-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ερώτηση...?Αφου οι ταινίες είναι για την ασφάλεια, γιατί η κοπέλα που καθεται στο πίσω κάθισμα του rav στην 4χ4 διαδρομή και τραβάει φωτογραφίες δε φοράει ζώνη ασφαλείας?
Γιατί φοράει ο μπαμπάς κατά την μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο στην πρώτη ταινία;
Αλλά είπαμε πρώτη προσπάθεια με λογικά λάθη και παραλήψεις. Η επόμενη προσπάθεια πιστεύω θα είναι πολύ καλύτερη. Μένουμε συντονισμένοι και περιμένουμε. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Ερώτηση...?
Αφου οι ταινίες είναι για την ασφάλεια, γιατί η κοπέλα που καθεται στο πίσω κάθισμα του rav στην 4χ4 διαδρομή και τραβάει φωτογραφίες δε φοράει ζώνη ασφαλείας?
Γιατί φοράει ο μπαμπάς κατά την μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο στην πρώτη ταινία;
Αλλά είπαμε πρώτη προσπάθεια με λογικά λάθη και παραλήψεις. Η επόμενη προσπάθεια πιστεύω θα είναι πολύ καλύτερη. Μένουμε συντονισμένοι και περιμένουμε.Για να μην πουμε και για τον Σακελαρίου που στο 'making of' καβαλάει τη μηχανή του και φεύγει από τον χώρο των γυρισμάτων χωρίς κράνος
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Για να μην πουμε και για τον Σακελαρίου που στο 'making of' καβαλάει τη μηχανή του και φεύγει από τον χώρο των γυρισμάτων χωρίς κράνος
Το πρόσεξα κι εγώ αυτό (πρέπει να είσαι υπερτυφλός για να μην το προσέξεις) και όντως χτυπάει πολύ άσχημα.
Πάντως, για τα ελληνικά δεδομένα είναι πολύ καλή κίνηση, πρωτότυπη και όμορφη. ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους συντελεστές. Μακάρι, έστω και 2-3 πραγματάκια από αυτά που προσπαθούν να περάσουν στη συνείδησή μας, να φτάσουν στο στόχο τους.
-
Στη πρώτη ιστορία με το κοριτσάκι ο πατέρας έπρεπε να πάρει τη γυναίκα, αυτή να πάρει το αυτοκίνητο και να πάει ως την παιδική χαρά ενώ το παιδί ήταν λιπόθυμο και αιμορραγούσε από το κεφάλι.
Φυσικά πέρναγαν αρκετά ταξί, αλλά στο νοσοκομείο έπρεπε να πάνε με το ΙΧ.
Καλή η προσπάθεια βέβαια. -
Ερωτηση προς τους συντάκτες
Εχει νόημα να μας λέτε το θόρυβο με 140 και 6η στις μετρήσεις?
Οι περισσότεροι που εχουμε 6χυτο αμάξι έτσι πάμε στην εθνική. Γι μας αυτό είναι το επίπεδο θορύβου που καταλαβαίνουμε, όλα τα άλλα είναι στην γκαζιά (προσπέρασμα) και δε τα αντιλαμβανόμαστε έντοναΔε μας πειραζουν οι άλλες μετρήσεις απλώς λέμε αν έχετε και την έκτη... επιπλέον.
Προφανώς και σας βάζω δουλειά δε το συζητώ....
