-
Δεν δικαιούσαι να ομιλείς (που λέει ο λόγος) για οποιουδήποτε είδους δικαιώση, από τη στιγμή που είσαι τόσο ποτισμένος ώστε να θεωρείς ΟΛΕΣ τις επιτυχίες του βάζελου εντός κι εκτός σπρωγμένες απο διαιτητές, χούντες (ευθυγράμμιση του Δία με τον Πλούτωνα και συναφή ωραία) ΟΛΕΣ τις αποτυχίες του γάβρου σε διαιτητικά χειρουργία, το βάζελο βρώμικο και το γάβρο αγνό, το γάβρο ιστορικότερη ομάδα από τον βάζελο.
Αναφέρεσαι με περισσή ευκολία στη ιστορία, αλλοιώνοντάς την κατά το δοκούν. Κατηγορείς τον βάζελο ότι κλαίγετια για τη διαιτησία τη στιγμήξ που είσαι ο πρώτος που κλαίγεται για διαιτησία και τρομοκρατία σε ΚΑΘΕ αποτυχία του γάβρου.
[edit]
Σε λίγο θα μας πεις πως ο ήλιος ανατέλει από τη δύσηΈφτασες να μας πεις πως έπαιξες υπό καθεστώς τρομοκρατίας στη Ξάνθη (που κέρδισες κιόλας) και στο καπάκι μας έγραψες πως στο 3-0 στη Ριζούπολη 'κάποιο μίλησαν για τρομοκρατία'.
Μας λες πως στην Ευρώπη δεν μετράνε οι πορείες, αλλά οι κούπες, αλλά στα 100 χρόνια του ο Άγιαξ τον βάζελο προσκάλεσε να αναπαραστήσουν τον τελικό στο Άμστερνταμ Αρενα, δεν κάλεσε το γάβρο (τροφή για σκέψη, όπως σου αρέσει να λες).
Στην Ευρώπη έχεις ψάξει να μάθεος ποια ελληνική ομάδα γνωρίζουν ΚΑΙ αναγνωρίζουν) οι περισσότεροι;
[/edit]Μας λες πως αν ο Ατρόμητος προηγούταν με το πέναλτυ που δεν του έδωσαν θα έτργωγε 5 μετά από το γάβρο και στο καπάκι μας λες πως αν σου έδιναν το πέναλτυ με τη Ρεάλ ΔΕΝ ξέρουμε τι μπορεί να γινόταν;
Άσε μας ρε ρεντ.
Προσπάθησε αγορίνα μου να ευχαριστηθείς όσο μπορείς τη μπαλίτσα που βλέπεις, από όποια ομάδα και να προέρχεται και διάβασε και λίγο γενικότερη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου απαλλαγμένος από την καραμέλα του κακού βάζελου και του καλού γάβρου. Η προπαγάνδα, στην οποία είσαι μανούλα, δυστυχώς ΔΕΝ εντάσσεται στα πλάισια της ιστορίας. Ούτε η μονόπλευρη ανάγνωσή της θεωρείται προτέρημα... ελάττωμα θεωρείται.
Όσο και να ωρύεσαι, όση προπαγάνδα και να κάνεις και σε όσα φόρουμς, η πράγματικότητα ΔΕΝ αλλάζει. Ο γάβρος υπερτερεί του βάζελου ΜΟΝΑΧΑ στα πρωταθλήματα. Σε Ευρώπη και ιστορικότητα υστερεί! Και επίσης όσο και να προσπαθείς, όσο και να φωνάζεις, ΛΙΓΟ περισσότερο κόσμο έχεις και θα έχεις από τον βάζελο.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Προς ενημέρωσή σας και μόνο λοιπόν, ο Πανούτσος είναι άρρωστος γάβρος (όσοι γνωρίζουν, γνωρίζουν). Πώς λοιπόν υποιστηρίζει ο Asimov πως είναι αντικειμενικός και ανεξάρτητος;Επαναλαμβάνω:
Μπερδεύεις τη δουλειά που κάνει (που ειναι μια χαρα κατα τη γνωμη μου) με την ομαδα που υποστηριζει. Δυο διαφορετικά πραγματα, που κι ο ιδιος ξεχωρίζει. Αυτή ειναι κι η επιτυχια του σε μια εποχη που οι περισσοτεροι κοκκινοι-πρασινοι-κιτρινοι πουλάνε εκδουλευση.
