-
Γαλάτσι, Αττικό άλσος. Τερματίζεις την Κατεχάκη και ακολουθείς ταμπέλες προς Αττικό Άλσος.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:iconcool:
Στο Αλσος Γαλατσίου...στα Βόρεια!!!Αστα μεσιε Κουκ, το Γαλάτσι μου φαινεται λες κ θα πάω στον κήπο μου... Μετά από κάτι Κιούρκα...
-
Πρασινίστε με ρε παιδιά!!!!
sp0+....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Πρασινίστε με ρε παιδιά!!!!sp0+....
Πλέρωσες?
-
Πλέρωσα τον σιέλε!!!!
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Πλέρωσα τον σιέλε!!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πλέρωσα τον σιέλε!!!!
Βρε παιδιά εκείνη την ώρα τρώει ο κόσμος δε πίνει καφέ. Πάλι θα με βγάλετε από το πρόγραμμα του φαγητού.
-
Μπορεί να περάσω μια βόλτα (ελπίζω κρατώντας ένα τροφοδοτικό...).
Θα με φέρουν, δηλαδή.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μπορεί να περάσω μια βόλτα **(ελπίζω κρατώντας ένα τροφοδοτικό...). **Θα με φέρουν, δηλαδή.
Ταπεράκι με φαγητό ;;;
-
Βρε αδηφάγε!
Δίαιτα για σένα. -
Θέλω κι εγώ το καπέλο μουουουουουου.
-
Πωωωως πάμε;
Επαρήχθη το ύφασμα;
Εκεντήθησαν τα λογότυπα;
Καθυστερεί το πιλοποιείον;
Όχι τίποτ'άλλο, αλλά με τις λιακάδες τελευταία, θέλω κάτι φρέσκο, να μη φορέσω πάλι τη χορηγία του Μιχάλη - MDVQ!
-
Μη βιάζεσαι σύντροφε
Ο γιατρός έχει κάνει τις κατάλληλες ενέργειες, αλλά το καλό πράμα αργεί να γίνει
-
OK γείτονα στη βιοπάλη!
Το θυμήθηκα σήμερα που μου είπε ο γιός μου να πάμε βόλτα με τα ποδήλατα, και το μόνο που έβρισκα ήταν ένα της Vitex, κι αυτό λερωμένο από τα τελευταία βαψίματα...
-
Αμάααααν! Το είχα ξεχάσει εντελώς!!!
Νίκο, σου έρχομαι για να σου δώσω τα λεφτά (υποκατάστημα Παιανίας, έτσι? )
-
Σύντομα θα έχουμε παραλαβή! Μην βιάζεστε....
-
Τα καπελάκια έχουν αρχίσει ήδη να παραδίνονται. Καμμιά 30αριά μέλη τα φοράνε ήδη. Νομίζω ότι είναι αρκετά συμπαθιτικό και ξεχωρίζει.
Όσοι θέλετε να το παραλάβετε την Κυριακή 7/5 στα Μέγαρα (στην εκδήλωση για το GTi της χρονιάς), να δηλώσετε εδώ.
Όσα πρέπει να αποσταλλούν με ταχυδρομείο, ας μου στείλουν με PM τις διευθύνσεις τους.
Καλοφόρετο!
-
-
Εκτός από τα Μέγαρα θα γίνει κάποια άλλη συνάντηση (για φαι/καφέ) στην Αθήνα για να τα προμηθευτούμε;;
-
Παραλαμβάνω στα Μέγαρα 7/5/2006!
Καπελάκι του forum - Η ώρα της παραλαβής!