Ο χρήστης nass έγραψε:
Εχεις αποκαλεσει την Προεδρο Μπους πολλες φορες με προσβλητικους χαρακτηρισμους. Δεν περιμενω να αλλαξεις σε αυτο. Εδω σε πιο βασικα θεματα αποτυγχάνεις.
Ομως, αυτο που με κανει και λυπαμαι ειναι οτι κανείς moderator δεν ειπε μια λεξη για αυτο, και το αλλο ειναι οτι μελη, αλλα και moderators, τολμανε να μιλανε για επιθεσεις σε πρωσοπικο επιπεδο στο φορουμ. Απαραδεκτο.
(1) Προφανώς δεν κατανοείς τη διαφορά μεταξύ προσωπικής επίθεσης από μέλος του Forum προς άλλο μέλος του Forum, όπως έκανες εσύ στον adis4gr, και από μέλος του Forum προς τρίτο, όπως κάνει ο skullone.
Ναι την κατανοω. ΑΥτο που κανει ο skullone ειναι ακομη χειροτερο διοτι μιλαω για ατομο το οποιο δεν του δινετε καν η ευκαιρια να απαντησει. Φυσικα κατι τετοιο ειναι αδυνατον πρακτικα, ομως μιλαμε για αρχες πολιτισμου εδω.
Ιδίως μάλιστα αν αυτός ο τρίτος είναι δημόσιο πρόσωπο, οπότε (θα έπρεπε να ξέρεις πως...) η κριτική δεν είναι κατά του προσώπου (όπως η δική σου στον adis4gr) αλλά κατά του τρόπου με τον οποίο το πρόσωπο εκπληρώνει τα δημόσια καθήκοντά του (πχ. αν ο οποιοσδήποτε Μπους ή Σημίτης είναι κατάλληλος για Πρόεδρος/Πρωθυπουργός) και της γενικότερης δημόσιας εικόνας του.
Και? Ακοημη χειροτερα. Βλεπεις η διαφορα ειναι οτι στις ΗΠΑ Νασσο σεβομαστε τους πολιτικους, κατι το οποιο ειναι ονειρο για Ελλαδα. Γιαυτο και αντιδρας ετσι. Νομιζεις οτι το να πει καποιος μια κακη κουβεντα για ενα πολιτικο δεν ειναι τιποτε ιδιαιτερο (συμφωνα με την Ελληκινη κουλτουρα), γιαυτο και δεν καταλαβαινεις οτι ειναι πολιτιστικη αρχη το να μην αποκαλουμε καποιο εθνος Αμερικανακια ξανα και ξανα και να μην αποκαλουμε εναν προεδρο μιας χωρας (ας ειναι και η μικροτερη και πιο αδυναμη χωρα στον πλανητη), ονοματα οπως wuss, ξανα και ξανα. Αυτο ειναι ολο το θεμα του θρεντ μου. Αυτο δεν περιμενω να το καταλαβεις εσυ ουτε ο skullone (o skullone δεν προκειτε να το καταλαβει ποτε, εχει χαθει το τρενο του πολιτισμου για αυτον, αλλα αυτο ειναι ασχετο εδω), ΑΛΛΑ! περιμενω να το καταλαβει ο Καββαθας. Μια αλλη γωνεια να δωθει φως στο θεμα του θρεντ μου. Και ευχαριστω που μου εδωσες την ευκαιρια να το επαναπρσοδιορισω. Πισω στο θεμα ειμαιστε. Παλι καλα.
(2) 'τολμάνε' ? 'Σιγά που θα σου ζητούσα και την άδεια' (και τα 2 τα είπες εσύ, το δεύτερο στην απάντησή σου στον adis4gr)
Πρωτον το ρημα δεν πηγε σε σενα. Εσυ τι αρπαζεσαι? Δεν θυμαμαι απο σενα να εγραψες κατι τετοιο. Εαν ναι, τοτε παει και σε σενα. Ομως, το να γραφω εγω 'τολμανε' δε σημενει αυτο οτι πρεπει να σου δωσω εγω καποια αδεια. Με το μυαλο σου κατασκευαζεις θεματα? Δεν καταλαβες τι εννοω στο παραπανω μαλλον.
