-
Ουκ ολίγα και δη αυτά που με ενοχλούν περισσότερο οι μισότυφλοι που κυκλοφορούν ανευ λόγου με προβολείς αναμένους ίδίως με ψιλόβροχο ή με βρεγμένη άσφαλτο. Ταξειδεύω κάθε εβδομάδα Αθήνα - Θεσσαλονίκη και ότι χειρότερο οι αντανακλάσεις στην βρεγμένη άσφαλτο (γυαλί). Οι πλέον ηλίθιοι ανάβουν και τα οπίσθια φώτα ομίχλης και άντε να καταλάβεις στην πήχτρα του κονβόϊ μπροστά σου αν κάποιος έχει πέσει στα φρένα ή όχι.
Μαρτύριο κανονικό.
Κάνεις σινιάλο, φωνάζεις, κουνάς το χέρι σου, κορνάρεις, ανάβεις επιδεικτικά τα φώτα ομίχλης, όλα μάταια.
Ο ελεεινόσαυρος και το διασκορπισμένο κοπάδι του αγκαλιάζει το τιμόνι του σαυροτροχοφόρου του απομονώνει όλες τις περιτές πληροφορίες και συνεχίζει αμέριμνος το ταξείδι προς την χεσμένη φωλιά του.
Φτου και να τους καούν οι λάμπες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεέ!!!!!!! -
tankerman
Αν σε παρηγορεί, δες πόσα θέματα έχουμε ήδη γι αυτό που λες και ΠΟΣΟ πολύ κόσμο ενοχλούν τα ομίχλης:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=12035
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=6138
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=10111
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=9023 -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Χίλια δίκια έχετε αλλά παραδόξως (νομίζω) ότι ο δικός μας ΚΟΚ δε δίνει προτεραιότητα πουθενά στους πεζούς, ούτε καν στις διαγραμμισμένες διαβάσεις.
Όπως και να΄χει, όποτε έχω φυλάξει πεζό, σε διαγραμμισμένη διαβαση ή μη, έχω ακούσει ουκ ολίγα μπινελίκια από οδηγούς πίσω μου
Ο ΚΟΚ μας δίνει απόλυτη προτεραιότητα στους πεζούς στις διαβάσεις (εφ' όσον αυτή δεν έχει φανάρια που να την καθορίζουν). Το ότι ένας πεζός δεν μπορεί να διεκδικήσει την προτεραιότητά του (ώστε να μη γίνει 'οριζόντια σήμανση του οδοστρώματος' ) δεν σημαίνει ότι δεν τη δικαιούται!
Και τα μπινελίκια από τους πίσω εγώ τα γειώνω κανονικότατα. Μιλάνε με Κάιρο όλοι τους. Σιγά μην τρομάξω τον πεζό για να κερδίσουν 20sec.Εχχμμμ...
Ο ΚΟΚ λεει 'τα αυτοκινητα πρεπει να ρυθμιζουν την ταχυτητα τους οταν πλησιαζουν σε διαβαση πεζων ωστε να μην βαζουν σε κινδυνο οσους την χρησιμοποιουν, ή ακομα και να διακοπτουν την κινηση τους εντελως σε περιπτωση εκτακτης αναγκης...
και λιγο πιο κατω λεει οτι 'ο πεζος μπορει να περασει την διαβαση που δεν εχει σηματοδοτη αλλα ειναι υποχρεωμενος να λαβει υπ'οψιν του την ταχυτητα και αποσταση των οχηματων που πλησιαζουν πριν αποφασισει να διασχισει τον δρομο'.
Πες μου τωρα εσυ ποιος (αν) εχει προτεραιοτητα...
δωσε οδηγιες kacey,δωσε οδηγιες.......!!!
-
Σάββατο πρωί και πηγαίνω τα παιδιά σε μία παιδική χαρά. Θέση για παρκάρισμα δεν υπάρχει, είχε και λαική εκεί κοντά. Βλέπω λοιπόν μία άδεια θέση και 2 καρέκλες να την καταλαμβάνουν. Ήταν μπροστά από ψητοπωλείο το οποίο ήτνα κλειστό. Βγάζω τις καρέκλες και παρκάρω.
Σε 2 ώρες περίπου γυρνάω με τα 2 παιδιά και ένα Seicento είναι διπλοπαρκαρισμένο δίπλα μου, με τα παράθυρα ανοικτά, όπως επίσης και το ψητοπωλείο. Δεν αργώ να καταλάβω ότι ήταν δικό τους.Αφού βάζω τα μικρά μέσα, πηγαίνω και ρωτάω στην είσοδο αν είναι είναι δικό τους να το μετακινήσουν για να φύγω. Βγαίνει έξω πατέρας και γιος, όπου ο γιος πήγαίνει να πάρει το αυτοκίνητο και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος με τον πατέρα.
- Εσύ έβγαλες τις καρέκλες που ήταν εδώ?
- Ναι
- *Είσαι μάγκας δηλάδη? *
- Από πότε είναι μαγκιά να θέλεις να παρκάρεις νόμιμα σε μία θέση σε έναν δημόσιο δρόμο?
- *Κοίτα θράσος, ξέρεις αν εγώ περιμένω φορτηγό να ξεφορτώσει? *
- Μου είναι αδιάφορο κύριε, γεια χαρά
- Κοίτα θράσος, δεν φτάνει που σου κρατούσα τη θέση μου βγαίνεις κι από πάνω
- Κύριε μου, επιτρέπετε να έχετε καρέκλες στο δρόμο? Όχι, βέβαια. Δεν μπορώ να εξηγώ τα αυτονόητα, αν θέλεις παραπάνω εξηγήσεις, κάλεσε την αστυνομία.
