Μια προταση για τους γρηγουρους τους φορουμ - γαλουχηση
-
Φιλοι, δεν συγκρίνεται η μηχανή με το αυτοκίνητο.
Καταρχήν- είναι αγχολυτικό. Ξεκινάς για ταξιδάκι και δεν σκέφτεσαι αν θα χει κίνηση, αν βρείς θέση στο καράβι και άλλα τέτοια.
- αίσθηση. Αλλο πράγμα τα πολλά άλογα σε λίγα κιλά. Η Super Tenere μου έχει 70 άλογα (μοντ.93) 5 βαλβίδες στον κύλινδρο, 0-100 σε 4,7. Για ποιο λογο να γαζωσω με το αμάξι.
- ρανταρ. Βαζεις το λουκετο με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτεται και η πίσω πινακίδα και έχει το κεφάλι σου ήσυχο.
*...ομως η μηχανή είναι χειρότερη από ναρκωτικό. Είναι δύσκολη η απεξάρτηση και στο τέλος θα σε σκοτώσει. Ο Αγγελος ήταν ένας μηχανόβιος με όλη τη σημασία της λέξης. Από το προηγούμενο σάββατο κάνει παρέα στον αγαπημένο του Ayrton. Τα έργα στην Αθήνα νίκησαν το πανάκριβο κράνος του και τη δερμάτινη στολή παρόλο που πήγαινε με μόλις 60χλμ. Οσοι εδώ στη θεσ/νίκη και σ'όλη την Ελλάδα που τον γνώρισαν θα τον θυμούνται για πάντα. - Η super tenere μου πωλείται
-
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
- είναι αγχολυτικό. Ξεκινάς για ταξιδάκι και δεν σκέφτεσαι αν θα χει κίνηση, αν βρείς θέση στο καράβι και άλλα τέτοια.
Την επόμενη φορά που θα δεις κάποιον να βγαίνει από μια Άλφα, ένα Ραλί, ένα Σκούμπι κ.τ.λ με ένα χαμόγελο που θα χρειαστεί ...πλαστική χειρουργική να αφαιρεθεί θα καταλάβεις ότι κάποια αυτοκίνητα είναι επίσης αγχολυτικά, απλά χρειάζεται περισσότερη οργάνωση πριν ξεκινήσεις για να αποφύγεις την κίνηση.
- αίσθηση. Αλλο πράγμα τα πολλά άλογα σε λίγα κιλά.
Όλοι οι κάτοχοι Ραλί θα συμφωνήσουν με αυτό. Κι εγώ, έχοντας μια Άλφασουντ με 120 ίππους για ~900 κιλά.
Η Super Tenere μου έχει 70 άλογα (μοντ.93) 5 βαλβίδες στον κύλινδρο, 0-100 σε 4,7. Για ποιο λογο να γαζωσω με το αμάξι.
Δεν είναι απαραίτητο ένα όχημα να κάνει 0-100 σε