-
Πήγα στην auto profit ...
Τα αυτοκίνητα έρχονται από Ολλανδία. (Αμστερνταμ)
Και τώρα στο ζουμί ...
Η autoprofit έχει 3 εκδόσεις GV/1600/3πορτο από τις οποίες η 1η έρχεται με κανονική κονσόλα και radiocd 1 DIN ώστε να μπορεί να μπει επάνω οποιοδήποτε radiocdmp3 εμπορίου!!!!
Η έκδοση αυτή (JX) με 20990 δίνει: υδραυλικό τιμόνι, clima, abs, 2 αέροσακοι, συναγερμός, ηλεκτρικά παράθυρα, κλειδαριές & καθρέπτες, immobilizer, radiocd εμπορίου.
Υπάρχει η δυνατότητα να μην μπει το radiocd και να τοποθετηθούν τα προβολάκια.
**Δεν έχει: **
Μπάρες οροφής. (τι είναι αυτό? τα μαύρα πλαστικά στην οροφή για να μπαίνει πλατφόρμα ή σχάρα?)
Ζάντες αλουμινίου
Remote Control
RCD CLARION + CD CHANGER με χειριστήρια στο τιμόνι
Θερμαινόμενοι καθρέπτες (ακόμα δεν έχω καταλάβει που χρησιμοποιούνται!)
Πλευρικούς αερόσακους
Σιδερένιες ζάντες 16άρες με ελαστικό 225/70/16
Προβολάκια (μπαίνουν εξτρά)Δεν υπάρχουν απλά χρώματα, κόκκινο-λευκό και το μεταλλικό κοστίζει 500euro. Η επιλογή ασφαλιστικής σε περίπτωση χρηματοδοτικού είναι ελεύθερη ενώ κάνουν και ανταλλαγές. Πινακίδες - Τέλη ... 267euro
Προσωπική άποψη:
Προσωπικά δεν είδα κάτι παράξενο. Μάλιστα μου ξεκαθάρισαν ότι αν παραγγείλω περίεργο χρώμα τότε μπορεί να καθυστερήσει έως και 1 με 1,5 μήνα ... Εχουν ετοιμοπαράδοτα πολλά GV 3πορτα/1600 κυρίως ασημένια και ανθρακίτη ( -
Hi! Mήπως ρώτησε κανείς τιμές και εξοπλισμό για το 3θυρο GV 1,9 Diesel?
ακούω 2000 ευρώ διαφορά για το 1,6 και σκέφτομαι πως ίσως αξίζει να κατέβω από θεσσαλονίκη στην Αθήνα για την αγορά.
επίσης, μήπως θα μπορούσε κάποιος να γράψει τι ακριβώς περιλαμβάνει το κάθε πακέτο εξοπλισμού των GV της autoprofit μιάς και δε μπορώ να κατέβω αθήνα μόνο και μόνο για να ρωτήσω λίγα πράγματα.
υ.γ. πέρα από τηλέφωνο, θα τους χαλούσε να είχαν ένα site ή έστω ένα email?
thanx. -
Ο χρήστης medst98 έγραψε:
Hi! Mήπως ρώτησε κανείς τιμές και εξοπλισμό για το 3θυρο GV 1,9 Diesel?Προσωπικά δεν ρώτησα, καλύτερα να πάρεις ένα τηλέφωνο ώστε να σου πουν ακριβώς τον εξοπλισμό του Diesel και την τιμή ...
Οσο για τα 1600άρια νομίζω ότι έχω καλύψει το θέμα του εξοπλισμού παραπάνω αλλά και εδώ: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... &start=300
Η Autoprofit είναι δυστυχώς μόνο στην Λ.Συγγρού. Κάνει εισαγωγές Suzuki από Ολλανδία ... δηλαδή φέρνει τα Suzuki που θα δεις στο http://www.suzuki.nl/suzuki?nav=vqpvtCsHcPvMxJmEmCvE αλλά νομίζω ότι όλο και κάποιον συνεργάτη θα έχει στην Θεσ/κη.Το JX που φέρνει είναι ίδιο στα βασικά με το αντίστοιχο του Σφακιανάκη.
- Δεν έχει: Remote Control, RCD Clarion με τα χειριστήρια στο τιμόνι και Mπάρες στην οροφή
- Εχει: RCD 1din (μπαίνει εδώ), συναγερμό.
Επίσης (από ότι μου είπαν) υπάρχει η δυνατότητα να μην μπει το RCD και να μπει κάποιο άλλο αξεσουάρ π.χ. προβολάκια ...
