-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
- κάμποσοι πάρκαραν σήμερα ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΣΕΦ στο ρεύμα προς Πειραιά για να πάνε να δούνε τον γαύρο με το Αιγάλεω. Εκεί γιατί δεν παίρνουν πινακίδες (τουλάχιστον);;; Γιατί είναι πελάτες του Κρόκους υποθέτω.
Kάμποσοι? ΚΑΜΠΟΣΟΙ???
Στα ντέρμπι, τα παρκαρισμένα με αυτό τον τρόπο, δηλαδή ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ ΔΡΟΜΟΥ ΤΑΧΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ( ) φτάνουν μέχρι του Κεράνη Έχω γείτονες (5-8 λεπτά με τα πόδια από το γήπεδο) που παίρνουν το αυτοκίνητο για να πάνε, και παρκάρουν εκεί που λες.
ΖΩΑ κι αυτοί, ΖΩΑ και οι τροχαίοι που δεν σηκώνουν πινακίδες, ΖΩΑ και αυτοί που δεν αφήνουν τους τροχαίους να σηκώνουν πινακίδες (ο νοών νοείτο)
ΖΩΑ ελεεινα κ το διαπιστωσα χθες αυτο,αφου ειχα την φαεινη ιδεα να πιασω Κηφισο απο το Σεφ...
Το αδιαχωρητο στο παρκινγκ του Σεφ,μιλαμε για χιλιαδες αμαξια!!!Το χειροτερο ηταν οτι αρκετοι μαμακες τα ειχαν αφησει στην μεση του δρομου....Εκανα 2 φορες τον κυκλο επειδη ενα τζιποειδες ειχε κλεισει την εξοδο προς το δαχτυλιδι κ επρεπε να παρανομησεις για να βγεις....Φυσικα δεν ηταν μονος..Υπηρχαν τουλαχιστον αλλα 10 αυτοκινητα παρκαρισμενα πανω στον δρομο....
Οταν εβγαινα στο δαχτυλιδι τα αυτοκινητα εφταναν μεχρι το apex της στροφης,αφηνοντας ουσιαστικα μια λωριδα...Ενα ντου να εκανε η τροχαια θα ελυνε το προβλημα της Ελληνικης οικονομιας λεμε...
Αλλα ξεχασα....Θα πιασουν εμενα κ εσενα που πηγαινεις με 130 στην εθνικη γιατι εισαι εγκληματιας....
ΖΩΑ.
Σε ένα ματς του Ολυμπιακού μπάινει ένα λεωφορείο με τουρίστες να κάνει το δαχτυλίδι, κόλλησε και έκλεισε όλο το σύστημα μέχρι να τελειώσει η μπάλα!!!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Σε ένα ματς του Ολυμπιακού μπάινει ένα λεωφορείο με τουρίστες να κάνει το δαχτυλίδι, κόλλησε και έκλεισε όλο το σύστημα μέχρι να τελειώσει η μπάλα!!!!!
Εννοείς ότι έκλεισε η έξοδος της εθνικής προς Πειραιά μέχρι που τελείωσε ο αγώνας και πήρε τα αμάξια του ο κόσμος;;;
-
Ζώα οι οδηγοί που για να γλυτώσουν 3 λεπτά σταμάτα-ξεκίνα παρανομούν! Οι υπόλοιποι, προφανώς, είμαστε μαλάκες. Και εξηγούμαι. Στην άνοδο του Κηφισού αμέσως μετά την έξοδο προς Κόρινθο (μέσω της γέφυρας) είναι η έξοδος προς τον παράδρομο την οποία πιάνει κανείς αν θέλει να πάει στα ΚΤΕΛ, την Λένορμαν, κτλ. Επειδή, όμως, συνήθως εκεί ο παράδρομος είναι πηγμένος, οι 'έξυπνοι' μπαίνουν 500 μέτρα πιο μετά από την είσοδο του παράδρομο προς την εθνική. Το αποτέλεσμα είναι να κόβουν όσους κινούνται κανονικά από παράδρομο προς εθνική και - το χειρότερο - να μένουν σταματημένοι στη δεξιά λωρίδα της εθνικής περιμένοντας να παρανομήσουν.