-
Μιας και με τα δίλιτρα του τρέχοντος τεύχους δεν μπήκε συγκριτικό του GT, μήπως στο μέλλον με Leon TFSI & C4 2.0 VTS; 100 μέρες θα το 'χετε
-
μιάς και το διάβασες , δε μας λες τι λεει για τα διλιτρα και το 1,8 στην ενότητα του civic για να τη βγάλουμε μεχρι το βράδυ , σήμερα είναι δύσκολη μέρα στη δουλειά
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
μιάς και το διάβασες , δε μας λες τι λεει για τα διλιτρα και το 1,8 στην ενότητα του civic για να τη βγάλουμε μεχρι το βράδυ , σήμερα είναι δύσκολη μέρα στη δουλειάΠήγα κατευθείαν στο συμπέρασμα (καθ' ό,τι ακόμη βρίσκομαι στη δουλειά ) , όπου ξεχωρίζει το Leon μεταξύ άλλων και για την οδική του συμπεριφορά (προηγουμένως βέβαια αναφέρεται πως η συγκεκριμένη έκδοση-Sport- δεν έρχεται στην ελληνική αγορά ...). Κατά τ' άλλα, το Civic λέγεται πως θορυβεί από τις 3.500-4.500 σ.α.λ. (σε άλλο σημείο αναφέρεται 3.700-4.500...) , οπότε -λέω εγώ- το 'πας' με 6η και 3.450 σ.α.λ. (περ. 127 χ.α.ω. ) , οπότε κάνεις και μια σχετική οικονομία στο ταξίδι (χωρίς όμως πολλές απαιτήσεις για ρεπρίζ 'χωρίς κατέβασμα'...) , δεν καίει και πάρα πολλά για τα 1.330+ (με τον οδηγό μόνο) κιλά του, ενώ τα νούμερα δείχνουν πως φρενάρει με αξιοπρέπεια...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΟ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ !!!
Γιατί είσαι διπλωμάτης ή αστυνομικός με πολιτικό αμάξι? ώστε το υπηρεσιακό σου επιβατικό να είναι diesel???????
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στη πρώτη ιστορία με το κοριτσάκι ο πατέρας έπρεπε να πάρει τη γυναίκα, αυτή να πάρει το αυτοκίνητο και να πάει ως την παιδική χαρά ενώ το παιδί ήταν λιπόθυμο και αιμορραγούσε από το κεφάλι.
Φυσικά πέρναγαν αρκετά ταξί, αλλά στο νοσοκομείο έπρεπε να πάνε με το ΙΧ.
Καλή η προσπάθεια βέβαια.ναι και εγώ αυτό δεν το κατάλαβα
-
η δικια μου προταση ειναι να καταργησουν το διπλο εξωφυλο
συνεχεια σκιζεται και διπλωνει .
-
Εγώ θα ζητήσω να μου επιστραφεί η αξία μια σελίδας (όσο αναλογικά στοιχίζει) μια και η σελίδα με το κουπόνι μου είναι άχρηστη!!!!!!!
Γιατί φίλοι μου μας απομονώνεται εμάς τους συνοδοιπόρους σας από την επαρχία; Γιατί πρέπει να παραστώ στην εκδήλωση για να έχω το δικαίωμα διεκδίκησης ενός σεμιναρίου; Μπορεί και είναι φυσικό να με αποκλείσετε από μια συνοδήγηση αλλά γιατί από παντού; Δεν θα μπορούσε να σταλούν ταχυδρομικά τα κουπόνια να γίνει μια κλήρωση που να αφορά τις συνοδηγήσεις με τα κουπόνια όσων παρευρεθούν και μετά μπαίνοντας όλοι στην ίδια κληρωτίδα να κληρωθούν τα σεμινάρια;
Ομολογώ ότι αυτή η συμπεριφορά με πίκρανε πολύ. Δεν είναι μόνο η Αθήνα Ελλάδα κύριοι. Ούτε έχει ο καθένας την ευχέρεια να δαπανήσει μερικές εκατοντάδες ευρώ για να είναι παρόν στις εκδηλώσεις του περιοδικού!!!!
Πραγματικά κρίμα, τι άλλο να πω! -
Τα έχουμε πει πολλές φορές αυτά τι να τα ξαναλέμε...
