-
Παοκ-Αεκ 0-0 τελος α ημιχρονου....
1 ακυρωθεν γκολ της Αεκ που ηταν κανονικο(οριακη φαση αλλα η ουσια ειναι οτι δεν ηταν οφσαϊντ ο Σεζαρ)
1 μη καταλογισμος πεναλτυ σε συνεχομενο τραβηγμα στον Λυμπεροπουλο....
Ζητω η Super league.
-
Για του λογου το αληθες:
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-0 (Ημίχρονο)
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής στην 'Τούμπα' με τις δυο ομάδες να θέλουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, για διαφορετικούς ωστόσο λόγους. Ο μεν 'δικέφαλος του Βορρά' έτσι ώστε να συνεχίσει να ελπίζει σε έξοδο στο κύπελλο UEFA, η δε Ένωση προκειμένου να παραμείνει στη δεύτερη θέση. Χωρίς Φουτσίνι οι γηπεδούχοι και Βενγλίνσκι οι φιλοξενούμενοι.
Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
45'+3' Τέλος του αγώνα.
45'+3' Ο,τι να' ναι κάνει ο Κουκουλάκης, που έδειξε ένα λεπτό καθυστερήσεις και κράτησε τρία, προς έκπληξη ακόμη και του 4ου διαιτητή!
45' Ενα λεπτό θα είναι οι καθυστερήσεις.
40' Απόλυτη η κυριαρχία της ΑΕΚ, που πιέζει από ψηλά και δεν επιτρέπει στον ΠΑΟΚ να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή του.
35' Πέναλτι του Χασιώτη στον Λυμπερόπουλο, καθώς τον τραβάει επί ώρα από τη φανέλα. Δεν καταλογίζει κάτι ο Κουκουλάκης.
35' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Μπαλάφας στη θέση του τραυματία Ζαγοράκη.
34' Πιο ήρεμη η ΑΕΚ στο παιχνίδι της, έχει καταφέρει να ελέγχει την κατάσταση στο χώρο του κέντρου και βγαίνει συνεχώς στην επίθεση.
28' Η ΑΕΚ έχει καταφέρει να επιβάλει το ρυθμό της.
23' Ο Ζούλιο Σέζαρ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε γιατί ο Βραζιλιάνος υποδείχθηκε σε θέση οφ σάιντ. Το βίντεο δε δικαιώνει τον βοηθό διαιτητή.
20' Αρκετά λάθη από τον ΠΑΟΚ, λιγότερα από την ΑΕΚ.
15' Καλύτερη η ΑΕΚ ως τώρα, καθώς δείχνει να έχει μεγαλύτερη ηρεμία στο παιχνίδι της.
10' Καλύτερα δείχνει να πατάει, ως ομάδα, η ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο.
5' Καλός, σχετικά, ο ρυθμός του παιχνιδιού σε αυτά τα πρώτα λεπτά.
1' Αρχισε ο αγώνας.
-
Πάλι για την ΑΕΚ δουλεύει το σύστημα. Πού θα βρει λεφτά ο Ντέμης να ενισχύσει την ομάδα; Θα ξηλωθεί για τίποτα ραμολιμέντα και δεν πρόκειται να χτίσει ομάδα ο μπετατζής από την Πορτογαλία.
-
ρε bagus το γκολ ηταν γκολ, το πεναλτυ που το ειδατε?
ετσι οπως παμε μαλλον θα χασουμε...
-
αφου δε μπορουμε να βαλουμε γκολ, τα βαζουν αλλοι για μας!!
υγ. 2-0...
-
Τί εστί αυτός ο Τζιμπούρ;
-
Πω, πω! Σφαγή γίνεται
Ο ένας δίνει τη 2η θέση και ο άλλος δε τη θέλει
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τί εστί αυτός ο Τζιμπούρ;Είναι αυτός που μαζί με τον Περουβιανό μας είχαν κάνει άνω κάτω πριν μερικά ματς και οι Παναθηναϊκοί γέλαγαν...
-
Μωρέ τον θυμάμαι, αλλά δείχνει πραγματικά καλός!
Α, σημειωτέον ότι εφόσον μείνει το αποτέλεσμα της ΑΕΚ έτσι, ο γαύρος πήρε σήμερα και μαθηματικά τον τίτλο. Για να μην ξεχνιόμαστε.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μωρέ τον θυμάμαι, αλλά δείχνει πραγματικά καλός!Α, σημειωτέον ότι εφόσον μείνει το αποτέλεσμα της ΑΕΚ έτσι, ο γαύρος πήρε σήμερα και μαθηματικά τον τίτλο. Για να μην ξεχνιόμαστε.