ΖΩΑ-ΖΩΑ-ΖΩΑ!!!
-
-
Αντί να χαίρεσαι που επιτέλους χρησιμοποιήθηκαν οι αρετές της τετρακίνησης (αν και μόνο η απόσταση από το έδαφος φάνηκε χρήσιμη), γκρινιάζεις που κάποτε εκεί είχε πράσινο! Δεν σας πιάνουμε πουθενά, παλιογκρινιάρηδες!
...κατάλαβες; Για να βλέπει ο cpp πράσινο, πρέπει οι μεγάλο-οδηγοί (sic) να περπατάνε 100 μέτρα...
...Βάλε κάναν αγώνα ποδοσφαίρου, να χαρείς πράσινο με την σέσουλα...και άσε μας στην ησυχία μας!
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το παρκάρισμα του Νεοέλληνα!!!!!
Κάποτε εκεί υπήρχε πράσινο και στα 100μ υπάρχει άπλετο PARKING.....
Ντροπή ρε γαμώτο!!!!!!!Άνω Γλυφάδα, γεφυράκι? Αν είναι εκεί, κάποτε υπήρχε ρέμα... τώρα, όποτε βρέχει πλημμυρίζουν οι δρόμοι
Ανθούσα Εκθεσιακό Κέντρο!!!! Όλα τα τζιπ παρκάρουν έτσι για μούρη!!!!! Πέρα από την καταστροφή του γκαζον έχει αρχίσει και το σκάψιμο του χώματος και σε λίγο μερικοί θα κολλάνε κιόλας!!!!!
-
Πώς να τον χαρακτηρίσω τον πίσω μου που ενώ περιμένω πρώτος σε κόκκινο αυτός μου ανάβει φώτα για να φύγω?
Ουστ που θα χαλάσω γω την ηρεμία μου για την πάρτη του καθένα -
Μ@μ@κ@ ισως ???
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Πώς να τον χαρακτηρίσω τον πίσω μου που ενώ περιμένω πρώτος σε κόκκινο αυτός μου ανάβει φώτα για να φύγω?Εμενα καποιος σε παρομοια φαση μου κορναρε. Επιμονα κιολας...
Δεν προκειται να παραβιασω εγω πεζοφαναρο. Και ας μην περναει κανενας πεζος. Ετσι αρχιζουν οι κακες συνηθειες.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ζώα οι οδηγοί που για να γλυτώσουν 3 λεπτά σταμάτα-ξεκίνα παρανομούν! Οι υπόλοιποι, προφανώς, είμαστε μαλάκες. Και εξηγούμαι. Στην άνοδο του Κηφισού αμέσως μετά την έξοδο προς Κόρινθο (μέσω της γέφυρας) είναι η έξοδος προς τον παράδρομο την οποία πιάνει κανείς αν θέλει να πάει στα ΚΤΕΛ, την Λένορμαν, κτλ. Επειδή, όμως, συνήθως εκεί ο παράδρομος είναι πηγμένος, οι 'έξυπνοι' μπαίνουν 500 μέτρα πιο μετά από την είσοδο του παράδρομο προς την εθνική. Το αποτέλεσμα είναι να κόβουν όσους κινούνται κανονικά από παράδρομο προς εθνική και - το χειρότερο - να μένουν σταματημένοι στη δεξιά λωρίδα της εθνικής περιμένοντας να παρανομήσουν.ΖΩΑ-ΖΩΑ-ΖΩΑ!!!
Μπορώ να σου πώ ότι τουλάχιστον ένας δε θα το ξανακάνει αυτό. Μετά από αυτό που του έκανε ένα Renault trafic.