-
Δεν μπορώ να την καταλάβω αυτή την νοοτροπία και θα τους τα λέω για όσο ακόμα είμαι αναγνώστης τους. Είναι δυνατός τόσος κόσμος που τους στηρίζει για χρόνια να είναι ανύπαρκτος για αυτούς σε τέτοιες εκδηλώσεις; Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή να μαζεύονται τα κουπόνια όσων πάνε σε κάποια κάλπη στην είσοδο και μετά την κλήρωση των συνοδηγήσεων να μπουν και τα κουπόνια από το ταχυδρομείο και να κληρωθούν τα υπόλοιπα; Νοιώθω σαν αναγνώστης δεύτερης διαλογής.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Γιατί είσαι διπλωμάτης ή αστυνομικός με πολιτικό αμάξι? ώστε το υπηρεσιακό σου επιβατικό να είναι diesel???????Ούτε το ένα ούτε το άλλο, απλά δεν γουστάρω πια να σκάω 50 (σήμερα τουλάχιστον) ευρώ κάθε 500 ρημαδοχιλιόμετρα που διανύω κάθε μήνα, χωρίς να 'χω το περιθώριο επιλογής... Επιπλέον μ' εκνευρίζει ο Σουφλιάς και ο κάθε 'τεχνοκράτης' πολιτικός, που δεν έχει την παραμικρή ιδέα για την εξέλιξη της τεχνολογίας και τις προφανείς ωφέλειες που αυτή αποφέρει...
Υ.Γ.: (:offtopicviii:)
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Γιατί είσαι διπλωμάτης ή αστυνομικός με πολιτικό αμάξι? ώστε το υπηρεσιακό σου επιβατικό να είναι diesel???????
Ούτε το ένα ούτε το άλλο, απλά δεν γουστάρω πια να σκάω 50 (σήμερα τουλάχιστον) ευρώ κάθε 500 ρημαδοχιλιόμετρα που διανύω κάθε μήνα, χωρίς να 'χω το περιθώριο επιλογής... Επιπλέον μ' εκνευρίζει ο Σουφλιάς και ο κάθε 'τεχνοκράτης' πολιτικός, που δεν έχει την παραμικρή ιδέα για την εξέλιξη της τεχνολογίας και τις προφανείς ωφέλειες που αυτή αποφέρει...
Υ.Γ.: (:offtopicviii:)
Εχω κάνει πρόταση στο ΦΟΡΟΥΜ και παλιά οι 4τροχοί να πάνε το κράτος στα δικαστήρια
Δηλαδή να παρουν ένα diesel να τους πιάσουν και μετά να τους μηνύσουν γιατί όλοι οι κρατικοί, Τουρίστες, διπλωμάτες, χρησιμοποιούν diesel
Και οι αλβανοί, βούλγαροι, πολωνοί με diesel κυκλοφορούν....
Δε μας πάτε παιδιά σε άλλο τοπικ??? Εκτος αν θέλετε (4Τ) να την κάνετε την μηνυση -
Άντε να το καταπιούμε, λόγω συνήθειας και μόνο, το δίφυλλο εξώφυλλο.... που επιμένετε να είναι πιο μικρό από το περιοδικό και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν σελιδοδείκτης.... αλλά παρά τα τόσα παράπονα να μας πετάτε στα μούτρα τρίφυλλο εξώφυλλο είναι σαν να θέλετε να μας φτύσετε... Ε όχι #$%^#$%^# θα σας πάρει και θα σας σηκώσει @#$%@#%$^@!
Προσθέτοντας και το θέμα της μη δυνατότητας συμμετοχής των μη παρόντων στα Μέγαρα θεωρώ πως υπάρχουν και όρια στην κοροϊδία και την προσβολή του αναγνώστη και μόλις τα περάσατε.... Αυτά... -
Ο χρήστης Dragster333 έγραψε:
η δικια μου προταση ειναι να καταργησουν το διπλο εξωφυλοσυνεχεια σκιζεται και διπλωνει .
Εγώ μόλις το αγοράζω το σκίζω κατευθείαν.
-
και το κολλάς στον τοίχο???
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
και το κολλάς στον τοίχο???Ναί,για να μήν αγοράζω συνεχώς ταπετσαριες.
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό