-
Εγώ είχα βάλει πρώτα κόλλα σε μια καρφίτσα, και μετά με την καρφίτσα στο κεφάλι της βίδας... Θέλει προσοχή πάντως! Ουδεμία ευθύνη φέρουμε μετά την απομάκρυνση από την οθόνη του υπολογιστή σας!
-
Την κόλλα, την παίρνεις με τη μύτη του κατσαβιδιού από το σωληνάριο, δεν την βάζεις στη βίδα.
-
Ακόμα καλύτερα έτσι!
Νεότερα από την προσπάθεια μου: κατέβασα το πρόγραμμα που προτάθηκε, όμως με έσκισε σε μπλε οθόνες. Οπότε μια αποτυχία μάλλον μυρίζομαι.
-
GetDataBack, με έσωσε κυριολεκτικά, εκεί που το Ontrack Easy Recovery Pro δε μπορούσε να κάνει τίποτα.. το πρώτο τα βρήκε και τα επανέφερε κατά το μέγιστο όλα τζιτζί
-
θα δοκιμάσω...παιδιά ευχαριστώ.
Μαμώ τις βίδες μου ...με 2 βόλτες διαλύονται, επίτηδες το κάνουν;!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μαμώ τις βίδες μου ...με 2 βόλτες διαλύονται, επίτηδες το κάνουν;!μηπως χρησιμοποιεις λαθος κατσαβιδι (μηπως αντι για philips (σταυρος) ειναι pozidriv ή το αντιθετο)
μου φαινεται περιεργο να χαλανε τοσο ευκολαγια να μην χαλασει μια βιδα πρεπει το κατσαβιδι να ειναι στο σωστο μεγεθος και ο σωστος τυπος
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Μαμώ τις βίδες μου ...με 2 βόλτες διαλύονται, επίτηδες το κάνουν;!
μηπως χρησιμοποιεις λαθος κατσαβιδι (μηπως αντι για philips (σταυρος) ειναι pozidriv ή το αντιθετο)
μου φαινεται περιεργο να χαλανε τοσο ευκολαγια να μην χαλασει μια βιδα πρεπει το κατσαβιδι να ειναι στο σωστο μεγεθος και ο σωστος τυπος
ήταν πολύ σφιγμένη...
-
Παιδιά ποιά η άποψη σας για τα εξωτερικά dvd-r?
Εγκατέλειψα το πρότζεκτ του εσωτερικού ελέω της βίδας και λέω να αγοράσω αυτό.
Tα LG πώς τα βλέπετε; Είναι αξιόπιστα;Θα έχω μεγάλη διαφορά από ένα εσωτερικό (desktop) dvd-r?
-
Χάρη, εχουμε κανένα νεώτερο για τα Ελληνικά του Raincalendar?!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Χάρη, εχουμε κανένα νεώτερο για τα Ελληνικά του Raincalendar?!Έχω ποστάρει λινκ 2-3 σελίδες πριν, όχι;
(το έχω χάσει εντελώς; )
-
Ασε θα ψάξω, μάλλον εγω είναι πιθανότερο να τα εχω χάσει!
-
Τα ίδια! Δεν δείχνει Ελληνικά!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:sorry:Τα ίδια! Δεν δείχνει Ελληνικά!
Που δεν δείχνει ελληνικά βρε συ;
-
Από την στιγμή που επιλέγεις Ελληνικά από τα languages....βγάζει ??????
Ακόμα και το ίδιο το αρχείο λέει Greek-?????
-
Στα WinXP πήγαινε:
Control Panel -> Regionals and Language Options [Advanced]
και βεβαιώσου πως ΟΛΑ τα κουτάκια που γράφουν Greek είναι τσεκαρισμένα.
ΥΓ. Πάω να φάω κι επιστρέφω να μου πεις τι έγινε.
-
äóóץáíß (Greek)
Αυτό ήταν πριν....αυτό και τώρα Χάρη!
Το ίδιο γίνεται και με τις υπόλοιπες γλώσσες!
-
Τα κουτάκια με Greek που σου είπα ήταν όλα τσεκαρισμένα στα Windows?
-
Τα ελληνικά στο rainlendar δεν δουλεύουν, το αρχείο greek.ini δεν έχει ελληνικά που βλέπει ο υπολογιστής μου - μόνο ?????? δείχνει.
Έχω φτιάξει ένα αρχείο, Σήμερα, Αύριο δείχνει αλλά τις μέρες Monday τις παίρνει από αλλού και δεν αλλάζουν. Τα μενού τα δείχνει ελληνικά (αυτά με δεξί κλικ - γεγονότα κλπ). Επίσης οι μήνες (png αρχεία) εμφανίζονται ΑΠΡΊΛΙΟς. Θέλουν δουλειά τα ελληνικά.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τα ελληνικά στο rainlendar δεν δουλεύουν, το αρχείο greek.ini δεν έχει ελληνικά που βλέπει ο υπολογιστής μου - μόνο ?????? δείχνει.Έχω φτιάξει ένα αρχείο, Σήμερα, Αύριο δείχνει αλλά τις μέρες Monday τις παίρνει από αλλού και δεν αλλάζουν. Τα μενού τα δείχνει ελληνικά (αυτά με δεξί κλικ - γεγονότα κλπ). Επίσης οι μήνες (png αρχεία) εμφανίζονται ΑΠΡΊΛΙΟς. Θέλουν δουλειά τα ελληνικά.
Α ναι, θέλει και τα .png... τα έχω φτιάξει κι αυτά. Θα τα ποστάρω, αλλά αύριο μάλλον, από το μαγαζί.
edit: για να μη σας βγάζει ???????? αλλάξτε τις γραμματοσειρές του skin που χρησιμοποιείτε. Δεν είναι πρόβλημα του Rainlendar, είναι πρόβλημα όσων γραμματοσειρών του ΔΕΝ υποστηρίζουν ελληνικά.
-
Τα ερωτηματικά τα έχει το αρχείο \languages\greek.ini και δεν εμφανίζονται στο Σημειωματάριο ή στο Word όποια κωδικοποίηση και να διαλέξω.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]