-
Ζωα όλοι αυτοι που θέλουν να στρίψουν παραλιακή από τα διάφορα στενα και πετάνε την μουρη τους τόσο που άνετα πέφτεις επάνω τους (ωστε να σε αναγκάσουν να σταματησεις για να στριψουν)
Παραλίγο να τρακάρουμε άσχημα σημερα... (Και ο κύριος έστριψε αφου φρενάραμε απότομα για να γλυτωσουμε τον τράκο και μας σηκωσε και το χέρι ως ευχαριστω που τον αφήσαμε )
Τουλάχιστον ήταν ευγενικός
-
Δεν ξέρω για τη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά μεγαλύτερα ζώα είναι αυτοί που παρκάρουν και δεν έχει ορατότητα αυτός που βγαίνει. Αυτό έπαθα σήμερα. Πήγα να βγω στην παραλιακή (που όλοι τρέχουν) από στενό και δεν έβλεπα τίποτα.
-
Και τα ΠΙΟ χειροτεροτεροτερα ζωα οι καφροι του δημου που ακριβως σε αυτα (αλλα και σε πολλα αλλα) στενα, τα καθετα της παραλιακης, βαζουν τους καδους για τα σκουπιδια πανω στην γωνια και απο την αριστερη μερια μαλιστα, απο την μερια δηλαδη που πρεπει να ελεγξεις και φυσικα δεν βλεπεις τιποτα. Δεν μπορουν να τα βαλουν απο την δεξια τουλαχιστον...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ζωα όλοι αυτοι που θέλουν να στρίψουν παραλιακή από τα διάφορα στενα και πετάνε την μουρη τους τόσο που άνετα πέφτεις επάνω τους (ωστε να σε αναγκάσουν να σταματησεις για να στριψουν)Δεν ξέρω για τη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά μεγαλύτερα ζώα είναι αυτοί που παρκάρουν και δεν έχει ορατότητα αυτός που βγαίνει. Αυτό έπαθα σήμερα. Πήγα να βγω στην παραλιακή (που όλοι τρέχουν) από στενό και δεν έβλεπα τίποτα.
...με αποτέλεσμα να πρέπει να βγείς (πόντο-πόντο) μέχρι να δείς. Στο οποίο σημείο ήδη καταλαμβάνεις τη μισή δεξιά λωρίδα και αναγκάζεις τους κινούμενους στη δεξιά να φρενάρουν και να σε κακοχαρακτηρίσουν.
Πάντως και κάποιοι που κινούνται στη δεξιά με πολλά χιλιόμετρα είναι επίσης ζώα, αφού ούτε αυτοί βλέπουν πίσω απ'το παρκαρισμένο και δεν ξέρουν ποια στιγμή θα πεταχτεί κάποιος.
Τέλος πάντων μακάρι το φρενάρισμα και τα μπινελίκια να είναι το μόνο που θα μας τύχει.
-
Μεγάλος μ@λ@κ@ς ο 40άρης-50άρης που διέσχισε πεζός κάθετα την Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος περίπου της εξόδου για Κινέτα. Και σα να μην έφθανε η κίνηση αυτή από μόνη της, κρατούσε κι από μία πλαστική καρέκλα σε κάθε χέρι για να κάνει πιο δύσκολο το εγχείρημά του αυτό
Μα καλά, μηδενικό ένστικτο επιβίωσης έχουν αυτοί οι άνθρωποι;
-
Και για να πώ και εγώ ένα σχετικό, οδηγώντας την ΑΕ86 βγαίνοντας από τέτοιο στενό (στον Άλιμο), δεν βλέπω τίποτα (έχει και περίπτερο στην αριστερή γωνία οπότε....άστα) και σιγά - σιγά βγαίνω. Βλέπω περίπου 20 μέτρα, δεν έρχεται κανείς και βγάινω. Τότε βλέπω Forester να έρχεται με ΠΟΛΛΑ (πρέπει να ήταν απ'τους γρήγορους που προσπερνάνε από δεξιά). Σανιδώνω το γκάζι (με πρώτη) και το πίσω μέρος της Toyota αρχίζει να ψαρεύει. Έλα όμως που αμέσως μετα το στενό, περίπου στα 5 μέτρα και πάνω στο πεζοδρόμιο έχει παρκάρει άρχοντας της παραλιακής με Μερσεντικό του κουτιού, κλείνοντας σχεδόν τη μισή δεξιά λωρίδα. Στη μεσαία δεν έχει χώρο και έτσι περνάω απ'το μάτι της καρφίτσας. ΛΑΘΟΣ. Ακούγεται φοβερός κρότος και λούζομαι θραύσματα γυαλιού. Κοιτάω δεξιά και το τζάμι του συνοδηγού λείπει και όλη η καμπίνα είναι γεμάτη θραύσματα.
