-
Ο χρήστης spirou έγραψε:
Λυμπάμαι Moya_Junior αλλά το θέμα πήγε αλλού με αφορμή το Χρήστο.
Ειλικρινά συγνώμη...
ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΗΓΕ ΑΛΛΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΕΔΩ - ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ - ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΑΚ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.
-
Ο χρήστης go7887 έγραψε:
.....
Πάντως τέτοιο θεσμό σαν τον ΣΟΑΑ να τον χαίρεστε....OΠΩΣ ΘΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΘ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΝΑΝΔΡΑ !
ΠΟΛΥ ΤΗΝ 'ΕΙΔΑΤΕ' ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΥΡΓΙΩΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ !!!!!ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ .
-
Κατά τα άλλα σε αυτό το θέμα 'τιμάτε' ένα νεκρό φίλο και συναθλητή σας.
Αν και δε τον ήξερα απλά λυπάμαι για τους 'φίλους' του.
-
Ο χρήστης Moya_Junior έγραψε:
Αυτό το topic ανοίχτηκε για να αποχαιρετήσουμε έναν αθλητή του αθλήματος που αγαπάμε.Καλό θα ήταν να ανοίξετε κάποιο άλλο ή να τα πείτε με άλλο τρόπο.όχι εδώ πάντως...δεν είναι κρίμα να γεμίζουν οι σελίδες με τουλάχιστον ασχημους χαρακτηρισμούς διαμάχης, σε ένα topic με θέμα ένα νεκρό παιδί.....??
δεν έχω σχεση (εκ των εσω) με το θεμα, αλλα σεβαστείτε την μνήμη του...!!
(edit: Moya με πρόλαβες)
Κατά τα άλλα σε αυτό το θέμα 'τιμάτε' ένα νεκρό φίλο και συναθλητή σας.
Αν και δε τον ήξερα απλά λυπάμαι για τους 'φίλους' του.
Εξωφρενικό. Ένα τόπικ σε κάποιο φόρουμ είναι, ωστόσο για κάποιους αποτελεί τρόπο να πουν το τελευταίο αντίο σε συνάνθρωπο και συναθλητή που έφυγε να κάνει το ταξίδι. Σας παρακαλώ όλους να σταματήσουν οι αντιπαραθέσεις και οι βρισιές, ειδάλλως δεν μας αφήνετε άλλη επιλογή από το κλείδωμα.
κ. APR, οι βρισιές δεν σας τιμούν και δεν επιτρέπονται ούτε από τον κανονισμό, ούτε από το πνεύμα του παρόντος θέματος.[moderator]
-
κυριοι εγω με τη σειρα μου σας ευχομαι καλο πασχα, να εχουμε την ΥΓΕΙΑ μας πανω απ ολα και να κοιταξουμε σε αυτο που κανουμε και αγαπαμε τους ΑΓΩΝΕΣ ΑΤΤΟΚΙΝΗΤΟΥ να ειμαστε πιο προσεχτικοι.Ειναι λιγα πραγματα αλλα συμαντικα αφου αφορα τη ΖΩΗ ΜΑΣ.
Τελος θα σας ελεγα να σταματησετε τις κοντρες γιατι δεν καταληγουν πουθενα.ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε ολους.
-
[/b]κ. APR, οι βρισιές δεν σας τιμούν και δεν επιτρέπονται ούτε από τον κανονισμό, ούτε από το πνεύμα του παρόντος θέματος.
[moderator][/color][/quote]
ΓΙΑΣΟΥ ΒΡΕ... krusenstern μεγαλε παιδαγωγε του γενους .Μαρεσεις γιατι πανω απ'ολα διεκρινες , τωρα , **το πνευμα **του παροντος θεματος .
Θα ελειπες ομως απ'τα μαθηματα παιδαγωγικης την ημερα που εδιδασκετο το ..........
Φιλικα φιλακιαυ.γ. θα σε παρακαλεσω αυτα τα ...δεν σας τιμουν και αλλες τετοιες αηδιες να μην μου τα ξαναγραψεις , τα θεωρω ανατριχιαστικες κρυοκολιες σεμνοτυφιας , οσο...για τους κανονισμους... (μπορεις να τα σβηνεις χωρις προβλημα ).
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
.....
Πάντως τέτοιο θεσμό σαν τον ΣΟΑΑ να τον χαίρεστε....OΠΩΣ ΘΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΘ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΝΑΝΔΡΑ !
ΠΟΛΥ ΤΗΝ 'ΕΙΔΑΤΕ' ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΥΡΓΙΩΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ !!!!!ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ .
Κατ΄αρχήν δεν είμαι Πυργιώτης
Κατα δεύτερο αν είσαι η ΕΘΕΑ πρέπει να γράψεις και όνομα από κάτω, διότι δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος φορέας που να μοιράχει τους αγώνες των πρωταθλημάτων και κυπέλλων
Κατά τρίτον όνειρα γλυκά για τον ΑΟΘ και από τον εκνευρισμό σου φαίνεται ότι είσαι από τους χαμένους. -
Ο χρήστης Jackdaws έγραψε:
Μάλλον δεν κατάλαβες ότι αναφέρομαι στο δελτίο τύπου του ΣΟΑΑ για το οποίο θα έπρεπε να να ντρέπονται όλα τα μέλη του γιατί τσερείται κάθε λογικής για ένα θέμα που άλλα θα έπρεπε να τον ενδιαφέρουν και όχι μια αντιπαράθεση μια κάποια λέσχη όντος άσχετη με το τραγικό θέμα. Αλλωστε εγώ προσωπικά δεν άρχισα καμια αντιπαράθεσση, λίγα ερωτήματα έβαλα που αντί να απαντηθούν γράφονται εδώ και τόσες μέρες άσχετα πράγματα. Αλλά απάντηση δεν πήρα ούτε το ελπίζω.
Πάντως τέτοιο θεσμό σαν τον ΣΟΑΑ να τον χαίρεστε. Δεν νομίζω ότι πάει μπροστά το σπορ με τέτοια δελτία.Ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ 'ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΕΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ'
Σωστά αυτό θα έλεγα και γω.
-
Ο χρήστης go7887 έγραψε:
........
είσαι από τους χαμένους.ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΥΣ ?
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ? -
Επιτέλους !!!!!!
Ας υπάρξει και ο στοιχειώδης σεβασμός ....Με αφορμή (γιατί οι αιτίες είναι αλλού ...) ένα τέτοιο γεγονός , έχουν ήδη γραφτεί 8 σελίδες , με τις μισές δημοσιεύσεις να έχουν να κάνουν με διενέξεις , αντιπαραθέσεις και οτιδήποτε άλλο παρά απο το αυτονόητο , απο αυτό που ο τίτλος του θέματος ορίζει .
Ας σταματήσουμε ΕΔΩ !!!!!!
Αποστόλης.
-
ΤΙ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;
ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟN;
ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΣ. ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ ΠΟΤΕ. ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ..............ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΤΕΥΟΥΝ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΣΕΙ
ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΑΝ ΑΠΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ.
-
ΚΡΙΜΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΜΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ
-
Πολύ ατυχία τελευταία.
Κρίμα και πάλι κρίμα -
ΑΝΤΙΟ.......... ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