-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εγώ, πάντως, δεν ξαναγράφω γιατί βλέπω ότι προκύπτουν παρεξηγήσεις...
Καλά γράψε από που είσαι και θα σε φιάξω εγώ.
Από Έδεσσα, περίπου...
Άμα θες βοήθεια, πες μου να βοηθήσω!
Μήπως να ξαναγράψω, τελικά;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ξεκινάω με ένα συνοπτικό θάψιμο για τα αδέρφια μας τους Κύπριους.Λίγο η αγγλοκρατία, λίγο η γεωγραφική απομόνωση, λίγο το γεγονός οτι εκεί κάτω ο ήλιος τους ψήνει λίγο παραπάνω απ'οτι εμάς, λίγο το'να λίγο τ'άλλο, οι Κύπριοι κατέληξαν να είναι... αυτοί που είναι.
Προφανώς και δεν διεκδικώ το αλάθητο στις απόψεις μου, ούτε και έχω διάθεση να τσουβαλιάσω ανθρώπους, απλά από τη (μικρή) εμπειρία μου με Κύπριους σχημάτισα την εντύπωση οτι τείνουν να έχουν σε μεγαλύτερο βαθμό από τους υπόλοιπους Ελληνες κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά
-Κακή (ή καθόλου) αίσθηση του χιούμορ (σύμφωνα με τα δικά μου γούστα)
-Σαφώς πιο εργατικοί (και διαβαστεροί)
-Ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με οποιονδήποτε άλλο εκτός από συμπατριώτες τους
-Μοναδικός συνυδυασμός 'αδικημένου' (από την Ελλάδα, την Αγγλία, την Τουρκία, τις ΗΠΑ, τον ΟΗΕ, την ΕΕ, το ΝΑΤΟ, την UEFA, το ΚΟΔΗΣΟ...) και καλοζωισμένου ταυτόχρονα. Σα να λέμε κάτοικος Ευόσμου σε σώμα κατοίκου Ν.Ψυχικού.Δούλευα 2,5 χρόνια με Κύπριους και συμφωνώ σε όλα. Θα προσθέσω ότι είναι πολύ τσιγκούνηδες σε όλα.....
-
Μόλις βρώ χρόνο θα γράψω αναλυτικά για την Μιναρούπολη και τους κατοίκους αυτής...
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
...+1
Το θέμα μπορεί να στερείται σοβαρότητας όπως λένε μερικοί, αλλά δεν αλλάζει τίποτα αυτό στους χαρακτηρισμούς.
Λυπάμαι ειλικρινά που το γενικό συμπέρασμα είναι πως είμαστε όλοι κωλόπαιδα.
Ας με κρίνουν τα παιδιά στο forum που με γνωρίζουν καλύτερα .
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Μόλις βρώ χρόνο θα γράψω αναλυτικά για την Μιναρούπολη και τους κατοίκους αυτής...Έλα ρε μινάρα*,οι πατρινοί είναι καλοί άνθρωποι βρε...!!! Πέστα σιγαστήρα51 !!!!
*No offence εε;!!
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Μόλις βρώ χρόνο θα γράψω αναλυτικά για την Μιναρούπολη και τους κατοίκους αυτής...αν θες βοήθεια πες μου
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κρητικοί: Μια πιρουνιά μεζέ κι ένα καραφάκι τσικουδιά! Ένα καραφάκι ο Μανούσος, μια γουλιά εγώ - στο τέλος τύφλα εγώ, χαλαρός ο Μανούσος! Αν δουν ότι ξέρεις ότι η γραβιέρα τρώγεται με μέλι (και η τσικουδιά – τσικουδιά, μην ξεχνιόμαστε), έγινες δικός τους!
