-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και τί θα κάνεις στον '#$%@#%' που θα στην πει γιατί παριστάνεις τον κοντράκια;σταματηστε να πιπιλατε την καραμελα...ακομα δεν ελιωσε?
το kacey τον ξερεις?
εχεις οδηγησει στο δρομο μαζι του?
εχεις μιλησει μαζι του F2F?aa kai by the way... για να του την πει πρεπει πρωτα να τον πιασει στο δρομο....
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Να σου πω επίσης ότι έχω δει σκηνικό με τύπο να τις μαζεύει χωρίς να μπορεί να βγει έξω καθώς η ντουλάπα του κράταγε την πόρτα κλειστή και του χώνε από το παράθυρο
[OFFTOPIC]
Αν ο άλλος ήταν τόσο ντουλάπα δε νομίζω ότι θα κέρδιζε κάτι βγαίνοντας.
[/OFFTOPIC] -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Βιαστικό καθίκι με γερμανικό σεντάν ( ) κορνάριζε προχθες τ' απόγευμα επίμονα σε μια **τυφλή κυρία, **που βρισκόταν στην άκρη του δρόμου και προσπαθούσε με τα δύο της παιδάκια να βρει το δρόμο της προς το πεζοδρόμιο με τη βοήθεια των περαστικών, ανάμεσα σε διπλοπαρκαρισμένα και κάδους... Αθάνατη ελληνική ψυχή, πώς ξέπεσες τόσο πολύ τελευταία στην αθλιότητα ... ;
Τον έδειρε κανείς από τους περαστικούς ή τον αφήσανε έτσι?
δε βρεθηκε ενας χριστιανος να του παρει το κεφαλι....?????/
δε καταλαβε το @ οτι εχει προβλημα η γυναικα....μια φορα να πετυχω τετοιον θα το θυμαται σε ολη του τη ζωη....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Βιαστικό καθίκι με γερμανικό σεντάν ( ) κορνάριζε προχθες τ' απόγευμα επίμονα σε μια **τυφλή κυρία, **που βρισκόταν στην άκρη του δρόμου και προσπαθούσε με τα δύο της παιδάκια να βρει το δρόμο της προς το πεζοδρόμιο με τη βοήθεια των περαστικών, ανάμεσα σε διπλοπαρκαρισμένα και κάδους... Αθάνατη ελληνική ψυχή, πώς ξέπεσες τόσο πολύ τελευταία στην αθλιότητα ... ;
Τον έδειρε κανείς από τους περαστικούς ή τον αφήσανε έτσι?
δε βρεθηκε ενας χριστιανος να του παρει το κεφαλι....?????/
δε καταλαβε το @ οτι εχει προβλημα η γυναικα....μια φορα να πετυχω τετοιον θα το θυμαται σε ολη του τη ζωη....
Ερε μπουνιες που θελουν ορισμενοι...
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
IMO
Προσοχή πολύ γιατί στους δρόμους κυκλοφορούν........Τραβεστί
Θα μας αρχίσουν στις αγαπούλες ;
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
Και τί θα κάνεις στον '#$%@#%' που θα στην πει γιατί παριστάνεις τον κοντράκια;
σταματηστε να πιπιλατε την καραμελα...ακομα δεν ελιωσε?
το kacey τον ξερεις?
εχεις μιλησει μαζι του F2F?aa kai by the way... για να του την πει πρεπει πρωτα να τον πιασει στο δρομο....
Μια ερώτηση έκανα. Το ποιος έχει δίκιο δεν είναι προφανώς δεδομένο και ο καθένας, επίσης προφανώς, αντιλαμβάνεται διαφορετικά αρκετά πράγματα. Όταν λοιπόν διαφωνούμε και εκνευριζόμαστε ακολουθούν φάπες σ' αυτόν που θεωρούμε ότι μας αδικεί;
-
το kacey τον ξερεις?
εχεις μιλησει μαζι του F2F?Μαζί σου μέχρι εδώ, αλλά, εφόσον δεν είναι κοντράκιας, γιατί να θελήσει να ξεφύγει από κάποιον που θα του κάνει παρατήρηση; Και πώς θα ξεφύγει, οδηγώντας ήρεμα και με ασφάλεια (αφού λες ότι δεν είναι κοντράκιας);
aa kai by the way... για να του την πει πρεπει πρωτα να τον πιασει στο δρομο....
