-
Το πίσω μέρος έχει ράβδους στρέψης. Παλαιότερα τα γαλλικά είχαν και μπροστά ράβδους (πχ τα Ρενό 5 έως και το 1984)! Όσο κι αν το σκληρύνεις για να κοπανάει πρέπει να μην έχει σινεμπλόκ ή φαγωμένα ρουλεμάν ψαλιδιών ή άξονα.
Εκτός κι αν η έννοια κοπάνημα δεν είναι ίδια με την δική μου... Η αλήθεια είναι ότι ο καθένας έχει την προσωπική του οπτική στο φλέγον ζήτημα του κοπανήματος!
Νίκο, όπως ξαναείπαμε κάποια στιγμή να μου το δώσεις για test drive για να μου φύγει και η απορία, γιατί έχω έντονη πλέον την εντύπωση ότι απλά έπρεπε να αγόραζες το νορμάλ Saxo και όχι το VTS...
-
[deleted]
by me!
-
Νίκο, όπως ξαναείπαμε κάποια στιγμή να μου το δώσεις για test drive για να μου φύγει και η απορία, γιατί έχω έντονη πλέον την εντύπωση ότι απλά έπρεπε να αγόραζες το νορμάλ Saxo και όχι το VTS...
με την πρωτη ευκαιρια. για μεγαλη αστική βόλτα. το απλο saxo δεν θα το επαιρνα ποτε παντως μαλλον αλλο αυτοκινητο επρεπε να παρω.
Και για να μην παρεξηγηθω, το vts ειναι το απολυτο ωραιο και χρηστικο σχεδιο. βασισμενο σε ενα ηδη καλο σχεδιο (106) η citroen το εκανε ακομη πιο ωραιο φτιαχνοντας ταυτοχρονα το μονο αυτοκινητο της που μου αρεσε.
Σαν ιδεα ειναι φοβερο, σαν υλοποιηση ομως αν κρινω απο το δικο μου μονο εννοειται πασχει ποιοτικα. 106 GTi και Saxo VTS οι βελτιστες λυσεις για τις δικες μου αναγκες και αισθητικη. Και ΣΤΡΙΒΕΙ ακομη και με την αναρτηση του οπως ειναι, που εχει 50.000 χλμ ελατηρια και αλλαξα μονο αμορτισερ με τα ημισκληρα ΜaxiGaz και οχι κανενα σπουδαιο λαστιχο ...
ε, τι κανετε τετοια ωρα ξυπνιοι ?
-
Ο χρήστης ShyTestosterone έγραψε:
αν ειχε θα μου το ειχε πει σαν 'ατου' θα το ειχε διαφημισει φανταζομαι ... αλλα και το αμαξι δεν ειναι και ιδιαιτερα χαμηλο, κανονικο 1.4 VTS μου φαινεται στο υψος. Και αν το εκανε, το πισω μερος που δεν εχει ελατηρια γιατι να κοπαναει ?το συστημα με ραβδους που εχει πισω ειναι οτι και τα ελατηρια...εφοσον εντοπιζεις το προβλημα κιριος στον πισω αξονα...αυτο συμενει οτι εχει σφικτη πισω αναρτηση, οποτε την αλλαζεις και περνεις την δικη μου!
χαλαρωσε!!! δεν πουλαμε ενα αμαξι επειδη δεν μας αρεσει η αναρτηση! αλλοι παρακαλανε και ειναι 'σκληροι' μπρος πισω.
Αν οντος πισω το αμαξι σου ειναι σκληρο...το εννοω να κανουμε τραμπα! και φυσικα το ολλο κοστος δεν ειναι μεγαλυτερο απο 75Ε στον καθενα!
τωρα θα πει: 'μπαααα τελικος λεω να το αφησω το αμαξι ετσι οπως ειναι...' και θα με τσαντισει!!!
-
lol lol ΑΝ το κρατησω δεν υπαρχει περιπτωση να το αφησω 'ετσι' εκτος βεβαια και εαν δε γινεται τιποτα ... ναι για τα κοπανηματα και τα τριξιματα (*) μπορει να αλλαξω αυτοκινητο γιατι δεν ΣΤΡΙΒΩ συχνα αλλα ΣΥΧΝΑ μετακινουμαι σε καθημερινους ρυθμους σε καθημερινους ελληνικους δρομους και εχουν γινει τα νευρα μου τσαταλια απο τα γκαπα-γκουπα και την προσοχη μου εστιασμενη στις ανωμαλιες του δρομου (θα τρακαρω καμμια ωρα) lol
(*) συν καποια αλλα επιμερους ζητηματα που μπορει να διορ8ωνονται μπορει και οχι παντως αθροιζονται στην ολη κατασταση
-
εγω λυση σου βρηκα...τωρα γιατι δεν την σχολιαζεις...ειναι δικο σου θεμα....
-
εσυ εχεις βαλεις μαλλον στο ματι τις ... ραβδους μου κατσε ντε να δω τι θα γινει, να ακουσω και τους εγγυτερα κειμενους συμβουλους μου
-
που ειναι το περιεργο? στο κρυβω? η μηπως παω να σε ξεγελασω?
εγω εχω κατι που κανει σε εσενα και εσυ εχεις κατι που κανει σε εμενα...βρες την ακρη και σφυρα μου με PM
-
-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
:ysterical:δεν σε καταλαβενω... προς τι ο γελωτας?
νομιζω εσυ εισαι που του προτεινες σε καποιο αλλο forum
το παρακατω:'Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις ελατήρια, ράβδους στρέψης και αντιστρεπτικές και να βάλεις από το απλό 1.4 ή το 1.1. Τότε μόνο θα γίνει άνετο. Αν βάλεις μόνο πολύ μαλακά αμορτισέρ (όπως τα απλά μοντέλα) θα χάσει σε ομοιογένεια η ανάρτηση χωρίς να γίνει άνετο.'
κανω λαθος?
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
-
Έτσι είναι! Ακριβώς έτσι!
Αλλά κάτσε να το οδηγήσω πρώτα και να δω πώς πάει, μην το κάψουμε το παιδί! Μπορεί να χρειάζεται κανά ψαλίδι, ακρόμπαρο, μπαράκια αντιστρεπτικής, ρουλεμάν πίσω άξονα...Νίκο, η ευκαιρία σου! Τετάρτη βράδυ έχουμε συνάντηση. Θα έρθεις;
Eξαλειψη κοπανηματων & τρανταγματων σε Saxo VTS 1.4