-
Ε ναι η 200 εεν ειναι και οτι καλυτερο... Καταργουνται σιγα σιγα αυτοι οι κινητηρες.Ακουσα οτι μπορει να μπει και στην SLK το μοτερ turbo απο την Β .
Η 280 μου ακουγεται και εμενα καλη επιλογη...Ο τριλιτρος ειναι πολυ εξελιγμενος τεχνολογικα και με πολυ καλα χαρακτηριστικα λειτουργιας.Το 7G το χρεωνουν 3000 ευρω ομως ,οποτε για χειροκινητο το βλεπω. -
Ολα καλα ολα ωραια με την mercedes , αλλα γιατι θα πρεπει ρε παιδια να δωσει καποιος ενα σωρο λεφτα , και να χεφτιλιζεται απο ολα τα δυνατα καμπριο της αγορας (S2k, z4 , TT 3.2, 350Z) σε επιδοσεισ κ οδ.συμπεριφορα . θα μου πειτε ανεση κ ιματζ, συμφωνοι, αλλα περα απο αυτα πολλα τα λεφτα για ενα αδυναμο αυτοκινητο σαν την slk
-
vargas
Ολα καλα ολα ωραια με την mercedes , αλλα γιατι θα πρεπει ρε παιδια να δωσει καποιος ενα σωρο λεφτα , και να χεφτιλιζεται απο ολα τα δυνατα καμπριο της αγορας (S2k, z4 , TT 3.2, 350Z) σε επιδοσεισ κ οδ.συμπεριφορα . θα μου πειτε ανεση κ ιματζ, συμφωνοι, αλλα περα απο αυτα πολλα τα λεφτα για ενα αδυναμο αυτοκινητο σαν την slk
231 αλογα εχει η 280 ,λιγα ειναι ?Το ττ εχει 250 και το roadster θα ερθει Ελλαδα σε 1 χρονο το λιγοτερο.Βασικα του φιλου δεν του αρεσουν τα υπολοιπα και προσωπικα νομιζω οτι το s2000 και το 350 ειναι πιο σκληροπυρηνικα ,απο την slk .Παντως πιστευω οτι το τωρινο μοντελο ειναι ενα αλμα σε σχεση με το πρωτο ακομα και σε θεμα κρατηματος και αισθησης.Μεγαλο ατου η σκληρη οροφη.Δεν ειναι και ευκαιρια ομως
-
Αλλο target group εχει η Mercedes και αλλο η Honda π.χ. Απο ανεκαθεν η Μερκ δεν εφτιαχνε καθαροαιμα σπορτ αυτοκινητα κλπ. Απευθυνεται σε ατομα που εχουν να τα δωσουν, που μετα θελουν να πανε σπιτι τους απο τη δουλεια και να μην καταλαβαινουν ουτε μια λακουβα στο δρομο με τη μουσικουλα ηρεμα και ωραια και το σαββατοκυριακο να πανε και στο εξοχικο με τη γυκαικα, ανοιγουμε και την οροφη για να αεριστη η μπουκλα + το αστρο + την ιστορια + το image οπως ειπες + το οτι ειναι Μερκα με οτι και αν αυτο συνεπαγεται.
Σιγα τωρα μην κατσει ο αλλος να τα στηνει στα φαναρια. Αλλα και να εξευτελιστει οπως λες νομιζεις θα τον νοιαξει? Αν πχ εγω εχω Ferrari και με περασει στο δρομο η Μπεμπα 1000+ ιππων (τυχαιο παραδειγμα) νομιζεις θα με νοιαξει? Απλα πραγματα... -
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Ολα καλα ολα ωραια με την mercedes , αλλα γιατι θα πρεπει ρε παιδια να δωσει καποιος ενα σωρο λεφτα , και να χεφτιλιζεται απο ολα τα δυνατα καμπριο της αγορας (S2k, z4 , TT 3.2, 350Z) σε επιδοσεισ κ οδ.συμπεριφορα . θα μου πειτε ανεση κ ιματζ, συμφωνοι, αλλα περα απο αυτα πολλα τα λεφτα για ενα αδυναμο αυτοκινητο σαν την slkTo TT είναι πλέον 'old news' (και προσθιοκίνητο ), η Ζ4 έχει πανί πάνω απο το κεφάλι σου, το 350Ζ δεν πιάνει μία όσον αφορά την ορατή (και απτή, στο εσωτερικό, ποιότητα - α, είναι και βαρύ το γκάμπριο ) και το S2K πολύ σκληροπυρηνικό!
-
εγω παντως δεν μιλησα για φαναρια , στα φαναρια δεν ασχολειται κανεις με slk....Αλλα σε επαρχιακους δρομους ( π.χ επιδαυρου...) γιατι να τρωει ξυλο ενα αυτοκινητο 230 ps απο πολυ πιο αδυναμα καμπριο ... Α κ οσο για το ιματζ τησ μερσεντες υπαρχει πολυς κοσμος που το αγνοει ....ετσι για να μην ξεχνιομαστε
P.S: Παιδες αλλο z4 allo slk ...μην συγκρινουμε την ...... με την βουρτσα
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Αλλο target group εχει η Mercedes και αλλο η Honda π.χ. Απο ανεκαθεν η Μερκ δεν εφτιαχνε καθαροαιμα σπορτ αυτοκινητα κλπ. Απευθυνεται σε ατομα που εχουν να τα δωσουν, που μετα θελουν να πανε σπιτι τους απο τη δουλεια και να μην καταλαβαινουν ουτε μια λακουβα στο δρομο με τη μουσικουλα ηρεμα και ωραια και το σαββατοκυριακο να πανε και στο εξοχικο με τη γυκαικα, ανοιγουμε και την οροφη για να αεριστη η μπουκλα + το αστρο + την ιστορια + το image οπως ειπες + το οτι ειναι Μερκα με οτι και αν αυτο συνεπαγεται.
Σιγα τωρα μην κατσει ο αλλος να τα στηνει στα φαναρια. Αλλα και να εξευτελιστει οπως λες νομιζεις θα τον νοιαξει? Αν πχ εγω εχω Ferrari και με περασει στο δρομο η Μπεμπα 1000+ ιππων (τυχαιο παραδειγμα) νομιζεις θα με νοιαξει? Απλα πραγματα...ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
....Αλλα σε επαρχιακους δρομους ( π.χ επιδαυρου...) γιατι να τρωει ξυλο ενα αυτοκινητο 230 ps απο πολυ πιο αδυναμα καμπριο ...Νομίζω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις τη διαφορά θα την κάνει ο οδηγός. Ειδικά για τη νέα SLK λένε καλά λόγια από οδηγικής πλευράς οπότε αν ο οδηγός δεν είναι άσχετος δεν θα φάει ξύλο από πιο αδύνατα.... (Σκεπτόμενος μια Elise σαν το αδύνατο.... αναθεωρώ: τουλάχιστον δε θα φάει περισσότερο ξύλο από ότι τα άλλα....)
SLK 280