-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εσύ δεν θα πάρεις κέρασμα πάντως!(ούτε βόλτα! )
Με όπελ η βόλτα? Που θα πηγαίναμε? Στην βούτα?
-
Για κόντρες ν' απευθυνθείς στους αλήτες-κοντράκηδες, για cruising στους ΗΠΑμερικάνους, για άνετη διαδρομή σε όμορφες διαδρομές σε Πάρνηθα-Σούνιο να σας δώσω τιμοκατάλογο.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εσύ δεν θα πάρεις κέρασμα πάντως!
(ούτε βόλτα! )
όχι με το Hyundai και θα του βάλει μπλε πιτσιληστήρια κι αεροτομή
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν πληρώνω εκ πεποιθήσεως: 100άρα βενζίνη, πλύσιμο σε βενζινάδικο και πάρκινγκ. Καλύτερα να τα κεράσω, χαρίσω, φάω μόνος μου.τι είσαι ρε; Χίπις...;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τι είσαι ρε; Χίπις...;liberal
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Εσύ δεν θα πάρεις κέρασμα πάντως!
(ούτε βόλτα! )
όχι με το Hyundai και θα του βάλει μπλε πιτσιληστήρια κι αεροτομή
Ψήθηκα! Μάνο πότε και που θα συναντηθούμε?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
τι είσαι ρε; Χίπις...;
liberal
gabriel is that you?
-
Who, me? You!
-
Ρε σεις περιμένετε να φύγει αυτή η ...λα και μετά τα λέτε αυτά.
-
μια απορια
λετε λετε λετε για ολους εκεινους τους καγκουρες (οπως καποιοι τους χαρακτηριζετε) τους οποιους τους τραβατε και φωτογραφια με το κινητο ...
εσεις που τραβατε φωτογραφια εν κινηση απο το αυτοκινητο και μαλιστα απο τη θεση του οδηγου πως θα πρεπει να σας χαρακτηρισουν?????
λετε για τις παραβασεις του κοκ και τα ζωα....αληθεια τι λεει ο κοκ για την χρηση κινητων και αλλων μεσων ή μη που αποσπουν τον οδηγο? -
ωχ.. θα γινουν παλι οι ιδιες ανιαρες συζητησεις και απαξιω
-
βρισκεις κατι το μεμπτο στην παρατηρηση που εκανα?
ισα ισα που τοσο καιρο απορω πως δεν εχει αναφερθει κανεις στο συγκεκριμενο...
ας μην ειμαστε προκατελημενοι
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
μια αποριαλετε λετε λετε για ολους εκεινους τους καγκουρες (οπως καποιοι τους χαρακτηριζετε) τους οποιους τους τραβατε και φωτογραφια με το κινητο ...
εσεις που τραβατε φωτογραφια εν κινηση απο το αυτοκινητο και μαλιστα απο τη θεση του οδηγου πως θα πρεπει να σας χαρακτηρισουν?????
λετε για τις παραβασεις του κοκ και τα ζωα....αληθεια τι λεει ο κοκ για την χρηση κινητων και αλλων μεσων ή μη που αποσπουν τον οδηγο?Βασικά χωρίς να θεωρώ τον εαυτό μου κάγκουρα (αν και το δικό μου έχει μερικά πράγματα εξτρα..) βλέπω συχνά να μπαίνουν φωτογραφίες με αυτο κίνητα που φορούν είτε μόνο περίεργες ζάντες είτε έναν aftermarket προφυλακτήρα...Πού είναι το καγκούρικο δεν έχω καταλάβει..Από την άλλη ο μαντ μαξ δεν είναι και λάθος..Ας το σκεφτούμε αυτό όλοι..
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
βρισκεις κατι το μεμπτο στην παρατηρηση που εκανα?ισα ισα που τοσο καιρο απορω πως δεν εχει αναφερθει κανεις στο συγκεκριμενο...
ας μην ειμαστε προκατελημενοι
...το έχουμε καυτηριάσει κι αυτό...απλά χάθηκε στα εκατοντάδες ποστς.
-
οκ then
-
Μπούφος με μαύρη Μ6 με πινακίδες Θεσσαλονίκης (τι ήχος.. ) πριν λίγη ώρα στη Μητροπόλεως, με το παιδάκι του χύμα στο κάθισμα του συνοδηγού.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Μπούφος με μαύρη Μ6 με πινακίδες Θεσσαλονίκης (τι ήχος.. ) πριν λίγη ώρα στη Μητροπόλεως, με το παιδάκι του χύμα στο κάθισμα του συνοδηγού.Λεφτά έχουμε θα πάρουμε άλλο .... .
-
Εγώ το λέω αυτό συχνά. Είναι θέμα γούστου η εξωτερική εμφάνιση. Τα μπλε πιτσιλιτήρια είναι γελοία για μένα αλλά για κάποιον άλλο είναι cool.
Μη κρίνετε αυστηρά την εξωτερική εμφάνιση των αυτοκινήτων, δεν πρέπει όλα τα αυτοκίνητα να μοιάζουν μαμά. Υπάρχουν καλόγουστες μετατροπές με φτερούγες και σπόϊλερ και όχι απαραίτητα εργοστασιακές. Φυσικά οι σωστές αναλογίες πάντα φαίνονται ευχάριστες στο μάτι.
-
Το άβατάρ σου σκίζει.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
:ysterical:
Το άβατάρ σου σκίζει.Ευχαριστώ, είναι το καλοκαιρινό το χειμώνα θα έχω άλλο.
Ζώα ζώα ζώα