-
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ Χ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ **ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΜΟΥΡΗ **ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΣΕΙΣ?
ΕΑΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ Χ ΤΡΟΠΟ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ( ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ) ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΧ ΤΟΥ ΚΟΥ ΑPR ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΓΩ ΟΛΟ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΘΩ? -
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ Χ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ **ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΜΟΥΡΗ **ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΣΕΙΣ?
ΕΑΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ Χ ΤΡΟΠΟ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ( ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ) ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΧ ΤΟΥ ΚΟΥ ΑPR ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΓΩ ΟΛΟ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΘΩ? -
Νομιζω οτι αυτο που λες συμβαινει(οχι μονο για αγωνιστικα αυτοκινητα,αλλα και για καλα βελτιωμενα)
Πολλες φορες μαθαινεις οτι ενα αυτοκινητο εχει φτιαχτει απο 2-3-4 μηχανικους.
Αναλογα παντα με ποιον απο αυτους τους 1-2-3-4 μιλας καθε φορα
Δυστυχως ειναι και αυτο ενα ιδιωμα των Ελληνων....
Τι μπορεις να κανεις χωρις να στεναχωρεθεις και να το καταλαβει ο χοντροπετσος 'ψευτης' η 'απατεωνας στα λογια' ........
Ειδικα για να το 'καταλαβει' σχεδον τιποτα......Νομιζω..... -
Καλά από τέτοια έχουμε χορτάσει. Ειδικά αν κάποιος είναι νέος, είναι σχεδόν αδύνατο να μην τον πιάσουν κορόιδο οι λογής λογής προετοιμαστές, εξελικτές κλπ.
Όποιος έστω συμπληρώνει λάδια σε αγωνιστικό, έχει γίνει την ίδια στιγμή κι ο μηχανικός του αυτοκινήτου. -
'Άλλο από στόμα σε στόμα, και άλλο μέσω του ειδικού τύπου...
Και όπως ξέρουμε και από τους αγώνες ότι γράφεται δύσκολα ¨σβήνεται¨. -
Ο χρήστης malsot έγραψε:
Και όπως ξέρουμε και από τους αγώνες ότι γράφεται δύσκολα ¨σβήνεται¨.Λέγε λέγε κάτι θα μείνει. Αυτό το ζούμε καθημερινά παντού, πόσο μάλλον σε ένα κύκλο τόσο περίεργο όσο οι αγώνες.
Άρα γιατί να παραξενευτεί κανείς για ότι ακούγεται. Όλα 'λογικά' είναι. -
Ρε παιδιά πείτε κανένα όνομα, να ξέρουμε για τί μιλάμε.....
-
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ/ΠΟΥΝ ΜΟΝΟΣ/ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ….
ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΡΠΩΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΛΗΘΕΙΣ……
ΤΟ ΠΑΡΗΓΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ… -
Οπότε από αυτά που λες, ίσως να είναι και άσκοπη η δημοσίευσή σου.......
-
οχι ξερει τι λεει η φιλη μας.....
-
Αυτό είναι για......
-
...εκτός κι αν είναι αυτός που πληρώνει τον οποιονδήποτε μηχανικό. Τότε ναι μπορεί να λέει οτι το έφτιαξε.
Πάντως σχετικά με το θέμα, είδα την παρουσίαση του Αβέο στους 4Τ και αν θυμάμαι καλά (πιο πριν ήταν το Μίκρα και ίσως να μπερδεύομαι) αναφέρει 2-3 μηχανικούς που έβαλαν το χέρι τους. Μέσα λοιπών σ'αυτούς δεν είναι κάποιοι που ξεκίνησαν το θέμα αβέο και είχαν μεγάλη εμπλοκή και μάλιστα είχαν εκδόσει και ενα δελτίο τύπου εδώ στο rally.gr.
