-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σιγά μη ξέρουν ολοι τι τραγουδάνε οι λιμενεργάτες της Λίβερπουλ!!!

Πάσχο, το τραγουδι της Λίβερπουλ είναι φίλε. Μια εποχή το είχαμε ΠΟΛΛΟΙ υπογραφή εδώ στο φόρουμ
Καλώς! Όσο ζω μαθαίνω...!! Πως και το έβαλε ο Megane98 δεν κατάλαβα...!Μήπως για να θυμηθείτε τα παλιά...;!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Chelsea.-Κααααααλά.
-
από Αγγλία δεν πάω καμία ομάδα...μα καμία...
περισσότερο μου αρέσει το Πορτογαλέζικο πρωτάθλημα παρά το αγγλικό.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
από Αγγλία δεν πάω καμία ομάδα...μα καμία...περισσότερο μου αρέσει το Πορτογαλέζικο πρωτάθλημα παρά το αγγλικό.
+1
-
Ειδε κανεις το παιχνιδι Μπαρτσα-Εσπανιολ? Εχω την εντυπωση οτι η αποκαλυψη του ελληνικου πρωταθληματος δεν θα ειναι ο Μπορχα αλλα ο Ντομι. Ρε τι παικτουρα ειναι αυτος? Σαν σταματημενους τους περναγε.
Η πλακα ειναι οτι ακουσα στο ραδιοφωνο και ρεπορτερ του Παο να λεει οτι οντως παιζει φοβερα.
Μαρτυρατε χωρις ξυλο -
Μου φαινεται οτι θα αρχισουμε τα σερι με τα νταμπλ...
-
Αυτος ο Μπορχας ρε παιδια ποσα γκολ εχει βαλει στη ζωη του on-camera; Απο την ωρα που πρωτοσυζητηθηκε το ονομα του το ιδιο γκολ μας δειχνουν.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Αυτος ο Μπορχας ρε παιδια ποσα γκολ εχει βαλει στη ζωη του on-camera; Απο την ωρα που πρωτοσυζητηθηκε το ονομα του το ιδιο γκολ μας δειχνουν.Μια που το έθιξες.Στο πατρίδα του τον λένε el canguro ,σε βιδεάκι λοιπόν του TV maγκic με τα κατορθώματά του ο τύπος επιβεβαίωσε τον εν λόγω χαρακτηρισμό,χόρτασε το μάτι μου κεφαλιές.Φυσικά οι κεφαλιές του el canguro κατέληγαν την μπάλα στην καλύτερη περίπτωση 3 και 4 μέτρα μακρυά από το τέρμα
Είναι κι αυτός από τους παίκτες που ενώ σφάχτηκαν στο σορτσάκι του από Βενγκέρ και Μουρίνιο μέχρι Καπέλο και Ράικαρντ,αυτός επέλεξε τον νορβηγό δάσκαλο-τουρίστα.Ίσως γιατί μετά την ήττα στη Λειβαδιά έχει γίνει σοφότερος και αυτό λέει πολλά στον EL CANGURO
-
Ας τα χώνει κι ας τον λένε EL KATSIKI.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Αυτος ο Μπορχας ρε παιδια ποσα γκολ εχει βαλει στη ζωη του on-camera; Απο την ωρα που πρωτοσυζητηθηκε το ονομα του το ιδιο γκολ μας δειχνουν.
Μια που το έθιξες.Στο πατρίδα του τον λένε el canguro ,σε βιδεάκι λοιπόν του TV maγκic με τα κατορθώματά του ο τύπος επιβεβαίωσε τον εν λόγω χαρακτηρισμό,χόρτασε το μάτι μου κεφαλιές.Φυσικά οι κεφαλιές του el canguro κατέληγαν την μπάλα στην καλύτερη περίπτωση 3 και 4 μέτρα μακρυά από το τέρμα
Είναι κι αυτός από τους παίκτες που ενώ σφάχτηκαν στο σορτσάκι του από Βενγκέρ και Μουρίνιο μέχρι Καπέλο και Ράικαρντ,αυτός επέλεξε τον νορβηγό δάσκαλο-τουρίστα.Ίσως γιατί μετά την ήττα στη Λειβαδιά έχει γίνει σοφότερος και αυτό λέει πολλά στον EL CANGURO
Από τον el palto Κονσεισάο...τον προτιμώ!
