-
τι έχετε να πείτε γι' αυτο; κάτοχος BMW έχει αφήσει παρκαρισμένο το αυτοκίνητο του στο πάρκινγκ του πολυτεχνείου θεσσαλονίκης... Η φωτογραφία μιλάει μόνη της!
http://us.a2.yahoofs.com/groups/g_17308 ... EBXhJsOi_y
επειδή είναι και πολύ VIP πρέπει να κατέχει ΔΥΟ χώρους στάθμευσής!!
-
Φυσικά, αφού πλήρωσε δύο αμάξια για να πάρει ένα, δε δικαιούται δύο θέσεις στάθμευσης;
-
Τριάρα θα πιάνει μόνο μια θέση; Άντε, χαριστικά δύο.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Φυσικά, αφού πλήρωσε δύο αμάξια για να πάρει ένα, δε δικαιούται δύο θέσεις στάθμευσης;Δηλαδή επειδή τον έπιασαν μ@@@@α και το πλήρωσε διπλό θα την πληρώνουν οι γύρω του;
Αυτό πάντως συμβαίνει με πολλούς ανεξάρτητα από την αξία του οχήματος που οδηγούν.
Το 'απόλυτο' είναι στα σούπερ μάρκετ.
Εκεί είναι βοσκοτόπια, με τόσα ζωντανά μαζεμένα, όχι χώροι στάθμευσης. -
Χθες που πήγα βίλατζ υπήρχαν πάρα πολύ σαν το φίλο μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ένας με ΜL 350 που είχε παρκάρει άκρη άκρη και είχε κλείσει και του καθρέπτες και έπιανε μία θέση και δίπλα του ένας με κορόλα που μάλλον δε χώραγε και έπιανε δύο θέσεις.
-
Πριν 5-6 ημέρες είδα παρκαρισμένο στη γειτονιά ένα κόκκινο Grande Punto με αυτοκόλλητα 4Τροχοί. Μια ημέρα μετά είδα πάλι ένα κόκκινο Grande Punto, χωρίς τα αυτοκόλλητα αυτή την φορά, παρκαρισμένο ολόκληρο πάνω στο πεζοδρόμιο στη γειτονιά (επί της οδού Μέλητος). Ήμουν κατά 90% σίγουρος ότι ήταν το ίδιο, αλλά όχι 100%. Συγκράτησα, όμως, αυτή την φορά την πινακίδα του και σήμερα σερφάροντας την ξαναείδα εκεί: http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=189&page_id=3794
Καλό θα ήταν άνθρωποι που απασχολούνται στο χώρο του αυτοκινήτου να είναι πιο προσεκτικοί στις κινήσεις τους. Για να πω όλη την αλήθεια, το αυτοκίνητο δεν είχε κλείσει όλο το πεζοδρόμιο και δεν ενοχλούσε άμεσα τους πεζούς, αλλά δε νομίζω ότι αυτή είναι αρκετή δικαιολογία.
-
Τώρα που το λέτε, επι δύο μέρες πέτυχα μαύρο Golf GT με αυτοκόλλητα 'Επι Τροχών', τη μια φορά να κάνει σφήνες στην παραλιακή, και την άλλη στο κέντρο παρκαρισμένο σε ό,τι να 'ναι θέση (γωνία, εμπόδιζε τους υπόλοιπους να στρίψουν )
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Χθες που πήγα βίλατζ υπήρχαν πάρα πολύ σαν το φίλο μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ένας με ΜL 350 που είχε παρκάρει άκρη άκρη και είχε κλείσει και του καθρέπτες και έπιανε μία θέση και δίπλα του ένας με κορόλα που μάλλον δε χώραγε και έπιανε δύο θέσεις.Κ στο Μall βλεπεις πολλα τετοια παραδειγματα. Απο ολα αυτα εχω να 3εχωρισω 2:
Μια Gallardo που λογω πλατους ειχε σφηνω8ει αναμεσα απο 2 αυτοκινητα, κ ενα G.Punto που δεν επιανε μονο 2, αλλα 3 8εσεις! Το χε βαλει στη μεση μιας ε3αδας 8εσεων... Τι σκεφτοταν..? -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Χθες που πήγα βίλατζ υπήρχαν πάρα πολύ σαν το φίλο μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ένας με ΜL 350 που είχε παρκάρει άκρη άκρη και είχε κλείσει και του καθρέπτες και έπιανε μία θέση και δίπλα του ένας με κορόλα που μάλλον δε χώραγε και έπιανε δύο θέσεις.