Σε όλα τα άλλα το Ολλανδικό και το Ελληνικό JX είναι ίδια ... δηλ. CLIMA, ABS, 2 αερόσακοι, υ/τ, immobilizer, ηλεκτρικά παραθ. +κλειδαριές, ηλεκτρικοί καθρέπτες.
Ωστόσο η Autoprofit φέρνει και άλλες δύο εκδόσεις
-
το JLX με 22400: ίδιο με το JX αλλά με 6 αερόσακοι, ηλεκτρικά θερμενόμενοι καθρέπτες, εργοστασιακό rcd clarion + cd changer + 6 ηχεία, remote control, μπάρες οροφής
-
το JXA με 23990: τα ίδια με το JLX όμως με 4 ηχεία και με ζάντες αλουμίνιου, προβολείς ομίχλης.
Πινακίδες - Τέλη - Εξοδα AUTOPROFIT = 260euro
Πινακίδες - Τέλη - Εξοδα SUZUKI Εξουσιοδοτημένος = 290euroΜεταλλικό χρώμα και στους δύο = 500 euro
Αν ζητάς κάποιες περισσότερες πληροφορίες κάνε για αρχή ένα τηλέφωνο.
α! αν θέλεις μπορώ να σου σκανάρω την διαφημηστική σελίδα της Autoprofit με τις τιμές των 3πορτων/1600 και τον εξοπλισμό τους και να στα στείλω με email.
-
υ.γ. πέρα από τηλέφωνο, θα τους χαλούσε να είχαν ένα site ή έστω ένα email?
thanx.http://www.autoprofit.gr ... υπό κατασκευή ...
info@autoprofit.gr ... μου είπαν ότι απαντούν ... (ελπίζω)
autoprof@otenet.gr ... και 2ο email ... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
α! αν θέλεις μπορώ να σου σκανάρω την διαφημηστική σελίδα της Autoprofit με τις τιμές των 3πορτων/1600 και τον εξοπλισμό τους και να στα στείλω με email.
αυτό θα ήταν πολύ χρήσιμο! να προτείνω και κάτι ακόμα; αντί για email να τα ανεβάσεις στο imageshack (http://www.imageshack.us/) ώστε να μπορέσουμε να τα δούμε όλοι.
όσο για τις εκδόσεις που αναφέρεις, ο εξοπλισμός που έγραψες διαφέρει από αυτόν στο ολλανδικό site της suzuki και λιγάκι μπερδεύτηκα.
-
όσο για τις εκδόσεις που αναφέρεις, ο εξοπλισμός που έγραψες διαφέρει από αυτόν στο ολλανδικό site της suzuki και λιγάκι μπερδεύτηκα.
Διαφέρει? Σε τι πράγμα? Αν σου είναι εύκολο για γίνε ποιο συγκεκριμένος γιατί μπορεί κάτι να μου έχει διαφύγει και το οποίο είναι βασικό ...
Οσο για τις εκδόσεις που έχω αναφέρει, έχω αντιγράψει το βασικό εξοπλισμό της Auto Profit με τα μοντέλα όπως τα παρουσιάζει και όπως τα αναφέρει στο διαφημηστικό έντυπο. Τα υπόλοιπα θεωρούνται δεδομένα π.χ. Clima, ηλεκτρικές ευκολίες κλπ... όπως με αυτά που φέρνει η Ελληνική αντιπροσωπεία ...
α! σημείωσε ότι το JX συμπίπτει μόνο με τα Ολλανδικό. Τα JLX είναι το Ολλανδικό Exclusive στο οποίο με κάποια εξτρά γίνεται JXA...Τέλος πάντων εμένα με ενδιέφερε το 'απλό' JX οπότε και σε αυτό έχω επικεντρωθεί ...
...........................................
Το διαφημιστικό έντυπο θα το σκανάρω αλλά δεν μπορώ να το κοινοποιήσω σε δημόσιο χώρο γιατί μπορεί να θεωρηθεί διαφήμιση ... Οπότε στείλε μου με PM ένα email και σύντομα θα το έχεις ... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
α! σημείωσε ότι το JX συμπίπτει μόνο με τα Ολλανδικό. Τα JLX είναι το Ολλανδικό Exclusive στο οποίο με κάποια εξτρά γίνεται JXA...
Τέλος πάντων εμένα με ενδιέφερε το 'απλό' JX οπότε και σε αυτό έχω επικεντρωθεί ...
...........................................