Ηλια μηπως εννοεις την μυζηθρα με το μελι και οχι την γραβιερα;Βεβαια εδω εμεις την δικια τους μυζηθρα την λεμε ανθοτυρο
Όχι, εννοώ ακριβώς τη γραβιέρα. Αν, τώρα, μου πεις ότι η γραβιέρα που είχε στείλει στο Μανούσο η μητέρα του και με ένα μικρό κομμάτι της βουτηγμένο στο μέλι (που επίσης είχε στείλει στο Μανούσο η μητέρα του) γίναμε κουρούπελο τρεις Πελοποννήσιοι, ενώ ο Μανούσος φαινόταν λες κι έπινε νερό, είναι πατέντα του Μανούσου κι όχι Κρητική συνήθεια, θα μου έχεις καταστρέψει μια από τις πολυτιμότερες εικόνες της ζωής μου.
ΥΓ. 'Μανούσος' ή 'Μανούσσος';
-
Τελικα οι Σερραίες ειναι πολυ δυνατα στο παιχνίδι,κι εγω 2 που ξερω ειναι οπως τις περιγραφετε και χειρότερα
-
άντε παιδιά, να τελειώνουμε μ'αυτό το θέμα..
σειρά έχουν κι'αλλα να βγάλουμε το άχτι μας..
'θάψτε τη μάνα του άλλου αναίμακτα..'
'θάψτε το κατοικίδιο του άλλου'
'θάψτε οτι έχει ιερό και όσιο ο άλλος (πχ: Παναγίες, Μωάμεθ, Βούδας, Ιερός Τράγος, 12θεο κοκ)'
intel vs amd
θάψτε τους μαύρους
κοκ -
Kαλαμάτα και Πύργος Ηλείας. Έχω ακούσει τα χειρότερα...
Έχω γνωρίσει μόνο Καλαματιανούς (αρκετούς) και λυπάμαι που το λέω, αλλά δεν ήταν κανένας αυτό που λέμε καλό παιδί.
Από εκεί και μετά και για Ροδίτες δεν έχω ακούσει καλά λόγια, αλλά έναν που ξέρω είναι πολύ καλό παιδί.
Δεν έχω να πω κακά λόγια για κανέναν άλλο.
Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Αθήνα, Έδεσσα ακόμα και για Πατρινούς, που και για αυτούς ακούγονται πολλά, έχω πολύ καλές εντυπώσεις.**Tiger **
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Λάρισα, απ' ότι έχω ακούσει είναι ΓΤΠ.Σωστός....!! Η Λάρισα είναι και Γαμώ Τις Πόλεις!!!
-Ποιο είναι το καλύτερο σημείο της Λάρισας;
-Η ταμπέλα που λέει 'ΠΡΟΣ ΒΟΛΟ'Και να φανταστείς, την ξηλώσαμε την ταμπέλα και τώρα στερούμαστε καλύτερου σημείου......
Λυπάμαι ειλικρινά που το γενικό συμπέρασμα είναι πως είμαστε όλοι κωλόπαιδα.
Ας με κρίνουν τα παιδιά στο forum που με γνωρίζουν καλύτερα .
Πολύ προσωπικά το παίρνεις το θέμα και δε θα 'πρεπε.....!!! Δεν είστε όλοι κωλόπαιδα που λες, και σε κρίνουν και σενα και μένα αυτοί που μας γνωρίζουν προσωπικά, ασχέτως με τα χαρακτηστικά των υπολοιπων συμπατριωτών μας.....
Μιας και η καταγωγή μου είναι απο Ηπειρο (Θεσπρωτία), να πω οτι κρινοντας απ' το σόι του πατέρα μου, η ξεροκεφαλιά πάει συννεφο!!!!! Αγύριστα κεφάλια ρε αδερφέ !!!
Αθήνα, μεγάλη πολή (καλό και κακό), σνομπ νεόπλουτοι...
Ασε.....Απο νεοπλουτισμό και ψώνιο, εδω τα κουβαλάμε με τριαξονικά.....Εχουμε γερή παράδοση στο 'δήθεν'....!! (με αποκορύφωμα τις γκόμενες....Απ' το πολύ σνομπ, οι περισσότερες το 'χουν 'αραχνιασμένο'!!!)
