-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πάω να γράψω μερικούς γύρους στην πίστα για να την μάθω.. Μόνο αν γράψω σχετικά καθαρό γύρο θα ποστάρω χρόνο.Την Degner Kurve με πόσα την περνάτε?
-
Kid
θα κάνω κι εγώ μερικούς γύρους σήμερα...για προθέρμανση. Εάν γράψω καλό χρόνο θα ποστάρω... ...αφού ποστάρεις πρώτος. Μην τα ξαναλέμε!
-
μόλις έγραψα 8.57.438 με το rallye στο ring. Screenshots όταν και αν θα φτιάξω ποτέ τις υπέρυθρες στο κινητό
-
Circuit : Suzuka
Car : Honda S2000 Type VTransmission : Manual
TCS : ON
ASM : OFF
Tyres : Sports SoftPower : +20%
Weight : -10%Number of laps : 12
Best laptime : 2.26.255Στα τελειώματα του challenge πιστεύω ότι θα είμαστε κοντά στο ±2.22.
-
Έχει εδώ και ένα μήνα το GTL δεν παίζει. Φορτώνει το μενού και στο κλικ στην επιλογή αυτοκινήτου με πετάει ντεσκτοπ.... Τα έχω πάρει. Έκανα επανεγκατάσταση, έχασα προσωπικά ρεκόρ, έχασα και τα σέιβ... Φορμάτ μάλλον.
-
-
2.21.681?
Πρέπει να μάθω την πίστα όπως και δήποτε, είσαι υπερβολικά πολύ μπροστά..
-
007
κάνε ένα χρόνο με την Μ3 χωρίς να αλλάξεις βάρος και ιπποδύναμη στο arcade mode για να είναι πιο δίκαιο. Πάντως το 7.51 δεν πιάνεται.
Μέχρι στιγμής γράφω 7.56.... ...χωρίς λάθη και πατημένος.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
2.21.681?Πρέπει να μάθω την πίστα όπως και δήποτε, είσαι υπερβολικά πολύ μπροστά..
βγάλε ηλεκτρονικά, το πνίγουν.
είναι κ απολαυστικό xωρίς αυτά το S...
-
Λόγω 288 αλόγων φοβάμαι το ακατάσχετο σπινάρισμα..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Λόγω 288 αλόγων φοβάμαι το ακατάσχετο σπινάρισμα..δεν σπινιάρει εάν προσέχεις το γκάζι στις στροφές...
-
007
κάνε ένα χρόνο με την Μ3 χωρίς να αλλάξεις βάρος και ιπποδύναμη στο arcade mode για να είναι πιο δίκαιο. Πάντως το 7.51 δεν πιάνεται.
Μέχρι στιγμής γράφω 7.56.... ...χωρίς λάθη και πατημένος.
Δεν καταλαβαινω τι εννοεις αφου δεν ειχα πειραξει απολυτως τπτ. Την ειχα επιλεξει απο εκει που εχει ολα τα σηματα των εταιριων δεν θυμαμαι τη mode ειναι και το μονο που ειχα πειραξει ηταν να απενεργοποιησω τα ηλεκτρονικα απο τα settings σε εκεινο το κοκκινο κουτι. Και δεν λεω ψεμματα...αν ειναι ξανακανω χρονο παει και πιο κατω...
Sports medium lastixa kai automatic auto itan to setup mou.
-
Weight : -10%Number of laps : 5
Best laptime : 2.24.018Ο ταχύτερος γύρος έγινε με 2 λάθη (φρέναρα πολύ νωρίς σε 2 στροφές) & χωρίς να έχω πάρει μία στροφή όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούσα, οπότε αισιοδοξώ αύριο -αν προλάβω να ασχοληθώ- να είμαι 2.22high με 2.23low..
-
Όντας αθεράπευτα κολλημένος με το 'ring, παραθέτω τους δικούς μου χρόνους με τ' αυτοκίνητα που πριν λίγες μέρες αναφέρατε ----->>>
...και βάζω και άλλα δύο, για να έχει ενδιαφέρον:
Σημείωση: χρησιμοποίησα χειριστήριο (που λεφτά για τιμονιέρες κλπ.) και έκανα έναν γύρο με το κάθε ένα, χωρίς ηλεκτρονικά βοηθήματα. Αφήστε τη Σουζούκα, το 'ring έχει το 'ψωμί' ...
Υ.Γ. (πρωϊνό) : μόλις τώρα είδα, πως τελικά μιλούσατε για το 106 Rallye και όχι το GTi που δοκίμασα εγώ, λάθος μου ...
-
Govus
το Ριγκ έχει το ψωμί αλλά καταντά κουραστικό. Είναι μεγάλη και απαιτητική...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Govusτο Ριγκ έχει το ψωμί αλλά καταντά κουραστικό. Είναι μεγάλη και απαιτητική...
ΟΚ, το 'γυρνάμε' τότε στη Suzuka (την οποία ομολογώ πως αντιπαθώ...) . Για όσους βαριούνται να 'τρέχουν' πάντως , υπάρχει και η (εξ' ίσου αληθινή) Tsukuba (δεν θυμάμαι όμως αν βρίσκεται στο arcade mode) ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το Ριγκ έχει το ψωμί αλλά καταντά κουραστικό. Είναι μεγάλη και απαιτητική...Ανάποδα τα λες!! Η μόνη πίστα που δεν κουράζομαι να τρέχω είναι!! Ξανά...και ξανά...και ξανά...δε βαριέσαι ποτέ!!! Άκου κουραστικό...τσκ...τσκ...τσκ...
(δεν κάνω πλάκα πάντως)
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Govus
το Ριγκ έχει το ψωμί αλλά καταντά κουραστικό. Είναι μεγάλη και απαιτητική...
ΟΚ, το 'γυρνάμε' τότε στη Suzuka (την οποία ομολογώ πως αντιπαθώ...) . Για όσους βαριούνται να 'τρέχουν' πάντως , υπάρχει και η (εξ' ίσου αληθινή) Tsukuba (δεν θυμάμαι όμως αν βρίσκεται στο arcade mode) ...
govus ένα ένα τα πάμε...κάνε λίγο υπομονή να ολοκληρώνουμε.
-
Govus
κάνε έναν χρόνο με Μ3 απλή στο Ring να δούμε εάν μπορείς να καταρίψεις το 7.51 του 007. Θα έχει πλάκα να τον κάνεις να ξανατρέξει...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Weight : -10%Number of laps : 5
Best laptime : 2.24.018Ο ταχύτερος γύρος έγινε με 2 λάθη (φρέναρα πολύ νωρίς σε 2 στροφές) & χωρίς να έχω πάρει μία στροφή όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούσα, οπότε αισιοδοξώ αύριο -αν προλάβω να ασχοληθώ- να είμαι 2.22high με 2.23low..
kid... ...εάν σου πω ότι τον βελτίωσα θα με συχτηρίσεις;
2.20.293
βγάλε τα ηλεκτρονικά...ειδάλλως...
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality]