση της ρεζέρβας όπως και στα Citroen GS/GSA με σκοπό να ποροφούν μέρος της ενέργειας σε περίπτωση πρόσκρουσης!
Επίσης ΟΧΙ δεν είχαν προλάβαι να βγουν νέες πινακίδες!
Τέλος θα ήθελα να παρακαλέσω θερμά να μείνουμε στο κύριο θέμα του τόπικ, δηλ. αν υπάρχουν πληροφορίες για την κλοπή ή αν κάποιος έχει δει το συγκεκριμμένο όχημα κάπου!
Σας ευχαριστώ θερμά όλους για τον χρόνο σας κ το ενδιαφέρον σας
Φιλικά
Νικόλας -
-
Σου εύχομαι να το βρεις γρηγορα. στειλε μου pm να σου πω κατι που θελω
-
Ενημερωσε το τελωνειο ή δωσε φωτο στο λιμεναρχείο γιατι μαλλον πλοιο και Ιταλια μου μυρίζει....
-
Ο χρήστης Dimitris_ έγραψε:
Ενημερωσε το τελωνειο ή δωσε φωτο στο λιμεναρχείο γιατι μαλλον πλοιο και Ιταλια μου μυρίζει....Και μένα δυστυχώς κάτι τέτοιο μου μυρίζει...
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Ενημερωσε το τελωνειο ή δωσε φωτο στο λιμεναρχείο γιατι μαλλον πλοιο και Ιταλια μου μυρίζει....
Και μένα δυστυχώς κάτι τέτοιο μου μυρίζει...
+1
-
δυστυχώς το ίδιο φοβόμαστε κ εμείς!
το περίεργο σε κάθε πρίπτωση είναι το τι ήθελαν τις πινακίδες?
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
δυστυχώς το ίδιο φοβόμαστε κ εμείς!το περίεργο σε κάθε πρίπτωση είναι το τι ήθελαν τις πινακίδες?
Προφανώς για να διασφαλίσουν ότι δεν θα το μετακινήσετε - έως ότου βγάλετε καινούριες - και να έχουν το χρόνο για να προετοιμάσουν το τελικό χτύπημα....
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
δυστυχώς το ίδιο φοβόμαστε κ εμείς!το περίεργο σε κάθε πρίπτωση είναι το τι ήθελαν τις πινακίδες?
Μπορεί να ξεκίνησε σαν σουβενίρ και να κατέληξε στα αυτιά των επιτήδειων!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
δυστυχώς το ίδιο φοβόμαστε κ εμείς!
το περίεργο σε κάθε πρίπτωση είναι το τι ήθελαν τις πινακίδες?
Μπορεί να ξεκίνησε σαν σουβενίρ και να κατέληξε στα αυτιά των επιτήδειων!
η αλήθεια είναι ότι είχε τις (πολύ) παλιές Ελληνικές πινακίδες με τα 6 νούμερα... οπότε.... πολλές υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε!
-
Μπορεις να μου πεις ποσος χρονος μεσολαβησε απο την κλοπη των πινακιδων και το βανδαλισμο, μεχρι τη κλοπη του αυτοκινητου? (σου εκλεψαν και την αδεια μαζι?)
-
πρέπει να βρω τα χαρτιά από τις καταγγελίες... λογικά μέσα σε 3-4 μήνες έγιναν όλα!
Το θέμα της άδειας δεν θα ήθελα να συζητηθεί δημόσια, πάντως όχι δεν την έκλεψαν!
Εκλάπη Moretti 128 (Fiat)