Το διαφημιστικό έντυπο θα το σκανάρω αλλά δεν μπορώ να το κοινοποιήσω σε δημόσιο χώρο γιατί μπορεί να θεωρηθεί διαφήμιση ... Οπότε στείλε μου με PM ένα email και σύντομα θα το έχεις ...Autoprofit JLX=Ολλανδικό exclusive? ok!
εγώ φαντάστηκα ότι autoprofit JLX = Ολλανδικό JLX, γι'αυτό νόμιζα ότι ο εξοπλισμός διαφέρει.
τέλος πάντων, αν μπορέσεις να μου στείλεις τα έντυπα θα με βοηθούσες πολύ.
ευχαριστώ προκαταβολικά!θα τους κάνω και εγώ κάνα τηλεφώνημα να ρωτήσω αν εισάγουν το ντίζελ και πόσο το δίνουν και το άλλο Σαβ/κο που θα είμαι ξανά στο pc θα ποστάρω τις όποιες πληροφορίες πάρω.
-
τέλος πάντων, αν μπορέσεις να μου στείλεις τα έντυπα θα με βοηθούσες πολύ.
Ελπίζω να βοήθησα ...
Ακόμα μία διαφορά με τα Ολλανδικά Vitara είναι ότι οι 'πλούσιες' εκδόσεις JLX & Exclusive δεν έχουν μαύρα φιμέ πίσω τζάμια. Λογικό αν αναλογιστούμε ότι ο ήλιος εκεί πάνω είναι είδος προς εξαφάνιση ...
Το JX και εδώ και εκεί είναι με απλά φιμέ τζάμια ... Ευτυχώς ... -
Εγώ που ρώτησα στην profit την προηγούμενη βδομάδα (απο κοντά) μου απάντησε ενας αγενέστατος τύπος και μου είπε οτι 3θυρο υπάρχει μόνο η πλούσια έκδοση της αντιπροσωπείας με 24.000 και οτι το 3θυρο δεν υπάρχει σε diesel !!
Για το 5θυρο για να πω την αλήθεια δεν ρώτησα αλλα μου είπε οτι το diesel σε 5θυρο κάνει 30κάτι χιλιάρικα.
-
Ο χρήστης gto έγραψε:
Εγώ που ρώτησα στην profit την προηγούμενη βδομάδα (απο κοντά) μου απάντησε ενας αγενέστατος τύπος και μου είπε οτι 3θυρο υπάρχει μόνο η πλούσια έκδοση της αντιπροσωπείας με 24.000 και οτι το 3θυρο δεν υπάρχει σε diesel !!Παρακαλώ? Αγενενέστατος?
Κράτησες όνομα?
Προσωπικά από την δική μου επίσκεψη που κράτησε περίπου μισή ώρα ήταν ιδιαίτερα φιλικοί (τουλάχιστον 2 άνθρωποι που μίλησα) και μάλιστα μου έδωσαν φάκελο με της Autoprofit με το φυλλάδιο με τα διαθέσιμα μοντέλα 3πορτα που μπορώ να παραγγείλω. Μίλησαν μαζί μου, έλυσαν όλες τις απορίες και φάνηκαν ιδιαίτερα πρόθυμοι να με εξυπηρετήσουν. Αλλωστε όλα αυτά στις προηγούμενες απαντήσεις είναι από αυτά που μου είπαν και από αυτά που γράφει το φυλλάδιο...α! Επίσης μου έδειξαν και 3 ετοιμοπαράδοτα που τα είχαν έξω από την εμπορία ανάμεσα σε πολλά πολυτελή αυτοκίνητα.
..... ε? μήπως πήγες σε κάποια AutoProfit στην Καλιθέα Συγγρού 250?
Εκεί υπάρχει από ότι βλέπω στο Ιντερνετ μία Auto Profit LTD ... που κάνει εμπόριο αυτοκινήτων γενικά ...Εγώ πήγα στην AutoProfit SA ... Συγγρού 294 ... Βρε λες?
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ που ρώτησα στην profit την προηγούμενη βδομάδα (απο κοντά) μου απάντησε ενας αγενέστατος τύπος και μου είπε οτι 3θυρο υπάρχει μόνο η πλούσια έκδοση της αντιπροσωπείας με 24.000 και οτι το 3θυρο δεν υπάρχει σε diesel !!
Παρακαλώ? Αγενενέστατος?
Κράτησες όνομα?