(3) Εκτός απο τον adis4gr, βλέπω πως και εσύ είσαι πολύξερος, καθώς προφανώς δεν ξέρεις τι έχει 'ακούσει' ο skullone σε pm από εμένα και ενδεχόμενα και άλλους
Γιατι ειπα εγω οτι ξερω τι λες εσυ και οι αλλοι σε pm. Ουτε με ενδιαφερει, ουτε λογο εκανα. Το λες σαν να με ενδιαφερει εμενα τι 'τιμωρια' εχει 'φαει' ο skullone και οποιος αλλος για διαφορα απρεπει που εχει κανει/γραψει. Δεν μου κεγεται καρφι εαν ενας ενηλικας κανει κατι απρεπει ή οχι και το εαν θα διορθωθει. Δικη του δουλεια εινια να βαλει μυαλο, εαν οντως χρειαζεται κατι τετοιο. Μιλας πιο πανω για αδειες και ελευθερια του να κανει ο καθενας αυτο που νομιζει σωστο, και μετα μου λες οτι 'τα εχει ακουσει ο skullone απο σενα'. Λες, αντιλες. Whatever.
(4) Αλλά και ξεχασιάρης είσαι, μάλλον δεν θυμάσαι (ή απλά σε βολεύει...) τι έχει 'ακούσει' ο skullone δημόσια από εμένα (και άλλους) σε άλλα θέματα, σχετικά με όλα αυτά που αναφέρεις, να μην προκαλεί, να μην βρίζει κτλ. Επειδή τότε δεν με είχες κατηγορήσει για μεροληψία, μου φαίνεται πως αυτή τη φορά απλά σε ενόχλησε το γεγονός πως την 'είπα' σε εσένα.
Εκτος το οτι αυτο δεν εχει σχεση με αυτο που με κανεις quote πιο πανω... Παλι δεν καταλαβαινεις. Οπως ειπα. Δεν με ενδιαφερει εαν καποιος εδω ειναι απρεπεις. Δεν χρειαζεται να τα ακουει απο κανενα εκτος απο moderators που νομιζουν οτι κανει κακο στο θρεντ. Εαν εκανες αυτο, σε αυτη την βαση δηλαδη (ως moderator), τι σχεση εχει αυτο με μενα. Πεστα αλλου. Εγω ειμαι μελος εδω. Δεν εχω ιδεα πως προσεγγιζεις τα παραπανω απο αυτα που εγραψα. To quote μου ειναι πιο πανω. Ενας Θεος ξερει πως ειναι σχετικα ολα αυτα. Ή με παρεξηγησες σε τεραστιο βαθμο, ή καποιου αλλου ποστ διαβασες.
(5) Μάλλον διάβασες το μισό θέμα, δεν εξηγείται αλλιώς πως δεν πρόσεξες τις προτροπές του kouk στον AlfaRomeo για αυτοσυγκράτηση και αποφυγή προσωπικών επιθέσεων και την επακόλουθη διαμάχη σχετικά με το αν οι moderators μεροληπτούν υπερ σου (χώρια το τι ακολούθησε σε pm...)
Και?
ΟΚ, μαλλον καταλαβαινω πιο ειναι το προβλημα σου. Αν και ακουστηκε αυτο που ειπα ως παραπανω προς moderators, οτι δεν κανουν την δουλεια τους καλα, ας ξακαθαρισω κατι. Γενικα δεν εχω κανενα παραπανω απο moderators. Αυτοι εχουν κανει πολυ καλη δουλεια κατα τα την αποψη μου σε δυσκολα θρεντς οπως αυτο. Το καλυτερο ειναι να αφησεις το θεμα να εξελιχθει. Απο μονο του 'θα χασει την ορμη του'. Αυτο κανουν μοντερειτορς αλλων μεγαλων και πετιχημενων φορουμ και αυτο κατα κορον κανουν και οι moderators εδω. Γιαυτο μην παιρνεις για κατι που εκανα κριτικη σε ΕΝΑ σημειο. Αυτο δεν σημενει οτι γενικολογησα. Καλυτερα τωρα?