-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
alfista
Για να καταλάβει κάποιος μια στρατηγική προώθησης, χρειάζεται ένας σχετικός οδηγός που δεν μπορώ να το γράψω εδώ, γιατί θα μου φάει 100 ώρες. ...
Φίλε μου είμαι κάτοχος ΜΒΑ οπότε προφανώς δεν χρειάζεται να μου εξηγήσεις κάτι. Απλά σε ρώτησα αν έχεις ακριβή νούμερα γ' αυτά που λες.
-
Δεν ξέρουμε τι κλιμάκωση θα βάλουν στο 6αρι γιατί καλά καλά δεν ξέρουμε εάν θα βάλουν 6αρι.
Εμένα μου το είπε ο πωλητής και με έπιασε απροετοίμαστο γιατί μου έδωσε ένα φυλλάδιο με τις νέες εκδόσεις και τα χαρακτηριστικά τους και στο τέλος πριν φύγω μου λέει θα έχει 6αρι και μου ήρθεΣτο σπίτι που το κοιτάω τώρα, καθώς και στο site της fiat, λέει 5αρι και μόνο για τις diesel απο 90 και πάνω έχει 6αρι. Τι να πω?
Περιμένω το πρώτο 10ημερο του Απριλίου που θα πάω για test drive (ελπίζω) του 95 να δω με τα ίδια μου τα μάτια.
Αλήθεια έχουν έρθει Αθήνα πουθενά 95αρια για τεστ?
-
Βάσει των ιστοσελίδων των 'μητρικών' χωρών (πελώριο λινκ για το Clio και πελώριο λινκ Punto) το μεν Clio προσφέρεται στη Γαλλία (μέσα από ...δαιδαλώδεις τρόπους επιλογής) σε ...84 εκδόσεις και έξι κινητήρες, ενώ αντίστοιχα το Punto στην Ιταλία σε 15 (3θυρο)+13 (5θυρο) και ίδιο αριθμό κινητήρων (δηλ. 6) . Δεν νομίζω να 'ναι και τόσο 'άκαμπτη' στην Ευρώπη η γκάμα του Clio III funky (εξ' ού και οι υψηλές πωλήσεις και των δύο μοντέλλων), εκτός αν αναφέρεσαι βέβαια στην Ελλάδα, όπου η τιμολόγηση και οι εκδόσεις είναι παραδοσιακά (και αναφέρομαι στη Renault) αψυχολόγητες (για να μην πω υπεύθυνες των αναντίστοιχων με την Ευρώπη πωλήσεων... )
edited by Krusenstern. Φτιάχνετε τα μεγάλα links παίδες!
-
Govus, μέτρα και τις επιλογές εξοπλισμού και θα καταλάβεις τη διαφορά.
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Φίλε μου είμαι κάτοχος ΜΒΑ οπότε προφανώς δεν χρειάζεται να μου εξηγήσεις κάτι. Απλά σε ρώτησα αν έχεις ακριβή νούμερα γ' αυτά που λες.Θα διαρρεύσουν κάποια στιγμή και θα τα μάθουμε...ειδικά όσο θα εξελίσσεται το έργο του Ghosn στη Renault. Και πιστεύω και της Fiat μια που κυκλοφορούν αυτά τα νούμερα από πλευράς Ιταλών, προς άγραν επενδυτών.
-
-
MY GOD!!!
3θυρα δεν βλέπω να κυκλοφορούν...ως τώρα μόνο 5θυρα, πολύ ήσυχα...
Άντε να δω κάνα κοκκινάκι με καμιά ζαντούλα ωραία...Αγοράστε κάποιος!
Είδα και στην αντιπροσωπεία στην Εθ.Αντιστάσεως ένα ωραίο ψιλοσαμπανιζέ χρωματάκι...αλλά στον creator που έχει στο site, διάλεξα ένα ωραίο πράσινο-λαδί...που είναι και το αγωνιστικό χρώμα της funkyreverend racing team...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
MY GOD!!!3θυρα δεν βλέπω να κυκλοφορούν...ως τώρα μόνο 5θυρα, πολύ ήσυχα...
