-
τελικα βρηκα αυτοκινητο για να τρεξω!
αυτο που μου μενει ειναι ο εξοπλισμος και η αδεια.ξερει κανεις να μου πει 2-3 πραγματακια για την ε.θ.ε.α και ποσα πρεπει να πληρωσω και αν τυχον να αποφυγω καμια παγιδα?
επισης λογω αστιγματισμου και μυωπιας καλο θα ηταν με γυαλια η με φακους επαφης?επιτρεπονται οι φακοι?
ευχαριστω για το χρονο σας Λαμπρος.
-
αυτο που μου μενει ειναι ο εξοπλισμος και η αδεια.ξερει κανεις να μου πει 2-3 πραγματακια για την ε.θ.ε.α και ποσα πρεπει να πληρωσω και αν τυχον να αποφυγω καμια παγιδα?
επισης λογω αστιγματισμου και μυωπιας καλο θα ηταν με γυαλια η με φακους επαφης?επιτρεπονται οι φακοι?
-
-
ΕΧΕΙΣ PM
-
Μπράβο ρε Λάμπρο!! Το Αξίζεις με 'Α' κεφαλαίο!!!!!!!!!
Καλή επιτυχία σε ό,τι και να κάνεις, φίλε!!!
-
ευχαριστω θεμη να σαι καλα!
το θεμα ειναι οτι πρεπει το αμαξι να ειναι ετοιμο για το μαυρο ροδο αλλα δεν ξερουμε αν θα προλαβουμε
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
ευχαριστω θεμη να σαι καλα!το θεμα ειναι οτι πρεπει το αμαξι να ειναι ετοιμο για το μαυρο ροδο αλλα δεν ξερουμε αν θα προλαβουμε
καρουτες βωξιτες δροσοχωρι δεν χανονται τετοιες ειδικες!!
ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΟΓΙΑΝΝΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΣ
ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ
ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Α....
ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
-
MΠΡΑΒΟ ΛΑΜΠΡΟ,
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΡΘΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΩ ΠΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!
-
ωχ ωχ δεν ξερω αν εκανα πατατα!εκανα edit
-
Σου ευχομαι και εγω Λαμπρο με τη σειρα μου καλους αγωνες με μια χρονια γεματη αγωνιστικα χιλιομετρα και πολυτιμες εμπειριες.Να θυμασαι .....καθε αρχη και δυσκολη.
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
ωχ ωχ δεν ξερω αν εκανα πατατα!εκανα editΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΤΟ FORUM,ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ,ΑΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΤΕΤΑΡΤΗ.
ΣΤΕΙΛΕ Ρ.Μ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Απο τα πιο ομορφα πραγματα που εχω διαβασει σε συτο το φορουμ. Να σαι καλα Κυριε Λωρη.
-
Λωρη εισαι απλα εκπληκτικος!παρολο που εχεις περιορισμενο χρονο εισαι προθυμος να βοηθησεις και να δωσεις σε εναν νεο μερικες πολυτιμες και χρησιμες συμβουλες!
θελω να ευχαριστησω τον κ. Λαμπη Κουρτεση ο οποιος συνεβαλε στα μεγιστα ωστε να κανω το ονειρο μου πραγματικοτητα και με βοηθησε σε βαθμο που δεν περιμενα αλλα και σε σενα Ν.Καραδημητρη που μπορει να μην τρεξαμε τελικα μαζι αλλα με εφτιαξες με το καλυτερο τροπο!
παιδια σας ευχαριστω και η συνεχεια τωρα πια στις ειδικες!
νεος συνοδηγος τα φωτα σας!