-
Τα ίδια el skata είναι ούλοι τους.Μόνο για καζούρα είναι.Γι΄αυτό και βλέπεις ότι στις περισσότερες μεταγραφές περισσότερο χαίρονται οι αντίπαλοι παρά οι οπαδοί της ομάδας που τους παίρνει.
Εδώ βγήκε ο ανεκδιήγητος ο Τζίγγερ και είπε ότι έχει μετανιώσει που άφησε τον...el epale να γίνει γρια.Έχει αφήσει Καραγκούνη,Λυμπερόπουλο,Σειταρίδη,Κυριάκο,Κωνσταντίνου να φύγουν και νιώθει τύψεις για τον ''αρειανό''. Φυσικά οι παραπάνω κοστίζουν κομμάτι παραπάνω από την γρια μάγισσα
-
Αφηστε τα el caguro, el palto και του υπολοιπους el-εεινους και πηγαιντε να δειτε καμια μικροτερη κατηγορια που παιζουν παιδακια που διψουν για διακριση.
Με Α' Εθνικη ασχολουμαστε παλι σε κανα 2αρι χρονια που θα εχει ανεβει η ΕθνικαραΥΓ. Καθενας μας εχει την τρελλα του εδω μεσα...
-
Ο χρήστης ethnikaras έγραψε:
Αφηστε τα el caguro, el palto και του υπολοιπους el-εεινους και πηγαιντε να δειτε καμια μικροτερη κατηγορια που παιζουν παιδακια που διψουν για διακριση.
Με Α' Εθνικη ασχολουμαστε παλι σε κανα 2αρι χρονια που θα εχει ανεβει η ΕθνικαραΥΓ. Καθενας μας εχει την τρελλα του εδω μεσα...
Μακαρι να μην ανεβει ποτε η Εθνικαρα σου. Ελεος. Θα πατατε και το γηπεδο μας και θα χαλατε το χορταρι μας. Πως θα παιζουν οι παικταραδες του Ολυμπιακου σε ενα γηπεδο οπου θα το πατανε και οι τσουρουκαδες παικτες σας? Δεν θα δινετε και δραχμη κιολας. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Και στην τελικη αν θελετε να παιζετε αγωνες καντε τους σε τηλεφωνικο θαλαμο μπας και τον γεμισετε ,γιατι στα παιχνιδια σας δεν μαζευεστε πανω απο 10 ατομα -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Μακαρι να μην ανεβει ποτε η Εθνικαρα σου. Ελεος. Θα πατατε και το γηπεδο μας και θα χαλατε το χορταρι μας. Πως θα παιζουν οι παικταραδες του Ολυμπιακου σε ενα γηπεδο οπου θα το πατανε και οι τσουρουκαδες παικτες σας? Δεν θα δινετε και δραχμη κιολας. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Και στην τελικη αν θελετε να παιζετε αγωνες καντε τους σε τηλεφωνικο θαλαμο μπας και τον γεμισετε ,γιατι στα παιχνιδια σας δεν μαζευεστε πανω απο 10 ατομαΛίγος σεβασμός στην ιστορία του Εθνικού δεν θα έβλαπτε. Η Α' Εθνική έγινε πολύ φτωχότερη όταν τον κατάντησαν όπως τον κατάντησαν τον Εθνικό οι 'διοικήσεις'.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Και στην τελικη αν θελετε να παιζετε αγωνες καντε τους σε τηλεφωνικο θαλαμο μπας και τον γεμισετε ,γιατι στα παιχνιδια σας δεν μαζευεστε πανω απο 10 ατομαΛίγος σεβασμός στην ιστορία του Εθνικού δεν θα έβλαπτε. Η Α' Εθνική έγινε πολύ φτωχότερη όταν τον κατάντησαν όπως τον κατάντησαν τον Εθνικό οι 'διοικήσεις'.