Κ στο Μall βλεπεις πολλα τετοια παραδειγματα. Απο ολα αυτα εχω να 3εχωρισω 2:
Μια Gallardo που λογω πλατους ειχε σφηνω8ει αναμεσα απο 2 αυτοκινητα, κ ενα G.Punto που δεν επιανε μονο 2, αλλα 3 8εσεις! Το χε βαλει στη μεση μιας ε3αδας 8εσεων... Τι σκεφτοταν..?Μήπως τη Gallardo την είδες Σάββατο απόγευμα (στο επίπεδο 2);;;
-
H gallardo δικαιολογείται. Αλλά το punto...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
H gallardo δικαιολογείται. Αλλά το punto...Aμα ειναι Grande.....!!
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Κ στο Μall βλεπεις πολλα τετοια παραδειγματα. Απο ολα αυτα εχω να 3εχωρισω 2:
Μια Gallardo που λογω πλατους ειχε σφηνω8ει αναμεσα απο 2 αυτοκινητα, κ ενα G.Punto που δεν επιανε μονο 2, αλλα 3 8εσεις! Το χε βαλει στη μεση μιας ε3αδας 8εσεων... Τι σκεφτοταν..?Για να σκεφτεί πρέπει πρώτα μέσα στο κεφάλι του να έχει μυαλό. Αν έχει σκατά τότε ... .
-
Αλβανέζος με μερτσεντέ (αλβανικές πινακίδες) στην παραλιακή. Γυναίκα και αγοράκι είχαν βγει και οι δύο έξω από την ηλιοροφή από τη μέση και πάνω και έπαιρναν τον αέρα τους κουνώντας τα χέρια σαν αεροπλάνα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αλβανέζος με μερτσεντέ (αλβανικές πινακίδες) στην παραλιακή. Γυναίκα και αγοράκι είχαν βγει και οι δύο έξω από την ηλιοροφή από τη μέση και πάνω και έπαιρναν τον αέρα τους κουνώντας τα χέρια σαν αεροπλάνα.κι ένας Έλληνας με Jaguar παρακαλώ στο Π.Φάληρο
-
Καλή μνήμη.
Πώς το λένε οι κοινωνιολόγοι; Κοινωνική ενσωμάτωση;Edit: υποθέτω ότι λες για τον τύπο στη Jaguar που είχα δει εγώ και το είχα γράψει πριν κάποιες μέρες, ΕΤΣΙ;;;
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 29򊌍Edit 2: Όχι, γιατί δεν είχα γράψει ότι ήταν Jaguar. Πάλι το έκανε ο Μ@Λ@Κ@Σ;;;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Πριν 5-6 ημέρες είδα παρκαρισμένο στη γειτονιά ένα κόκκινο Grande Punto με αυτοκόλλητα 4Τροχοί. Μια ημέρα μετά είδα πάλι ένα κόκκινο Grande Punto, χωρίς τα αυτοκόλλητα αυτή την φορά, παρκαρισμένο ολόκληρο πάνω στο πεζοδρόμιο στη γειτονιά (επί της οδού Μέλητος). Ήμουν κατά 90% σίγουρος ότι ήταν το ίδιο, αλλά όχι 100%. Συγκράτησα, όμως, αυτή την φορά την πινακίδα του και σήμερα σερφάροντας την ξαναείδα εκεί: http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=189&page_id=3794Καλό θα ήταν άνθρωποι που απασχολούνται στο χώρο του αυτοκινήτου να είναι πιο προσεκτικοί στις κινήσεις τους. Για να πω όλη την αλήθεια, το αυτοκίνητο δεν είχε κλείσει όλο το πεζοδρόμιο και δεν ενοχλούσε άμεσα τους πεζούς, αλλά δε νομίζω ότι αυτή είναι αρκετή δικαιολογία.