Άντε να δω κάνα κοκκινάκι με καμιά ζαντούλα ωραία...Αγοράστε κάποιος!
Είδα και στην αντιπροσωπεία στην Εθ.Αντιστάσεως ένα ωραίο ψιλοσαμπανιζέ χρωματάκι...αλλά στον creator που έχει στο site, διάλεξα ένα ωραίο πράσινο-λαδί...που είναι και το αγωνιστικό χρώμα της funkyreverend racing team...
Ερρρμμμμ οι ανθρωποι που θα το παρουνμε σε κοκκινακι με ζαντουλα.... εεε θελουν να χει και κανα γαιδουρι εξτρα Αυτο τον μηνα που λογικα θα ειναι διαθεσιμα τα 95αρια θα πρεπει να δουμε μια αυξηση της κυκλοφοριας του G και μαλιστα σε καλες εκδοσεις.
-
Μακάρι...
-
Πώς φτιάχνεται ένα 'μεγάλο λινκ' ; Ειλικρινά δεν γνωρίζω ...
Υ.Γ.: το επίθετο 'πελώριο' υπέκρυβε και κάποια ειρωνία, δε νομίζετε Κε moderator;
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Πώς φτιάχνεται ένα 'μεγάλο λινκ' ; Ειλικρινά δεν γνωρίζω ...
Υ.Γ.: το επίθετο 'πελώριο' υπέκρυβε και κάποια ειρωνία, δε νομίζετε Κε moderator;
Καμία ειρωνία, σε διαβεβαιώ. Αν πατήσεις edit στο ποστ σου, θα δεις πώς τα έχω γράψει. Ο τρόπος είναι ο εξής:
[σύντομο σχόλιο ή περιγραφή](εδώ το πελώριο URL)
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Καμία ειρωνία, σε διαβεβαιώ. Αν πατήσεις edit στο ποστ σου, θα δεις πώς τα έχω γράψει. Ο τρόπος είναι ο εξής:
[σύντομο σχόλιο ή περιγραφή](εδώ το πελώριο URL)Ο.Κ., ευχαριστώ (και ελπίζω να το κάνω σωστά την επόμενη φορά ... ) !!
-
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=48031
Την τιμή την ξέχασαν να τη γράψουν;
17άρες σε 100 ίππους;
-
14.190... πάνω πάνω κομπλέ με τις 17'
-
πολυ ωραια εκδοση οπτικα...
-
H γρήγορη έκδοση Sporting κοστίζει 14.190 ευρώ. Διαθέτει σε σχέση με την Emotion, επιπλέον ESP, πίσω αεροτομή, πλευρικά μαρσπιέ, ενώ δεν διαθέτει πλευρικούς αερόσακους και κλιματισμό (διαθέτει air condition).
Γιατί όχι κλιματισμό και πλευρικούς;
-
Για να μείνει η τιμή χαμηλή. Από έξτρα όμως, να φάνει κι οι κότες.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
H γρήγορη έκδοση Sporting κοστίζει 14.190 ευρώ. Διαθέτει σε σχέση με την Emotion, επιπλέον ESP, πίσω αεροτομή, πλευρικά μαρσπιέ, ενώ δεν διαθέτει πλευρικούς αερόσακους και κλιματισμό (διαθέτει air condition).
Γιατί όχι κλιματισμό και πλευρικούς;
Κλιματισμό έχει, αυτόματος δεν είναι
Δεν έχει πλευρικούς αλλά έχει κουρτίνας -
Ποια η διαφορά του κλιματισμού με τον αυτόματο κλιματισμό;
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
14.190... πάνω πάνω κομπλέ με τις 17'όταν διάβασα το λινκ δεν υπήρχε καμία τιμή στο κείμενο, ούτε το πινακάκι
Fiat Grande Punto 2005