-
[list:23bs2jx3][:23bs2jx3]Τι ακριβως περιλαμβανουν τα 'εξοδα πινακιδων' , αυτο το γραφειοκρατικο πακετο. [/
23bs2jx3]
[:23bs2jx3]Ειναι περιπου ιδια σε καθε dealer ? τι ευρος κοστους περιπου να περιμενω?[/23bs2jx3]
[:23bs2jx3]Εχουν σχεση με την εκδοση του εκαστοτε μοντελου ? (κυβισμος εξοπλισμος κλπ) [/23bs2jx3]
[:23bs2jx3]Στις τιμες που ειναι δημοσιευμενες σε περιοδικα και ιντερνετ, περιλαμβανονται και τα εξοδα αυτα?[/23bs2jx3][/list:u:23bs2jx3]
-
[list:23bs2jx3][:23bs2jx3]Τι ακριβως περιλαμβανουν τα 'εξοδα πινακιδων' , αυτο το γραφειοκρατικο πακετο. [/
23bs2jx3]
[:23bs2jx3]Ειναι περιπου ιδια σε καθε dealer ? τι ευρος κοστους περιπου να περιμενω?[/23bs2jx3]
[:23bs2jx3]Εχουν σχεση με την εκδοση του εκαστοτε μοντελου ? (κυβισμος εξοπλισμος κλπ) [/23bs2jx3]
[:23bs2jx3]Στις τιμες που ειναι δημοσιευμενες σε περιοδικα και ιντερνετ, περιλαμβανονται και τα εξοδα αυτα?[/23bs2jx3][/list:u:23bs2jx3]
-
23bs2jx3]
-
έξοδα πινακίδων κανονικά είναι:
75€ το παράβολο ταξινόμησης που πληρώνεται στη ΔΟΥ
και τα τέλη κυκλοφορίας ανάλογα με τον κυβισμό του οχήματος.
ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ παραπάνω.οτιδηποτε άλλο δώσεις είναι νταβαντζιλικι και γαμησιάτικο για την βραδινή έξοδο του πωλητή. -
Και πως μπορεις να αποφυγεις το νταβατζιλικι ?
εξοδα μεταβιβασης ? υπαρχει κατι τετοιο ?
-
ίσως εκτος απο το τελος αδειας πληρώνεις και τέλος μεταβίβασης...χμμμ για κοιτα εδω
http://www.yme.gov.gr/viewpage.php?section=297&sessdata=b8f5daf927866484be5260f7b150219a#6
http://www.kep.gov.gr/categories/aytokinita/adeia_kykloforias/0189.pdf
-
Σε μερικές περιπτώσεις περιλαμβάνεται
- έξοδο μεταβίβασης- άδειας
- έξοδο πινακίδας
- έξοδο μεταφορικών (μάλλον μεγαλύτερο σε επαρχία)
- έξοδο προετοιμασίας (δηλαδή καθάρισμα κεριού ή άλλου προστατευτικού μεταφοράς, τυχόν παρουσίαση παράδοση κλπ
-
i see ....
-
TIPOTA δε πληρωνεις.
Οι περισσότεροι για την αγγαρεία (που παει ανθρωπος τους) κα ιτις βγαζει παιρνουν ενα 20αρικο παραπάνω75 ευρω και τα τελη πληρωνεις
-
Απαντηση ανθρωπου της FIAT Eσκιαδης : 'προσθετεις +340 & +180 (520 συνολο) στις τιμες που αναφερονται στα περιοδικα και το web site της FIAT' ... για εξοδα ταξινομησης, μεταβιβασης, πινακιδων, δεν ξερω και εγω τι ....
-
μηπως να πληρωσεις και το καραβι που το εφερε απο την ιταλια;;;;;;;
-
Α επισης ρωτωντας για τιμες στην Peugeot το φθινοπωρο μου ειχαν πει '310, εξοδα πινακιδων' ....
αντε να βρω ακρη ...
-
ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ
ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ πηγαινε, αλλιως 20-30 euro
NOT MORE.
Πες του... τα πηρα στο κρανιο και θα το παρω από αλλον το αμάξι,,, Με δουλευεις πες του.. τι εξοδα πινακίδων -
Εαν θέλεις και έχεις χρόνο να χάσεις πας και το κάνεις μόνος σου.
