Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ψάξε να βρείς ευθυγραμμισά με σύστημα λέηζερ (όχι με νήματα) και τελευταίο σχετικά υπολογιστή και ζήτα να σου εκτυπώσει τις μετρήσεις (αν ειναι σοβαρός θα το κάνει στάνταρ)...
Δε γίνεται να φαίνεται οπτικά στραβός ο τροχός και να μη φαίνεται αυτό στις μετρήσεις.
Το Σάββατο πήγα και εγώ σε κάποιον που μου φάνηκε καλός και αποδείχθηκε εξαιρετικός, καθώς και καλή ευθυγράμμιση είχε, και με laser ήταν το μηχάνημά του, και τα στοιχεία του δικού μου αυτοκινήτου είχε (για φαντάσου...! ), και εκτύπωση μου έκανε, και το κυριότερο και βασικότερο, άλλο αμάξι μπήκε και άλλο αμάξι, όπως θα έπρεπε, βγήκε!
Διορθώθηκαν, ακόμα και βάση των δικών μου μετρήσεων γεωμετρίας που επιθυμούσα να έχω ;), τόσο toe όσο και στο camber, μπρος και πίσω...
Ελλείψει χρόνου, αφήσαμε μια μικρο-ρύθμιση του κάστερ μπροστά μόνο άφτιαχτη μιας και γι'αυτήν θα πρέπει να λύσει τα δυο από τα μπροστινά ψαλίδια, αλλά και αυτό θα γίνει πολύ σύντομα μετά το Πάσχα και το service των 15.000 χλμ.
Αν το επιθυμεί η ομήγυρη (απευθυνόμενος στους Αθηναίους παρακολουθούντες το thread ), ευχαρίστως να σας πω και τα στοιχεία του για να πάτε και εσείς.... Είναι κοντά σε έξοδο της Αττικής Οδού και έτσι είναι εύκολο για τον καθέναν να πάει.