-
Σχετικά με τον αγώνα και που να πάτε να δείτε.
Εκτός απο την κλασσική αλφειούσα(στα πατημένα φυσικά-στο στενό ειναι χάλι),αποφύγετε την Αγ.Παρασκευή(στενη πολύ και χωρίς προσβαση),προτιμήστε την Φολόη(πολύ καλή-αν βρέχει θα ειναι δράμα για τους συμμετέχοντες),Πανόπουλου στα πρώτα κμ(φοβερή!!!-μετά στενή πολύ,δεν αξίζει)και φυσικά το Περιστέρι η οποία μεχρι και την ασφαλτο ειναι το ωραιώτερο 'κομμάτι' του αγώνα(οπου να κάτσεις).
Προσοχή στους δρόμους γιατι ,ο κόσμος ειναι πολύς .Οι δύο πρώτες ειδικές ειναι μέσα στο δάσος που πραγματικά αξίζει να δείτε(οποιος δεν το εχει δει).
Αντε και καλή διασκέδαση γιατί προβλέπω πολλές μάχες!!!!!!!! -
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Σχετικά με τον αγώνα και που να πάτε να δείτε.
Εκτός απο την κλασσική αλφειούσα(στα πατημένα φυσικά-στο στενό ειναι χάλι),αποφύγετε την Αγ.Παρασκευή(στενη πολύ και χωρίς προσβαση),προτιμήστε την Φολόη(πολύ καλή-αν βρέχει θα ειναι δράμα για τους συμμετέχοντες),Πανόπουλου στα πρώτα κμ(φοβερή!!!-μετά στενή πολύ,δεν αξίζει)και φυσικά το Περιστέρι η οποία μεχρι και την ασφαλτο ειναι το ωραιώτερο 'κομμάτι' του αγώνα(οπου να κάτσεις).
Προσοχή στους δρόμους γιατι ,ο κόσμος ειναι πολύς .Οι δύο πρώτες ειδικές ειναι μέσα στο δάσος που πραγματικά αξίζει να δείτε(οποιος δεν το εχει δει).
Αντε και καλή διασκέδαση γιατί προβλέπω πολλές μάχες!!!!!!!!Το καλίτερο του αγώνα είναι στο Πανόπουλο όποιος πάει θα το θυμιθεί !!!
-
Θα συμφωνήσω με τον grd για το Πανόπουλο.
grd καμιά καλή κοπάνα για το Πανόπουλο υπάρχει;
Όπως έγραψα πιο πάνω για ανταλλαγή απόψεων καλαμπούρι και χαβαλέ μετά μεζέδων,ούζου και μπύρας στο Καφέ Πέρασμα,απόψε και αύριο το βράδυ.
-
Οι πρωταγωνιστές του αγώνα δήλωσαν στο rally.gr:
Λεωνίδας Κύρκος:
Εμείς οδηγήσαμε σήμερα με στόχο την ευχαρίστηση. Μας αρέσουν πολύ οι αγώνες και συμμετέχουμε ώστε, πρώτα από όλα, να διασκεδάζουμε. Αυτό συνέβη σήμερα, αφού το αυτοκίνητο ήταν πολύ καλό οπότε για εμάς, τέλος καλό, όλα καλά!KAΛΩΣ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ GENTLEMAN DRIVER ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΣΕ!!!!
Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΒΑΘΜΟΘΗΡΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ 'ΒΓΑΖΕΙ' ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΧΟΜΠΙΣΤΑ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
ΓΙΑ ΤΟ 'ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ' ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟ ΤΣΑΓΑΚΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ,ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΖΕΨΕ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΕΧΘΕΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ 'ΦΙΛΕ' ΛΕΩΝΙΔΑ. Η ΣΩΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ Θ. ΧΑΛΚΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ 'ΛΟΓΩ ΣΥΓΚΥΡΙΩΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ'.
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΧΘΕΣ.
ΤΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΦΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 'ΚΟΚΟΡΕΒΟΤΑΝ' ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ.
ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Για μένα η πρώτη θέση του Κύρκου και η τρίτη του Μανώλη Παναγιωτόπουλου δείχνει πως στην ουσία δεν υπάρχει ανανέωση προσώπων στους Ελληνικούς αγώνες.
Δεν εννοώ ότι πρέπει να φύγουν από την μέση ειδικά ο σπορτσαμ Παναγιωτόπουλος αλλά που είναι η καινούργια ομάδα προσώπων που έπρεπε να είχε πάει ήδη τα ηνία.
Κάποιο εμφανίζονται και μετά από κάποιο καιρό τα παρατάνε.
Δεν ξέρω ποια είναι η λύση απλώς και μόνο το θίγω. -
Ο χρήστης rally.gr έγραψε:
Οι Παπαχριστόπολος - Κουζούλης είναι οι νικητές της Α/6 μετά την αποβολή των Τσιώρη - Βούτση.
Μετά από εισήγηση του Τεχνικού Εφόρου, που διενέργησε τον τελικό τεχνικό έλεγχο, οι αγωνοδίκες αποφάσισαν τα παρακάτω:
α) να θέσουν εκτός αγώνος το πλήρωμα Ιωάννης Τσιώρης – Αντ, Βούρτσης για τεχνικές παραβάσεις στον κινητήρα του Ηyundai Accent (Βολάν, πολλαπλή εισαγωγής και πεταλούδα), με αποτέλεσμα την πρώτη θέση στην κλάση Α/6 να καταλάβουν οι Νίκος Παπαχριστόπουλος – Ι. Κούζουλης (Peugeot 106 S16).
β) Την επιβολή ποινής 60 δευτερολέπτων στους Λεωνίδα Κύρκο – Γιώργο Πολυζώη για επουσιώδη παρέμβαση στον εκκεντροφόρο του Mitsubishi Lancer Evo VIII. Η συγκεκριμένη ποινή δεν αλλάζει τη θέση τους στη γενική κατάταξη.Χωρίς να με ενδιαφέρει το ποιος και το γιατί προσωπικά, βλέπω τον Κύρκο για δεύτερη φορά να έχει επουσιώδη τεχνική παράβαση και να μην κόβεται.
Γιατί όμως κόβονται πχ τα 106 όταν αντί για πλαστικό λεβιέ έχουν μεταλλικό ? Ας τους δίνανε και εκείνους 60'.
Εκτός και αν με τον πυργολεβιέ κερδίζεις 60' σε μια ανάβαση.... -
Μπορει να θεωρηθω παρεισακτος στο χωρο σας επειδη δεν εχω ξανασυμμετασχει.Θα μου επιτρεψετε ομως φιλοι Λ και Λ με το θαρρος της γνωριμιας μας να σας θυμησω οτι οι συναγωνιστες στους πολεμους παρεμεναν φιλοι για ολη τους τη ζωη και καμαρωναν για τους αγωνες τους οπως και για τη φιλια τους.
Καντε μια προσπαθεια, η καλη σχεση , ο σεβασμος και η φιλια ειναι θεια δωρα και τα εχουμε ολοι αναγκη.Αλλωστε ο αθλητισμος απο την αρχαιοτητα ενωνε και συμφιλιωνε τους ανθρωπους.
Σας ευχομαι καλη αγωνιστικη χρονια και οχι μονο.ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ , ΛΑΜΙΑ
-
Ο χρήστης Ιωάννα έγραψε:
Μπορει να θεωρηθω παρεισακτος στο χωρο σας επειδη δεν εχω ξανασυμμετασχει.Θα μου επιτρεψετε ομως φιλοι Λ και Λ με το θαρρος της γνωριμιας μας να σας θυμησω οτι οι συναγωνιστες στους πολεμους παρεμεναν φιλοι για ολη τους τη ζωη και καμαρωναν για τους αγωνες τους οπως και για τη φιλια τους.
Καντε μια προσπαθεια, η καλη σχεση , ο σεβασμος και η φιλια ειναι θεια δωρα και τα εχουμε ολοι αναγκη.Αλλωστε ο αθλητισμος απο την αρχαιοτητα ενωνε και συμφιλιωνε τους ανθρωπους.
Σας ευχομαι καλη αγωνιστικη χρονια και οχι μονο.ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ , ΛΑΜΙΑ
ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ (ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΜΕΙΣ) ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΣΑΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ 'ΒΓΑΖΟΥΝ' ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ 'ΕΙΚΟΝΕΣ' ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Λώρη έλεος γμτ!
Στα 50 κερδίζει αλλά... , αμαν ποιά!
Τι διαβάζουν εδώ μέσα οι νεότεροι, οι εκτός κυκλώματος γμτ?
ΞΕΚΟΛΑ ποιά. Βρες τον τζέκο και χώστα αν έχετε προσωπικά.
