-
ενδιαφερεται κανεις να μαθει τι ομαδα ειναι ο κακιουζης?
μονο τη μανα του κακιουζη εχουν βρισει οι οπαδοι των αντιπαλων ομαδων....πολυ θεμα για το τιποτα....εγω ειδα οτι εβαλε το τριποντο, πανηγυρισε αρκετα, ακουσε τα μπινελικια του και 1 λεπτο μετα δεν ακουγοταν τιποτα...εκ του πονηρου τη κοβω τη φαση....και δε συμπαθω καθολου τους οπαδους της ομαδας του επινειου της αθηνας για το μυαλο που εχουν...χθες κανανε οτι θα κανε ενας ελληνας οπαδος και τιποτα παραπανω...
οσο ελληνικα πανηγυρισε ο κακιουζης για το 3ποντο του αλλο τοσο ελληνικα ακουσε και τα μπινελικια του....αν πηγαινε στον παγκο του ηρεμα και ωραια, οι γαβροι θα βριζαν τον καζλαουσκας...ο μουλα ειναι ενας καλος 1-2, κλασικος κροατης γκαρντ της παλιας τσιμπονα...για μας οσο επαιζε ηταν πολυ καλος, για τον πανελληνιο επισης, για τον παο παλια κατι εκανε αλλα θελει και αυτος μια μπαλα μονος του...χωρια οτι στα σκληρα μαρκαρισματα νευριαζει ευκολα και κανει λαθη...
-
Ο Ραντζικ παντως asimov ειναι παικταρας και στην Ισπανια βγαζει ματια. Θα μπορουσαμε να τον κρατησουμε και να πληρωνεται με τις συμμετοχες.
Δειχνει να εχει ξεπερασει το προβλημα του. Απ'οτι λενε στον Ολυμπιακο με αυτον η ομαδα θα ηταν ενα επιπεδο πανω. -
δηλαδή μόνον 3 επίπεδα πιο κάτω απο τον ΠΑΟ
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Απ'οτι λενε στον Ολυμπιακο με αυτον η ομαδα θα ηταν ενα επιπεδο πανω.
+50% δηλαδή.Να μιλάς ελληνικά να σε καταλαβαίνουμε
Πρόβλεψη πάντως δεν έκανες.Θα περάσει η ομάδα σου τη Μακάμπι/Ρεαλ;
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Απ'οτι λενε στον Ολυμπιακο με αυτον η ομαδα θα ηταν ενα επιπεδο πανω.
+50% δηλαδή.Να μιλάς ελληνικά να σε καταλαβαίνουμε
Πρόβλεψη πάντως δεν έκανες.Θα περάσει η ομάδα σου τη Μακάμπι/Ρεαλ;
Ναι και μαλιστα ευκολα. Οπως και θα ριξει και μια 20αρα για πλακα μεσα στο Οακα. Ο Παο στο μπασκετ δεν εχει ομαδα. Με ξυλο στην αμυνα και με τα κορακια κερδιζει τα παιχνιδια. Τωρα που το σκεφτομαι κραταει δυναμεις ο Σοφοκλας. Στο Οακα θα δειτε την εκρηξη της πυρηνικης βομβας. Με αλλα λογια την εκρηξη του Σοφοκλη Σχορτσιανιτη. Θα ισοπεδωσει τον Μπατιστ και τον αναπηρο Τομασεβιτς
-
Ναι και μαλιστα ευκολα. Οπως και θα ριξει και μια 20αρα για πλακα μεσα στο Οακα. Ο Παο στο μπασκετ δεν εχει ομαδα. Με ξυλο στην αμυνα και με τα κορακια κερδιζει τα παιχνιδια.Δεν φοράνε μαύρα στο μπάσκετ οι διαιτητές, ούτε στο ποδόσφαιρο πλέον
Τωρα που το σκεφτομαι κραταει δυναμεις ο Σοφοκλας. Στο Οακα θα δειτε την εκρηξη της πυρηνικης βομβας. Με αλλα λογια την εκρηξη του Σοφοκλη Σχορτσιανιτη. Θα ισοπεδωσει τον Μπατιστ και τον αναπηρο Τομασεβιτς
πόσο % δυνάμεις κρατάει; Της Χιροσίμας θα γίνει στο ΟΑΚΑ; να προσέχουμε αν είναι
-
Τα κορακια εκτος απο μαυρα ειναι και υπουλα πτηνα. Ειναι βρωμικα πτηνα. Ετσι και οι διαιτητες. Ειναι υπηρετες των φαρμακοτριφτων
-
Δοκίμασε να διαβάσεις τα παραπάνω posts σου και ξαναπές την παρακάτω φράση αν τολμάς :'Στην Ελλάδα υπάρχουν ολυμπιακοί και αντι-ολυμπιακοί'..