Όλα αυτά με επιφύλαξη γιατί σκέφτομαι οτι η συγκεκριμένη αντιπροσωπία που παρουσίασε το αγωνιστικό έχει εμπειρία και ιστορία στους αγώνες και μάλλον δυνατότητες για τέτοια project
-
Εν μέρει έχετε δίκαιο.. Εν μέρει όμως.
Εάν πληρώνεις λες ότι πλήρωσες και κάτω από την επίβλεψη σου έγιναν Χ
δουλειές. Δεν λες ότι όλα τα έκανες εσύ και με τα χεράκια σου γιατί πρώτον εκτίθεσαι σε αυτούς που ξέρουν και δεύτερον υπάρχει πιθανότητα μεγάλη να εκτεθείς σε αυτούς που θα σου ζητήσουν να φτιάξεις κάτι ίδιο. -
maleleni
Μήπως είναι απαραίτητο να πείς ονόματα και πραγμάτα ώστε να αποκατασταθεί η τάξη και να μην νομίζουμε !!!!
Αλλωστε έχεις στοιχεία, φωτογραφίες και χρονικό ..... -
Eλένη, παίδες καλησπέρα!
Και βέβαια μιλάτε για το ΑVEO και βέβαια δική μας η ευθύνη που δεν δώσαμε την πραγματική διάσταση σε σχέση με τη σκληρή δουλειά του Μάριου και του φίλου μου του Νίκου Χρυσάφη που έφτυσαν αίμα και εισέπραξαν αχαριστία.
Μάλιστα η δική μου ευθύνη είναι ακόμα μεγαλύτερη αφου όταν εγκρίναμε στην ΕΘΕΑ την καταπληκτική ομολογκασιον που έφτιαξε ο Νάσσος με τα Χρυσάφια ήξερα, αλλά διαβάζοντας το άρθρο του Χαρπι που ουδείς έκανε τον κόπο να του πει την αλήθεια από το Μουστακαίεικο, μου ξέφυγε!Θα επανορθώσουμε άμεσα. Στο τεύχος Μαίου!
Χαίρε στο φίλο μου το ΣωτήρηΣτρ
ΥΓ... Οι φωτό σας άπαιχτες. Ναστε καλά Κυρίες. Και έτσι, σεμνά και με τσαμπουκά!
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
ΩΧ, ΤΑ ΕΚΑΝΑ Θαλασσα. Ας το κολήσει κάποιος εκεί που πρεπει, παρακαλώ!
Οκ boss!
-
thks costas:-)
-
SX
Ουφ!!!
Με βγάλατε από την δύσκολη θέση να λέω ονόματα, να ανεβάζω φωτογραφίες και να φανώ η κακιά της υπόθεσης.
Παραδέχομαι ότι βιάστηκα και ίσως άνοιξα το θέμα λίγο άκομψα αλλά δεν μπορώ να δεχθώ την αδικία που έγινε. Η δουλειά και ο κόπος των Νίκου Χρυσάφη – Νάσου Παπακώστα - Μάριου Χρυσάφη και όχι μόνο (Αφοί Αρβανίτη – Παναγιώτης Σμυρναίος) ήταν αρκετή για να μείνει στο Υπογειο της οδού Χρυσανθέμων (όπου έγιναν οι περισσότερες δουλειές) και μεταξύ μας.Σας ευχαριστώ,
-
sx
Πολλά μπράβο για την αποκατάσταση της τάξης στο θέμα ''παραπληροφόρηση'' και θα θέλαμε την όποια βοήθεια και συμμετοχή σου στο μεγάλο θέμα που έχει ξεκινήσει 'Ασφάλεια Πληρωμάτων'' . Γιατί ξέρεις πόσο μεγάλη ανάγκη σωστής γνώσης έχουμε όλοι μας στα θέματα ασφάλειας και τήρησης αυτών τόσο από τα πληρώματα όσο και από τις αρμόδιες αρχές ( λέσχες - επιτροπές ...)
Ευχαριστώ
ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