Δηλαδή να τον απαξιώνουμε χάνει-κερδίζει πρωί-μεσημερι βράδι από το πώς οδηγεί μέχρι το τι δηλώνει ή τι λεει στους φίλους του που οδηγεί?Κρατάω για διαφορετικούς λόγους τις παρατηρήσεις-ΘΕΣΕΙΣ του θοδωρή (χίλια δίκια) και του κ. Γκάλφα... Η ουσία εκεί είναι.
Λώρη,
Ρε γμτ άντρακλας είσαι, τι έχεις πάθει? Δεν το πιστεύω. Δεν σε αναγνωρίζω. Κάνε και καμιά σταλίτσα αυτοκριτική και μην καλύπτεις τα πάντα πίσω από τις χερούκλες και τις αρχ... ρες και τα απίστετυτα κας, καλά να είναι το παλικαρι, του Αρη...
Αυτός, ο Λέας, λέει πως πήγε για πλάκα και λέω σαν τρίτος σαν ηλεκτρονικός θεατής, πως κέρδισε εύκολα το βαφτιστήρι μου το Θέμη που οδηγεί πέντε χρόνια εβο αλλά δεν βελτιώνεται, παίζοντας στα ίσια με τον πρωταθλητή που έχει μπλέξει τα πόδια του με τα λάστιχα που χρησιμοποιεί και αναγκάζεται να τα αλλάξει για να βελτιωθεί και εσείς, είστε αλλού, είστε μακράν, αλλά επειδή κάνετε πλακίτσα πάτε από κάτω και εγκαταλείπετε, όπως έγινε και στην Πάτρα πριν λίγες εβδομάδες.Αυτός παλεύει όλη μέρα στο Περιστέρι με τα αδέλφια του, κάνει τα πάντα για την οικογενειά του, βρίσκει τα μισά χρήματα σε χορηγίες-προσωπικές σχέσεις, είναι στα 50 ανταγωνιστικός, κεφάτος, υγιής-δυνατός και τον ειρωνευόμαστε....
Ε δεν λέει γμτ.!
ΔΕΝ ΛΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!
ΝΤΡΟΠΗ!
Και στο τέλος δεν έφτιαξα αυτό το φόρουμ για να βριζόμαστε και να ξευτιλιζόμαστε και αντι να κερδίζουμε φίλους να χάνουμε ωραίους ανθρώπους από γύρω μας.Στρατισινο
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Λώρη έλεος γμτ!
Στα 50 κερδίζει αλλά... , αμαν ποιά!
Τι διαβάζουν εδώ μέσα οι νεότεροι, οι εκτός κυκλώματος γμτ?
ΞΕΚΟΛΑ ποιά. Βρες τον τζέκο και χώστα αν έχετε προσωπικά.
Δηλαδή να τον απαξιώνουμε χάνει-κερδίζει πρωί-μεσημερι βράδι από το πώς οδηγεί μέχρι το τι δηλώνει ή τι λεει στους φίλους του που οδηγεί?Κρατάω για διαφορετικούς λόγους τις παρατηρήσεις-ΘΕΣΕΙΣ του θοδωρή (χίλια δίκια) και του κ. Γκάλφα... Η ουσία εκεί είναι.
Λώρη,
Ρε γμτ άντρακλας είσαι, τι έχεις πάθει? Δεν το πιστεύω. Δεν σε αναγνωρίζω. Κάνε και καμιά σταλίτσα αυτοκριτική και μην καλύπτεις τα πάντα πίσω από τις χερούκλες και τις αρχ... ρες και τα απίστετυτα κας, καλά να είναι το παλικαρι, του Αρη...
Αυτός, ο Λέας, λέει πως πήγε για πλάκα και λέω σαν τρίτος σαν ηλεκτρονικός θεατής, πως κέρδισε εύκολα το βαφτιστήρι μου το Θέμη που οδηγεί πέντε χρόνια εβο αλλά δεν βελτιώνεται, παίζοντας στα ίσια με τον πρωταθλητή που έχει μπλέξει τα πόδια του με τα λάστιχα που χρησιμοποιεί και αναγκάζεται να τα αλλάξει για να βελτιωθεί και εσείς, είστε αλλού, είστε μακράν, αλλά επειδή κάνετε πλακίτσα πάτε από κάτω και εγκαταλείπετε, όπως έγινε και στην Πάτρα πριν λίγες εβδομάδες.Αυτός παλεύει όλη μέρα στο Περιστέρι με τα αδέλφια του, κάνει τα πάντα για την οικογενειά του, βρίσκει τα μισά χρήματα σε χορηγίες-προσωπικές σχέσεις, είναι στα 50 ανταγωνιστικός, κεφάτος, υγιής-δυνατός και τον ειρωνευόμαστε....