Αυτό ισχύει σε όλες τι αντιπροσωπίες.Αλλίως πολύ πιθανό να πληρώσεις τό χρόνο και το τρέξιμο του υπαλλήλου που θα πάει να στις βγάλει
-
Nαι αλλα δε νομιζω το καθεστως / συνθηκες εξυπηρετησης αντιπροσωπειων - πωλητων να ειναι το ιδιο με του απλου πολιτη ...
Κατ'αρχην ξερουν τα κατατοπια πολυ καλυτερα απο εμενα τουλαχιστο που ειμαι ασχετος γραφειοκρατικα (καλως ή κακως) για να μην ρισκαρω να γενικευσω αναφερομενος στο μεσο ορο του καταναλωτη / πολίτη και κατα δευτερον σιγουρα οι συνθηκες και το καθεστως διεκπεραιωσης με καποιον τροπο ειναι ευνοικοτερα για τις εταιριες. Οποτε γιατι να χρεωνουν τοσο αυτη την υπηρεσια / εξυπηρετηση?
-
Προσωπικά θα προτιμούσα όλοι να λένε την τιμή 'με το κλειδι στο χέρι',
δηλαδή με όλα τα έξοδα εκτός απο την ασφάλεια....... αλλά για να φαίνονται τα νούμερα μικρότερα δεν το κάνει κανένας
-
Ακριβως. Συμφωνω. Αρε καμενη ελληνική πραγματικοτητα
-
Ο χρήστης ShyTestosterone έγραψε:
Nαι αλλα δε νομιζω το καθεστως / συνθηκες εξυπηρετησης αντιπροσωπειων - πωλητων να ειναι το ιδιο με του απλου πολιτη ...Κατ'αρχην ξερουν τα κατατοπια πολυ καλυτερα απο εμενα τουλαχιστο που ειμαι ασχετος γραφειοκρατικα (καλως ή κακως) για να μην ρισκαρω να γενικευσω αναφερομενος στο μεσο ορο του καταναλωτη / πολίτη και κατα δευτερον σιγουρα οι συνθηκες και το καθεστως διεκπεραιωσης με καποιον τροπο ειναι ευνοικοτερα για τις εταιριες. Οποτε γιατι να χρεωνουν τοσο αυτη την υπηρεσια / εξυπηρετηση?
Να σου πω...
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Σου δίνουν όλα τα χαρτιά υπογεγραμμένα, τιμολογια και ότι άλλο θα δίνανε και στο δικο τους,
Πας στο υπουργείο.
Σου δίνουν ενα χαρτάκι και πας και πληρωνεις στην τράπεζα (4 τετράγωνα παρακάτω)
Μετά σου βγάζουν άδεια
Πας και πληρώνες το σήμα στο διπλανό κτίριο (20 μετρα, εχει ΔΟΥ ειδική γι αυτό)
Και πας και παίρνεις την πινακίδα σου, (το νούμερο το ξέρεις από την άδεια ήδη)
ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΤΣΙ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. ημουνα εκει γύρω όμως. Αν εισαι μακρυα απο το ΥΜΕ τότε χάνεις χρόνο
Αυτά φίλεΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜ¨ΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΥΠΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ.... Ο ΜΕΣΑΖΩΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΛΑΚΙΑ. Αν μενεις μακρυα ΟΚ
Αν πας και δε σου τις δώσουν γιατι ελειπε χαρτί, γυρνάς σε αυτόν που σου τα έδωσε και του λες... ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΛΑΛΑΚΑ γιατί εσύ φταίς
-
Ο χρήστης ShyTestosterone έγραψε:
Και πως μπορεις να αποφυγεις το νταβατζιλικι ?εξοδα μεταβιβασης ? υπαρχει κατι τετοιο ?
Έξοδα μεταβίβασης φυσικά και υπάρχουν μόνο στα μεταχιρισμένα και διαφερουν ανάλογα με τα κυβικά.
-
να ρωτήσω κι εγώ κατι?
αγορασα μεταχειρισμενο απο επαρχία και ειμαι σαλονικα... μπορω να αλάξω τις πινακίδες που εχει και να βαλω θεσσαλονικης ? και ποσο κοστίζει περίπου?
"εξοδα πινακιδων"