-
-
-
-
Τί 'του ξέφυγε'; Ούτε μια λασπούλα δεν έχει, πιο καθαρό κι από παρθένα είναι. Υποψιάζομαι ότι το πήγαινε σαν κότα για να μην του λερωθεί.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τί 'του ξέφυγε'; Ούτε μια λασπούλα δεν έχει, πιο καθαρό κι από παρθένα είναι. Υποψιάζομαι ότι το πήγαινε σαν κότα για να μην του λερωθεί.Άσε, με μία σχέση πάνω ήταν συνέχεια..
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Καλά το πήγαινες αλλά στο τέλος σου ξέφυγε.
Το νερό είναι πιο δεξιά.Τί 'του ξέφυγε'; Ούτε μια λασπούλα δεν έχει, πιο καθαρό κι από παρθένα είναι. Υποψιάζομαι ότι το πήγαινε σαν κότα για να μην του λερωθεί.
Μάλλον αλλιώς το εννοεί ο tazio το 'ξέφυγε'
Αλλά το GTI δεν βγαίνει σε βαθύ γαλάζιο
-
-
-
Με χαρά βλέπω όμορφα αυτοκινητάκια στο forum, είχα να μπω 15 μέρες και είδα νέα μέλη με οχήματα-κοσμήματα. Το θέμα είναι ότι είχα πεταχτεί μέχρι την Ιταλία κι έκανα κι εθίστηκα στα ιταλικά αυτοκίνητα. Με το που γύρισα λοιπόν, έκανα τις αγορές μου για το καλοκαίρι.
Πήρα κάτι για την πίστα και κάτι για τις ήρεμες καλοκαιρινές βόλτες. Και επειδή αυτά τα ιταλικά χαλάνε εύκολα, το πήρα εις διπλούν .
-
Δημήτρη, εδώ ποστάρουμε τα δικά μας αυτοκίνητα βρε!! Αν έχεις κι άλλες τέτοιες φωτογραφίες, καλύτερα να τις βάλεις εδώ
-
μηπως αυτες τις φωτο τις τραβηξες στην ιμολα? στην Φ1?
-
Λες να πήγαινα σε αγώνα F1 με μαγιό; Όχι, στη Βουλιαγμένη ήμουν, το Σάββατο πριν την Κυριακή των Βαίων, σε συνάντηση 16 ελληνικών Ferrari. Σύντομα θα υπάρξει και εκτενέστερη δημοσίευση.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Δημήτρη, εδώ ποστάρουμε τα δικά μας αυτοκίνητα βρε!! Αν έχεις κι άλλες τέτοιες φωτογραφίες, καλύτερα να τις βάλεις εδώMα και αυτά δικά του είναι....
Μέχρι που άλλαξε πλευρό!!!
-
Αφού το λέει καθαρά ο άνθρωπος. Τα αγόρασε...
-
xe xe και αμα σου πω οτι δεν μου κανε εντυπωση .. γιατι εκεινη την μερα ειχε 34 βαθμους και ενανς ηλιο ... καπσεροοο αφου γυρισα και ημουν με γιαουρτια στην μουρη για 2 μερες
-
-
Να και δική μου αγάπη
-
Καταπληκτική
Όνειρο πολλών!! -
Ευχαριστω ROCSTA
-
Την έχεις πάρει καινούρια; Πόσα χρόνια την έχεις και τη διατηρείς σε τόσο καλή κατάσταση;
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!