-
Φιλε miatagreece
η προσωπικη εμπειρια της οδικης συμπεριφορας του δεν ειναι πολυ σημαντικη για εσενα? Προσωπικα για μενα ειναι ισως το σημαντικοτερο ολων. Μην ξεχνας οτι το 'κλικ' που λες καποιες φορες προκυπτει ή αναιρεται απο την αισθηση που σου δινει το αυτοκινητο στην οδηγηση.
Αν παλι αυτο δεν ισχυει για εσενα τοτε αυτο που μενει ειναι να σου ευχηθουμε καλοταξιδο! Και φυσικα περιμενουμε εντυπωσεις...
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Φιλε miatagreeceη προσωπικη εμπειρια της οδικης συμπεριφορας του δεν ειναι πολυ σημαντικη για εσενα? Προσωπικα για μενα ειναι ισως το σημαντικοτερο ολων. Μην ξεχνας οτι το 'κλικ' που λες καποιες φορες προκυπτει ή αναιρεται απο την αισθηση που σου δινει το αυτοκινητο στην οδηγηση.
Αν παλι αυτο δεν ισχυει για εσενα τοτε αυτο που μενει ειναι να σου ευχηθουμε καλοταξιδο! Και φυσικα περιμενουμε εντυπωσεις...
Σωστοτατον koralli.
Απλα εχω την τυχη (ως τωρα) οτι μου εκανε κλικ να το εχω ευχαριστηθει ασυστολα. (Civic 1.2 το 90, Peugeot 106 1.4, Peugeot 306 1.6 ΧS, Miata 1.6).
Aπο την αλλη μιας και ψαχνομαι για 'οικογενειακο' εδω και 2 χρονια περιπου, το Civic με το που το ειδα μου 'εκατσε'. Οταν ειδα και την τιμη/εξοπλισμο/εγγυησεις κλπ, αποφασισα το 'γιουργια' Κι ενα ακομη βασικο. Αρεσει πολυ και στην κυρια μου η οποια και θα το οδηγει κατα 90%. (Εγω απο το miata ΔΕΝ βγαινω ).
Ελπιζω να το εχω συντομα, ωστε να ενημερωσω αναλογα τους υποψηφιους αγοραστες. -
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Σωστοτατον koralli.
Απλα εχω την τυχη (ως τωρα) οτι μου εκανε κλικ να το εχω ευχαριστηθει ασυστολα. (Civic 1.2 το 90, Peugeot 106 1.4, Peugeot 306 1.6 ΧS, Miata 1.6).
Aπο την αλλη μιας και ψαχνομαι για 'οικογενειακο' εδω και 2 χρονια περιπου, το Civic με το που το ειδα μου 'εκατσε'. Οταν ειδα και την τιμη/εξοπλισμο/εγγυησεις κλπ, αποφασισα το 'γιουργια' Κι ενα ακομη βασικο. Αρεσει πολυ και στην κυρια μου η οποια και θα το οδηγει κατα 90%. (Εγω απο το miata ΔΕΝ βγαινω ).
Ελπιζω να το εχω συντομα, ωστε να ενημερωσω αναλογα τους υποψηφιους αγοραστες.ΟΚ τοτε καλοταξιδο να ειναι!!
Αφου εχεις και τη συγκαταθεση της γυναικας μην κανεις πισω με τιποτα.Το εχεις παραγγειλει ηδη? Εβαλες τιποτα έξτρα? Χρώμα?
-
τι? είπε η γυναίκα ΝΑΙ?
ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ
-
coyote
ουτε συνεννοημενοι να ειμασταν...
-
miatagreece έγραψε:
Σωστοτατον koralli.
Ελπιζω να το εχω συντομα, ωστε να ενημερωσω αναλογα τους υποψηφιους αγοραστες.Σωστος. Αν το θετεις ετσι εχεις απολυτο δικιο. Με το καλο να το παραλαβεις και καλα ταξιδια
-
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=47991
-
Μα να μην έχουν ένα 1.6...! Από 1.4 στα 1.8;
-
Για οσους ενδιαφερονται στους 4Τ αυτου του μηνα υπαρχει τεστ για το 5θυρο.
Οι εντυπωσεις γενικοτερα, περαν της εμφανισης, ειναι μαλλον χλιαρες..
-
...κοπάζει το κύμα του ενθουσιασμού ή μου φαίνεται...
Τι κακό είναι αυτό με το %&*^ Αυτο-Τρίτη.gr...και τις μισές σελίδες διαφήμιση..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...κοπάζει το κύμα του ενθουσιασμού ή μου φαίνεται...Εγω δε κατάλαβα κάτι τέτοιο και στα μαγαζιά γίνεται χαμός
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
...κοπάζει το κύμα του ενθουσιασμού ή μου φαίνεται...