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Γιατι οταν επαιζε στον βαζελο ο Γκαλης μπινελικια δεν ακουγε? Καλος πελατης ηταν και αυτος και ο Γιαννακης.
Ρε Αντίχριστε!
Βγαλε συμπερασμα τωρα εσυ,ετσι??Για να καταλαβεις ποσο ... στατιστικολογος ειναι ο ανθρωπος...
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Συμφωνώ με τη μόνη διαφοροποίηση ότι έτσι και τον παίξεις μια προσεκτική αμυνούλα τον τελείωσες.
Το κάναμε κι εμείς κι εσείς και ήρθαν οι 20+ στο πολύ χαλαρό.
Δεν το έκανε ο Αρης και τον καθαρισε.Ναι αλλά εμείς διαμαρτυρυθήκαμε πιο καλά στους διαιτητές!
Asimov για τον Μούλα συμφωνούμε.
Πάντως όποιον δικό μας θάβεις, στο επόμενο παιχνίδι κάνει παπάδες (βλέπε Μπρούερ)!
Για ρίξε ένα θαψιματάκι για κανέναν άλλον πριν από το ματς με τη Χεμοφαρμ, να πάμε Βέλγιο στα σίγουρα! -
red@ O Ραντσικ στην Iσπανια παιζει στη μικρη Μπιλμπαο (ασε που δεν εφυγε λογω αξίας αλλά λόγω ενος πολύ υπουλου προβλήματος )
TRAV@ Διαφωνώ στην επιφύλαξή σου για τον Μουλα. Εσεις ειχατε τρεις (εκ των οποιων ο ενας κορυφαιος αμυντικος) κι αυτος ηταν μονος. Αν ειχε αλλους 2.....
ripper@ Εκ του (τελικου) αποτελέσματος θα κριθούν όλοι. Μαζι και το δικιο ή αδικο το δικό μου
Α! Για να μην ξεχνιομαστε, τον Στακ που ειναι πανω από 30 (στην ηλικία μου, 31), τον πάω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Για να μη νομιζεις οτι ειμαι προκατειλημμενος -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
red@ O Ραντσικ στην Iσπανια παιζει στη μικρη Μπιλμπαο (ασε που δεν εφυγε λογω αξίας αλλά λόγω ενος πολύ υπουλου προβλήματος )TRAV@ Διαφωνώ στην επιφύλαξή σου για τον Μουλα. Εσεις ειχατε τρεις (εκ των οποιων ο ενας κορυφαιος αμυντικος) κι αυτος ηταν μονος. Αν ειχε αλλους 2.....
ripper@ Εκ του (τελικου) αποτελέσματος θα κριθούν όλοι. Μαζι και το δικιο ή αδικο το δικό μου
Α! Για να μην ξεχνιομαστε, τον Στακ που ειναι πανω από 30 (στην ηλικία μου, 31), τον πάω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Για να μη νομιζεις οτι ειμαι προκατειλημμενοςΑsimov για σκεψου το. Παιζει στην μικρη Μπιλμπαο και βγαζει ματια. Θυμασε τον Αλφονσο Φορντ που επαιζε στο Περιστερι και εβγαζε ματια? Ε ηρθε και στον Θρυλο μετα και εβαζε 25 ποντους σε καθε ματς. Ειδικα στον πελατη τον βαζελο. Θυμαμαι στο Σεφ που κερδιζαμε τον Παο με 20 ποντους για πλακα. Ειχε και σοβαροτατο προβλημα υγειας. Παραλιγο να παρουμε το πρωταθλημα εκεινη την χρονια. Ακομα δεν εχω καταλαβει πως το 0-2 εγινε 3-2
-
Ακομα δεν εχω καταλαβει πως το 0-2 εγινε 3-2Είναι η διαφορά μικρής και μεγάλης (ή μεγάλης και μεγαλύτερης) ομάδας που δείχνει τα @@ που έχει ο καθένας.. Μπορείς να το δεις και φέτος αυτό, όταν χρειάστηκε να νικήσετε και παρόλο που βρεθήκατε 19 πόντους μπροστά, καταφέρατε να χάσετε.. Από την άλλη ο ΠΑΟ όταν χρειάστηκε να κερδίσει το κατάφερε..
