-
Þèåëá ðïëëÜ íá ãñÜøù áëëÜ äåí ìïõ âãáßíåé ôßðïôá ..
-
Όντως επρόκειτο για έναν πολύ ευαίσθητο άνθρωπο. Η ευαισθησία αυτή, έβγαινε με διάφορους τρόπους, βέβαια, ανάλογα την περίπτωση και, κυρίως, τη συμπεριφορά των άλλων απέναντί του.
Όπως και να το δει κάποιος, ήταν μια προσωπικότητα που δε μπορούσες να αγνοήσεις με τίποτα, ενώ έχει αφήσει μνημειώδεις στιγμές στις μνήμες και τα αρχεία μας.
Κι είμαστε ευτυχείς που τον είδαμε να αγωνίζεται (εγώ τουλάχιστον έστω για λίγα χρόνια). -
βλεπω και ξαναβλεπω τα βιντεακια απο γκραν πρι...τι να πεις.....το χειροτερο μου ειναι αυτη η γαμωιμολα του 94....
-
Ο χρήστης namesis έγραψε:
Aπό μέλος του tfrc.gr
οι 3 τελευταίοι γύροι του Μονακό 1992, η γνωστή και αξέχαστη μονομαχία του Senna με τον Mansell.
είναι διάρκειας 5+ λεπτών (10mb)
Δεν μπορώ να κατεβάσω το video φίλε γιατί???????????
δες το εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=TU5D7vwIYt4 (2 mins)
και εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=__3guQnn818 (9 mins)
και ένα in-car:
Youtube Video -
-
η αποφασιστηκοτητα του η σκεψη του η αυτοσυγκεντρωση του ολο αυτο το ειναι του στο να μεταδωσει αυτο που ενιωθε πανω στο τιμονι μιας f1 ηταν συγκλονιστικο.
σενα μας εχεις λειψει απιστευτα.μας χαρισες μοναδικες στιγμες χαριζωντας τη ζωη σου...ησουν εισαι και θα παραμεινεις κορυφαιος στις καρδιες μας
με εχει πιασει κομπος στο λαιμο...
-
Κανένα Ελληνικό κανάλι δεν τον θυμήθηκε , κρίμα ....
Η χώρα μας είναι η χώρα της λίθης σε θέματα ..... μνήμης . ΚρίμαΠάντως , κατι πρέπει να γράψω για την μεγαλειότητα του .Λόγο ηλικίας δεν τον πρόλαβα , για 2 χρόνια . Αλλά από όσα έχω διαβάσει και έχω δει σε βίντεο , ήταν ο ΟΔΗΓΟΣ . Μας λείπει ..... Πολύ δύσκολα θα εμφανιστείο οδηγός που να έχει τα προσόντα του Άυρτον στο μέλλον !!!
-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Κανένα Ελληνικό κανάλι δεν τον θυμήθηκε , κρίμα ....
Η χώρα μας είναι η χώρα της λίθης σε θέματα ..... μνήμης . ΚρίμαΜην είσαι και τόσο σίγουρος:
http://www.myworld.gr/browse/18873 -
Αυτό το βλέμα του μέσα από το κράνος τα έλεγε όλα...
-
κατεβασα απο το site που ειπε ο ripper το σημειο που ειναι στο μονοθεσιο λιγο πριν τη μοιραια κουρσα....
-
http://rapidshare.de/files/19541766/s1994.avi.html
στο παραπάνω video που ανέβασα μπορείτε να βρείτε απόσπασμα από το επίσημο review της FIA (Imola 94) που περιλαμβάνει πέρα από το τελευταίο γύρο του Σέννα, συνέντευξη τύπου και γενικότερα μια αναφορά σε όσα ακολούθησαν μετά το τραγικό συμβάν...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
κατεβασα απο το site που ειπε ο ripper το σημειο που ειναι στο μονοθεσιο λιγο πριν τη μοιραια κουρσα....Αυτο το video, αν το συνδυάσεις και με τις δηλώσεις που είχε κάνει, είναι πραγματικά ανατριχιαστικό. Σα να το ήξερε .....
