-
Είδα σήμερα το Scary Movie 4… ΜΠΛΙΑΧ !!!
Μην κάνετε καμιά βλακεία και πάτε να το δείτε!
Είχα 5 Χρόνια να πάω στο cinema και το μετάνιωσα που πήγα και τώρα.
Μακριαααα
-
Μα βρήκες κι εσύ ταινία να πας να δεις ρε Μιχάλη...αφού κάνει ΚΡΑ ότι είναι αισχρή...ακόμα και για παρωδία!
-
Pulp Fiction, μόλις ξεκίνησε στη ΝΕΤ.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Pulp Fiction, μόλις ξεκίνησε στη ΝΕΤ.best Tarantino ταινία που έγινε ποτέ....
Πάλι ξενύχτησα γμτ....
-
Είδα (με μια καθυστερηση, η αλήθεια... ) το 'Crash' και το 'Brokeback mountain'.
To Crash ηταν τοοοοόσο καλογραμμενο, καλοφτιαγμενο, καλοπαιγμενο, καλοειπωμενο που δε μου καλο-αρεσε.... Πολυ στιλιζαρισμενο, χωρις εκπληξεις και στο τελος... απογοητευση... Πολιτικη ταινια, αναμφιβολα, με ποιοτικη πρωτη υλη και ιδεολογικα αψογη, μου εμοιαζε λιγο κατηχητικο από την αναποδη... Μπορει να φταιω κι εγω. Το τελος, παντως, επιμενω, ηταν χάλια.
Το Brokeback ηταν ΕΚΠΛΗΞΗ. Δεν περιμενα να μου αρεσει, αυτες οι ταινιες ειναι, συνηθως, πολυ κακο για το τιποτα. Πυροβολισμος αισθηματων, προκλησης, διαφορετικοτητας κλπ. για να κονομησουμε. ΑΥΤΗ η ταινια ηταν, ομως, με προσχημα τα αισθηματα, η πιο πολιτικη ταινια που ειδα φετος... Αμφιβαλλω αν οι περισσοτεροι θεατες ξεφυγαν από την ερωτικη ιστορία (γκέι-ξεγκέι, ερωτικη ιστορια ηταν) και ψαξανε το βαθυτερο νοημα που ηταν ο συμβιβασμος (με όλες τις εννοιες) και οι επιλογες.
Το ειδα με μια φιλη μου, που κολλησε κι αυτη στο γκειλίκι. Δεν ξαναβλεπω ταινια με γυναικα. Μαλώνω. Αβυσσος η ψυχη τουςΥΓ Αυτος ο Χιθ Λετζερ ειναι, Παναγιά μου, ΜΕΓΑΛΟΣ ηθοποιος Και μετα πήγε ο αθεοφοβος κι επαιξε τον Καζανόβα!
Υποκλίνομαι -
Πριν κανένα μήνα είδα το Μόναχο του Σπίλμπεργκ .
Πραγματεύεται την επιχείρηση των Ισραηλινών να βρούν τους υπαίτειους των δολοφονιών 9 Ισραηλινών αθλητών στους Ολυμπιακούς του Μονάχου το 72 ...
Εξαιρετική ταινία που σε βυθίζει πραγματικά στην καρέκλα .....
Παίζει και ο Ελληνας που μοιάζει με ποντικό και έπαιζε και στο Εξπρές του Μεσονυχτίου , δεν ξέρω πως τον λένε ......Την συνηστώ ανεπιφύλακτα , παρ οτι αντιπαθώ τους Ισραηλινούς !!!!!
-
Την τελευταια εβδομαδα ειδα σε DVD:
V for VENDETA: πολυ καλο
Λουφα και παραλαγη Νο2 :ετσι και ετσι
Fun with Dick & Jane:απλα περασε ευχαριστα η ωρα
Xαρι Ποτερ το τελευταιο:ισως επειδη δεν ειχα δει τα προηγουμενα δεν μου αρεσε
Haute Tension(αν δεν κανω λαθος,γαλλικη ταινια τρομου):Δεν την εχω δει ολοκληρη αλλα μεχρι στιγμης πολυ αιμα βρε παιδι μου. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
V for VENDETA: πολυ καλοDvd ή κατέβασμένο απ'ο το net;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
V for VENDETA: πολυ καλοDvd ή κατέβασμένο απ'ο το net;
Screener απο το νετ
-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Πριν κανένα μήνα είδα το Μόναχο του Σπίλμπεργκ .
Πραγματεύεται την επιχείρηση των Ισραηλινών να βρούν τους υπαίτειους των δολοφονιών 9 Ισραηλινών αθλητών στους Ολυμπιακούς του Μονάχου το 72 ...
Εξαιρετική ταινία που σε βυθίζει πραγματικά στην καρέκλα .....
Παίζει και ο Ελληνας που μοιάζει με ποντικό και έπαιζε και στο Εξπρές του Μεσονυχτίου , δεν ξέρω πως τον λένε ......Την συνηστώ ανεπιφύλακτα , παρ οτι αντιπαθώ τους Ισραηλινούς !!!!!
+1 αδικηθηκε η ταινια πολυ φετος! σχεδον αψογη! παρολου που ασχολειται με την ισραηλινη μερια...
-
Την ίδια-περίπου -ώρα με τον Ταραντίνο το STAR είχε μια ταινία, με τον Ρεντφορντ και την Γουίνκερ.
Ψιλομούφα ήταν αλλά ποια ήταν; -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Την ίδια-περίπου -ώρα με τον Ταραντίνο το STAR είχε μια ταινία, με τον Ρεντφορντ και την Γουίνκερ.
Ψιλομούφα ήταν αλλά ποια ήταν;http://tv.pathfinder.gr/star/star0604240115.html
Πολύ καλό σάιτ BTW. Αρχίζω μετά απο πολύ καιρό και ξαναβλέπω κανά εργάκι στην ΤιΒι.
-
Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
Ψιλομούφα ήταν αλλά ποια ήταν;http://tv.pathfinder.gr/star/star0604240115.html
Πολύ καλό σάιτ BTW. Αρχίζω μετά απο πολύ καιρό και ξαναβλέπω κανά εργάκι στην ΤιΒι.
Ευχαριστώ
-
'Boys don't cry' τώρα από τον ΑΝΤ1 με Hilary Swank (Μillion Dollar Baby, Insomnia).
Σε πολλούς 'δε θα πει τίποτα', μέσα σε αυτούς κι εγω.Πρόκειται για αληθινή ιστορία
Πάντως είναι από τα φιλμ που δε βλέπουμε κάθε μέρα
-
Αγόρασα απο τα Metropolis την ταινία του Ζέρβου 'Ο Δράκουλας των Εξαρχείων' με τους Τζούμα - Πανούση - Καφετζόπουλο - Βαβούρα κ.α..
Απίστευτη ταινία με αρκετά τραγούδια του Πανούση. Είχε εξαντληθεί και την 4η φορά που πήγα την βρήκα
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Αγόρασα απο τα Metropolis την ταινία του Ζέρβου 'Ο Δράκουλας των Εξαρχείων' με τους Τζούμα - Πανούση - Καφετζόπουλο - Βαβούρα κ.α..Απίστευτη ταινία με αρκετά τραγούδια του Πανούση. Είχε εξαντληθεί και την 4η φορά που πήγα την βρήκα
τα λέγαμε πιο παλιά με τον 'ethnikaras' αυτήν την ταινία.
-
Αγόρασα απο τα Metropolis την ταινία του Ζέρβου 'Ο Δράκουλας των Εξαρχείων' με τους Τζούμα - Πανούση - Καφετζόπουλο - Βαβούρα κ.α..
Απίστευτη ταινία με αρκετά τραγούδια του Πανούση. Είχε εξαντληθεί και την 4η φορά που πήγα την βρήκα
Έχει κάτι σκηνές φοβερές. Όταν τραγουδούν για 1η φορά οι 'μουσικές ταξιαρχίες' βγαίνοντας από τα 'καζάνια', στο περίπτερο που παίρνει το τηλέφωνο ο Τζίμης μαζί του κλπ.
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Έχει κάτι σκηνές φοβερές. Όταν τραγουδούν για 1η φορά οι 'μουσικές ταξιαρχίες' βγαίνοντας από τα 'καζάνια', στο περίπτερο που παίρνει το τηλέφωνο ο Τζίμης μαζί του κλπ.
Η ατακα 'Αν ντεν γκουστάρεις το γκόμενα σου, κάντο ποτ@ν@' εκεί είχε ειπωθεί;;;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Η ατακα 'Αν ντεν γκουστάρεις το γκόμενα σου, κάντο ποτ@ν@' εκεί είχε ειπωθεί;;;
Όταν την ξαναδώ θα σου πω, τώρα δεν θυμάμαι
-
Με φωναξε κανεις?
Θυμαμαι τοτε ειχε και καποιος ενα site με παρα πολλα videakia kai photo απο αυτη την ταινια, αραγε να υπαρχει τωρα;
Επισης ειναι μια ταινια που εχει εμμεση σχεση με το φορουμ μας, ο Τζουμας που παιζει ειχε εκπομπη στον Εν Λευκώ, σωστα;Εγω ειδα το Hostel προχτες και παρα τις μετριες κριτικες εμενα μου αρεσε αρκετα. Δυνατες σκηνες για γερα στομαχια και συνιστω να πατε σε καμια μεταμεσονυχτια οπως εγω στου Odeon στη Συγγρου (αλλα 4 ατομα μονο εκεινη την ωρα) για να απολαυσετε ολες τις ανεσεις της αιθουσας
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]