-
Tα εισητήρια για το παιχνίδι με την Τρεβίζο εξαντήθηκαν κιόλας
Βέβαια κάποιοι πρόλαβαν και αγόρασαν... -
Sta 112 σταμάτησε το κοντέρ απόψε και ο Σάκοτα στους 28.
Και ακόμα δεν είδατε τίποτα. Μόλις στο 11,5% είναι. Αλήθεια λέω ,τον μέτρησαΔεν ξέρω ποιες ομάδες θα πέσουν, η Πάτρα μάλλον τη γλίτωσε οριστικά μετά το σημερινό '2πλο' αλλά τον Πανιώνιο πρέπει να τον υποβιβάσουν αυτεπάγγελτα, με αυτό το χάλι που παρουσίασε σήμερα στις 2 πρώτες περιόδους. Παραπάνω δεν άντεξα να δω.
-
Και ακόμα δεν είδατε τίποτα. Μόλις στο 11,5% είναι. Αλήθεια λέω ,τον μέτρησαΣτον τροχό ή στον στρόφαλο αποδίδει τόσο?
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Και ακόμα δεν είδατε τίποτα. Μόλις στο 11,5% είναι. Αλήθεια λέω ,τον μέτρησαΣτον τροχό ή στον στρόφαλο αποδίδει τόσο?
Στο εργομετρικό τον πήγα , στο ΟΑΚΑ
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Τροχό, ούτε που μπορείς να φανταστείς τι κάνει στον στρόφαλο..
-
Δεν ξέρω ποιες ομάδες θα πέσουν, η Πάτρα μάλλον τη γλίτωσε οριστικά μετά το σημερινό '2πλο' αλλά τον Πανιώνιο πρέπει να τον υποβιβάσουν αυτεπάγγελτα, με αυτό το χάλι που παρουσίασε σήμερα στις 2 πρώτες περιόδους. Παραπάνω δεν άντεξα να δω.Βρε ουστ! Μια χαρά έπαιξε ο Πανιώνιος! Έχουμε και παιχνίδι την Τρίτη
Πάντως έχασες το πιο απίστευτο τρίποντο που έχω δει ποτέ (αλλά κι αυτό δεν μέτρησε) -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Δεν ξέρω ποιες ομάδες θα πέσουν, η Πάτρα μάλλον τη γλίτωσε οριστικά μετά το σημερινό '2πλο' αλλά τον Πανιώνιο πρέπει να τον υποβιβάσουν αυτεπάγγελτα, με αυτό το χάλι που παρουσίασε σήμερα στις 2 πρώτες περιόδους. Παραπάνω δεν άντεξα να δω.
Βρε ουστ! Μια χαρά έπαιξε ο Πανιώνιος! Έχουμε και παιχνίδι την Τρίτη
Πάντως έχασες το πιο απίστευτο τρίποντο που έχω δει ποτέ (αλλά κι αυτό δεν μέτρησε)Έτσι, έτσι!!!
Τι θέλατε δηλαδή, να έρθει όπως στο ματς του uleb να μας κλείσει το σπίτι; Πλάκα-πλάκα, ίσως να μας βγήκε καλά η τιμωρία σ' αυτό το ματς. Πρώτον, το έκανε υποτονικό άρα και λιγότερο κουραστικό και δεύτερο με μια κερκίδα να τον βρίζει, ο Οικονόμου δεν ξέρεις τι θα 'κανε.
Το τρίποντο κρίιιιιιιμα! Αν πρόσεξες, δεν κατάλαβε ότι τέλειωνε το δεκάλεπτο και μόλις άκουσε την κόρνα, πέταξε τη μπάλα (πού αλλού...) στο καλάθι! Καμμιά φορά αυτοί οι Ρώσοι είναι τρελοί! Δεν πειράζει, φτάνει που το είδαμε!
Ανοίγω το συρτάρι μου και βλέπω 2 μαγικά χαρτάκια! Είχα έμπνευση να πάω (να στείλω να μου πάρουν) πρώτος-πρώτος! Την Τρίτη πανηγύρι! Αφού κερδίσαμε ξεκούραστα σήμερα δεν φοβάμαι καθόλου!
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........