Η μεγαλύτερη απώλεια που έχει υποστεί ποτέ ένα άθλημα
Δύο χρόνια έκανα να ξαναδω F1mschumacher πολύ μεγάλο το video. Που να κατέβει
-
πραγματικά η μεγαλύτερη απώλεια αθλήματος
τα έχω ξαναγράψει...τίποτα δεν είναι ίδιο στην F1 μετά από τον Senna
από τις λίγες στιγμές στη ζωή μου που έκλαψα..
μέχρι και σήμερα δεν έχω ξαναδεί ολόκληρο αγώνα -
πλάκα πλάκα το Σάββατο προσπαθούσα - πραγματικά - να καταλάβω τι γίνεται στα δοκιμαστικά..
τι άσχετο σύστημα είναι αυτό..
δεν κατάλαβα τίποτα..κρίμα -
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Μήπως ρε φίλοι μου όμως δε θα ταίριαζε στη σημερινή ξενέρωτη Φ1;Προσπαθώ να θυμηθώ σε ποιόν αγώνα επέλεξε να μην αλλάξει ελαστικά (τότε δεν ήταν υποχρεωτικό...) για να μην χάσει χρόνο στα πιτς και να καταφέρει να νικήσει τον Προστ, αλλά δε μπορώ να θυμηθώ που ήταν...Έστριβε με τα...λινά και γλιστρούσε με τα τέσσερα...Φαντάζεστε να τολμούσε τέτοια πράγματα σήμερα;Δεν θα το τολμούσε σήμερα. Εχουν εξελιχθει τα αυτοκίνητα. Ειναι φτιαγμένα μόνο για να τρέχουν 'σωστα'.
-
Ότι και να πείς απλά είναι λίγο!
Για τους Fan ένα καλό 2πλο DVD, δεν θυμάμαι τον τίτλο, ήταν το memorial για τα 10 χρόνια του θανάτου του! Το είχα πάρει το 2004 απο Αγγλία, και πραγματικά (επειδεί στο μεγαλήτερο κομάτι έχει συνέντευξη με τον Senna στο σπίτι του στη Βραζιλία) ένιωθα ότι δεν είχε φύγει...είχα μια ευφορία, μέχρι που άρχισαν τα κομμάτια που μιλούσαν πολλοί και διάφοροι για αυτόν, και χρησιμοποιούσαν αόριστο....και ξαφνικά σκωτσέζικο ντους!
Ο Άνθρωπος απλά δεν παιζότανε, εκτός του ότι ήταν Άνθρωπος με Α κεφαλαίο, ήταν και τελέιως motorsport freak στο σπίτι του είχε σκάφη jet ski κλπ κλπ με τα οποία πήγαινε σα μουρλός!
Ένα φιλμάκι που εμένα με αγγίζει πολύ...δεν ξέρω ίσως είναι λίγο μαζοχιστικό, γιατί μελανχολείς....αλλά είναι κάτι διαφορετικό απο τα άπειρα βίντεο που υπάρχουν με το Senna εν δράσει και τα οποία βέβαια δεν χορταίνεις να τα βλέπεις!
ΥΓ. Πολύ παράδοξο αλλά από πάντα απεχθανόμουνα τον Schumacher, πριν 2-3 χρόνια σε ένα βιντεάκι είδα (σχόλιο του βίντεο) ότι πίσω από τον Senna στην ταμπουρέλο ήταν ο συγκεκριμένος....απο τότε χωρίς λόγο ούτε να τον βλέπω δεν θέλω!
-
Γιατί τόση μισαλλοδοξία...;
Τέλος πάντων, το διπλό DVD που λες λέγεται 'A Star named Ayrton Senna'...
-
Προσοχή - σκληρή φωτογραφία
ξερω οτι ειναι σκληρες, αλλα ειναι και σπανιες και νιωθω οτι καλως εκανα και τις εβαλα.Moderator: Καλά κάνεις και τις γνωστοποιείς, αλλά δεν είναι υποχρεωμένος ο καθένας να βλέπει τον Senna μέσα στα αίματα.
-
Τουλάχιστον κάνε edit την τελευταία pls...
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Τουλάχιστον κάνε edit την τελευταία pls...ας μαθουμε επιτελους να ζουμε και μετα καλα αλλα και με τα κακα......
Ayrton Senna