Ε δεν λέει γμτ.!
ΔΕΝ ΛΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!
ΝΤΡΟΠΗ!
Και στο τέλος δεν έφτιαξα αυτό το φόρουμ για να βριζόμαστε και να ξευτιλιζόμαστε και αντι να κερδίζουμε φίλους να χάνουμε ωραίους ανθρώπους από γύρω μας.Στρατισινο
ΩΡΑΙΑ ΜΟΥ 'ΤΑΧΩΣΕΣ' ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΖΕΚΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡ...ΔΙΑ ΚΑΛΥΠΤΟΜΑΙ,ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ Μ Ο Ν Ο Σ ΜΟΥ.ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΛΩΡΗΣ ΜΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟΣ
-
Είμαι πολύ χαρούμενος που το ξεχασμένο από πολλούς χωριουδάκι μου Πανόπουλο Ηλείας χαρις σε αυτό τον αγώνα το έμαθαν πολλοί και ελπίζω στο μέλλον να μπορέσουν να έρθουν/ ξαναέρθουν και άλλοι μέσα στο ωραίο δάσος!!!!
Ταυτόχρονα σε αυτά τα μέρη θεωρώ ότι υπάρχουν ακόμα υπέροχα ασφάλτινα κομμάτια για χρήση σε αγώνα ραλλυ....Tks
-
ΛΩΡΗ Ξεκόλλα.':wall:'
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει δηλώσεις και στην συνέχεια τα φαινόμενα να γελοιοποιούν ή να δικαιώνουν.
Προσπέρνα και χαιρέτα ποια, κουραστήκαμε με το θέμα.
Φιλικά
Κωνσταντίνος -
-
ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ SX KAI CAP,
ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΜΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΦΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ,ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM.
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΠΑΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΛΟΓΟΥΣ
-
ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.
-
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΩ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ 'ΚΛΕΒΕΙ' ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ, ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ ΘΑ ΧΑΝΕΙ!!!
AΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΕΟΝ. -
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΩ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ SX Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΡΑΨΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ 'ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ'.
-
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΑΣ 'ΚΟΥΡΑΖΩ' ΑΛΛΟ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.
ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
-
....................................... poυ εισαι ορφανε , σε εχασα
-
χωρίς την πρόθεση να θίξω κάποιον/ους με ιστορία που σέβομαι...προς τι τόση χαρά, και προς τι τόση απαξίωση..?
ο αντίλογος είναι δημοκρατικός (και έγιναν δημόσια και επώνυμα) όπως και οι διεργασίες που κατηγορούνται...
αν τώρα ο EL-EM, έχοντας την δέουσα ευθιξία, επέλεξε να μην ξαναναφερθεί σε γεγονότα που πιστεύει ότι πρέπει να να σχολιάζονται εμένα με λυπεί γιατί προήρθε απο μια απαξίωση προς το πρόσωπό του...
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
-
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΩ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ 'ΚΛΕΒΕΙ' ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ, ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ ΘΑ ΧΑΝΕΙ!!!
ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
***Όταν χάνεις το δάσος και βλέπεις το δέντρο κουράζει .
Έχεις δει και άλλους και όμως δεν είπες τίποτε . συγνώμη μην παρερμηνευτή , σου έχουν πει και δεν είναι ειρωνικό .
Για εμένα πάντα μιλάω ή μιλάς για όλους ή καθόλου . *** -
-
Βρε !!! Μην μου πειράζετε τον Λου-μού μου! Ποιόν θα πειράζω μετά! Τον Λου - Κού ? Αυτός τα καταφέρνει και μόνος του!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ SX KAI CAP,ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΜΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΦΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ,ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM.
-
ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.
-
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΩ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ SX Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΡΑΨΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ 'ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ'.
-
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Ελα ρε Λου-Μου,τι εγινε;;;;;;;;;
Μολις βρισκουμε τα σκούρα την κάνουμε.................... ;;;;; -
-
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ SX KAI CAP,
ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΜΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΦΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ,ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM.
-
-
-
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Ελα ρε Λου-Μου,τι εγινε;;;;;;;;;
Μολις βρισκουμε τα σκούρα την κάνουμε.................... ;;;;;ΑΓΑΠΗΤΕ koulis1,
ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΣΚΟΥΡΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΩ.NA EIΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΗΞΕΡΑΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.
ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΖΩ.
ΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
28ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