Το ερωτημα ειναι αν διαφωνεις με τα κειμενα του, όχι με τις ομαδικες του προτιμησεις.Τη συζητηση ΔΕΝ την ξεκίνησα εγω. Εγω παρεθεσα ενα κείμενο του, που παραχρημα αμφισβητηθηκε, λόγω των συλλογικών (προσοχή: ΟΧΙ οπαδικών) προτιμησεων του συντακτη, από τους φιλους βαζελους του Φορουμ (κλασικά, όχι επί της ουσίας, αλλά επί των τύπων - αλλά αυτή ειναι μια άλλη κουβεντα...). Οταν τολμησα να παραθεσω την άποψή μου περι αντικειμενικότητας του εν λόγω δημοσιογραφου και τηρησης εκ μερους του δεοντολογίας του επαγγελματος, δεχθηκα την επίσης κλασική ισοπεδωτική επίθεση, συνδυσμένη με αναφορές σε 'επταετίες', Τσουκαλάδες κλπ., καθ' όλα χαριτωμένες, πλην όμως γραφικές και, εν τέλει, ψιλοάσχετες με το αρχικό αντικείμενο που ήταν ενα αρθρο για την κατάντια της διαιτησίας συνολικά κι όχι απομονωμένα με βαση τις προτιμήσεις καθενός.
Το κεφάλι μου το χτυπάω, γιατί θα επρεπε εκ των προτερων να προβλέψω τη στροφή της κουβέντας και να τ' αφήσω να περάσει, αφ' ενος για να μη χαλάω τη ζαχαρένια μου άδικα (με δεδομένο ότι ειναι μια από αυτες τις συζητησεις οπου ολοι συμφωνουμε οτι διαφωνούμε), αφ' ετέρου γιατί ξεφευγουμε από το θεμα....
Btw ειχα ακουσει για τις συλλογικες προτιμησεις του Πανουτσου, αλλά, εννοειται, πως τον διαβάζω, γιατι διαισθανομαι (κι αυτο συνηθως αποδεικνυει με τα γραφόμενά του), ότι επ' ουδενί τον επηρεάζουν, θετικά ή αρνητικά (σε αντιθεση με τον Καρπετόπουλο που ΚΑΙ πιο 'αρρωστος γαβρος' είναι ΚΑΙ αρνητικά επηρεάζεται στην προσπάθειά του ν' αποδειξει οτι δεν... επηρεάζεται , παριστάνοντας μονιμως τον δικηγόρο του διαβόλου). Οποιος, πάντως, δε θελει, ΔΕΝ τον διαβάζει και προσπερνα τα γραφόμενά του ασχολούμενος με άλλους, πιθανοτατα, αντικειμενικότερους (ποιους; ).
Προσωπικά, αν διαβαζω κατι καλό (υποκειμενικα), οποιουδηποτε, θα το παραθέτω στο Φορουμ χωρίς σχολιασμο. Ο καθένας μετα μπορει να σχολιάσει, να κρίνει και να κριθεί.
Τελος, και κλεινω το κουραστικο λογυδριο, καμία συζητηση δεν προάγεται με ισοπεδωτικές αποψεις, ενδεικτικές συνειδησης αυθεντιας και ειρωνικές ατάκες ή κλισε (mig-Χάρη αυτό ΔΕΝ αναφερεται σε σενα )
-
**Δεν θα χρειαστεί περαιτέρω υπομονή για τη γνωστοποίηση της παραμονής ή όχι του Ριβάλντο στον Ολυμπιακό. Δυο ημέρες μετά τη δημόσια τοποθέτηση του Σωκράτη Κόκκαλη ('κανονικά θα πρέπει να μείνει') και μία ημέρα πριν από τη λήξη της, βάσει του υπάρχοντος συμβολαίου, χρονικής διορίας που είχαν οι 'ερυθρόλευκοι' να τον ειδοποιήσουν για τις προθέσεις τους, ο Βραζιλιάνος άσος ανανέωσε τη συνεργασία του για έναν ακόμη χρόνο. **
**'Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, εκτιμώντας τη μεγάλη προσφορά και τις ανεκτίμητες υπηρεσίες του ΡΙΒΑΛΝΤΟ, του μεγαλύτερου ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα και που απέδειξε την αξία του μέσα στα γήπεδα τα τελευταία 2 χρόνια, αποφάσισε ύστερα από συνάντηση που είχαν μαζί του ο προέδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κ.Σωκράτης Κόκκαλης και ο αντιπροέδρος κ.Γιώργος Λούβαρης, την παράταση του συμβολαίου του κατά ένα χρόνο'.
Mετά το πέρας της συνάντησης ο Σωκράτης Κόκκαλης μίλησε στους δημοσιογράφους και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παραμονή του Ριβάλντο: «Ο Ριβάλντο είναι ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί ποτέ στην Ελλάδα και είμαστε χαρούμενοι που θα τον έχουμε για έναν ακόμη χρόνο κοντά μας. Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε». **
Και επίσημα λοιπόν....και του χρόνου πρωτάθλημα στον Πειραιά..!!!
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
syeleΜα δεν καταλαβαίνεις κι εσύ τώρα. Αφού είπαμε. ΕΙΝΑΙ Ολυμπιακός.