Προσωπικά από την δική μου επίσκεψη που κράτησε περίπου μισή ώρα ήταν ιδιαίτερα φιλικοί (τουλάχιστον 2 άνθρωποι που μίλησα) και μάλιστα μου έδωσαν φάκελο με της Autoprofit με το φυλλάδιο με τα διαθέσιμα μοντέλα 3πορτα που μπορώ να παραγγείλω. Μίλησαν μαζί μου, έλυσαν όλες τις απορίες και φάνηκαν ιδιαίτερα πρόθυμοι να με εξυπηρετήσουν. Αλλωστε όλα αυτά στις προηγούμενες απαντήσεις είναι από αυτά που μου είπαν και από αυτά που γράφει το φυλλάδιο...α! Επίσης μου έδειξαν και 3 ετοιμοπαράδοτα που τα είχαν έξω από την εμπορία ανάμεσα σε πολλά πολυτελή αυτοκίνητα.
..... ε? μήπως πήγες σε κάποια AutoProfit στην Καλιθέα Συγγρού 250?
Εκεί υπάρχει από ότι βλέπω στο Ιντερνετ μία Auto Profit LTD ... που κάνει εμπόριο αυτοκινήτων γενικά ...Εγώ πήγα στην AutoProfit SA ... Συγγρού 294 ... Βρε λες?
Στην κάθοδο δεν είναι ; Έχουν 2-3 (τουλάχιστον) GV απο έξω.
Αν έκανα λάθος νιώθω σαν χωριάτης τώρα. -
Είδα και κάτι rx-8 αν βοηθάω ...
-
Mάλλον πήγες στην σωστή. Απ'έξω έχει 3-4 Vitara και κάποια RX8. Έχει και τις σημαίες Suzuki με το λογότυπο της Suzuki ...
Μάλλον δεν πρέπει να μίλησες με τον Φωτεινόπουλο Σπύρο ο οποίος με εξυπηρέτησε χωρίς κανένα πρόβλημα ...Τι να πω? Αβυσσος η ψυχή των 'αντιπροσωπειών και των εισαγωγέων'!!!
υ.γ. α! πάντως οι άνθρωποι γενικότερα εκεί δίνουν μία εντύπωση πως κάνουν απλά και μόνο εισαγωγή αυτοκινήτων, το παρήγγειλες, το πήρες και έφυγες και μέχρι εκεί.
Μάλιστα σε κάποια ερώτηση μου για το θέμα παρα-εισαγωγής μου έδειξαν ότι πλέον έχουν βαρεθεί να απαντούν σε αυτό το θέμα δηλ. την ελεύθερης αγοράς και διακίνησης αυτοκινήτων.
Μόλις τους είπα ότι την ξέρω αυτή την αγορά (λόγω επαγγέλματος) και ότι 'ήταν λάθος που το ανέφερα ως τεχνοκράτης και γνώστης της νέας παγκόσμιας αγοράς' ...έδειξαν ιδιαίτερα συνεργασία...
Μάλλον έχουν βαρεθεί να ακούνε για Σφακιανάκη, συνεργεία, εγγυήσεις, που, πως, πότε, γιατί...ανάκριση δηλαδή...
Για αυτό το λόγο περιόριστηκα στο αυτοκίνητο που με ενδιαφέρει και μέχρι εκεί ... -
Δηλαδη δε φέρνουν το 3θυρο diesel στην autoprofit?
-
Ο χρήστης pentraks έγραψε:
Δηλαδη δε φέρνουν το 3θυρο diesel στην autoprofit?Προσωπικά δεν γνωρίζω ... Αν κάποιος που τον ενδιαφέρει το Diesel και έχει επικοινωνήσει με την Profit ας μας πει αν τελικά το έχουν ή όχι ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
υ.γ. α! πάντως οι άνθρωποι γενικότερα εκεί δίνουν μία εντύπωση πως κάνουν απλά και μόνο εισαγωγή αυτοκινήτων, το παρήγγειλες, το πήρες και έφυγες και μέχρι εκεί.
Και με το θέμα της εγγύησης τι γίνεται; Δίνουν άλλη εγγύση από αυτή του επίσημου αντιπροσώπου; Και τα σέρβις σου είσαι υποχρεωμένος να τα κάνεις αποκλειστικά σε συμβαλλόμενα με την auto profit συνεργεία;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Και με το θέμα της εγγύησης τι γίνεται; Δίνουν άλλη εγγύση από αυτή του επίσημου αντιπροσώπου; Και τα σέρβις σου είσαι υποχρεωμένος να τα κάνεις αποκλειστικά σε συμβαλλόμενα με την auto profit συνεργεία;
Απ! σε έπιασα!!!!!
Αν ρωτούσες αυτό στην profit ίσως και να στράβωναν λιγάκι ...
