-
Σε όλες τις εποχές του χρόνου μπορείς να βρεις κάτι ενδιαφέρον.
Το θέμα είναι να βρεις τον χρόνο να το απολαύσεις
-
Βασικά όλες! Αν έπρεπε όμως να τις ταξινομήσω θα ήταν:
Καλοκαίρι
Άνοιξη
Χειμώνας
Φθινόπωρο...χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θέλω να ήταν συνέχεια μία εποχή.
-
ανοιξη. ωραιες ηλιολουστες μερες με δροσια , ανθισμενα λουλουδια , ανεβασμενη διαθεση λογω εξοδου απο το χειμωνα!
Αν και βασικα θα επρεπε να αναθεωρουσαμε ποτε ειναι οι εποχες γιατι μου φαινεται τα τελευταια χρονια καθυστερουν στην εισοδο/εξοδο τους. Δλδ για μενα ανοιξη ειναι απο Απριλη εως και Ιουνη, καλοκαιρι απο ιουλη εως σεπτεμβρη κοκ.
αλλα...
winter is coming
-
Μοιρασμένες οι προτιμήσεις μέχρι στιγμής

-
μηπως να διαγραφαμε το φθινοπωρο ?
-
Ολες οι εποχες ειναι ωραιες.Καθε μια εχει την χαρη της.Λιγο παραπανω ομως μου αρεσει το καλοκαιρι .Αν και νομιζω οτι η ανοιξη και το φθινοπωρο εχουν μικρυνει σε σχεση με παλιοτερα,πιο πολυ με ON OFF αλλαζει απο καλοκαιρι σε χειμωνα το κλιμα.
-
Λιγο απ'ολα. Καθε εποχη εχει τα υπερ της και τα κατα της.
-
Άνοιξη
Καλοκαίρι
Φθινόπωρο
Χειμώνας -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Άνοιξη
Καλοκαίρι
Φθινόπωρο
ΧειμώναςΈχει χειμώνα στην Κύπρο?
-
Η κάθε εποχή έχει τη δικιά της 'γλύκα'.
Άρα η ψήφος πηγαίνει στο 'Δεν μπορώ να επιλέξω κάποια' -
Εγώ ψήφισα φθινόπωρο και με έκπληξη είδα οτι είμαι ο μοναδικός..
Μου αρέσει γιατί είναι η πιο ισσοροπημένη εποχή απο όλες..
Δεν έχει ούτε πολύ κρύο ούτε πολύ ζέστη..
Έχει τις φθινοπωρινές βροχές που τις λατρεύω,και επίσης έχει την αναμονή του χειμώνα που μου αρέσει πολύ.
Θα ήθελα να ζω σε ένα μέρος που να έχει όλο το χρόνο συνθήκες φθινοπώρου και κάνα δυο μήνες βαρύ χειμώνα.
Το καλοκαίρι το σιχαίνομαι και κάθε χρόνο κάνω υπομονή μέχρι να περάσει... -
είστε καλά..???
καλοκαίρι εδώ

με μισο κιλό παιδάκια, 1 ψυγειάκι μπύρες, 1 σκηνή, 2** sleeping bags**, , 1 baraki κοντα να παιζει χαλαρα και τα πόδια μέσα στην άμμο όλη την μέρα...το πρωί ξύπνημα απο τις μύγες και πλαφ μεσα στην θαλλασα μπουσουλώντας με το ενα ματι κλειστό..(μόνο μια διανυκτέρευση, μην μας πιάσει και φαγούρα)....
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Εγώ ψήφισα φθινόπωρο και με έκπληξη είδα οτι είμαι ο μοναδικός..Μου αρέσει γιατί είναι η πιο ισσοροπημένη εποχή απο όλες..
Δεν έχει ούτε πολύ κρύο ούτε πολύ ζέστη..
Έχει τις φθινοπωρινές βροχές που τις λατρεύω,και επίσης έχει την αναμονή του χειμώνα που μου αρέσει πολύ.
Θα ήθελα να ζω σε ένα μέρος που να έχει όλο το χρόνο συνθήκες φθινοπώρου και κάνα δυο μήνες βαρύ χειμώνα.
Το καλοκαίρι το σιχαίνομαι και κάθε χρόνο κάνω υπομονή μέχρι να περάσει...Αν δεν είσαι εσύ ισορροπημένος, δεν σου φταίνε οι άλλες εποχές!!!
Καλοκαίρι για μένα, και νομίζω ότι ο προλαλήσαντας τα είπε σωστά...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Χειμώνας δαγκωτό! Ησυχία στο νησί, λιγότερη δουλειά και σαφώς πιο ενδιαφέρων καιρός. Εκτός αυτού, ανάμεσα στο πολύ κρύο και την πολλή ζέστη προτιμώ το πρώτοΑνοιξη και Φθινόπωρο είναι μια χαρά εποχές αλλά σαν το Χειμώνα..
Καλοκαίρι απορρίπτεται πανηγυρικά
Με εκφράζεις απόλυτα!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Έχει χειμώνα στην Κύπρο?Ε καλά εντάξει, δεν χιονίζει παρα μονο στα βουνά και αυτό με το ζόρι, και σίγουρα καμία σχέση ο χειμώνας της Κύπρου με της Ελλάδας(και βορειότερα).
-
καλοκαίρι για πολλούς λόγους
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
καλοκαίρι για πολλούς λόγους...τουρμπίνας GTi να υποθέσω...;
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Έχει χειμώνα στην Κύπρο?
Ε καλά εντάξει, δεν χιονίζει παρα μονο στα βουνά και αυτό με το ζόρι, και σίγουρα καμία σχέση ο χειμώνας της Κύπρου με της Ελλάδας(και βορειότερα).
εχει χειμωνα και στη κυπρο.... μονο στα βουνα χιονιζει ρε συ?
ακομα θυμαμαι κατι χοντρονιφαδες που τρωγαμε τελη νοεμβρη...αλλα γενικα ειναι ηπια τα πραγματα...
το φθινοπωρο δε μου αρεσει σιγουρα, ολες οι αλλες παλευονται!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
καλοκαίρι για πολλούς λόγους
...τουρμπίνας GTi να υποθέσω...;
δεν πάνε μαζί αυτά -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αν δεν είσαι εσύ ισορροπημένος, δεν σου φταίνε οι άλλες εποχές!!!Με αποκαλείς ανισορροπο;
Ο Χειμώνας μου αρέσει εξίσου.
Η άνοιξη αν εξαιρέσουμε τη γύρη και τις κάμπιες είναι επίσης καλή..
Τη ζέστη όμως το καλοκαίρι δεν την πάω με τίποτα..Άσε που μου αρέσει περισσότερο το βουνό παρά η θάλασσα...
Αγαπημένη μας εποχή!