-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πριν κανα δυό μήνες είδα και το La Malla Educacion (Κακή Εκπαίδευση) αν και το έργο δεν μ'αρεσε η σκηνοθεσία ήταν απίστευτη, ο Αλμαδοβαρ άφισε ρέστα. Ελάχιστοι αν όχι δυο τρείς μπορούν να σκηνοθετήσουν τόσο τέλεια...Θα έλεγε κάνεις ότι το έργο είναι περισσότερο επιδειξη των skills που κατέχει ο Αλμαδοβάρ...
Εγώ, παρόλο που ενθουσιάστηκα με το 'Μίλα της', δεν άντεξα την Κακή Εκπαίδευση...Την παράτησα στην μέση και δεν ξαναδοκίμασα να την δω!
Μου φάνηκε αδικαιολόγητα μπερδεμένη. Ίσως να φταίει το ότι δεν την είδα μέχρι το τέλος...
Η αλήθεια είναι ότι με δυσκόλεψε και μενα να την παρακολουθήσω Αλλά στο τέλος τα καταλαβαίνεις όλα πολύ εύκολα. Πάντως δεν είναι ταινία που θα ξαναβλεπα
-
Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
Είδα στο IMDB ότι εκτός τις Πάρις πρωταγωνιστεί και η ξανθούλα απο το 24
Οπότε μιλάμε για πραγματικό must
Και ποιός χ&στήκε για το Όσκαρ τώρα...Η ξανθούλα πρωταγωνιστεί,η πάρις απλά εμφανίζεται σχετικά για λίγο,αλλά...αξίζει σαν εμφάνιση,πως να στο πω...!!! Δεν είναι και must σαν ταινία που άφησε εποχή,αλλά είναι ενδιαφέρουσα και με αρκετά καλή σκηνοθεσία..
Χτες πάλι είδα το Silent Hill...Μου άρεσε,αν και σε γεμίζει ερωτηματικά στο τέλος σχετικά με το αν ζουν ή όχι οι πρωταγωνιστές.Ο καθένας δίνει διαφορετικές ερμηνείες..Αρκετά καλή πάντως..
-
Και ένα νέο που δεν έχει σχέση ακριβώς με τον κινηματογράφο, αλλά άμα το γράψω πουθενά αλλού θα με πάρουν με τις πέτρες...
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=253
Εν ολίγοις:
*Η Βρετανίδα ηθοποιός Κίρα Νάιτλι, που επελέγη από τον οίκο Chanel για να παρουσιάσει το άρωμά του Coco Mademoiselle, ανακηρύχθηκε από τους αναγνώστες του βρετανικού περιοδικού FHM η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο για το 2006.
Στα 21 της χρόνια, η νέα σταρ του Χόλιγουντ που έγινε κυρίως γνωστή από την ταινία «Κάν' το όπως ο Μπέκαμ», απέσπασε την πρωτιά από τη Σκάρλετ Γιόχανσον και την Αντζελίνα Τζολί, που στο φετινό κατάλογο κατέχουν αντίστοιχα τη δεύτερη και την τρίτη θέση. *
Ένα έχω να πω: Ντροπή!
-
Γιατί ντροπή
Δεν έχεις ακούσει ότι η αξία του ηττημένου δίνει κύρος στο νικητή
Άξιο, άξιο όλο το πόντιουμ
-
Στα 21 της χρόνια, η νέα σταρ του Χόλιγουντ που έγινε κυρίως γνωστή από την ταινία «Κάν' το όπως ο Μπέκαμ», απέσπασε την πρωτιά από τη Σκάρλετ Γιόχανσον και την Αντζελίνα Τζολί, που στο φετινό κατάλογο κατέχουν αντίστοιχα τη δεύτερη και την τρίτη θέση. [/i]Ένα έχω να πω: Ντροπή!
Όνειδος φίλτατοι συμφορουμίτες. Ντροπή και αίσχος! Όλοι στους δρόμους
-
ξανασκεφτείτε το
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
ξανασκεφτείτε το
Είναι κούκλα η κοπέλα, τι να λέμε...
-
Σαν να έχει κάνει αποτυχημένη πλαστική στα χείλια είναι!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σαν να έχει κάνει αποτυχημένη πλαστική στα χείλια είναι!Η Τζολί είναι αυτή που λες Νίκο
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σαν να έχει κάνει αποτυχημένη πλαστική στα χείλια είναι!
Η Τζολί είναι αυτή που λες Νίκο
Κι αυτή τα ίδια είναι!
-
Και ένα νέο που δεν έχει σχέση ακριβώς με τον κινηματογράφο, αλλά άμα το γράψω πουθενά αλλού θα με πάρουν με τις πέτρες...http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=253
Εν ολίγοις:
*Η Βρετανίδα ηθοποιός Κίρα Νάιτλι, που επελέγη από τον οίκο Chanel για να παρουσιάσει το άρωμά του Coco Mademoiselle, ανακηρύχθηκε από τους αναγνώστες του βρετανικού περιοδικού FHM η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο για το 2006.
Eμ εγώ (μαζί και ο 'Asimov') σας τα λέγαμε εδώ και 3-4 μήνες περίπου
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Και ένα νέο που δεν έχει σχέση ακριβώς με τον κινηματογράφο, αλλά άμα το γράψω πουθενά αλλού θα με πάρουν με τις πέτρες...
Εν ολίγοις:
Τι μας λέγατε γιατί δεν ενθυμούμαι;
-
Εν ολίγοις:
Τι μας λέγατε γιατί δεν ενθυμούμαι;
Οτι η συγκεκριμένη...παραλεει!!!
Πάντως και η Σκάρλετ έχει...ανέβει δεν έχει σχέση με εκείνο το...κοριστάκι που βλέπαμε στο 'Χαμένοι στη μετάφραση'
-
Σήμερα είχε μια παλιά ιταλική ταινία στην ΕΤ-1 με Μαστρογιάνι και....
Τον καιρό που οι γυναίκες έμοιαζαν με γυναίκες και όχι με πλαστικές κούκλες...
-
Οτι η συγκεκριμένη...παραλεει!!!
Τον κακό σου τον καιρό!
Πάντως και η Σκάρλετ έχει...ανέβει δεν έχει σχέση με εκείνο το...κοριστάκι που βλέπαμε στο 'Χαμένοι στη μετάφραση'
Το σώζεις σιγά σιγά...
Εμένα πάντως μου άρεσε εκείνο το δεν-είμαι-sex-bomb στυλάκι...
-
αααα είναι αυτο που λέμε : 'για σπίτι'
-
αααα είναι αυτο που λέμε : 'για σπίτι'Άσε! Φτιάχνει και ένα κοκκινιστό...Άλλο πράμα, σου λέω!
-
Εν ολίγοις:
Εγώ που το λέω εδώ και 2-3 χρόνια, τι κερδίζω;;
-
αααα είναι αυτο που λέμε : 'για σπίτι'αχχαχαχχαχα !
-
Ένταξει ρε παιδιά, καλό χρυσό και το Σκαρλετάκι και το αγαπάμε
(flame alert)
... αλλά αν ανοίξει το στόμα ακούγεται σαν τον πρόεδρο των κρεοπολών της Βαρβάκειου ένα πράμα
Τρέχω να καλυφθώ σε κανα πυρηνικό καταφύγιο τώρα
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]