-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Δες στο πρώτο postthanx opterios αλλά δεν λέει ωρά και τιμούλες
-
αν δεν παινέψεις το αμάξι σου To Be τι θα ψηφίσεις οεο???
Golf GT βεβαίως, βεβαίως -
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
Δες στο πρώτο post
thanx opterios αλλά δεν λέει ωρά και τιμούλες
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id= ... 4&active=0
τιμές, τι τιμές?
-
Το opc που είναι μακράν καλύτερο από το GT(τα βάζει στα ίσα με το πολύ R32)έχει 37 και το GT 56 και πάει για πρωτάθλημα
Όσοι ψηφίζουν το GT δεν κάνουν κι έναν κόπο να αιτιολογήσουν την προτίμησή τους;
Μήπως ο τίτλος είναι ποιο είναι το καλύτερο GTi στα 23800Ε;
-
Παντως,χωρις να θελω να εκλειφθει οτι λεω πως καποιοι κανουν κατι ηθελημενα, η ψηφοφορια 'σημαδευει' ξεκαθαρα το γκολφ GT.
Να αιτιολογησω γιατι το λεω,αν και μαλλον ειναι προφανες.Τα δυο φορντ τρωνε τις μεταξυ τους ψηφους.
Το οπελ παιρνει και χανει ψηφους απο το Φορντ Φοκους ,που ειναι κατα 80-90% ιδιας φιλοσοφιας.
Το μχ-5,απλα δεν κολαει στην ψηφοφορια,ομοιως και το οκταβια.
Το μιτσουμπισι κολτ,ουδεμια ελπιδα ειχε να βγει GTI της χρονιας
Το λεον για να εβγαινε ως καλυτερο GTI,θα επρεπε να ηταν αλλο αυτοκινητο....οποτε μας μενει το Γκολφ με τους πιο ξεκαθαρους ψηφοφορους.
Αν υπηρχε το Γκολφ GTI(η R32,γιατι οχι,οπως και η αλφα),που καταλαβαινω οτι δεν υπαρχει επειδη υπηρχε και περσι,η θα εβγαινε το Γκολφ GTI,η ενα απο τα φορντ η το οπελ.....
Ομοιως και αν στην παρουσα ψηφοφορια ελειπε ενα απο τα δυο φορντ ,η αν ηταν και τα δυο φορντ και ελειπε το οπελ,θα ηταν αλλιως διαμορφωμενη η κατασταση των ψηφων.
Τωρα εχει εντονο πλεονεκτημα το γκολφ....
Και δεν με πειραζει αυτο,αλλα περισσοτερο,οτι οντως δεν το αξιζει,αφου δεν ειναι χειροτερο(σαν εννοια gti,οχι αναγκαστικα σαν συνολο)μονο απο ενα υποψηφιο,αλλα απο παραπανω(ουσιαστικα ειναι σιγουρα χειροτερα απο τα δυο τουρμπο διλιτρα,ενω σαν ορισμο GTI,δεν βρισκω λογο να ειναι καλυτερο απο το πολυ φτηνοτερο FIESTA...)
Αν δεν παιζει ρολο το κοστος,θα επρεπε στην ψηφοφορια να επαιζαν και τα δυο τριλιτρα χατσμπακ. -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Το opc που είναι μακράν καλύτερο από το GT(τα βάζει στα ίσα με το πολύ R32)έχει 37 και το GT 56 και πάει για πρωτάθλημαΌσοι ψηφίζουν το GT δεν κάνουν κι έναν κόπο να αιτιολογήσουν την προτίμησή τους;
Μήπως ο τίτλος είναι ποιο είναι το καλύτερο GTi στα 23800Ε;
χωρις μεταλικο
-
Το GT δεν είναι GTi και απο ότι έχω καταλάβει η πλειοψηφία του forum έχει λάβει την ερώτηση σαν:
'Ποιο είναι το καλύτερο αυτοκίνητο από τα παραπάνω;' Φυσικά η απάντηση σε αυτό είναι προφανής και είναι αυτή που έχει ψηφίσει η πλειοψηφία των μελών του forum.Καλύτερο Gti πάντως, είναι το fiesta ST και δε σηκώνει και πολύ συζήτηση αυτό.
-
Αν ήταν έτσι, το MX-5 θα ήταν πρώτο
-
'Αυτοκίνητο' είπαμε, όχι 'μπανιέρα'!
(πλάκα κάνω, ε?! το τελευταίο δεν το έχω οδηγήσει αλλά το προηγούμενο έχει τη θέση του στην καρδιά μου!)
-
Άντε και πλησιάζει η μέρα. Να δούμε τι θα δούμε...
-
από εδώ ποιοι θα πάνε?
-
Ε λογικα οι περισσοτεροι...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ε λογικα οι περισσοτεροι...Ετσι ετσι....
-
Κι εγώ, καλώς εχόντων των πραγμάτων. Να ιδωθούμε κιόλας.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δες στο πρώτο post
thanx opterios αλλά δεν λέει ωρά και τιμούλες
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id= ... 4&active=0
τιμές, τι τιμές?
thanx cmarin
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
από εδώ ποιοι θα πάνε?εγώ
-
Αν μπορέσω.
-
Μαλλον θα ειμαι κι εγω.Δεν εχω παραβρεθει ποτε σε αναλογη εκδηλωση.
Ελπιζω να κερδισω και κατι!!Στην ψηφοφορια παντως ψηφισα το ST.Τετοιο εχω και η αδυναμιες δεν κρυβονται.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αν μπορέσω.Κι εγώ αν μπορέσω θα έρθω.
-
Πιθανότατα και εγώ...
Το GTi της χρονιάς - Μέγαρα 7/5