Αυτο δεν το σχολιασε κανεις μας τελικα...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καλή μνήμη.
Πώς το λένε οι κοινωνιολόγοι; Κοινωνική ενσωμάτωση;Edit: υποθέτω ότι λες για τον τύπο στη Jaguar που είχα δει εγώ και το είχα γράψει πριν κάποιες μέρες, ΕΤΣΙ;;;
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 29򊌍Edit 2: Όχι, γιατί δεν είχα γράψει ότι ήταν Jaguar. Πάλι το έκανε ο Μ@Λ@Κ@Σ;;;
σήμερα το απόγευμα το είδα στο Π.Φ. σε στενάκι
-
Όλοι αυτοί που όταν σε προσπερνούν μπαίνουν μπροστά σου στο μέτρο, χωρίς φλας. Δεν ξέρω., μου ανάβουν τα λαμπάκια πολύ με αυτους.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Πριν 5-6 ημέρες είδα παρκαρισμένο στη γειτονιά ένα κόκκινο Grande Punto με αυτοκόλλητα 4Τροχοί. Μια ημέρα μετά είδα πάλι ένα κόκκινο Grande Punto, χωρίς τα αυτοκόλλητα αυτή την φορά, παρκαρισμένο ολόκληρο πάνω στο πεζοδρόμιο στη γειτονιά (επί της οδού Μέλητος). Ήμουν κατά 90% σίγουρος ότι ήταν το ίδιο, αλλά όχι 100%. Συγκράτησα, όμως, αυτή την φορά την πινακίδα του και σήμερα σερφάροντας την ξαναείδα εκεί: http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=189&page_id=3794
Καλό θα ήταν άνθρωποι που απασχολούνται στο χώρο του αυτοκινήτου να είναι πιο προσεκτικοί στις κινήσεις τους. Για να πω όλη την αλήθεια, το αυτοκίνητο δεν είχε κλείσει όλο το πεζοδρόμιο και δεν ενοχλούσε άμεσα τους πεζούς, αλλά δε νομίζω ότι αυτή είναι αρκετή δικαιολογία.
Αυτο δεν το σχολιασε κανεις μας τελικα...
Ποιός και γιατί; Αφού το λέει καθαρά: δεν ενοχλούσε άμεσα τους πεζούς.
-
Ο χρήστης Hachiroku_GR έγραψε:
Ποιός και γιατί; Αφού το λέει καθαρά: δεν ενοχλούσε άμεσα τους πεζούς.
Είχε παρκάρει κάθετα στο πεζοδρόμιο και είχε μειώσει το φάρδος του κατά 1,5-2 μέτρα (τα υπόλοιπα 2-2,5 μέτρα από την μία πλευρά ήταν παρτέρι με φυτά-δέντρα). Σου φαίνεται λογικό-θεμιτό να ανεβάζουμε όλοι τα αμάξια μας στα πεζοδρόμια, εφόσον μένει χώρος να περάσουν οι πεζοί; Εμένα όχι. Γι' αυτό και τις λίγες φορές που ανεβάζω ρόδες σε πεζοδρόμιο (κακώς) είναι είτε μόνο οι αριστερές είτε μόνο οι δεξιές και για μερικά εκατοστά (20-30-40εκ) και όχι μέτρα!!!
Τα πεζοδρόμια είναι 'πεζο'+'δρόμια' και όχι 'αμαξο'+'στάσια'.
Ζώα ζώα ζώα