-
Όχι και δεν τους έβαλα στην Opel. Μου τους έκανε δώρο γνωστός μου, αλλά με ένα λαθάκι: οι δύο ακριανοί θα έπρεπε να βρίσκονται πιο έξω για να πιάνουν καλύτερα τα εμπόδια πίσω αριστερά και πίσω δεξιά. Αλλά για τζάμπα...
Πάντως έτσι θα είναι λογικά και οι aftermarket. -
Κανείς με εργοστασιακούς αισθητήρες;
-
Ο χρήστης poploul έγραψε:
Μία ερώτηση ακόμα.Έχει προσπαθήσει κανείς σας να βάλει μπροστινούς προβολείς ομίχλης μετά την αγορά του Astra; Εγώ το ζήτησα από την αντιπροσωπεία, αλλά μου είπαν ότι δε γίνεται, γιατί δεν υπάρχει ασφάλεια για να τους συνδέσουν και θα χρειαστεί να αλλάξουν όλο το σύστημα. Κόστος: 1000 ευρώ!
Δηλαδή αν δε βάλεις μαμίσιους προβολείς δε μπορείς να βάλεις ποτέ; Εκτός βέβαια να πληρώσεις το χιλιάρικο που μου λένε τούτοι εδώ;to paragila me ergostasiakous provolis omoxlis, distixos irthe xoris provolis kai mou tous egkatestisan stin antiprosopia edo stin kypro, apo oti mou ipane kai to diapistosa kai ego, ixe etoimi kalodiosi kai asfalia gia tous provolis, diladi eixe pronia, kai aplos mou enosa tous provolis kai mou prosthesane ton koumpi sto tamplo. mou tous xreosan 150 lires diladi giro sta 250 euro
-
Παντως εγω που πηγα να ρωτησω για αγορα GTC τον αισθητηρα μου τον εδωσαν δωρο.Τι λετε για το πανοραμικο παρμπριζ αξιζει τα 1200+??
-
όχι
-
Ρίχτα σε κάτι άλλο. Πχ ids plus ή cruise control ή ισχυρότερο κινητήρα (για ποιον ενδιαφέρεσαι;).
-
Ο χρήστης ΣΑΒΒΑΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΗΣ έγραψε:
Παντως εγω που πηγα να ρωτησω για αγορα GTC τον αισθητηρα μου τον εδωσαν δωρο.Τι λετε για το πανοραμικο παρμπριζ αξιζει τα 1200+??σε οτι αυοκινητο εχουν μπει μεχρι τωρα τετοια παρμπριζ εχουν βγει τριγμοι και αλλες χαζομαρες οποτε αμα ειναι να τα δωσεις δωστα καπου αλλου...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ρίχτα σε κάτι άλλο. Πχ ids plus ή cruise control ή ισχυρότερο κινητήρα (για ποιον ενδιαφέρεσαι;).λες να παρει το opc???εγω που το ειδα απο κοντα τρελαθηκα παντως...
τσπ περα απο την πλακα το αυτοκινητο που θελει να παρει ο σαββας νομιζω το sport εχει καπου 20.500.το 2.0 αν δεν απατωμαι εχει 26.500 ενω το opc 29.900.απο πλευρας τιμης οπως ειπες κ συ καλυτερα να παρει το 1.8 να του βαλει ids plus κλπ..γιατι για αλλο κινητηρα ειναι αρκετα τα χρηματα..
-
εγώ ρώτησα στη αντιπροσωπεία από περιέργεια και μου είπαν ότι αν θέλω να βάλω τον OPC κινητήρα, θα μου κοστίσει 8.000Ε περίπου. 17.500+8.000 = 25.500Ε δηλαδή σχεδόν 5000Ε κάτω η τιμή αν πάρεις καινούργιο το OPC. Φυσικά χάνεις πολλά άλλα καλούδια, αλλά αν κάποιος θέλει μόνο ταχύτητα σε μια αναβάθμιση του 1.4.... τότε έχει λόγους να το κάνει...
-
ΑΝ τόσο κοστίζει ο κινητήρας σκέτος και κανένα 5χίλιαρο τα φρένα, το κιβώτιο, ο εγκέφαλος ΚΑΙ αυτά μπορούν να μπουν σε 1400άρι ΕΦΟΣΟΝ δεν έχει ιδιαίτερες διαφορές το τιμόνι και η στιβαρότητα του πλαισίου, πουλώντας τα πράγματα που θα βγουν καινούρια κανένα 5χίλιαρο θα έχεις 'OPC' με κάπου 23.000. Ναι καλά.