Υ.Γ.: Kacey, μιλάω υποθετικά απαντώντας στον MAD-MAX-13, δεν εννοώ ότι όντως είσαι κοντράκιας, αφού δε σε ξέρω.
-
εχω ξεκαθαρισει τη 8εση μου επι του παροντος εδω και παρα πολυ καιρο...
προσωπικα θεωρω μαγκια να αποφυγεις ενα καβγα παρα να ξεκινησεις
η αληθεια ομως ειναι οτι καποια ζωα στο χαρακτηρα καταλαβαινουν μονο απο μαπες και μαλιστα οταν τις αρπαξουν μια φορα για τα καλα μετα γινονται αρνακια
ασχετο
συνομιλια μεσα απο αυτοκινητο με αλβανο οδηγο καινουργιου γερμανικου αυτοκινητου 30κ
στο υψος του αεροδρομιου με κατευθυνση προς πειραια εχει απιστευτο μποτιλιαρισμα...πολλα ζωα χρησημοποιουν την λωριδα που ηταν για να εξυπηρετησει αυτους που εβγαιναν απο το αεροδρομιο...
το εβαλα πεισμα να μην αφησω κανεναν να μπει μπροστα μου...
και οντως ετσι εγινε μεχρι που βρηκε ο αλβανος πεζοδρομιο με 5-10 κμ και οι κα8ρεπτες μας απεχουν μιση παλαμηΑλβ. δεν βλεπεις που εβγαλα φλας?
Mad. το φλας δεν υποχρεωνει....Α. με εκλεισες ενω εχω βγαλει φλας δεν με βλεπεις?
Μ. το φλας δεν υποχρεωνει και επιπλεον η δικη σου λωριδα κλεινει...Α. ειμαι απο δεξια και εχω φλας δεν με ειδες?
Μ. εσυ δεν ειδες οτι η λωριδα σου κλεινει και μαλιστα οτι κινησαι σε λωριδα που δεν επιτρεπεται μιας και εξυπηρετει αλλο σκοπο?Α. οχι
Μ. ε τοτε ουτε εγω ειδα οτι εχεις βγαλει φλας.... -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
το kacey τον ξερεις?
εχεις μιλησει μαζι του F2F?Μαζί σου μέχρι εδώ, αλλά, εφόσον δεν είναι κοντράκιας, γιατί να θελήσει να ξεφύγει από κάποιον που θα του κάνει παρατήρηση; Και πώς θα ξεφύγει, οδηγώντας ήρεμα και με ασφάλεια (αφού λες ότι δεν είναι κοντράκιας);
aa kai by the way... για να του την πει πρεπει πρωτα να τον πιασει στο δρομο....
Υ.Γ.: Kacey, μιλάω υποθετικά απαντώντας στον MAD-MAX-13, δεν εννοώ ότι όντως είσαι κοντράκιας, αφού δε σε ξέρω.
α. νομιζω το τι εχω γραψει ειναι ξεκαθαρο....μην φανταζεστε πραγματα....συνηδειτοποιηστε πρωτα τι διαβαζετε...
β. αλλο να του την ''πει'' και αλλο να του κανει παρατηρηση
γ. η λεξη κοντρακιας πλεον χρεισημοποιειται οπως η λεξη μαλακας...εχουμε χασει το νοημα των λεξεων...
δ. ενστικτο αυτοσυντηρησης......
ε. δεν σου εχει τυχει ποτε καποιος να σε κατηγορησει για κατι στο οποιο δεν εμπλεκεσαι ή εν εχεις μερίδιο ευ8υνης? -
Ζώο ο οδηγός που έκανε χθες το πρωί όπισθεν 30-40 μέτρα στην υπόγεια που οδηγεί από Συγγρού προς Πειραιά. Προφανώς, ο μ@λ@κ@ς είχε χάσει την έξοδο προς Γλυφάδα. Κρίμα που δεν πέρασε καμιά νταλίκα από επάνω του
-
α. νομιζω το τι εχω γραψει ειναι ξεκαθαρο....μην φανταζεστε πραγματα....συνηδειτοποιηστε πρωτα τι διαβαζετε...