Τι να συζητήσουμε δηλαδή;Δεν σας το απαγόρευσε κανείς να συζητήσετε ,το ότι δεν θέλετε είναι δικό σας πρόβλημα
Τζάμπα το χτυπάτε το κεφαλάκι σαςΝα συζητήσουμε τι GTI_;
Αν ο Πανούτσος είναι Ολυμπιακός ή όχι και αν εκ τούτου πρέπει να μας αρέσει ο τρόπος γραφής του, το χιούμορ του ή η δήθεν αντικειμενικότητά του;
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
hrdoukasΠροσωπικά τουλάχιστον,τον Πανούτσο τον έκρινα μόνο από τα γραφόμενά του.
Το ότι είναι ολυμπιακός κακό δεν είναι.Αλοίμονο.
Το ότι μεταφέρει όμως στα κείμενά του τα ολυμπιακά του πιστεύω φαντάζομαι να συμφωνείς ότι αποτελεί λόγο να αμφισβητώ την αντικειμενικότητά του.
Τις περισσότερες φορές,γνώμη μου,στην ανάγκη μας να πιστέψουμε σε κάτι,βρίσκουμε τον μονόφθαλμο ανάμεσα στους τυφλούς και τον ''αποθεώνουμε'' για να μην πω,τον αγιοποιούμε. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με την περίπτωση του Πανούτσου.Αντίστοιχη περίπτωση αποτελεί και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος.Επίσης δεν τον θεωρώ αντικειμενικό δημοσιογράφο,άσχετα αν κατά καιρούς τα έχει χώσει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη και τις επιλογές της και άσχετα αν η πένα του τσακίζει κόκκαλα.Και φυσικά μην ψάξεις να μάθεις τί άποψη έχουν οι ερυθρόλευκοι οπαδοί για τον τελευταίο.Επομένως κι εγώ υπέρ του 4 είμαι.Μακάρι ωστόσο να γίνει και το 2 που γράφεις,γιατί γίνονται που γίνονται μαγειρέματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο τουλάχιστον να έχουμε και την άποψη μιας ειδικού
Όταν διάβαζα παλαιότερα στο ''Βήμα'' τον Πανούτσο δεν ήξερα τί ομάδα είναι.Με τον καιρό το ανακάλυψα από αυτά που έγραφε.Κακός δημοσιογράφος δεν είναι,μια χαρά την κάνει την δουλειά του και μάλιστα έχει κριτική σκέψη.Δυστυχώς γι'αυτόν όμως(το δυστυχώς τύποις το βάζω,δεν ξέρουμε αν γουστάρει ο άνθρωπος να του κολλάμε την ταμπέλα του αντικειμενικού)δεν μπορεί σ'αυτά που γράφει να κρύψει ότι είναι ολυμπιακός.Επομένως αυτομάτως παύει να είναι αντικειμενικός.
Το οποίο δεν είναι κακό.Αρχίζει να γίνεται όταν εκ του πονηρού πάμε να τον πουλήσουμε για αντικειμενικό γιατί έτσι μας βολεύει.Και οι δημοσιογράφοι άνθρωποι είναι.Φυσιολογικό είναι να υποστηρίζουν μια ομάδα.Όταν υποστηρίζεις κάτι όμως,όσο και να θέλεις όσες καλές προθέσεις και να έχεις,η αντικειμενικότητά σου πλήττεται.Δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε και πολύ.
Είχα διαβάσει παλαιότερα(δεν θυμάμαι που ) ότι ο δημοσιογράφος δεν μπορεί να είναι ποτέ αντικειμενικός.Ταυτίζεται ασυναίσθητα και πολλές φορές κατευθύνει την έρευνα του έτσι ώστε να αποδείξει αυτό που πιστεύει εξ αρχής,άσχετα αν ο ίδιος έχει την πεποίθηση ότι υπηρετεί την αλήθεια και άλλα τέτοια γραφικά.
Γι'αυτό έγραψα πως είναι μεγάλη κουβέντα η αντικειμενικότητα.
Και αν παρατηρήσεις ω εκ του θαύματος οι ολυμπιακοί βρίσκουν ολυμπιακούς αντικειμενικούς,οι παναθηναικοι αντίστοιχους παναθηναικούς και πάει λέγοντας.Επειδή κάποιος δείχνει να διαφοροποιείται από την δημοσιογραφική πλέμπα του κοτσάρουμε μια ταμπέλα αντικειμενικού και πορευόμαστε εν ειρήνηΤώρα μάλιστα. Συμφωνούμε απόλυτα.
ΥΓ: Πες μου όμως τι σχέση έχει αυτή η τοποθέτηση μ' αυτήν που έκανες στη σελίδα 376 (η τελευταία)
-
pasxos
Ευτυχως για να μπορεσω να κοιμηθω το βραδυ......
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Καλή η πλάκα και ο χαβαλές, αρκεί να μπορούμε να καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε και να ξεχωρίζουμε τι λέει ή έχει γράψει ο καθένας μας.Σε ότι με αφορά, στην κουβέντα περί Πανούτσου, προκαλώ/προσκαλώ οποιονδήποτε (και ιδιαίτερα τους Asimοv και Syle) να μου υποδείξουν από ποιο ακριβώς ποστ μου συνάγεται το συμπέρασμα πως δεν γουστάρω τον Πανούτσο επειδή είναι γάβρος.