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
εγώ ρώτησα στη αντιπροσωπεία από περιέργεια και μου είπαν ότι αν θέλω να βάλω τον OPC κινητήρα, θα μου κοστίσει 8.000Ε περίπου. 17.500+8.000 = 25.500Ε δηλαδή σχεδόν 5000Ε κάτω η τιμή αν πάρεις καινούργιο το OPC. Φυσικά χάνεις πολλά άλλα καλούδια, αλλά αν κάποιος θέλει μόνο ταχύτητα σε μια αναβάθμιση του 1.4.... τότε έχει λόγους να το κάνει...Δολοφονικό μου ακούγεται
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΑΝ τόσο κοστίζει ο κινητήρας σκέτος και κανένα 5χίλιαρο τα φρένα, το κιβώτιο, ο εγκέφαλος ΚΑΙ αυτά μπορούν να μπουν σε 1400άρι ΕΦΟΣΟΝ δεν έχει ιδιαίτερες διαφορές το τιμόνι και η στιβαρότητα του πλαισίου, πουλώντας τα πράγματα που θα βγουν καινούρια κανένα 5χίλιαρο θα έχεις 'OPC' με κάπου 23.000. Ναι καλά.νομίζω πως το κιβώτιο περιλαμβάνεται στη τιμή αν θυμάμαι καλά. Θα ρωτήσω πάλι... νομίζω πως είναι μέσα γιατί η τιμή αυτή ισχύει εφόσον τους δώσεις τον 1400αρι σου....
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
εγώ ρώτησα στη αντιπροσωπεία από περιέργεια και μου είπαν ότι αν θέλω να βάλω τον OPC κινητήρα, θα μου κοστίσει 8.000Ε περίπου. 17.500+8.000 = 25.500Ε δηλαδή σχεδόν 5000Ε κάτω η τιμή αν πάρεις καινούργιο το OPC. Φυσικά χάνεις πολλά άλλα καλούδια, αλλά αν κάποιος θέλει μόνο ταχύτητα σε μια αναβάθμιση του 1.4.... τότε έχει λόγους να το κάνει...
Δολοφονικό μου ακούγεται
-
Ο χρήστης ΣΑΒΒΑΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΗΣ έγραψε:
Παντως εγω που πηγα να ρωτησω για αγορα GTC τον αισθητηρα μου τον εδωσαν δωρο.Τι λετε για το πανοραμικο παρμπριζ αξιζει τα 1200+??φιλε σημερα πηγα στην opel autoteam Γλυκα Νερα πολυ καλη εξηπυρετηση και αμεσως test drive! και ενημερωμενος σε παρα πολλα!.(Αν πας εκει η αν παρεις τηλ πες οτι εισαι εκ μερους του Γιωργου και μιλησε με τον Τακη ειμαστε συπατριωτες).
για το πανοραμικο μου ειπε δεν ειναι ακομη να μπει στην παραγωγη και οτι εχει ακυρωθει 5 φορες απο περυσι απο την opel , ποιος ξερει ισως τελικα το βαλουν...αλλα σκεψουν να βαλεις την ηλεκτρονικη αναρτηση ... πηγα βολτα σημερα! ενα θα σου πω.... ΚΟΡΥΦΗ!!!! τρομερη αισθηση ασφαλειας! -
Θα αστειέυσαι βέβαια λέγοντας ότι μπορείς να βάλλεις τον κινητήρα του opc στο 1400....Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα σκοτωθείς....Ένα γρήγορο μοντέλο δεν έχει διαφορετικό μόνο τον κινητήρα....Μέχρι και το πλαίσιο είναι ενισχυμένο,έχει τελείως διαφορετικά σχεδόν όλα τα μηχανικά μέρη....Άρα δεν υπάρχει περίπτωση να δώσεις μόνο 8000 για έναν κινητήρα και να έχεις αυτοκίνητο αντίστοιχο του opc.....
-
δεν είπα κάτι τέτοιο..... μίλησα μόνο για ταχύτητα..... προφανώς και πρέπει να επεμβείς σε αναρτήσεις αντίστοιχες ή καλύτερες του OPC Κτλ....
-
Δεν είναι και λίγοι αυτοί που φορτώνουν ίππους κάτι αμαξάκια πόλης και μετά σημαδεύουν κολώνες. Συνήθως πρόκειται για τους αναβαθμίσιμους κινητήρες 15 σταδίων γνωστού γκρουπ.
-
το σασι ο σκελετος και γενικα το αμαξωμα παραμενει το ιδιο , αλλαζουν φρενα , αναρτησεις ελατηρια , ζαντες. ..φυσικα για σφαλεια,.. αυτα για το 200αρι ..για το 240 αρι αλλαζουν και αλλα... many more!
-
Παιδιά βλέπω στο site τον τιμοκατάλογο/εξοπλισμό του Astra:
http://www.opel.gr/content_data/GME/019 ... /astra.pdf
που αναφέρει:
Astra 5D 1.4 Enjoy: 16.390E (+180 μεταφορικά) + ... τέλη/σήμα κλπ
Οι τέσσερις χαζές μου ερωτήσεις...
α) Τί είναι η 'Οθόνη Board Info Display'? Η μεγάλη οθόνη με τις ενδείξεις?
Δεν την έχει το Enjoy ? (π.χ είναι μονο στα sport/cosmo?)β) Ο όρος 'mp3' δεν αναφέρεται πουθενά αν και όλοι λέτε ότι παίζει (πάλι Enjoy). Παίζει?
γ) Οι όροι 'EBD/Break Assist' στα φρένα δεν αναφέρονται πουθενά. Δεν έχει ?
δ) Με πληρωμή μετρητοίς έχουν ακόμη προσφορές και αν ξέρετε πόσο?
... Τί ρωτάω βραδιάτικα
-
Με (εντοκες) δόσεις εχει μειον 1800 και μετρητοις 1000 ευρω, νομιζω
Αποκλειστική συζήτηση για το Opel Astra III. (Opel Astra H)