Μαλλον δεν τα ξερεις καλα . Οι λιγοστοι οπαδοι του Εθνικου μας μισουν. Ποτε δεν καταλαβα γιατι. Ποσους τιτλους εχει κατακτησει ο Εθνικος και πρεπει να τον σεβαστω? Ολες οι ομαδες εχουν ιστορια οπως και το Ρουφ, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εχουν ΛΑΜΠΡΗ ιστορια.
Σε ρωταω λοιπον. Γιατι θα πρεπει να παιζει ο Εθνικος στο Καραισκακι απο την στιγμη που δεν θα πληρωνει τιποτα? Μετα θα παραπονιεσαι για το χορτο και οτι δεν μπορει να παιχτει ωραιο ποδοσφαιρο. -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Μαλλον δεν τα ξερεις καλα . Οι λιγοστοι οπαδοι του Εθνικου μας μισουν. Ποτε δεν καταλαβα γιατι.
αν γυρισεις λιγο (πολυ) πισω στο χρονο θα βρεις την απαντηση που ψαχνεις.
παντως ιστορικη ομαδα, ειναι.κατα τ'αλλα εχω βαρεθει να συμφωνω με τον GTI_, παρ'ολο που ειναι βαζελος.. αλλα για τον Μπορχα δεν εχω να πω κατι, ας μη βιαζομαστε, ας περιμενουμε να δουμε. εγω προσωπικα ελαχιστα τον εχω δει, φανταζομαι και οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν τον ξερουμε ουσιαστικα τον παιχτη. οτι γραφονται υπερβολες, γραφονται.. παντα ομως δε γραφονται; το μπορχα περιμεναμε για να το μαθουμε; και που ειστε ακομα, ερχεται και καλοκαιρι..
-
Αλλος ενας αγωνας εμεινε για την Εθνικαρα,αυτος με τον Μεσσηνιακο στη Ριζουπολη κ παταμε Καραϊσκακη
Ρεντ μην αγχωνεσαι δεν θα στο λερωσω
Συμφωνω με τον Ethnikara οτι θα ειναι στην πρωτη εθνικη σε 2 χρονια το αργοτερο ο Εθνικος...
-
Αστέρας Τριπόλεως! Ανέβηκε στην Β'!!!!
Πήρατε χαμπάρι τι λεφτά πέφτουν στην Τροπολιτσά από 2 ξενιτεμένους Έλληνες? Με Γεωργαμλή προπονητή?... Οχιιι??!!
Βασίλη για εξήγησέ μας!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αστέρας Τριπόλεως! Ανέβηκε στην Β'!!!!Πήρατε χαμπάρι τι λεφτά πέφτουν στην Τροπολιτσά από 2 ξενιτεμένους Έλληνες? Με Γεωργαμλή προπονητή?... Οχιιι??!!
Βασίλη για εξήγησέ μας!!
Αν περιμενεις απο εμενα σωθηκες.Ουτε εξω απο το γηπεδο δεν εχω περασει .Μετα την εποχη με τον Παναρκαδικο δεν ασχοληθηκα παλι.Θα ρωτησω ομως και θα μαθω .
-
Απο οτι διαβασα σε ενα μινι αφιερωμα,ειναι 2 εφοπλιστες που δινουν τρελα λεφτα κ εχουν πολυ μεγαλο μπατζετ για ομαδα Γ(τωρα Β) εθνικης!!!
Σε μεταγραφες απλα η διαδικασια εχει ως εξης: Ποσα θελεις ? Χ ! ωραια παρε Χ+Ψ ! Φερτε μου να υπογραψω.
Εφτιαξαν το γηπεδο,εγκαταστασεις,εχουν καλη ομαδα με καλη οργανωση(περιπου 30 ατομα προσωπικο,χωρις να προσμετραμε το αγωνιστικο κομματι) του χρονου η του παραχρονου θα ειναι και αυτοι στη Α' εθνικη...
υγ:Νικοοοο την Κυριακη οπως ειπαμε Θα παρουμε και τον TSτελιο μαζι μας,να μας συντροφευσει στην φιεστα
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#5]