Σας αρέσει ο Πανούτσος, τον θεωρείτε αντικειμενικό, μη οπαδό, απεξαρτοποιημένο (και από κάνβη και από Κόκκαλη), με γειά σας και χαρά σας. Εμένα δεν μου αρέσει, ούτε το ύφος του, ούτε ο λόγος του, ούτε τα γραπτά του. Με γειά μου και χαρά μου και μένα, έτσι δεν είναι; Είπα πουθενά πως δεν τον γουστάρω επειδή είναι γάβρος; Ή μήπως άνοιξα εγώ κουβέντα για την ομαδική του προτίμηση (ο Asimov την άνοιξε, που κατά τα γραφόμενά του μάλλον αγνοούσε κιόλας ότι ο Πανούτσος είναι γάβρος).
Όπως έγραψε και ο Γιάννης (με τον οποίο btw συμφωνώ μονάχα κατά το ήμισυ των όσων υποστηρίζει), αν σας αρέσει να χτυπάτε το κεφάλι σας αντί να συζητήσετε και πάλι με γειά σας και χαρά σας.
Προς ενημέρωσή σας και μόνο λοιπόν, ο Πανούτσος είναι άρρωστος γάβρος (όσοι γνωρίζουν, γνωρίζουν). Πώς λοιπόν υποιστηρίζει ο Asimov πως είναι αντικειμενικός και ανεξάρτητος;
Παρεμπιπτόντως, ούτε εγώ ψάχνω για αντικειμενικό στην ιδιωτική του ζωή δημοσιογράφο. Ψάχνω (έως απαιτώ) όμως αντικειμενικό δημοσιογράφο στις δημόσιες κρίσεις του και τα γραπτά του. Ο Πανούτσος ΔΕΝ είναι, πώς να το κάνουμε. Ή για να το πω αλλιώς, όσο αντικειμενικός είναι στη δουλειά του ο Πανούτσος, άλλο τόσο αντικειμενικός είναι στην ίδια δουλειά ο Κριτής
ΥΓ. άσχετο: ο Μένιος αρθογραφούσε ΚΑΙ στο Φώς, αν δεν το γνωρίζατε!
Όπως αποδείχτηκε ατυχώς συμπεριλήφθηκες στο quote. Όντως δεν είπες εσύ τέτοιο πράγμα. Άλλος το είπε.
By the way, αν ψάχνεις αντικειμενικό δημοσιογράφο στις δημόσιες κρίσεις του, άδικα ψάχνεις. Δεν υπάρχει.
Ο κάθε δημοσιογράφος αποτυπώνει στο χαρτί προσωπικές εκτιμήσεις και απόψεις. Άρα εκ των πραγμάτων δεν είναι αντικειμενικός.Αν θες αντικειμενικό άρθρο ψάξε στα ρεπορτάζ (αν και πάλι κι αυτά μπορούν να αλλοιωθούν) να δεις πότε μπήκε το γκολ, με ποιο τρόπο και από ποιόν
-
syele
Χαίρομαι που συμφωνήσαμε και κάπου
migf1
συμφωνώ μονάχα κατά το ήμισυ των όσων υποστηρίζει
Με ποια διαφωνείς;
Να υπενθυμίσω σε όσους επιμένουν να το ξεχνούν ότι δεν υπάρχει καμία συζήτηση επί κανενός θέματος.Μονόλογοι επί μονολόγων οι οποίοι μάλιστα τις περισσότερες φορές απευθύνονται επιλεκτικά σε ορισμένους..
Όσο για το ύφος,πριν ''επιτεθούν'' σε άτομα που δεν τα γνωρίζουν,μια αυτοκριτική(περί εντυπωσιασμού,αυθεντιών και γραφικών κλισέ)δεν θα έβλαπτε
Το κείμενο του κάθε δημοσιογράφου,celebrity,υπουργού,τελευταίου πολίτη σ'αυτή τη χώρα εφόσον αναδημοσιεύεται εδώ δικαίωμα όσων θέλουν είναι να το σχολιάζουν.Ειδικά μάλιστα όταν δεν υπάρχει ουδεμία αναφορά στον καλοθελητή,ο οποίος το ''μετεφερε'' εδώ.
Το αν οι προτιμήσεις του κάθε συντάκτη κειμένου είναι συλλογικές και όχι οπαδικές και τούμπαλιν αποτελεί προσωπική κρίση αυτού που το ισχυρίζεται και οχι θέσφατο.
