-
Χρονια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες
-
Οι εορτάζοντες απαντούν: Να 'στε καλά!
-
Χρόνια πολλά στις Λίτσες, στους Βαγγέληδες και στους VAGέληδες!
Χρόνια πολλά και στο Polάκι της γυναίκας μου!
-
Xρόνια πολλά σε όλους!
Bagus, ό,τι επιθυμείς! Υγεία, ευτυχία και όλα τα καλά!
-
Χρόνια Πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και καλοτάξιδο το S2000 στον ένα που ξέρω ότι απέκτησε!!!
-
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες !!
Bagus , να είσαι καλά και καλά χλμ
-
Χρόνια πολλά και καλά σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα. Να είστε καλά και να σας έρχονται όλα όπως επιθυμείτε.
-
Οτι επιθυμειτε κ εσεις παιδες να το δειτε να πραγματοποιειται...
Καλα κ ευχαριστα χλμ να εχουμε ολοι μας...(βλεπε carfreak topic)
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Οτι επιθυμειτε κ εσεις παιδες να το δειτε να πραγματοποιειται...
Καλα κ ευχαριστα χλμ να εχουμε ολοι μας...(βλεπε carfreak topic)
Χρόνια σου πολλά φίλε Καλά χιλιόμετρα με το **τερατάκι **:iconcool:
-
Aν και καθυστερημένα, να πω και εγώ τις ευχές μου... Χρόνια πολλά σε όλους τους Βαγγέληδες και τις Ευαγγελίες, ότι επιθυμείτε και... καλά γκάζια!!!!
-
Η εορτη κραταει 40 ημερες ετσι δεν λενε??
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Η εορτη κραταει 40 ημερες ετσι δεν λενε??Ιδίως όταν κάποιοι δεν μπήκαν όλο το ΣΚ στο PC
Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες
-
Χρονια Πολλα και απο μενα εστω και λιγο καθυστερημενα
-
Ευχαριστω και εγω εκ μερους των Βαγγεληδων
-
επειδή είμαι ήδη αλλού να ευχηθώ προκαταβολικά Χρόνια Πολλά σε όλους τους εορτάζοντες τις ημέρες του Πάσχα...Αναστάσιους, Αναστασίες, Σάκη-δες, Πασχάλιδες, Γιώργηδες,Γιωργίες κλπ.κλπ...
Αντε με το καλό να φύγετε, με το καλό να γυρίσουμε όλοι, καλό σουβλισμα, καλά κοκορέτσια και προσοχή τσουγκρίσματα μόνο με τ' αυγά....
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Να ευχηθώ προκαταβολικά Χρόνια Πολλά σε όλους τους εορτάζοντες τις ημέρες του Πάσχα...Αναστάσιους, Αναστασίες, Σάκη-δες, Πασχάλιδες, Γιώργηδες,Γιωργίες κλπ.κλπ...Αντε με το καλό να φύγετε, με το καλό να γυρίσουμε όλοι, καλό σουβλισμα, καλά κοκορέτσια και προσοχή τσουγκρίσματα μόνο με τ' αυγά....
Και απο μενα τα ιδια και απαραλλαχτα.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Να ευχηθώ προκαταβολικά Χρόνια Πολλά σε όλους τους εορτάζοντες τις ημέρες του Πάσχα...Αναστάσιους, Αναστασίες, Σάκη-δες, Πασχάλιδες, Γιώργηδες,Γιωργίες κλπ.κλπ...
Αντε με το καλό να φύγετε, με το καλό να γυρίσουμε όλοι, καλό σουβλισμα, καλά κοκορέτσια και προσοχή τσουγκρίσματα μόνο με τ' αυγά....
Και απο μενα τα ιδια και απαραλλαχτα.
+1!!!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
επειδή είμαι ήδη αλλού να ευχηθώ προκαταβολικά Χρόνια Πολλά σε όλους τους εορτάζοντες τις ημέρες του Πάσχα...Αναστάσιους, Αναστασίες, Σάκη-δες, Πασχάλιδες, Γιώργηδες,Γιωργίες κλπ.κλπ...Αντε με το καλό να φύγετε, με το καλό να γυρίσουμε όλοι, καλό σουβλισμα, καλά κοκορέτσια και προσοχή τσουγκρίσματα μόνο με τ' αυγά....
Καλά πάλι είσαι αλλού Ρένα μας; Καλά να περάσεις και με το καλό να μας έρθεις πίσω.
Φυσικά όλες οι ευχές και από μένα στους εορτάζοντες αλλά και πολλές ευχές σε όλους μας για καλό Πάσχα και ασφαλή επιστροφή σε όσους δεν τους χωρά ο τόπος. -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
επειδή είμαι ήδη αλλού να ευχηθώ προκαταβολικά Χρόνια Πολλά σε όλους τους εορτάζοντες τις ημέρες του Πάσχα...Αναστάσιους, Αναστασίες, Σάκη-δες, **Πασχάλιδες, **Γιώργηδες,Γιωργίες κλπ.κλπ...Αντε με το καλό να φύγετε, με το καλό να γυρίσουμε όλοι, καλό σουβλισμα, καλά κοκορέτσια και προσοχή τσουγκρίσματα μόνο με τ' αυγά....
Έστω και με ένα μικρό λαθάκι...ευχαριστούμε όλοι οι συνονόματοι Πασχάληδες...!!! Καλό Πάσχα σε όλους τους συνφορουμίτες,εορτάζοντες και μη...!!!!!
-
Χρονια πολλα στους εορταζοντες.
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ!