-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ας παίζαμε ωραία μπάλα και ας χάναμε ρε γμτ!!! (Αλλά θα μου πείτε αυτά είναι ρομαντικά!!!)
Eμενα μου αρεσουν αυτα τα ρομαντικα μεσιε κουκ
Αμα θέτε.....
Εγω δεν σε πιστευω λες ψεμματα. Και εχεις και κακο γουστο. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΨΩΡΙΑΡΗΣ Ο ΚΙΜΙ?
Red μεχρι τωρα καλα τα πηγαιναμε... Αλλα αυτο το βλέπω να λήγει κάπου εδω!
Εδω εσενα σου αρεσει ο Σοφοκλας, εγω, που μου αρεσει ο Κιμι , εχω το κακο γουστο??
Και γιατι λέω ψέμματα παρακαλω? Μου αρεσουν τα ρομαντικα, ας παιζουμε καλα κι ας μην κερδιζουμε, ειδικα σε ομαδες που με περνανε 2 ποντους... Και το επικροτω!!
Και μία απορια: Ο κυριος παρουσιαστης του αγωνα χτες έλεγε Μπιστσαν αντι για Μπισκαν.. Ποιο ειναι το σωστο? (προσεχτε τι θα πειτε εχω βάλει στοιχημα.. )
-
Μπίστσαν
-
Γκρίνιαξε ο Μπίσ...αν γιατί τον αποκαλούν Μπίσκαν, ενώ το σωστό είναι Μπίστσαν. Πληρώνεις;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γκρίνιαξε ο Μπίσ...αν γιατί τον αποκαλούν Μπίσκαν, ενώ το σωστό είναι Μπίστσαν. Πληρώνεις;Ναι
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ας παίζαμε ωραία μπάλα και ας χάναμε ρε γμτ!!! (Αλλά θα μου πείτε αυτά είναι ρομαντικά!!!)
Eμενα μου αρεσουν αυτα τα ρομαντικα μεσιε κουκ
Αμα θέτε.....
Εγω δεν σε πιστευω λες ψεμματα. Και εχεις και κακο γουστο. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΨΩΡΙΑΡΗΣ Ο ΚΙΜΙ?
Red μεχρι τωρα καλα τα πηγαιναμε... Αλλα αυτο το βλέπω να λήγει κάπου εδω!
Εδω εσενα σου αρεσει ο Σοφοκλας, εγω, που μου αρεσει ο Κιμι , εχω το κακο γουστο??
Και γιατι λέω ψέμματα παρακαλω? Μου αρεσουν τα ρομαντικα, ας παιζουμε καλα κι ας μην κερδιζουμε, ειδικα σε ομαδες που με περνανε 2 ποντους... Και το επικροτω!!
Και μία απορια: Ο κυριος παρουσιαστης του αγωνα χτες έλεγε Μπιστσαν αντι για Μπισκαν.. Ποιο ειναι το σωστο? (προσεχτε τι θα πειτε εχω βάλει στοιχημα.. )
Λοιπον κουκλα μου (ειδες πως τα γυριζω τωρα? ) δεν ειναι ουτε Μπιστσαν,ουτε Μπισκαν. Ειναι Μπιστσκαν
-
μπιστσαν με παχυ το τσ....τον φαγανε τον ανθρωπο μπισκαν και μπισκαν....
-
Να τον λεμε 'σαν beast' που εχει και νοημα;
-
Θυμάμαι ακόμα την βουτιά στην προσπάθεια να σώσει την μπάλα στο 3ο γκολ της Μπάρτσα στο 5-0 με τον Βάζελο στο Κάμπ Νου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
όλα τα λεφτά !!!!!!! -
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
:ysterical:
Θυμάμαι ακόμα την βουτιά στην προσπάθεια να σώσει την μπάλα στο 3ο γκολ της Μπάρτσα στο 5-0 με τον Βάζελο στο Κάμπ Νου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
όλα τα λεφτά !!!!!!!Δεν τα θυμασαι καλα. Μαρκαρει ο Μπιστσκαν τον Δαρλα και ο Δαρλας κανει κεφαλια ψαρακι και παει η μπαλα στον Μεσι.
Την επομενη μερα οι εφημεριδες της Βαρκελωνης αποκαλουσαν τσιρκο τον Παο και αναρωτιοντουσαν αν ο Δαρλας ειναι ποδοσφαιριστης
-
Ναι τέλος πάντων αυτό εννωω , ενώ εμείς τουλάχιστον φέτος δεν γίναμε τσίρκο της Ευρώπης !!!!!!!!!!!!!!!!! ....
-
ΕΓΙΝΕΣ TO ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ
http://worldsoccer.about.com/b/a/2003_12_10.htm -
Ρε τι κοτετσι γηπεδο ειναι αυτο? Παρε την ομαδα και φυγε Σολιντ. Ειναι δυνατον με τετοιες συνθηκες να παιζεται μπαλα? ΕΛΕΟΣ.
Με μια φαση 1 γκολ ο Ηρακλης απο βλακεια του Ανατολακη,εχουμε χασει και 3 τετ-α-τετ (ειδικα η κεφαλια του Τουτε απο το 1 μετρο). -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ρε τι κοτετσι γηπεδο ειναι αυτο? Παρε την ομαδα και φυγε Σολιντ. Ειναι δυνατον με τετοιες συνθηκες να παιζεται μπαλα? ΕΛΕΟΣ.
Με μια φαση 1 γκολ ο Ηρακλης απο βλακεια του Ανατολακη,εχουμε χασει και 3 τετ-α-τετ (ειδικα η κεφαλια του Τουτε απο το 1 μετρο).Το παιχνίδι αποψε θα το χάσουμε, πάρτο απόφαση.
-
Στα ανταλλάγματα;
-
ΕΠΑΛΕ-ΕΠΑΛΕ ΝΑ ΧΑΜΕ ΕΝΑΝ ΑΡΓΙΛΕ,ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΜΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΕΛΕ
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Με μια φαση 1 γκολ ο Ηρακλης απο βλακεια του Ανατολακη,εχουμε χασει και 3 τετ-α-τετ (ειδικα η κεφαλια του Τουτε απο το 1 μετρο).Το παιχνίδι αποψε θα το χάσουμε, πάρτο απόφαση.
Προκαταβολή, ε;
-
ΝΑΙ...ΝΑΙ...ΤΟ ΔΩΣΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ
-
Καλά σ αυτό το κλωτσοσκούφι δεν έπρεπε να περιμένει κανείς κάτι διαφορετικό...Μια τεχνική ομάδα δεν μπορεί να σταθεί σε μια λίμνη με υπολείμματα γκαζόν... Κάτι μου λέει ότι θα βγουν από τα λαγούμια τους μερικοί λαγοί (τώρα που έβρεξε θα βγουν σαν τα σαλιγκάρια.. ) και θα κάνουν όνειρα για πρώτη θέση κλπ κλπ....
-
Pasxe, ενας Λαγός θα βγει μονο, κι αυτος θα κατεβει στο λιμανι το καλοκαιρακι
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Pasxe, ενας Λαγός θα βγει μονο, κι αυτος θα κατεβει στο λιμανι το καλοκαιρακιΜε έπιασες....!!!!
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#4]