Το πώς σχολιάζεται ένα κείμενο τρίτου από κάποιον στο φόρουμ,επίσης είναι προσωπική κρίση αυτού του κάποιου και δεν δικαιούται κανείς 4ος να σχολιάσει τις κρίσεις αυτές,όταν δεν έχει κάτσει να συζητήσει με τον κρίνοντα,ωστέ να ξέρει με ποιο ύφος τα λέει αυτά που λέει.Τελειώνω με νέα από τον καλλιτεχνικό χώρο:Από τη στιγμή που ο κύριος Νταλάρας έχει ''απαγορεύσει'' στον κύριο Πανούση να αναφέρεται στο άτομό του(άμεσα ή έμμεσα)καλό θα ήταν και ο κύριος Νταλάρας να μην αναφέρεται και σχολιάζει τον κύριο Πανούση.
Το τελευταίο δεν αφορά εσένα Mifg1,syele.
Υ.Γ:Κρίμα μόνο γιατί ορισμένοι(δεν αναφέρομαι σε εσένα migf1,syele)εξακολουθούν να κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους και επιμένουν να εμφανίζονται αδιάλλακτοι μέχρι κοκκάλου
Κρίμα γιατί έτσι πισωγυρίζουμε και δεν πάμε παρακάτωΑυτά τα ολίγα κι από εμένα.
-
Χτυπάω το κεφαλάκι μου .-
-
Όπως την βρίσκει ο καθένας.-
-
syele
ΥΓ: Πες μου όμως τι σχέση έχει αυτή η τοποθέτηση μ' αυτήν που έκανες στη σελίδα 376 (η τελευταία)
Τον Πανούτσο τον έκρινα ως αντικειμενικό δημοσιογράφο και στις δύο δημοσιεύσεις,στην πρώτη αν θέλεις πιο καυστικά.Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.Για μένα δεν είναι αντικειμενικός(δεν υπάρχει αντικειμενικός όπως είπες κι εσύ και συμφωνούμε)και παρέθεσα στοιχεία για να υποστηρίξω την άποψή μου.Δεν είπα ούτε ότι είναι κακός επειδή είναι γαύρος ούτε ότι θα έπρεπε να είναι βάζελος ούτε ότι οι βάζελοι είναι αντικειμενικοί.
Δεν βλέπω να διαφέρουν οι δύο δημοσιεύσεις ως προς την ουσία syele.Υ.Γ:Αν έγραφε τις παπαριές(προσωπική μου άποψη)περί θεωριών συνομωσίας και άλλα τέτοια φαιδρά ο Σακελλαρόπουλος θα εξέφραζες την ίδια άποψη,υποθέτω.
-
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=42531
ΡΕ ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ!!!
ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΗΤΑΝ 'ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΣΙΝΑΔΕΣ' ΤΩΡΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΡΤΣΑ
ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΠΡΕΦΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ -
ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ...
*Εγώ θέλω να σταθώ στην παρουσία του Γιώργου Καραγκούνη. Ο Έλληνας άσος μπήκε και άλλαξε το παιχνίδι. Βέβαια ο Κούμαν ίσως να γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους γιατί τον χρησιμοποιεί στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο πάντοτε, αλλά θα πρέπει να λάβετε κάτι υπόψη σας που έχει ιδιαίτερη σημασία.
Σε μία ομάδα με τόσους τεχνίτες παίκτες, αλλά και με πολλά “μηχανάκια”, ο «Κάρα» είναι ίσως ο μοναδικός που τα διαθέτει και τα δύο. Στο προχθεσινό ματς, όπως και στον αγώνα για τη φάση των «16» με τη Λίβερπουλ, ο Ολλανδός τεχνικός των Λουζιτανών έριξε τον Καραγκούνη στο τελευταίο μισάωρο και η Μπενφίκα, όπως είχε συμβεί και την προηγούμενη φορά, άλλαξε ταχύτητα, κλείνοντας τον αντίπαλο στο δικό του μισό. Με την «κόκκινη αρμάδα», από φάουλ που κέρδισε ο ίδιος, κατάφερε να φτάσει στη νίκη με την κεφαλιά του Λουιζάο. Κάτι ανάλογο παραλίγο να κάνει και χθες. **Θυμηθείτε σε πόσες φάσεις μόνο ο Γιώργαρος με την εξυπνάδα του, το πείσμα του, αλλά και την ενεργητικότητά του, ** κέρδισε φάουλ γύρω από την περιοχή της Μπαρτσελόνα στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Ο Καραγκούνης αποτελεί μία από τις κλασικότερες περιπτώσεις παικτών που μπορούν ν’ αλλάξουν τη ροή ενός αγώνα ανά πάσα στιγμή και να κατορθώσουν ό,τι δεν μπορούν όλοι οι άλλοι στην ίδια ομάδα . Να δώσει την ικανότητα στην ομάδα που αγωνίζεται ν’ αλλάξει ταχύτητα στο παιχνίδι της. Η Μπενφίκα βέβαια στην προκειμένη περίπτωση ήταν αναγκασμένη να παίξει προχθές χωρίς το μεγαλύτερο επιθετικό όπλο της, τον Νούνο Γκόμες. Αν υπήρχε αυτός, τότε οι «Αετοί» θα μπορούσαν να είχαν πάρει και τη νίκη ή τουλάχιστον να ήταν πολύ πιο απειλητικοί. **Αυτός πάντως που και πάλι έκλεψε τις εντυπώσεις με την παρουσία του ήταν ο Γιώργος Καραγκούνης, που όσο περνάνε τα χρόνια ωριμάζει σαν το καλό κρασί. ** Αυτή τη μεστότητα που δείχνει στα παιχνίδια του την έχει ανάγκη σε μεγάλο βαθμό η Εθνική ομάδα. Άλλωστε αυτός είναι και ο φυσικός διάδοχος του Θοδωρή Ζαγοράκη ως ο ηγέτης της. *
ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=42531ΡΕ ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ!!!
ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΗΤΑΝ 'ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΣΙΝΑΔΕΣ' ΤΩΡΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΡΤΣΑ
ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΠΡΕΦΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜη χαλιέσαι με τα καφριλίκια κανενός. Ομολογώ πως δεν χώνευα, ούτε χωνεύω τον Καραγκούνη, αποκλειστικά και μόνο για το 'γκρίνια/κλάψα' του χαρακτήρα του, αλλά η αξία του σαν ποδοσφαιριστή είναι δεδομένη. Χαίρομαι ΠΟΛΥ που ακούγονται ονόματα Ελλήνων ποδοσφαιριστών σε καλές ξένες ομάδες. Μπράβο λοιπόν στον Καραγκούνη. Και στον Στελάρα επίσης!
-
migf1 οσοι εχουν διαφορετικη αποψη απο τους Παναθηναικους ειναι ''κολλημενοι'' ''Κεμπελς'' ''καφροι''. Με επιχειρηματα θα μπορουσα να δεχτω αυτους τους χαρακτηρισμους.
Ομως εσυ δεν μιλας με επιχειρηματα αλλα εισαι υποκειμενικος.
Παντα μιλαω με στοιχεια. Το οτι λεω οτι οι οπαδοι του Ολυμπιακου ειναι πολυ περισσοτεροι δεν το λεω επειδη το σκεφτεται μυαλο μου ,αλλα επειδη μια στατιστικη εταιρεια εκανε ερευνα και ο Ολυμπιακος ειχε 44% και ο Παο 22%. Αυτη ηταν και η τελευταια ερευνα. Ειναι πολυ απλο να το βρεις. Κανε ενα τηλεφωνακι στο mega και ρωτα τον Πρετεντερη. Στην εκπομπη του βγηκαν τα αποτελεσματα. Δεν ξερω τα αποτελεσματα σε ερευνες πριν 500 χρονια αλλα εγω μιλαω για τωρα. Μπορει ρε αδερφε σε 2 χρονια να βγει μια αλλη ερευνα και να βγαζει τους Παναθηναικους περισσοτερους. Εγω θα το αποδεχτω αυτο.Παμε παρακατω. Το οτι στο μπασκετ η fiba εβγαλε τον Ολυμπιακο ομαδα της δεκαετιας του 90 και εγω απλα το αναφερω ,σημαινει πως ειμαι καφρος? Αφου αυτο εβγαλε. Δεν φταιω εγω. Οταν ο Ολυμπιακος πηγαινε σε τελικους ο Παο δεν υπηρχε. Ειναι επισης ψεμματα οτι τα περισσοτερα πρωταθληματα τα εχετε παρει σε τσιμεντενια γηπεδα? Αφου εκει επαιζαν παλια.
Στο ποδοσφαιρο δεν ειστε ευρωπαικη ομαδα και επειδη εχω γνωστους στο εξωτερικο πιστεψε με οτι δεν σας ξερουν. Ποιο πολυ γνωριζουν τον Ολυμπιακο ,γιατι οταν καποια ομαδα παιρνει το πρωταθλημα το εχουν σαν ειδηση στα καναλια. Χαρακτηριστικο παραδειγμα ο Σανμαρτεαν που οταν ηρθε στην Ελλαδα ειπε οτι στην Ρουμανια ειναι πιο γνωστος ο Ολυμπιακος. Οπως και το 99 οταν ηρθε ο Ιρουρετα ειπε πως τον Παο δεν τον γνωριζουν πολυ ,αλλα τον Ολυμπιακο
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ...*Εγώ θέλω να σταθώ στην παρουσία του Γιώργου Καραγκούνη. Ο Έλληνας άσος μπήκε και άλλαξε το παιχνίδι. Βέβαια ο Κούμαν ίσως να γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους γιατί τον χρησιμοποιεί στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο πάντοτε, αλλά θα πρέπει να λάβετε κάτι υπόψη σας που έχει ιδιαίτερη σημασία.