β. αλλο να του την ''πει'' και αλλο να του κανει παρατηρηση
γ. η λεξη κοντρακιας πλεον χρεισημοποιειται οπως η λεξη μαλακας...εχουμε χασει το νοημα των λεξεων...
δ. ενστικτο αυτοσυντηρησης......
ε. δεν σου εχει τυχει ποτε καποιος να σε κατηγορησει για κατι στο οποιο δεν εμπλεκεσαι ή εν εχεις μερίδιο ευ8υνης?Δεν ήθελα να σε προκαλέσω. Πλάκα έκανα, απλά δεν έβαλα τα κατάλληλα emoticons για να φανεί.
-
Ζώο ο οδηγός που έκανε χθες το πρωί όπισθεν 30-40 μέτρα στην υπόγεια που οδηγεί από Συγγρού προς Πειραιά. Προφανώς, ο μ@λ@κ@ς είχε χάσει την έξοδο προς Γλυφάδα. Κρίμα που δεν πέρασε καμιά νταλίκα από επάνω τουΟ Χριστός κι η Παναγία!!!
Έχω πετύχει κι εγώ δυο φορές, σε έξοδο της ΑΟ, αλλά τουλάχιστον εκεί έχεις ορατότητα και το βλέπεις έγκαιρα το ΖΩΟ. Στην υπόγεια της Συγγρού, ειναι ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ τα πράγματα.
Δεν θα βάλουμε ΠΟΤΕ μυαλό
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και τί θα κάνεις στον '#$%@#%' που θα στην πει γιατί παριστάνεις τον κοντράκια;Αναλόγως τα κέφια:
α) Πήρα χτες δίπλωμα
β) Γεννάει η γυναίκα μου
γ) Αν ρωτάει για στατιστικούς λόγους
δ) Με έχει πιάσει κόψιμο
ε) Εχεις δίκιο ότι και να πεις
στ) Διάφορα παρόμοιαΑυτά βέβαια, ΑΝ με προλάβει παρακάτω...
-
Ζώο ο οδηγός που έκανε χθες το πρωί όπισθεν 30-40 μέτρα στην υπόγεια που οδηγεί από Συγγρού προς Πειραιά. Προφανώς, ο μ@λ@κ@ς είχε χάσει την έξοδο προς Γλυφάδα. Κρίμα που δεν πέρασε καμιά νταλίκα από επάνω τουσιγά...
αυτό δεν είναι τίποτα!!
έχω δει ζώο να έχει κάνει κανονικά αναστροφή και να γυρνάει προς τα πίσω για έξοδο που έχασε!!!!(στην Εγνατία οδό)
είχε βέβαια τα φώτα αναμένα -
@ cpp
τρελος δεν ειμαι, απο κει και περα αυτη ειναι η νοοτροπια μου. Ποτε πια την παπια και ας τις φαω. Εχω παει και σε νοσοκομειο απο 5 αγγλους που με βαραγαν επι 5λεπτο, αυτος που εκανε την μλκια (μπουνια χωρις λογο για να βγω να τον βρω και να πεσω στην παρεα του για να με δειρουν, συνηθισμενη τακτικη αγγλακιων...) τον πηραν σε κομα, κυριολεκτικα.
Και οπως ειπα, υπαρχουν διαφοροι τροποι και 'οπλα' για να αφοπλισεις/αφησεις κυριολεκτικα ανημπορο καποιον απο αρκετα μακρυα.
Ξερουμε και οι δυο πολυ καλα που το πας, αλλα δεν θα σου κανω την χαρη να ξαναρχισουμε αυτη την κουβεντα. Στην ερωτηση σου, αμα μου την πει καποιος επειδη εκανε εγω λαθος (ακομα και για κοντρα), αμα θεωρησω οτι εκανα λαθος θα το παραδεχτω και θα ζητησω και συγνωμη. Αντιστοιχα, οταν τα παιρνω ετσι αγρια με κατι τετοιους, να εισαι σιγουρος οτι μπορω να κρινω σωστα αν εχει δικιο η αδικο, και αυτο γιατι αμα με γνωριζες θα εβλεπες οτι ειμαι πολυ λογικος ανθρωπος και ειναι πολυ πιθανο να παραδεχτω το λαθος μου ακομα και αν προκειται περι κοντρας. Αφου δεν με γνωριζεις, μην βγαζεις συμπερασματα.
