-
πρεπει να ειναι εκπληκτικο αυτοκινητο!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
πρεπει να ειναι εκπληκτικο αυτοκινητο!Είχα για ένα μικρό διάστημα ένα, όχι δικό μου.Μου το είχε αφήσει φίλος που είχε πάει στο εξωτερικό.Καταπληκτικό είναι και πολύ αξιόπιστο τουλάχιστον το συγκεκριμμένο, αλλά όπως όλα τα πράγματα στη ζωή έτσι και τα καλά αυτοκίνητα γίνονται καλύτερα.Τα σημερινά γρήγορα της RENAULT είναι πιο καλά και ας έχουν κάποιοι ενστάσεις.
-
Σε παρακαλώ μην βάζεις τόσο μεγάλες φωτό [kouk]
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
linksorry την ειχα κ σε μικροτερη κ εγινε κατα λαθος μολις θα την εσβηνα!
Σε παρακαλώ μην βάζεις τόσο μεγάλες φωτό [kouk]
-
πολυ ωραιο το rs!
-
Θα ηθελα να μου πει οποιος γνωριζει πως να εισαγω αβατορ δικο μου διοτι μεσα στο προφιλ εχει 3 πεδια σε ποιο απο ολα μπαινει η διευθηνση? κ τι γραφω η [url]διευθηνση[/url] ας κατατοπησει καποιοσ που γνωριζει ευχαριστω.
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Θα ηθελα να μου πει οποιος γνωριζει πως να εισαγω αβατορ δικο μου διοτι μεσα στο προφιλ εχει 3 πεδια σε ποιο απο ολα μπαινει η διευθηνση? κ τι γραφω η [url]διευθηνση[/url] ας κατατοπησει καποιοσ που γνωριζει ευχαριστω.Στο τρίτο πεδίο κάτω κάτω το βάζεις. Σκέτη την URL της φωτό βάλε, χωρίς τίποτα άλλο. Θυμίζω ότι ένα μεγάλο άβαταρ ξεχειλώνει τις σελίδες, οπότε λίγο προσοχή στο μέγεθος
[moderator]
-
πολυ ωραιο το rs!ευχαριστω πολυ adis4gr!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Θα ηθελα να μου πει οποιος γνωριζει πως να εισαγω αβατορ δικο μου διοτι μεσα στο προφιλ εχει 3 πεδια σε ποιο απο ολα μπαινει η διευθηνση? κ τι γραφω η [url]διευθηνση[/url] ας κατατοπησει καποιοσ που γνωριζει ευχαριστω.
Στο τρίτο πεδίο κάτω κάτω το βάζεις. Σκέτη την URL της φωτό βάλε, χωρίς τίποτα άλλο. Θυμίζω ότι ένα μεγάλο άβαταρ ξεχειλώνει τις σελίδες, οπότε λίγο προσοχή στο μέγεθος
[moderator]
thanx moderator ,η φωτο ειναι στα 4,93 kb απο οτι αναφερετε στο προφιλ το οριο ειναι 6 ελπιζω να ειναι καλη, αν δημιουργισα προβλημα πεςς μου να την μικρηνω. thanx κ παλι
-
hello kai apo mena
-
hi sylvester!
-
Τελικά ο Παπασωτηρίου όντως φέρνει τα Haynes manuals, και στο πάνω κατάστημα της Στουρνάρη έχει και το manual για το Megane II στην τιμή των 27 ευρώ.
-
και τι περιλαμβανει αυτο το manual ακριβως?
-
και τι περιλαμβανει αυτο το manual ακριβως?Υποθέτω ό,τι όλα τα manual της Haynes. Δηλαδή τι πρέπει να αλλάζεται και στα πόσα χιλιόμετρα, οδηγίες για επιδιόρθωση βλαβών, λύσιμο σχεδόν όλου του αυτοκινήτου (πως ακριβώς γίνεται) και συμβουλές για τη σωστή συντήρηση γενικότερα. Όλα τα παραπάνω με φωτογραφίες.
-
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ παιδια...ο Θεος να μας αφησει να κυκλοφορουμε τα ρενω μας αφοβα...(και καποιος να καρφωσει τη Στελλα στη Τροχαια Ροδου)....
-
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ παιδια...ο Θεος να μας αφησει να κυκλοφορουμε τα ρενω μας αφοβα...(και καποιος να καρφωσει τη Στελλα στη Τροχαια Ροδου)....Αν δεν κυκλοφορείς εσύ στους δρόμους τότε όλοι οι υπόλοιποι θα κυκλοφορούμε άφοβα ....
-
Ο χρήστης Στέλλα έγραψε:
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ παιδια...ο Θεος να μας αφησει να κυκλοφορουμε τα ρενω μας αφοβα...(και καποιος να καρφωσει τη Στελλα στη Τροχαια Ροδου)....
Αν δεν κυκλοφορείς εσύ στους δρόμους τότε όλοι οι υπόλοιποι θα κυκλοφορούμε άφοβα ....
με τι? με το μεγκαν 1.2 που εχεις?
-
Χρόνια πολλά!
Η FunkyReverend WebSolutions σας ενημερώνει ότι το site πάει καλά, οι προβλέψεις μιλάνε για καλό βαθμό στο μάθημα. Σπουδαία βοήθεια έδωσε το GreekRenaultClub, μέσω του κ. adis4gr και των κ. Bagus και κ. mad_n.
-
Χρονια πολλα αγαπητοι
Επεστρεψα απο το Λεωνιδιο οπου περασα ενα καταπληκτικο Πασχα,με παρα πολλες στροφοδιαδρομες....
Το «κακο» ηταν οτι δεν ειχα το δικο μου,αλλα της Μαριας μου(επρεπε να το στρωσουμε) Το καλο ειναι οτι το 1400αρι παροτι βαρκουλα,στριβει πολυ καλα τηρουμενων των αναλογιων και ετσι το ευχαριστηθηκα κ αυτο αρκετα...
Funky το σηκωσες το site η δεν θα το σηκωσεις ? Ενημερωσε μας για τον βαθμο που θα παρεις
-
Ο βαθμός υπολογίζεται και από μια άλλη φοβερή εργασία (την αξιολόγηση 10 site μουσείων της Ν. Αφρικής, ναι, καλά διαβάσατε!) και από γραπτή εξέταση, οπότε...μπορεί να με κόψουν από τα άλλα...πάντως, από Clio έχω αρχίσει να εξελίσσομαι σε γνώστη...
RENAULT FORUM