Σε μία ομάδα με τόσους τεχνίτες παίκτες, αλλά και με πολλά “μηχανάκια”, ο «Κάρα» είναι ίσως ο μοναδικός που τα διαθέτει και τα δύο. Στο προχθεσινό ματς, όπως και στον αγώνα για τη φάση των «16» με τη Λίβερπουλ, ο Ολλανδός τεχνικός των Λουζιτανών έριξε τον Καραγκούνη στο τελευταίο μισάωρο και η Μπενφίκα, όπως είχε συμβεί και την προηγούμενη φορά, άλλαξε ταχύτητα, κλείνοντας τον αντίπαλο στο δικό του μισό. Με την «κόκκινη αρμάδα», από φάουλ που κέρδισε ο ίδιος, κατάφερε να φτάσει στη νίκη με την κεφαλιά του Λουιζάο. Κάτι ανάλογο παραλίγο να κάνει και χθες. **Θυμηθείτε σε πόσες φάσεις μόνο ο Γιώργαρος με την εξυπνάδα του, το πείσμα του, αλλά και την ενεργητικότητά του, ** κέρδισε φάουλ γύρω από την περιοχή της Μπαρτσελόνα στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Ο Καραγκούνης αποτελεί μία από τις κλασικότερες περιπτώσεις παικτών που μπορούν ν’ αλλάξουν τη ροή ενός αγώνα ανά πάσα στιγμή και να κατορθώσουν ό,τι δεν μπορούν όλοι οι άλλοι στην ίδια ομάδα . Να δώσει την ικανότητα στην ομάδα που αγωνίζεται ν’ αλλάξει ταχύτητα στο παιχνίδι της. Η Μπενφίκα βέβαια στην προκειμένη περίπτωση ήταν αναγκασμένη να παίξει προχθές χωρίς το μεγαλύτερο επιθετικό όπλο της, τον Νούνο Γκόμες. Αν υπήρχε αυτός, τότε οι «Αετοί» θα μπορούσαν να είχαν πάρει και τη νίκη ή τουλάχιστον να ήταν πολύ πιο απειλητικοί. **Αυτός πάντως που και πάλι έκλεψε τις εντυπώσεις με την παρουσία του ήταν ο Γιώργος Καραγκούνης, που όσο περνάνε τα χρόνια ωριμάζει σαν το καλό κρασί. ** Αυτή τη μεστότητα που δείχνει στα παιχνίδια του την έχει ανάγκη σε μεγάλο βαθμό η Εθνική ομάδα. Άλλωστε αυτός είναι και ο φυσικός διάδοχος του Θοδωρή Ζαγοράκη ως ο ηγέτης της. *
Aυτο παλι με τον Καραγκουνη? Μονο εγω ειδα οτι πηρε 2 παραμυθενια φαουλ με κατι πεσιματα ? Και παλι με την βλακοφατσα του διαμαρτυρονταν στον διαιτητη. Αυτος ο παικτης δεν αλλαζει. Ηταν και θα ειναι θεατρινος. Στην ιντερ τον καταλαβαν και τον εδιωξαν με τις κλωτσιες
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ...
*Εγώ θέλω να σταθώ στην παρουσία του Γιώργου Καραγκούνη. Ο Έλληνας άσος μπήκε και άλλαξε το παιχνίδι. Βέβαια ο Κούμαν ίσως να γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους γιατί τον χρησιμοποιεί στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο πάντοτε, αλλά θα πρέπει να λάβετε κάτι υπόψη σας που έχει ιδιαίτερη σημασία.
Aυτο παλι με τον Καραγκουνη? Μονο εγω ειδα οτι πηρε 2 παραμυθενια φαουλ με κατι πεσιματα ? Και παλι με την βλακοφατσα του διαμαρτυρονταν στον διαιτητη. Αυτος ο παικτης δεν αλλαζει. Ηταν και θα ειναι θεατρινος. Στην ιντερ τον καταλαβαν και τον εδιωξαν με τις κλωτσιες
Και να ο λόγος που δεν θα αποκτήσουμε σύντομα αξιόλογο ποδόσφαιρο!!!
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
migf1 οσοι εχουν διαφορετικη αποψη απο τους Παναθηναικους ειναι ''κολλημενοι'' ''Κεμπελς'' ''καφροι''. Με επιχειρηματα θα μπορουσα να δεχτω αυτους τους χαρακτηρισμους.Δεν μίλησα γενικώς κι αορίστως. Έκανα συγκεκριμένη αναφορά σε σένα και μάλιστα σε ξεχωριστό ποστ.
Ομως εσυ δεν μιλας με επιχειρηματα αλλα εισαι υποκειμενικός.
Σου παρέθεσα ένα κάρο θέσεις σου και αντιφάσεις σου για να στηρίξω τα λεγόμενά μου. Αυτό ονομάζεται επιχειρηματολογία!