Ειπαμε, αμα πεσεις στον εναν τετοιο...Αλλα δεν κουβαλανε μονο αυτοι οπλα και 'οπλα'...Μιλαμε για νομιμα πραγματα παντα.
επισης @lokatsis:
Αμα περναγα εγω απο εκεινο το σημειο, τωρα θα μας εγραφαν οι εφημεριδες. Ή αυτος ή και οι δυο μας θα ειμασταν στο νοσοκομειο (τουλαχιστον), ειδικα αμα ηταν ξημερωματα καθημερινης.
-
ΖΩΑ οσοι, στον Κηφισό, στην εισοδο, μετα τα ΚΤΕΛ, εκοβαν και δημιουργουσαν μποτιλιαρισμα για να δουν (ω, τί συγκλονιστικο θεαμα ) σωριασμενο στην ασφαλτο, εναν κακομοιρη δικυκλιστη που ειχε χτυπησει με τη μηχανη και ειχε σταματησει την κυκλοφορια στο ΑΛΛΟ ρευμα, αυτο της εξοδου... Τελικα ο Ελληνας ειναι μπανιστηρτζης του πονου και πολύ βρε παιδί μου....
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
επισης @lokatsis:Αμα περναγα εγω απο εκεινο το σημειο, τωρα θα μας εγραφαν οι εφημεριδες. Ή αυτος ή και οι δυο μας θα ειμασταν στο νοσοκομειο (τουλαχιστον), ειδικα αμα ηταν ξημερωματα καθημερινης.
Είμαι ο τύπος που κατέβαινε για πλάκα, αλλά δεν κατεβαίνει πια. Συνήλθα μετά από μερικά χέρια ξύλο που μάζεψα (κι ας έδωσα κιόλας που λένε...). Στη συγκεκριμένη περίπτωση είμαι μαζί σου πάντως. Μιλάμε για απίστευτα επικίνδυνη παράβαση και για τη χειρότερη μορφή ζώου: τον εγκληματία που ΞΕΡΕΙ τι κάνει, αλλά παρ'όλα αυτά, ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
Την τελευταία φορά που μου έτυχε αυτό σε έξοδο της ΑΟ, ΕΥΤΥΧΩΣ με συγκράτησε το παλικάρι από το πίσω αυτοκίνητο. ΕΥΤΥΧΩΣ, γιατί ήμουν πραγματικά εκτός εαυτού με την αντίδραση του τύπου 'Ε, και τι θες τώρα?'
-
Χμμ, εγω τεινω περισσοτερο προς το δευτερο, δηλαδη οτι θα τον επερνα μαζι μου με τα οσα μπαινω εκει με καταληξη, καπου στο beach volley...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Χμμ, εγω τεινω περισσοτερο προς το δευτερο, δηλαδη οτι θα τον επερνα μαζι μου με τα οσα μπαινω εκει με καταληξη, καπου στο beach volley...Ελπίζω να μην το κάνεις ποτέ, είναι πολύ φάουλ κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω αν το Λάντα σου δίνει την αίσθηση του άτρωτου, αλλά δεν είναι έτσι.
-
Δεν κυκλοφορω με Lada πια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...Ενα χρονο το φωναζω. Ουτε φυσικα ειχα ποτε την ψευδαισθηση οτι εχει παθητικη ασφαλεια το Lada.
αυτο που εννοουσα ειναι οτι στο συγκεκριμενο σημειο (κλειστος μονοδρομος ταχειας κυκλοφοριας) στις 3 το πρωι μπαινω με πολλα γιατι δεν περιμενω να βρω κανεναν εκει. Ε αμα τυχει και πετυχω εναν τετοιο απιστευτο τυπο, τοτε θα καταληξουμε στην θαλασσα (ουτε καν το beach volley δεν θα μας σταματησει). Κατι αντιστοιχο με κατι απιστευτα που γραφετε εδω μεσα για τυπους που πηγαινουν αναποδα στην εθνικη...
EDIT: Δεν πιστευω να νομισες οτι εννοουσα οτι θα πεσω πανω του επιτηδες . Εννοω οτι δεν θα προλαβαινα να κανω τιποτα αμα τον εβλεπα ξαφνικα μεσα στην στροφη και απλα θα γινομασταν και οι δυο
Ζώα ζώα ζώα