Χμ, με 3 ήττες το παίρνει ο ΠΑΟ
-
Ναι, εγώ κοίταζα μόνο την ΑΕΚ. Τεσπά, από βδομάδα η γιορτή.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ρε bagus το γκολ ηταν γκολ, το πεναλτυ που το ειδατε?ετσι οπως παμε μαλλον θα χασουμε...
35' Πέναλτι του Χασιώτη στον Λυμπερόπουλο, καθώς τον τραβάει επί ώρα από τη φανέλα. Δεν καταλογίζει κάτι ο Κουκουλάκης.
Αλλα τι να λεμε τωρα....
Εκει που επρεπε να χασει βαθμους η Αεκ τους εχασε οπως ειχα πει πολυ καιρο τωρα....
Ο Παο θα βγει 2ος.
Να το χαιρονται...
-
Ελα δεν πρέπει να έχει παράπονο η ΑΕΚ!!!Πήρε το πολυπόθητο πέναλτυ στο 90φεύγα...!!!
-
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ 2οι!
-
Σιγά ρε παιδιά δεν δαγκώνει η δεύτερη θέση!!! Δώστε την σε καναν Παοκ τότε που τη χρειάζεται...!!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ 2οι!Ε λοιπον ας το καταλαβουμε ΟΛΟΙ μας.....
Ο Παο 2ος αφου θα κερδισει και τον Ηρακλη εκτος και το Αιγαλεω εντος και τη Λαρισα εκτος...
Η Αεκ θα χασει βαθμους και στη Καλαμαρια για να μην γινει καμμια στραβη..
Κ υστερα εζησαν αυτοι καλα κ εμεις καλυτερα..
-
Αστα ρε Βαγγέλη!
Αν μπορούσαμε ας κερδίζαμε! Αν δεν μας έδιναν πέναλτυ, ας βάζαμε 2 γκόλ!
Μόνοι μας θα χάσουμε την 2η θέση!Αν και μάλλον αυτό θα είναι το καλύτερο για την ομάδα....
-
Βρε Νικο πως να κερδισεις οταν στο 1ο ημιχρονο σου ακυρωνουν κανονικο γκολ και δεν σου δινουν πεναλτυ ???Μιλαμε για κανονικοτατη αλλοιωση/διαμορφωση αποτελεσματος....
Στο 2ο χαλια η ομαδα δεν λεω,αλλα πες μου αν ηταν 0-2 στο πρωτο τι θα γινοταν μετα ???
Βεβαια θα μου πεις αν κ μονο αν τοτε και μονο τοτε....Παω πασο....
Εγω ξερω οτι για ακομα μια φορα εκει που χρειαστηκε να χασει βαθμους η Αεκ τους εχασε....Να χαιρονται το πρωταθλημα και την σουπερ λιγκα τους...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Βρε Νικο πως να κερδισεις οταν στο 1ο ημιχρονο σου ακυρωνουν κανονικο γκολ και δεν σου δινουν πεναλτυ ???Μιλαμε για κανονικοτατη αλλοιωση/διαμορφωση αποτελεσματος....Στο 2ο χαλια η ομαδα δεν λεω,αλλα πες μου αν ηταν 0-2 στο πρωτο τι θα γινοταν μετα ???
Βεβαια θα μου πεις αν κ μονο αν τοτε και μονο τοτε....Παω πασο....
Εγω ξερω οτι για ακομα μια φορα εκει που χρειαστηκε να χασει βαθμους η Αεκ τους εχασε....Να χαιρονται το πρωταθλημα και την σουπερ λιγκα τους...
Βagus δαχτυλος του Κοκκαλη ειναι. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΤΕ. Ειδατε ποιος σας σφαζει. Καλα εγω ειμαι σιγουρος οτι στον Κοκκαλη θα τα ριξουν μερικοι.
Υ.Γ Λοιπον ελατε τωρα στην φιεστα την τελευταια αγωνιστικη να δειτε τον αιωνιο πρωταθλητη
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAO soyper olympiakos 1-0 mw goal off side..... να εξασφαλιστει και μαθηματικα το πρωταθλημα ρε παιδια....
ΜΠΡΑΒΟ ΕΥΓΕ
Α ναι? Ετσι με offside. Απο εδω και στο εξης μπεναλτυ στην σεντρα γιατι ετσι γουσταρουμε και οποιος θελει ας κανει κατι αλλο.
Και στην Ευρωπη να τρωμε 5αρες οπως λετε αλλα εδω θα σας κοβουμε το λαρυγγι και θα παιζετε σε κλιμα τρομοκρατιας. Αν θελετε αλλαξτε το και αν μπορειτε
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#4]