-
Όπως θα ξέρουν οι περισσότεροι από εδώ κατάγομαι από τον νομή Ηλείας όπου και πηγαίνω συχνά αν και μόνιμα ζω στην Αθήνα!!!!
'Εχω δει αρκετά ωραία..... και παραθέτω μερικά....- Κάθομαι στο καφενείο πρίν 10χρόνια περίπου και σκάει ένα τύπος με μια τύπισσα και ρωτάει που μπορώ να γεμίσω το παγούρι με νερό???? Τους λέω περάστε μέσα!!!! Παίδες.... είχαν έρθει να τσεκάρουν αν ήταν ένας παραγωγός εκεί!!!!! Κάνουν το σινιάλο και σκάει μύτη οπλισμένη η μισή αστυνομική διεύθυνση Ηλείας και Αχαϊας φεύγει ο παραγωγός προλαβαίνει να μπει στο 4Χ4 και αρχίζει μια καταδίωξη μπροστά στα μάτια μου άνευ προηγουμένου.... μετά από αυτό και την κοπή της φυτείας είδα σε ενα φορτηγό τι εστι 5,000 ρίζες!!!!!!
- Γίνεται Εορταστική Πανήγυρις στο χωριό και χορεύει μια παρέα από ένα χωριό του Ν. Αχαϊας και όπως έριχνε τις στροφές ο τύπος τραβάει την κουμπούρα και ρίχνει κάμποσες σφαιρούλες στον αέρα φωνάζοντας το όνομα του χωριού του, του 'περήφανου' όπως έιπε!!!!!! Τι ήθελε και το είπε ο τύπος???? Βγάζουν και οι ντόπιοι τις δικές τους κουμπούρες και η έγινε η μαχη του Δράμαλη!!!! Έγώ παιδιά κρύφτηκα κάπου και τότε κατάλαβα ότι οι σφαίρες σφυρίζουν όταν περνάνε κοντά και ας απέχεις 100 μέτρα από την συμπλοκή!!!!
- Το θεϊκό με στέλνει ο παππούς κάποτε να δανειστώ λάστιχο από γείτονα και του λέω θέλω λίγο λάστιχο και μου λέει πήγαινε στο κατώι και κόψε όσο θές!!! Πάω και εγώ και είχε 10χλμ λάστιχο!!!!!
Καλά που ποτίζουν στο εξωτερικό???? - Μια φορά έβλεπα ένα καρέ.... κάποια στιγμή την έκανα και πήγα για ύπνο και έμαθα ότι λίγο μετά μπήκε ένας τύπος με Flosh Royal καραμπινάτο και τα σήκωσε όλα!!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Όπως θα ξέρουν οι περισσότεροι από εδώ κατάγομαι από τον νομή Ηλείας όπου και πηγαίνω συχνά αν και μόνιμα ζω στην Αθήνα!!!!
'Εχω δει αρκετά ωραία..... και παραθέτω μερικά....**3. Το θεϊκό με στέλνει ο παππούς κάποτε να δανειστώ λάστιχο από γείτονα και του λέω θέλω λίγο λάστιχο και μου λέει πήγαινε στο κατώι και κόψε όσο θές!!! Πάω και εγώ και είχε 10χλμ λάστιχο!!!!!
Καλά που ποτίζουν στο εξωτερικό???? **Πάει παρέα με τις 5,000 ρίζες που είδες φορτωμένες, πως νομίζεις ότι μεγαλώνουν εκεί στις ερημιές!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Σερραίες: πηδιούνται.-
Και για τις Πατρινιές λένε κάτι παρόμοιο...
Εγώ δεν έχω άποψη βέβαια, έτσι λέει ο κόσμος...
ουου καλά κάτι ιστορίες που'χω ακούσει!
Για λέγε, για λέγε...
Για τις Πατρινές μπορώ να σας πω ό,τι θέλετε...
...μόνο σε πμ όμως.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
άντε παιδιά, να τελειώνουμε μ'αυτό το θέμα..
σειρά έχουν κι'αλλα να βγάλουμε το άχτι μας..
