-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Το πήραμε!!!!
Σώπα!!!!!Πού;;Πως;;;;Πότε;;;;Από ποιόν;;;;!!!!
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι χαιρεστε. Με τους ανυπαρκτους παιζουμε καθε χρονο. Τα κεφαλια κατω και το καλοκαιρι σκληρη προετοιμασια για να παμε τελικο c.l.
τι πινεις ηθελα να ξερα ωρες ωρες -
Το πήραμε!!!!
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι χαιρεστε. Με τους ανυπαρκτους παιζουμε καθε χρονο. Τα κεφαλια κατω και το καλοκαιρι σκληρη προετοιμασια για να παμε τελικο c.l.
Το πήραμε!!!!
Γειά σου ρε κοκκινοστρατέ υπεράνω!
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Το πήραμε!!!!
τι πινεις ηθελα να ξερα ωρες ωρεςΕιδικά σήμερα, σαμπάνια!
-
-
don't you love greek soccer championship!!!
οι μονοι που ειναι απογοητευμενοι ειναι αυτοι που πεφτουν στη β εθνικη και ο παο η η αεκ.....
ολοι οι αλλοι θα κανουν σχεδια για το μελλον...
μπραβο στον οσφπ που μετουσιωσε τα χρηματα του socrates σε πρωταθλημα, αλλη μια φορα αξια σε γενικες γραμμες, μπραβο στην αεκ που με τα ψεματα βγαινει τσαμπιονς λιγκ, μπραβο στον παο που δε βγαινει τσαμπιονς λιγκ, μπραβο σε μας που σκισαμε τον λεβαδειακο σημερα και δοξασαμε τον δικεφαλο παλι, μπραβο στον σαββα κωφιδη ( )που εφταιξε τον κληκλη και τον εκανε κινδυνο θανατο σε μερικα ματς....μακαρι να χαμε φραγκα να ρχοταν στον παοκ και να εδιωχνε οτι τελειωμενο 30αρη εχουμε....
ολοι οι υπολοιποι γτπ.........και να διαλυθουν αυτες οι ομαδες δε μου καιγεται καρφακι....με εξαιρεση λιγο τη λαρισα...υγ. ο αρης δε φαινεται πολυ καλα....
-
AIΣΧΟΣ!
Πάω να δω το ματσάκι με τη Λάρισα να πάρουμε ένα βαθμό και να πάρουμε πρωτάθλημα και μου λέει ο άλλος Ήρα-Πάο 1-0
ΕΛΑ ΘΡΥΛΕ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ! Ούτε την ισοπαλία ρε να μην έχουμε να κυνηγάμε γαμώτο;;; Να, κάναμε και πέναλτι τώρα, 1-0 η Λάρισα! Άμα συνεχίσουμε έτσι το πήραμε! -
Βαγγέλη είδες που βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα;
Γι αυτό διαφωνώ και με τον red army που διαμαρτύρεται συνεχώς για τη διαιτησία. Ήμαρτον.Πόσες φορές πρέπει να το πω. Μην κυνηγάτε φαντάσματα. Όταν σταματήσετε τότε θα έρθουν καλύτερες μέρες.
-
ειδα τωρα τον τιτλο του sportime.gr για τον παο....'αξιος τριτος ο παο'!!!
περιμενω να δω και τον δικο μας...'ο δικεφαλος εφαγε σουβλακια!'
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Για την ομαδα μου δεν εχω να πω τιποτα!
Θα πω ομως για τους απατ-αιωνιους και την ΑΕΚ- Για τους απατ-αιωνιους: Για ποιο λογο ακριβως πανηγυριζετε; Ελατε πρωτα με το καλο, παρτε κανενα πονταλακι αν μπορειτε και μετα πανηγυριστε οσο θελετε!
Αυτα μετα το ντόρτι της ΑΕΚ. Τιποτε αλλο.
Δευτερη υπενθιμισις για τους ξεχασιαρηδες...
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
AIΣΧΟΣ!Πάω να δω το ματσάκι με τη Λάρισα να πάρουμε ένα βαθμό και να πάρουμε πρωτάθλημα και μου λέει ο άλλος Ήρα-Πάο 1-0
ΕΛΑ ΘΡΥΛΕ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ! Ούτε την ισοπαλία ρε να μην έχουμε να κυνηγάμε γαμώτο;;; Να, κάναμε και πέναλτι τώρα, 1-0 η Λάρισα! Άμα συνεχίσουμε έτσι το πήραμε! -
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ-ΑΕΚ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΙΓΑΛΕΩΑΕΚ-SKODA ΞΑΝΘΗ
ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣΑν ξανα-αυτοκτονήσει η ΑΕΚ, καλύτερα να συνεννωθεί με τον Ακράτητο και να παραχωρήσει την προεδρία στον Μάκαρο.
-
Αν αυτο ηταν πεναλτυ εγω ειμαι η Μαγια η μελισσα. Τζαρτζαρισμα ωμο ωμο και δινει πεναλτυ. Ουτε πισω ηταν, ουτε φραγμα του εκανε ουτε τιποτα. Ηταν διπλα του και του εκανε τζαρτζαρισμα με τον ωμο. Ουτε με τον χερι τον εσπρωξε ουτε με τα ποδια εκανε τιποτα.
Συγχαρητηρια edit [Krusenstern] Λαρισαιοι και για τις βρισιες σας. Μια ζωη edit [Krusenstern] θα ειστε.απαράδεκτος! [Krusenstern]
-
Καλά τα πατε Μάγια
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ-ΑΕΚ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΙΓΑΛΕΩΑΕΚ-SKODA ΞΑΝΘΗ
ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣΑν ξανα-αυτοκτονήσει η ΑΕΚ, καλύτερα να συνεννωθεί με τον Ακράτητο και να παραχωρήσει την προεδρία στον Μάκαρο.
Γιατί? Θεωρείς ότι είναι εύκολοι αντίπαλοι ο Απόλλων στην Θεσσαλονίκη ή η Ξάνθη? Για αυτή την ΑΕΚ σίγουρα όχι...
Υ.Γ. Well done ΟΣΦΠ
-
Το 2 γκολ της Λαρισας ειναι ανεκδοτο. Παντο ξυπνα. Αν συνεχεισεις ετσι δεν θα παιζεις βασικος του χρονου. Ελεος. Και ο Νικοπολιδης βλακεια εκανε. Αντι να κλεισει την γωνια του επεσε απο την αλλη πλευρα. ΕΛΕΟΣ
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Γιατί? Θεωρείς ότι είναι εύκολοι αντίπαλοι ο Απόλλων στην Θεσσαλονίκη ή η Ξάνθη? Για αυτή την ΑΕΚ σίγουρα όχι...Αν μια ομάδα που θέλει να παίξει CL θεωρεί δύσκολη την Καλαμαριά, ας παραιτηθεί από τώρα γιατί ούτε στους ομίλους δεν θα μπει.
-
ομιλοι? τι ειναι αυτο?
-
στην νεοελληνικη ειναι Ελλάδας
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#5]