-
Θερμά συλλυπητήρια
-
***''Κλείσε τη πόρτα αδερφέ μου να μη φύγει άλλος''…….έτσι έλεγε κάποιος φίλος .
Να ζήσουνε η οικογένεια σου να σε θυμόνται.
Καλό ταξίδι …αν γίνετε αυτό !!!!!!!
-
Συλλυπητηρια στους δικους του ανθρωπους...
-
Τα συλλυπητηρια μου στην οικογενεια του ...
Και σε ολους οσους τον γνωριζαν ... -
κριμα και αδικια ρε γαμωτο.
ας ειναι ο τελευταιος...
-
Κρίμα....
Συλληπητήρια στην οικογένειά του και σε όσους ήξεραν το παλικάρι ,συλληπητήρια και στην οικογένεια των αγωνιζόμενων που ανήκε,ασχέτως ποιοί των ξέραμε ή όχι. -
Δύσκολο να το πιστέψεις και ακόμη πιο δύσκολο να το συνειδητοποιήσεις....Δυστυχώς ήμουν εκεί,για το comeback στους αγώνες....αλλά όχι ρε γαμώτο...όχι με τέτοιο τρόπο....
Αυτό που έμεινε?
Μετά από τον πόνο στο στομάχι και το 'γιατι ρε γαμώτο', η ΑΝΘΡΩΠΙΑ της ΑΛΑΚ και των όλων των πληρωμάτων, με πρωτοστάτες τους κ.κ.Χατζηρήγα και Μιχελάκη....και χωρίς να ξέρουν το....τέλος.Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Σπύρος Έξαρχος
-
Κρίμα !!
-
ΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΝ ΑΨΙΦΟΥΜΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΥΧΗ ΕΜΑΣ.
ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΥΧΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ.
Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΟΣ.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ........ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΦΥΛΑΞΕ ΜΑΣ.
ΕΛΠΙΖΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ......................
ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ + 20 3η ΑΡΙΣΤΕΡΗ + 50 ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΜΠΗ ΚΑΡΓΑ + 3η ΔΕΞΙΑ ΠΑΤΗΜΕΝΗ ΧΑΝΕΤΑΙ ΠΗΔΑΕΙ + ...................
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ.
-
Όταν ένας δικός μας άνθρωπος χάνει τόσο ύπουλα την ζωή του, τα λόγια περιττεύουν. Θερμά συλλυπητήρια.
-
Κριμα, τα θερμά μου συλληπητηρια στην οικογένεια του!
Ας είναι ο τελευταίος 'δικός' μας ανθρωπος που φεύγει... -
ΚΡΙΜΑ.ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΙΟΥΣ ΤΟΥ!!
-
Θερμά συλλυπητήρια.
Καλό Ταξίδι φίλε.
-
Το χειροκρότημα από τους φίλους σου, την ώρα που έβγαινες απο την εκκλησία ήταν πάρα πολύ δυνατό. Δεν μπορεί το άκουσες... Μη μας ξεχάσεις και να είσαι σίγουρος ότι εμείς θα σε θυμόμαστε πάντα, με το δικό μας τρόπο.
Υ.Γ. Στο 29ο δεν θέλω να είμαι μόνος μου και να ακούω τις φωνές του προέδρου. Μέχρι τότε σκέψου καμιά καλή ιδέα για την οργάνωση και πέσ την. Εγώ θα σε περιμένω....
-
Θερμά συλλυπητήρια!!!!
Η 'οικογένεια μας' των αγώνων θρηνεί αλλο ενα μέλος της............. -
...........
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια , τους φίλους και τους συνεργάτες .
Η μικρή παρέα , αυτή των ελληνικών αγώνων , έγινε μικρότερη .
Καλό ταξίδι , φίλε, που δεν πρόλαβα να σε γνωρίσω στις ειδικές διαδρομές του κόσμου που άφησες πίσω σου , έτσι άξαφνα , τόσο αναπάντεχα , εντελώς κόντρα στην στατιστική .............Αποστόλης.
-
κρίμα...πολύ κρίμα...
ΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ...
-
συλλυπητήρια
-
(Δελτίο Τύπου ΑΟΛΑΠ)
edit [Krusenstern] Η δημοσίευση δελτίων τύπου λεσχών δεν γίνεται δεκτή από την ιδιοκτησία του φόρουμ.
-
Εγω,ο Δημητρης Αμαξοπουλος,θα ντρεπομουν,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ,να εγραφα* κατι τετοιο.......
*εγραφα/εκμεταλευομουν/σκεφτομουν κατα αυτον τον τροπο....
Δεν τιμανε εναν νεαρο φιλο ετσι........
Ας μας συγχωρεσει.....
ΑΝΤΙΟ.......... ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