-
http://www.grapheine.com/bombaytv/play_ ... id=1039021
αφιερωμένο εξαιρετικά στον Νικόλα!
-
Νικόλα καλορίζικο και καλοτάξιδο!
-
Πολύ καλό!!!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
:ysterical:Πολύ καλό!!!
........
-
ΣΜΑΚ!
ΖΝΤΟΥΠ!
ΝΤΑΠ!
Μια μύγα πέρναγε...
-
Πήρε πάλι αυτοκίνητο ο ολυμπιος και βρήκε πάλι το κέφι του , κάνει και πλακίτσα
-
Δεν έχεις και άδικο ...έχει ανέβει πολύ τελευταία!
-
Απλά μηχανισμοί άμυνας... Μια που το ίδιο βράδυ που πήρα το αυτοκίνητο, χώρισα τελειωτικά... Και γενικά τσακώνομαι με όλους τους συνεργάτες μου αυτό τον καιρό...
Ε, κάπου πρέπει να ξεσπάσω.
-
Τελικά, και που το πήρα, τι κατάλαβα? Αραγμένο στο σπίτι είναι (μια που μόλις σήμερα πήρα το σήμα από την ασφάλεια, κι εκτός αυτού δεν μπορώ να οδηγήσω σωστά ακόμη λόγω του χεριού.
Αντε υπομονή μια βδομάδα ακόμα.
-
Και μετά
Ριζικές αλλαγές μόνο μοντέλο από αμάξι δεν άλλαξες Νικολή -
η κοπελα τι σου εφταιγε και την αλλαξες?
δε πιστευω να παρεις την ιδια παλι?
υγ. αστειευομαι!
-
Χεχε, την ίδια ακριβώς δε θα μπορούσα έτσι κι αλλιώς να βρω. Ψάχνω μια λίγο μικρότερη σε ηλικία και με περισσότερα έξτρα.
-
Αισθητήρες παρκαρίσματος ή καλύτερο ICE
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Χεχε, την ίδια ακριβώς δε θα μπορούσα έτσι κι αλλιώς να βρω. Ψάχνω μια λίγο μικρότερη σε ηλικία και με περισσότερα έξτρα.ελεγα μηπως ειχε καμια διδυμη αδελφη...
-
Καλορίζικη η Xsara Νίκο και απο εμένα.
Και βέβαια δεν νομίζω ότι σου κάνει μόνο για καμία 2-ετία μια τόσο καλή Xsara όπως φαίνετε και την περιέγραψες.
Προβλέπω πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα μαζί.Αντε και με γεια
-
Thank you, thank you.
Για το 'πολλά' θα δείξει, για το 'απροβλημάτιστα' είμαι αισιόδοξος και το πιστεύω (ή απλά ρεαλιστής ).
-
*World Car Of The Year 2006
BMW 3 series: World Car Of The Year 2006
Porsche Cayman S: World Car Performance 2006
Honda Civic Hybrid: 2006 World Green Car
Citroen C4: World Car Design
Τον τίτλο του παγκοσμίου αυτοκινήτου της χρονιάς για το 2006 απέσπασε η σειρά 3 της BMW. Το γερμανικό μεσαίο μοντέλο κατάφερε να επιβληθεί των Mazda MX-5 και Porsche Cayman S που αποτελούσαν τα άλλα δύο μοντέλα της τελικής τριάδας.Παράλληλα η Porsche Cayman S που βρισκόταν και στη λίστα για την κατηγορία του σπορ αυτοκινήτου της χρονιάς κατόρθωσε να κερδίσει το τρόπαιο ξεπερνώντας, την BMW M5 και το Audi RS4.
Tέλος, τo βραβείο καλύτερου σχεδιασμού κέρδισε η Citroen C4 ενώ το βραβείο οικολογίας κατέκτησε το Honda Civic Hybrid.
Η ανακοίνωση των νικητών πραγματοποιήθηκε στις 13 Απριλίου στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης. Στην απονομή βρέθηκε και ο διευθυντής σύνταξης των 4Τροχών Μιχάλης Σταυρόπουλος, ο οποίος αποτελεί μέλος της κριτικής επιτροπής του θεσμού του Παγκοσμίου Αυτοκινήτου της Χρονιάς (WCOTY).
Ο θεσμός του «World Car Of The Year» πραγματοποιείται φέτος για δεύτερη χρονιά, ενώ θυμίζουμε ότι το 2005 τον τίτλο κατέκτησε το Audi A6.*
Από εδώ
-
τι? δε βγηκε το γκολφ?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
τι? δε βγηκε το γκολφ?Είσαι εγκάθετος και εμπαθείς
Εξάλλου για αυτοκίνητα ήταν η ψηφοφορία όχι για golf
-
CITROËN FORUM