Από την στιγμή που είσαι ευρωπαίος πολίτης η εγγύηση ισχύει στην ευρωπαϊκή ένωση. Δηλ. αν αγοράσεις BMW από Ελλάδα και πας Γερμανία ισχύει και εκεί η εγγύηση ή αν έρθει ένας Ολλανδός με Suzuki ισχύει και εδώ η εγγύηση. Αλλωστε αγοράζεις καινούριο αυτοκίνητο με όλα του τα χαρτιά και τις αποδείξεις.Η AutoProfit ΔΕΝ έχει συνεργεία. Πολύ απλά πας στα συνεργεία της Suzuki με ένα Suzuki εισαγωγή από άλλη χώρα.
ερώτηση! Πόσοι και πόσοι Ελληνες δεν φέρνουν αυτοκίνητα από Γερμανία (με την βοήθεια εισαγωγέων ή ως ιδιώτες)? Μία παρόμοια περίπτωση είναι...
-
Το τηλεφώνημα στην autoprofit δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.
Ο πωλητής μου είπε πως ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ 3θυρο GV με 1,9diesel κινητήρα!!!Του εξήγησα ότι το αυτοκίνητο παράγεται, κυκλοφορέι στην Ευρώπη κανονικά και ότι δεν είναι κακό να πεί ότι αυτοί απλά δε το εισάγουν, αλλά ο τύπος επέμενε ότι δεν παράγεται!!!
τέλος πάντων, τουλάχιστο γέλασα με την επιμονή του.
-
To σενάριο μου θυμίζει την έρευνα για τους dealers http://www.autopress.gr/tnews/show.asp?ID=126
αλλά επιβεβαιώνεται ότι και οι πωλητές ζουν σε έναν άλλο κόσμο ...Αλλά από ότι φαίνεται όλοι οι πωλητές όλων των κλάδων είναι ... για κλάμματα ...
-
Το τηλεφώνημα στην autoprofit δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.
Ο πωλητής μου είπε πως ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ 3θυρο GV με 1,9diesel κινητήρα!!!Του εξήγησα ότι το αυτοκίνητο παράγεται, κυκλοφορέι στην Ευρώπη κανονικά και ότι δεν είναι κακό να πεί ότι αυτοί απλά δε το εισάγουν, αλλά ο τύπος επέμενε ότι δεν παράγεται!!!
τέλος πάντων, τουλάχιστο γέλασα με την επιμονή του.
απο το autotriti.gr
Grand Vitara 3θυρο Diesel, με «κοντά»
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: 10/5/2006Την έναρξη της διάθεσης του 3θυρου Grand Vitara με κινητήρα diesel και το σύστημα 4Mode 4x4, ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία. Η νέα έκδοση (1.9 DDiS) συμπληρώνει τη γκάμα του δημοφιλούς τετρακίνητου μοντέλου και διαθέτει και «κοντές» σχέσεις κιβωτίου.
Ο νέος κινητήρας ντήζελ είναι άμεσου ψεκασμού, υπερτροφοδοτούμενος, με ισχύ 129 ίππων στις 3.750 σ.α.λ. και ροπή 300 Nm στις 2.000 σ.α.λ. Για την επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα χρειάζεται 12,8 δλ., ενώ η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 170 χλμ./ώρα. Το 3θυρο Grand Vitara 1.9 DDiS διαθέτει επιπλέον (σε σχέση με την αντίστοιχη 3θυρη έκδοση βενζίνης στα 1,6 λίτρα) το σύστημα τετρακίνησης 4Mode 4x4, το οποίο υπάρχει σε όλες τις 5θυρες εκδόσεις, και διαθέτει κλείδωμα του κεντρικού διαφορικού και δυνατότητα υποπολλαπλασιασμού των σχέσεων μετάδοσης, αυξάνοντας τις δυνατότητές του εκτός δρόμου. Ο εξοπλισμός της ντήζελ έκδοσης του 3θυρου Grand Vitara είναι υπερπλήρης. Συγκεκριμένα διαθέτει: 6 αερόσακους (οδηγού, συνοδηγού, πλευρικούς και οροφής τύπου «κουρτίνας, ABS με EBD, υδραυλικό τιμόνι, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, εργοστασιακό ηχοσύστημα, με χειριστήρια στο τιμόνι και «6άδισκο» CD Changer, αυτόματο κλιματισμό, ζάντες ελαφρού κράματος 17 ιντσών και προβολείς ομίχλης. Η τιμή του Grand Vitara 1.9 DDiS είναι 29.990€.
Αγορά από Auto - Profit;;