-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Άσχετο, τώρα το παρατήρησα: ο Krus πρέπει να έχει το ρεκόρ δημοσιεύσεων στο φόρουμ, πάνω απο 10000!Το ρεκόρ το έχει ο kouk!
-
Αυτό το κόλπο με τη μπάρα στα διόδια της ΑΟ το κάνουν μερικοί οδηγοί ΤΑΧΙ .
Είτε περνάνε σε 'ζευγάρια' με το e-pass , είτε ακολουθούν κολλητά κάποιον άσχετο. -
Τις προάλλες, ακριβώς μπροστά μου στη λωρίδα του e-pass έκανε τη μαγκιά μια Harley Davidson, από αυτές με το πλαστικό 'παρμπρίζ' μπροστά, με δύο επιβάτες.
Αποτέλεσμα: δεν πρόλαβε, κατέβηκε η μπάρα και η Harley την έσπασε με το παρμπρίζ
Παρενέργεια του αποτελέσματος: πέρασα τζάμπα από σπασμένη μπάρα, με την ταμπέλα να γράφει 'no e-pass!'
-
Μα πόσο κίτσοι μπορεί να είναι μερικοί άνθρωποι...;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τις προάλλες, ακριβώς μπροστά μου στη λωρίδα του e-pass έκανε τη μαγκιά μια Harley Davidson, από αυτές με το πλαστικό 'παρμπρίζ' μπροστά, με δύο επιβάτες.Αποτέλεσμα: δεν πρόλαβε, κατέβηκε η μπάρα και η Harley την έσπασε με το παρμπρίζ
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!
-
Τις προάλλες, ακριβώς μπροστά μου στη λωρίδα του e-pass έκανε τη μαγκιά μια Harley Davidson, από αυτές με το πλαστικό 'παρμπρίζ' μπροστά, με δύο επιβάτες.
Αποτέλεσμα: δεν πρόλαβε, κατέβηκε η μπάρα και η Harley την έσπασε με το παρμπρίζ
Παρενέργεια του αποτελέσματος: πέρασα τζάμπα από σπασμένη μπάρα, με την ταμπέλα να γράφει 'no e-pass!'Για κάτσε...εννοείς ότι τυπάκος με **Harley **προσπάθησε να λουφάρει τα διόδια?
-
Θα ήταν Hell's Angel
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Είτε περνάνε σε 'ζευγάρια' με το e-pass , είτε ακολουθούν κολλητά κάποιον άσχετο.Tο'χω δει αρκετές φορές και όλες με ταρίφες. Πάντα κοιτάω τον καθρέπτη μου να δώ μήπως είναι κάποιος εξυπνάκιας πίσω μου όταν περνάω από το e-pass.
-
Τις προάλλες, ακριβώς μπροστά μου στη λωρίδα του e-pass έκανε τη μαγκιά μια Harley Davidson, από αυτές με το πλαστικό 'παρμπρίζ' μπροστά, με δύο επιβάτες.Αποτέλεσμα: δεν πρόλαβε, κατέβηκε η μπάρα και η Harley την έσπασε με το παρμπρίζ
Χμμ ένας λιγότερος, αν και μερικοί δεν μαθαίνουν ποτέ...
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Χμμ ένας λιγότερος, αν και μερικοί δεν μαθαίνουν ποτέ...Μα... δεν έπαθε τίποτα αυτός, ούτε η Harley φαντάζομαι. Εκτός αν εννοείς μια μπάρα λιγότερη
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Είτε περνάνε σε 'ζευγάρια' με το e-pass , είτε ακολουθούν κολλητά κάποιον άσχετο.Tο'χω δει αρκετές φορές και όλες με ταρίφες. Πάντα κοιτάω τον καθρέπτη μου να δώ μήπως είναι κάποιος εξυπνάκιας πίσω μου όταν περνάω από το e-pass.
Και εγώ το έχω παρατηρήσει αλλά ποτέ δεν είμαι σίγουρος. Την ψιλιάζομαι την φάση αν δώ κάποιον να στρίβει απο άλλη λωρίδα για να με ακολουθήσει στο e-pass.
Ερώτηση: σε αυτές τις περιπτώσεις **σανιδώνω **το Ντάτσουν μόλις μπώ στην λωρίδα του e-pass. Αν πέσει σε κάποιον η μπάρα, θα με βάλετε στο τόπικ 'Ζώα, ζώα, ζώα'?
