-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Υπερβολικές απαιτήσεις βλέπω Βασίλη. Για ψυχραιμία.άσε που μπορεί να χαρακτηριστεί, γιατί το ίδιο περίπου γράφτηκε για την Κατεχάκη
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Υπερβολικές απαιτήσεις βλέπω Βασίλη. Για ψυχραιμία.
άσε που μπορεί να χαρακτηριστεί, γιατί το ίδιο περίπου γράφτηκε για την Κατεχάκη
Το θεμα με την Κατεχακη δεν το ειχα διαβασει ,το ομολογω . Παντως αν βρεθει καποιος στην θεση μου να εχει δεξια του νταλικα και αριστερα του τους θαμνους και την δικια του λωριδα να στενευει επικινδυνα και απο τις δυο πλευρες και δεν φοβηθει ,μπραβο του.Εγω βρηκα με τον καθρεπτη μου παντως τις πικροδαφνες ,σκηνικο απο american road horror movie!!
Ενα απλο κλαδεμα για να μην εξεχουν απο τις μπαρες ειναι αρκετο. -
Εννοείται ότι οι υπεύθυνοι δεν πρέπει να αφήνουν τα κλαδιά δέντρων και τους θάμνους να εξέχουν μέσα στον δρόμο σε ύψος που μπορεί να εμποδίζουν τα οχήματα καθώς αποτελούν θανάσιμο κίνδυνο για τους οδηγούς. Καμία σχέση με το θέμα της Λ. Κατεχάκη.
-
Να και μια 'κοντρα' που δεν ειχα ξαναδει.
2 Cayenne στην Εθνικη με προσπερασαν 'αερα'.
Η μια με πινακιδα ΜΟΟ ηταν Turbo - 100% Μαχλας - και η αλλη με πινακιδα ΒΒ (Γερμανικη) - 100% Κωνσταντινιδης - αλλα δεν προλαβα να δω ποιο μοντελο εχει.
Καθε φορα που τελειωνει μια προπονηση του Ο.Φ.Η. αυτα κανουν τα κωλοπαιδα; -
Αφού δεν τρέχουν στο γήπεδο...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αφού δεν τρέχουν στο γήπεδο...εχμμμ
...δεν εχεις και αδικο...
-
Βασιλίσης Σοφίας, σήμερα, 09:30 περίπου (στο ύψος του αγάλματος του τρούμαν): Τροχονόμος που βρισκόταν στο ρεύμα προς χίλτον και είχε ήδη σταματήσει τρια αυτοκίνητα για δακτύλιο στην 'νεκρή' λωρίδα (εκεί που παλιά έστριβε το φανάρι για ρηγίλης), κάνει σήμα σε άλλο ζυγό αυτοκίνητο που βρισκόταν στην αριστερή λωρίδα του αντίθετου ρεύματος (προς καλλιμάρμαρο). Αποτέλεσμα: τέσσερις κλήσεις για δακτύλιο και τρία αυτοκίνητα καραμπόλα - γιατί το αυτοκίνητο που κατέβαινε προς καλλιμάρμαρο πήγαινε με καμια 50 χαω.
Αυτό είναι που λένε με 1 σμπάρο, 7 τριγώνια!!!! Ρε σε ποια σχολή τα εκπαιδεύουνε αυτά τα κομάντα?????
-
-
-
Κάθετη σχάρα για σκι. Το έχω δει σε πολλά στο βουνό.
-
-
Στο πίσω τζάμι ενός Austin Montego 1300 αυτοκόλλητο που έγραφε:
'YES I AM SLOW
BUT I AM AHEAD OF YOU' -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στο πίσω τζάμι ενός Austin Montego 1300 αυτοκόλλητο που έγραφε:
'YES I AM SLOW
BUT I AM AHEAD OF YOU'Κυκλοφορουν ακομα αυτα;
-
Ευτυχώς τελειώνουν τα ανταλλακτικά.
-
Χτες σε Tipo, N στο πίσω τζάμι και χαμηλά στον προφυλακτήρα κίτρινο αυτοκόλλητο με μαύρα γράμματα:
'Street racing is not a crime'
πήρα φώτο, αλλά βγήκε χάλια
-
Το πήρε μεταχειρισμένο μάλλον. Όταν μάθει να οδηγεί καλά, δηλ. μετά από 2 μήνες, μπορεί να κατεβαίνει στα Λιμανάκια για εφαρμογή της νέας αυτής νομοθεσίας.
-
Έλεος!! Στις διακοπές του Πάσχα στον δρόμο μου προς Ναύπλιο, μετά τα διόδια της Ελευσίνας όταν η εθνική οδός είναι πλέον δυο λορίδες στην αριστερή λορίδα είχε πέσει κάποιου το ποδήλατο!! Στην μέση της λορίδας!!!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Χθές Κυριακή κατα τις 2-3 το μεσημέρι στην παραλιακή ένα γκρί Hyundai μάλλον είχε πέσει με πολλά πάνω σε σταματημένο σε φανάρι κόκκινο Toyota. Η μούρη του Hyundai και το πορτπαγκάζ του Toyota είχανε μπεί τελείως μέσα.
Πώς τα καταφέρανε τα ζώα? Η παραλιακή χθές είχε ελάχιστη εώς μηδενική κίνηση
Αν θυμάμαι καλά τα χρώματα των αυτοκινήτων, είναι το περιστατικό που είχε και νεκρό.
Αυτός που έπεσε πάνω, στα σταματημένα στο φανάρι, αυτοκίνητα μετά προσπάθησε να κλέψει ένα αυτοκίνητο από αυτούς που σταμάτησαν για να βοηθήσουν. Το σταμάτησαν όμως λίγο πιο πέρα.
Κρίμα που δεν σκοτώθηκε αυτός!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Αρα δεν θα έχω την ευχαρίστηση ( ) να δώ τα συντρίμια του τζαμπατζή πίσω μου ...Κοίτα να δείς...Έχεις ενα 350Z αν ο απο πίσω σου έχει καμιά 911 ίσως και να δεις συντρίμια του δικού σου αμαξιού Καλά κάνεις πάντως, τουλάχιστον θα τον τρομάξεις τον άλλο. Και'γω αν ήμουν στην θέση σου το ίδιο θα έκανα!
-
Δεν το είδα βέβαια αλλά το άκουσα στο δελτίο 'ειδήσεων' του Star:
Ένας 50χρονος, πηγαίνοντας με την 22χρονη ερωμένη του εκδρομή στο Ναύπλιο, έπεσε στα διόδια της Ελευσίνας πάνω στη γυναίκα του, υπάλληλο στα διόδια αυτά. Παρότι είχε φροντίσει να ενημερωθεί για το ωράριο εργασίας της γυναίκας του, δε μπορούσε να γνωριζει ότι εκείνη την ημέρα κάποια συνάδελφος της γυναίκας του θα ήταν άρρωστη και ως εκ τούτου η γυναίκα του θα έκανε υπερωρίες. Το αποτέλεσμα ήταν η γνωστή έκφραση 'ποιός την είδε και δεν τη φοβήθηκε'. Η γυναίκα του 'πλάκωσε' την ερωμένη του και την τάξη επανέφεραν οι περαστικοί και η αστυνομία. Φυσικά ακολούθησε το διαζύγιο και ο πρώην σύζυγος αποφεύγει πλέον τα εν λόγω διόδια...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!