-
Ονόμασαν το παιδί τους Yahoo
Ένα ζευγάρι που γνωρίστηκε μέσω του διαδικτυου ονόμασε το παιδί που έφερε στον κόσμο «Yahoo» για να τιμήσουν την γνωριμίας τους.
Ο Nonu και η Cornelia Dragoman, λένε ότι είχαν συνάψει εικονική σχέση μέσω του Internet πριν γνωριστούν αυτοπροσώπως.
«Ονομάσαμε τον μικρό Lucian Yahoo, το ένα όνομα είναι του πατέρα μου και το άλλο είναι διαδυκτιακό. Αυτά τα δυο στοιχεία είναι που οδηγούν την ζωή μου,» είπε η κυρία Cornelia Dragoman.
-
Ένα ζευγάρι που γνωρίστηκε μέσω του διαδικτυου ονόμασε το παιδί που έφερε στον κόσμο «Yahoo» για να τιμήσουν την γνωριμίας τους.
Ο Nonu και η Cornelia Dragoman, λένε ότι είχαν συνάψει εικονική σχέση μέσω του Internet πριν γνωριστούν αυτοπροσώπως.
«Ονομάσαμε τον μικρό Lucian Yahoo, το ένα όνομα είναι του πατέρα μου και το άλλο είναι διαδυκτιακό. Αυτά τα δυο στοιχεία είναι που οδηγούν την ζωή μου,» είπε η κυρία Cornelia Dragoman.
-
-
Τελικά η έμπνευση του βλάκα μπορεί πάντα να καταπλήξει!
-
Πάλι καλά που δεν ονόμασαν το παιδί 192.168.0.1
-
Ενω η εμπνευση καποιου που ονομαζει το παιδι του Γιάννη ειναι θεϊκή...
-
Άντε πάλι η αντίδραση για την αντίδραση.
-
Εγώ τωρα γιατί έχω την υποψία ότι ήταν Αμερικάνοι;;
(εάν τελικά δεν είναι, ...εκτέθηκα )
-
Έχει σημασία; Ό,τι και να ήταν...είναι μάλλον λίγο ανορθόδοξο. Δηλαδή όσοι παντρεύτηκαν από το ραντεβού στα τυφλά, έπρεπε να ονομάσουν τα παιδιά τους MEGA;
-
Τι μ@λ@κ@ς κόσμος κυκλοφορεί ρε παιδιά!
-
και ποσα πηραν για αυτη τη μικρη διαφημιση?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
και ποσα πηραν για αυτη τη μικρη διαφημιση?Χμμμ λες;
Μπα μερικοί είναι τόσο χαζοί που κάνουν τζάμπα διαφήμιση.
-
Μελλοντικα ονοματα ακολουθωντας το ιδιο σκεπτικο:
Rex
+soda
Goodys
Πεζοδρομιο -
Αυτό μου θύμισε τον σπουδαίο πυγμάχο George Forman, ο οποίος έχει 5 γιους.
Τα ονόματά τους;
George Jr. Forman
George III Forman
George IV Forman
George V Forman και
George VI Forman. -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Έχει σημασία; Ό,τι και να ήταν...είναι μάλλον λίγο ανορθόδοξο. Δηλαδή όσοι παντρεύτηκαν από το ραντεβού στα τυφλά, έπρεπε να ονομάσουν τα παιδιά τους MEGA;Μπορεί MEG ή EGA
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αυτό μου θύμισε τον σπουδαίο πυγμάχο George Forman, ο οποίος έχει 5 γιους.
Τα ονόματά τους;
George Jr. Forman
George III Forman
George IV Forman
George V Forman και
George VI Forman.Έπρεπε να βγάλει και έναν George Forman mkIIb.
Τα αυτοκίνητα είναι καλύτερα και τα λένε έτσι;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έπρεπε να βγάλει και έναν George Forman mkIIb.
-
-Δηλαδή κυρία μου τι θέλετε να μου πείτε οτι και τα 5 παιδιά σας τα λένε Δημήτρη;
-Ναι
-Και πως τα ξεχωρίζετε;
-Από το επώνυμο! -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ενω η εμπνευση καποιου που ονομαζει το παιδι του Γιάννη ειναι θεϊκή...+1
-
Κάποιο διάσημο ζευγάρι,έχει ονομάσει τόν γιο του 'Κάλ-Ελ',επειδή ήθελε ένα όνομα τόσο Αμερικάνικο όσο καί εξοτικό
Κάλ-Ελ είναι τό όνομα του Σούπερμαν στόν πλανήτη Κρύπτον