-
Μα... δεν έπαθε τίποτα αυτός, ούτε η Harley φαντάζομαι. Εκτός αν εννοείς μια μπάρα λιγότερη
Υποθέτω με την τρομάρα που πήρε ότι θα το ξανασκεφτεί πριν το ξανακάνει...μπορεί και όχι βέβαια
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Μα... δεν έπαθε τίποτα αυτός, ούτε η Harley φαντάζομαι. Εκτός αν εννοείς μια μπάρα λιγότερη
Υποθέτω με την τρομάρα που πήρε ότι θα το ξανασκεφτεί πριν το ξανακάνει...μπορεί και όχι βέβαια
Τώρα κατάλαβα γιατί μερικοί επιμένουν να σέρνουν μαζί τους 300 κιλά σίδερο από το Μιλγουώκι....
-
H μπαρα δεν μπορει να πεσει πανω σε αυτοκινητο στην λωριδα του e-pass....
δοκιμασμενο......υπαρχουν φωτοκυταρα ....
αρκει το δευτερο αμαξι να περασει ακριβως πισω απο το πρωτο σε αποσταση μικροτερη των 4 μετρων και σβελτα
η δοκιμη εγινε με παλιο αυτοκινητο στα πλαισια μιας ερευνας....
ειδαμε την μπαρα να κατεβαινει και μολις εγινε αντιληπτο οτι περναει και 2ο αυτοκινητο ανεβηκε παλι... -
Περίεργη έρευνα...
-
Αρα δεν θα έχω την ευχαρίστηση ( ) να δώ τα συντρίμια του τζαμπατζή πίσω μου ...
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Είτε περνάνε σε 'ζευγάρια' με το e-pass , είτε ακολουθούν κολλητά κάποιον άσχετο.Ελπίζω να είμαι τυχερός και να με ακουλουθήσει κι εμένα κανένας τέτοιος πονηρός.
Αυτοκίνητο εταιρικό με μικτή ή φορτηγάκι ανάλογα την ημέρα. Ε ρε γλέντια.
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
H μπαρα δεν μπορει να πεσει πανω σε αυτοκινητο στην λωριδα του e-pass....
δοκιμασμενο......υπαρχουν φωτοκυταρα ....
αρκει το δευτερο αμαξι να περασει ακριβως πισω απο το πρωτο σε αποσταση μικροτερη των 4 μετρων και σβελτα
η δοκιμη εγινε με παλιο αυτοκινητο στα πλαισια μιας ερευνας....
ειδαμε την μπαρα να κατεβαινει και μολις εγινε αντιληπτο οτι περναει και 2ο αυτοκινητο ανεβηκε παλι...Noμίζω ότι η δοκιμή αυτή αφορά την συμπεριφορά της μπάρας σε περιπτώσεις που το αυτοκίνητο σέρνει τροχόσπιτο, μπαγκαζιέρα ή ότι άλλο από πίσω.
Αν υπάρχει φωτοκύτταρο πιθανότατα να μην «δεί» το δεύτερο κομμάτι του αυτοκινήτου και να κατέβει με άσχημα αποτελέσματα... -
Πριν από 1-2 χρόνια,στο Σκαραμαγκά στην άνοδο της εθνικής ακριβώς πριν τη διασταύρωση στο Σχιστό.Είμαι στην αριστερά λωρίδα και έχει αρκετή κίνηση για απόγευμα.Ξαφνικά βλέπω μια ρόδα να κυλάει μέσα στο δρόμο και να με προσπερνάει προς τα πίσω!!!Πλακώνομαι στα φρένα γιατί λέω δεν μπορεί έχει γίνει τρελό τρακάρισμα πιο πάνω και έχει φύγει από εκεί η ρόδα!!!Περιμένω λοιπόν να δω το χάος.Ανεβαίνουμε σιγά-σιγά λοιπόν και τι να δω μετά το βενζινάδικο που έχει εκεί:ένας έχει στη σχάρα λάστιχα και δεν τα έχει δέσει καλά και του έχουν φύγει!!Το τι μούντζα και μπινελίκι άκουγε δεν το συζητάμε...
Θα μπορούσα να το ποστάρω και στο 'Ζώα' μάλλον...!!! -
'Οτι πιο απίθανο εχω δει' στο 4TF:
Σημερα την σωτηριον ημεραν 20/4/2006, ΚΑΝΕΝΑ μελος δεν ειδε κατι απιστευτο στους ελληνικους δρομους. Ή τουλαχιστον αρκετα απιστευτο ωστε να μπει στον κοπο να το γραψει εδω μεσα. Μετα και απο αυτο, μπορω να δηλωσω υπεθυνα:
ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ( καλυτερα...)
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!