'θάψτε τη μάνα του άλλου αναίμακτα..'
'θάψτε το κατοικίδιο του άλλου'
'θάψτε οτι έχει ιερό και όσιο ο άλλος (πχ: Παναγίες, Μωάμεθ, Βούδας, Ιερός Τράγος, 12θεο κοκ)'
intel vs amd
θάψτε τους μαύρουςΤα παραλές! Το θέμα είναι ότι υπάρχουν ιδιαιτερότητες και ιδιομορφίες σε κάθε περιοχή. Τα όμορφα αυτά 'ελαττώματα' πάμε να τονίσουμε, με χιουμοριστική διάθεση.
Αν κάποιος πάρει, πχ, το 'οι Αθηναίες πηδιούνται' σαν προσβολή για τη μάνα του, τότε μάλλον πιστεύει στην παρθενογένεση. Βέβαια, το να λέμε 'οι .... πηδιούνται', δεν είναι κομψό αλλά ούτε δείχνει τπτ. Αν οι γυναίκες κάπου δεν πηδιούνταν, το μέρος θα έσβηνε από το χάρτη σύντομα. -
Νομιζω οτι κανει καλο σε ολους μας να βλεπουμε και την αλλη πλευρα,και συγκεκριμενα χωρις tact.Οποιος θιγεται παει σε αλλες σελιδες:
Συλλογος Ηπειρωτων,συλλογος Κρητικων,συλλογος Νιγηριανων,σύλλογος Εσκιμώων κ.ο.κ. και εκει σιγουρα ειναι welcome να μακαρίζει την καταγωγη του και τον τόπο του 24 ωρες/24ωρο,αλλωστε οι υπολοιποι είμαστε απλως άτυχοι που δεν γεννηθήκαμε εκεί -
Προσωπικά έχω βρεθεί σε πολλά μέρη της Ελλάδας, αλλά δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα ώστε να χαρακτηρίσω ανθρώπους. Σίγουρα υπάρχουν μέρη που μου αρέσουν και άλλα που δε μου αρέσουν, αλλά από κάθε περιοχή έχω μικρό δείγμα ανθρώπων για να αποφασίσω.
Όσο για τους συλλόγους, δε νομίζω ότι καλλιεργούν κάποια τοπικιστική νοοτροπία, απλώς βοηθούν ανθρώπους με κοινή καταγωγή/ενδιαφέροντα να βρίσκονται μαζί. Σε πολλές περιπτώσεις παράγουν και πολιτισμό, διδάσκοντας χορούς, τραγούδια, μουσική, τρόπο συμπεριφοράς, ήθη κι έθιμα, κ.α.
Ωστόσο το τόπικ είναι αρκετά αστείο, δε νομίζω ότι προσβάλλει κανέναν όσο μένει χιουμοριστικό!
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Προσωπικά έχω βρεθεί σε πολλά μέρη της Ελλάδας, αλλά δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα ώστε να χαρακτηρίσω ανθρώπους. Σίγουρα υπάρχουν μέρη που μου αρέσουν και άλλα που δε μου αρέσουν, αλλά από κάθε περιοχή έχω μικρό δείγμα ανθρώπων για να αποφασίσω....Σαφώς μη χαρακτηρίζεις ανθρώπους, φίλε*. Απλά, γράψε κάτι (που είδες ή άκουσες) που σου έκανε εντύπωση και (για να νοστιμίσει) βάλε του λίγη σάλτσα. Σιγά μη θάβουμε μόνον τα μέρη που έχουμε πάει και γνωρίζουμε καλά.
*ή κάνε το, αλλά με χιούμορ.
-
παιρνουμε σοβαρα ενα θεμα που λεει 'θαψτε αναιμακτα την πατριδα του αλλου' η μου φαινεται?
-
adis4gr
Αμα παίρνεις πολύ στα σοβαρά τον εαυτό σου...
Θάψτε αναίμακτα την ιδιαίτερη πατρίδα του άλλου