Εγω δε κατάλαβα κάτι τέτοιο και στα μαγαζιά γίνεται χαμός
Χαμός γίνεται μήπως από τους πιστούς της μάρκας...; Honda-κηδες μέχρι κόκκαλο;
Είναι μία πολύ καλή λύση δεν λέω αλλά εντάξει το θεοποιήσαμε πολύ στην αρχή. Α και δεν είναι πλέον το μοναδικό 140άρι στα 1800...βγήκε και μοτέρ αντίστοιχο από την Opel.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...κοπάζει το κύμα του ενθουσιασμού ή μου φαίνεται...Τι κακό είναι αυτό με το %&*^ Αυτο-Τρίτη.gr...και τις μισές σελίδες διαφήμιση..
elteo δεν ξερω αν το σχολιο σου αναφερεται σε εμενα προσωπικα, αλλα ακομα κι ετσι να ειναι πρωτα θα το οδηγησω και μετα θα βγαλω συμπερασματα.
Απο το αρθρο φαινεται πως η Honda εριξε βαρος στην εμφανιση και 'ξεχασε' αλλους τομεις.
Ειδικα οι ρεπριζ του για 1800αρι (και μαλιστα Honda) ειναι μετριοτατες, λογω του ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ μακριου κιβωτιου. Τουλαχιστον επιβεβαιωθηκε η χαμηλη καταναλωση.
Η αληθεια ειναι βεβαια οτι το τελικο συμπερασμα δεν ειναι ιδιαιτερα ενθαρρυντικο.coyote στα μαγαζια γινεται χαμος γιατι ακομα το βλεπουν μονο. Κατσε να αρχισουν να το οδηγουν και τοτε θα δουμε αν θα υπαρχει ο ιδιος ενθουσιασμος...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Α και δεν είναι πλέον το μοναδικό 140άρι στα 1800...βγήκε και μοτέρ αντίστοιχο από την Opel.Από 19.500 το GTC, 20.500 το 5θυρο και 20.600 το Vectra, όλα με τον ατμοσφαιρικό των 140hp.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Α και δεν είναι πλέον το μοναδικό 140άρι στα 1800...βγήκε και μοτέρ αντίστοιχο από την Opel.
Από 19.500 το GTC, 20.500 το 5θυρο και 20.600 το Vectra, όλα με τον ατμοσφαιρικό των 140hp.
Κι έλεγα ...άργησε...
-
Κάλλιο αργά παρά ποτέ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Α και δεν είναι πλέον το μοναδικό 140άρι στα 1800...βγήκε και μοτέρ αντίστοιχο από την Opel.
Από 19.500 το GTC, 20.500 το 5θυρο και 20.600 το Vectra, όλα με τον ατμοσφαιρικό των 140hp.
Ειμαι στην Γαλλία σήμερα με κάτι Φιλανδούς (δεν είναι ανεκδοτο). Το πρωί τους ρώτησα για τα οπελ στην πατρίδα τους. Μου είπαν ' θα πρέπει να αστειεύεσαι' .
Είχα 2 όπελ και τα πούλησα το 2004 και το 2006, και είχα και ένα από το 1976.
Δεν είναι το ίδιο πράγμα ρε παιδιάΚαι κάτι άλλο που δε κατάλαβα.
Ποιες ρεπριζ δεν είναι καλές? Στο εξατάχυτο? Τι κοιτάμε στα κιβώτια αυτά?
Μήπως όλα γίνονται με μία σχέση κάτω όταν έχεις 6 ταχύτητες -
Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω σύγκριση των Honda με τα Opel μέχρι πριν 5 χρόνια. Ήταν διαφορετικής φιλοσοφίας αυτοκίνητα με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα σε διαφορετικά σημεία.
Όμως η τελευταία γενιά αυτοκινήτων των δύο εταιρειών μοιάζει σε αρκετά σημεία, γιατί η μεν Opel ανέβηκε σε ποιότητα, η δε Honda 'εξευρωπαΐστηκε'. Πλέον στοχεύουν στο ίδιο κοινό με τα εμπορικά τους μοντέλα και από ποιότητα είναι πάνω-κάτω στα ίδια. -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
[Και κάτι άλλο που δε κατάλαβα.
Ποιες ρεπριζ δεν είναι καλές? Στο εξατάχυτο? Τι κοιτάμε στα κιβώτια αυτά?
Μήπως όλα γίνονται με μία σχέση κάτω όταν έχεις 6 ταχύτητεςΑν θυμαμαι καλα γιατι δεν το εχω μπροστα μου:
80-110 με 3η:
Alfa 147: 5.6 sec (4T 10/2004)
Honda Civic : 5.9 secΜε την Alfa να εχει 200 κυβικα και 20 αλογα λιγοτερα.
-
18K + για το 1.4..
Αυτή είναι η τιμή παντού ή μόνο στην Ελλάδα γιατί ο Σακαράκης ξέρεις οτι μας τρέχουν από τα παντζάκια ;
Ηonda Civic 2005