Τι έγινε; Με τη άκρη του καθρέπτη μου βρήκα τον καθρέπτη της Μερσεντές. Ζημιά δεν του έκανα αφού οι συγκεκριμένοι περιστρέφονται και ανάποδα και επιπλέον στον δικό μου δεν έγινε ούτε ένα σημαδάκι. Ο δικός μου όμως γύρισε προς τα μέσα και διέλυσε το τζάμι. Ταυτόχρονα έσπασε το εσωτερικό του καθρέπτη αλλά δεν έπαθε τίποτα ο μηχανισμός του ή το περίβλημα (το οποίο παρεπιπτόντως προεξέχει του καθρέπτη).
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μεγάλος μ@λ@κ@ς ο 40άρης-50άρης που διέσχισε πεζός κάθετα την Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος περίπου της εξόδου για Κινέτα. Και σα να μην έφθανε η κίνηση αυτή από μόνη της, κρατούσε κι από μία πλαστική καρέκλα σε κάθε χέρι για να κάνει πιο δύσκολο το εγχείρημά του αυτόΜα καλά, μηδενικό ένστικτο επιβίωσης έχουν αυτοί οι άνθρωποι;
Ειναι νομιζω ασκοπο να κραζουμε πεζους,καποιοι απο αυτους μπορει να ειναι επισημως καθυστερημενοι,μαστουρωμενοι,να μην εχουν οδηγήσει ποτέ κ.ο.κ.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ειναι νομιζω ασκοπο να κραζουμε πεζους,καποιοι απο αυτους μπορει να ειναι επισημως καθυστερημενοι,μαστουρωμενοι,να μην εχουν οδηγήσει ποτέ κ.ο.κ.Καποτε κοντεψα να χτυπησω στην παραλιακή στο Καβούρι, τον μακαρίτη τον Μπονάτσο, που περνουσε (; ) ετσι το δρόμο, εμφανώς μαστουρωμένος....
-
Ζώο η ιδιοκτήτης του παιδικού σταθμού δίπλα στο γραφείο μου. Στις διαγώνιες θέσεις στάθμευσης του δήμου, έχει φτιάξει μια ταμπέλα που λέει 'ΣΧΟΛΕΙΟ' και κρατά μονίμως μια θέση. Που είναι το κακό θα μου πείτε; Να σταματά το σχολικό στη μέση του δρόμου; Πολύ σωστά, όμως όταν θέλει να παρκάρει το Golf της ή σήμερα το 406 Cοupe του γκόμενου, η ταμπέλα πάει για βόλτα στο πεζοδρόμιο. Άσε που αν την ξεχάσει στο πεζοδρόμιο και τύχει κάποιος να παρκάρει, τρέχει και κάνει παρατήρηση επικαλούμενη 'τα παιδάκια'.
ΥΓ. Το εν λόγω 406 φέρει πινακίδες με μικρότερη γραμματοσειρά και γράμματα πράσινου χρώματος του τύπου 'Α 54321'. Ξέρει κάποιος τι είναι αυτό και γιατί πάντα φέρεται από πολυτελή αυτοκίνητα;
Ζώα ζώα ζώα