Παντα μιλαω με στοιχεια. Το οτι λεω οτι οι οπαδοι του Ολυμπιακου ειναι πολυ περισσοτεροι δεν το λεω επειδη το σκεφτεται μυαλο μου ,αλλα επειδη μια στατιστικη εταιρεια εκανε ερευνα και ο Ολυμπιακος ειχε 44% και ο Παο 22%. Αυτη ηταν και η τελευταια ερευνα. Ειναι πολυ απλο να το βρεις. Κανε ενα τηλεφωνακι στο mega και ρωτα τον Πρετεντερη. Στην εκπομπη του βγηκαν τα αποτελεσματα. Δεν ξερω τα αποτελεσματα σε ερευνες πριν 500 χρονια αλλα εγω μιλαω για τωρα. Μπορει ρε αδερφε σε 2 χρονια να βγει μια αλλη ερευνα και να βγαζει τους Παναθηναικους περισσοτερους. Εγω θα το αποδεχτω αυτο.
Πάρε λοιπόν κι εσύ ένα τηλεφωνάκι τον Φιλιπίδη, που έκανε αντίστοιχη έρευνα με επίσημη επίσης εταιρία και ρώτα τον ποιον έβγαλε ότι έχει περισσότερο κόσμο. Τα έχουμε πει 10άδες φορές, αλλά επιμένεις!
Παμε παρακατω. Το οτι στο μπασκετ η fiba εβγαλε τον Ολυμπιακο ομαδα της δεκαετιας του 90 και εγω απλα το αναφερω ,σημαινει πως ειμαι καφρος? Αφου αυτο εβγαλε. Δεν φταιω εγω. Οταν ο Ολυμπιακος πηγαινε σε τελικους ο Παο δεν υπηρχε.
Καλά, εντάξει. Όταν ο βάζελος έπαιζε μπάσκετ ζήτημα αν υπήρχε καν ο γάβρος!
Ειναι επισης ψεμματα οτι τα περισσοτερα πρωταθληματα τα εχετε παρει σε τσιμεντενια γηπεδα? Αφου εκει επαιζαν παλια.
Τα έχεις μπερδέψει τα πράγματα. Στα τσιμέντα και στα χώματα και μάλιστα στα τοπικά τσιμέντα και χώματα της γειτονιάς σου, έχεις πάρει εσύ το 1/4 (μη σου πω το 1/3) από τα περιβόητα ( ) 30 πρωταθλήματα. Μου θέλεις κι αστεράκια στη φανέλα
Ρίξε και μια ματιά για το ποια ομάδα έφερε το ποδοσφαιρικό γρασίδι (και όχι μόνο) στην Ελλάδα και όταν μάθεις έλα να συζητησουμε.
Στο ποδοσφαιρο δεν ειστε ευρωπαικη ομαδα και επειδη εχω γνωστους στο εξωτερικο πιστεψε με οτι δεν σας ξερουν. Ποιο πολυ γνωριζουν τον Ολυμπιακο ,γιατι οταν καποια ομαδα παιρνει το πρωταθλημα το εχουν σαν ειδηση στα καναλια. Χαρακτηριστικο παραδειγμα ο Σανμαρτεαν που οταν ηρθε στην Ελλαδα ειπε οτι στην Ρουμανια ειναι πιο γνωστος ο Ολυμπιακος. Οπως και το 99 οταν ηρθε ο Ιρουρετα ειπε πως τον Παο δεν τον γνωριζουν πολυ ,αλλα τον Ολυμπιακο
Ε θα έκανε λάθος ο Άγιαξ τότε, το γάβρο ήθελε να καλέσει στη γιορτή... αλλά εκ παραδρομής του βγήκε ο βάζελος
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μπερδεύεις τη δουλειά που κάνει (που ειναι μια χαρα κατα τη γνωμη μου) με την ομαδα που υποστηριζει. Δυο διαφορετικά πραγματα, που κι ο ιδιος ξεχωρίζει. Αυτή ειναι κι η επιτυχια του σε μια εποχη που οι περισσοτεροι κοκκινοι-πρασινοι-κιτρινοι πουλάνε εκδουλευση.
Το ερωτημα ειναι αν διαφωνεις με τα κειμενα του, όχι με τις ομαδικες του προτιμησεις.Τίποτα δεν μπερδεύω Χρήστο. Το έχω γράψει σαφώς ότι διαφωνώ ΚΑΙ με τα γραπτά του (και με τα ... ρητά του).
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
migf1
συμφωνώ μονάχα κατά το ήμισυ των όσων υποστηρίζει
Με ποια διαφωνείς;
Σε γενικές γραμμές στο ότι θεωρώ πως ο γάβρος πήρε δίκαια τουλάχιστον τα 3 έως 4 από τα 7 συνεχόμενα. Κάι ότι και φέτος το παίρνει δίκαια.
Εκεί που ευθγραμμιζόμαστε απόλυτα είναι στα της Ευρώπης και στο ΄χάλι που έχουν καταντήσει τον ΠΑΟ οι τελευταίες 'διοικήσεις'.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#4]