- Να την φέρεις εσύ ρε, να δούμε ποιος έχει δίκιο. Άσε που έβαλες τις καρέκλες στην μέση του πεζοδρομίου να χτυπήσει και κανένας άνθρωπος (δεύτερη φορά --> ). Σήκω φύγε τώρα.
- Κύριε μου, θα φύγω όποτε θέλω εγώ, λυπάμαι τα παιδιά που περιμένουν μέσα στο αυτοκίνητο αλλιώς πολύ ευχαρίστως να την καλούσα, παρόλο που συνήθως την καλεί αυτός που έχει δίκιο, εσύ δηλαδή. Την επόμενη φορά που θα ξαναδώ καρέκλα εδώ θα την φέρω. Γεια χαρά.
Τι μυαλό κουβαλάνε μερικοί.
-
καλα του τα ειπες του παπαρα...
κριμα να μην εχεις λιγο χρονο να ερθει η αστυνομια να γελασεις και λιγο!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σάββατο πρωί και πηγαίνω τα παιδιά σε μία παιδική χαρά. Θέση για παρκάρισμα δεν υπάρχει, είχε και λαική εκεί κοντά. Βλέπω λοιπόν μία άδεια θέση και 2 καρέκλες να την καταλαμβάνουν. Ήταν μπροστά από ψητοπωλείο το οποίο ήτνα κλειστό. Βγάζω τις καρέκλες και παρκάρω.
Σε 2 ώρες περίπου γυρνάω με τα 2 παιδιά και ένα Seicento είναι διπλοπαρκαρισμένο δίπλα μου, με τα παράθυρα ανοικτά, όπως επίσης και το ψητοπωλείο. Δεν αργώ να καταλάβω ότι ήταν δικό τους.Αφού βάζω τα μικρά μέσα, πηγαίνω και ρωτάω στην είσοδο αν είναι είναι δικό τους να το μετακινήσουν για να φύγω. Βγαίνει έξω πατέρας και γιος, όπου ο γιος πήγαίνει να πάρει το αυτοκίνητο και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος με τον πατέρα.
- Εσύ έβγαλες τις καρέκλες που ήταν εδώ?
- Ναι
- *Είσαι μάγκας δηλάδη? *
- Από πότε είναι μαγκιά να θέλεις να παρκάρεις νόμιμα σε μία θέση σε έναν δημόσιο δρόμο?
- *Κοίτα θράσος, ξέρεις αν εγώ περιμένω φορτηγό να ξεφορτώσει? *
- Μου είναι αδιάφορο κύριε, γεια χαρά
- Κοίτα θράσος, δεν φτάνει που σου κρατούσα τη θέση μου βγαίνεις κι από πάνω
- Κύριε μου, επιτρέπετε να έχετε καρέκλες στο δρόμο? Όχι, βέβαια. Δεν μπορώ να εξηγώ τα αυτονόητα, αν θέλεις παραπάνω εξηγήσεις, κάλεσε την αστυνομία.
- Να την φέρεις εσύ ρε, να δούμε ποιος έχει δίκιο. Άσε που έβαλες τις καρέκλες στην μέση του πεζοδρομίου να χτυπήσει και κανένας άνθρωπος (δεύτερη φορά --> ). Σήκω φύγε τώρα.
- Κύριε μου, θα φύγω όποτε θέλω εγώ, λυπάμαι τα παιδιά που περιμένουν μέσα στο αυτοκίνητο αλλιώς πολύ ευχαρίστως να την καλούσα, παρόλο που συνήθως την καλεί αυτός που έχει δίκιο, εσύ δηλαδή. Την επόμενη φορά που θα ξαναδώ καρέκλα εδώ θα την φέρω. Γεια χαρά.
Καρεκλες κουβαλανε
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Κι αυτό το troll με σύσταση τη γλύτωσε; Τι σόι mods είσαστε εσείς ρε;...
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Κι αυτό το troll με σύσταση τη γλύτωσε; Τι σόι mods είσαστε εσείς ρε;...
Πέρα από την πλάκα γιατρέ, έπρεπε να φωνάξεις αστυνομία. Το δικό μου τρολλ, από την Κυριακή που έγινε το σκηνικό με το μπουγέλωμα και την αστυνομία, δεν έχει τολμήσει να ξαναβάλει τα τσιμέντα στη μέση του δρόμου
-
Ξεπαρκαρα απο Υμηττου στο Παγκρατι,αργα και σταθερα με φλας.
Τυφλό ζώο τυφλοπόντικας ίσως;) με astra που ηταν 600μ πισω οταν ξεκίνησα, παραλιγο να πεσει απανω μου και ηθελε και τα ρεστα
Εχω πληρώσει για ενα τετοιο ζωο,το επόμενο δεν θα ειναι τυχερο,γκαζι και δρόμο,και ας ψαχνει μαρτυρες και ασφαλιστική.Δεν θα πληρωνω εγω τους αρχοντες της ασφαλτου που δεν πανε σε οφθαλμιάτρο... -
Ωπα...
Οταν ξεπαρκαρεις, δεν εχεις προτεραιοτητα εναντι κανενος. Αμα ο αλλος δεν θελει να σε αφησει να βγεις, δεν μπορεις εσυ να τον αναγκασεις, ουτε μπορεις να βγεις με το ετσι θελω με επιχειρημα 'ησουν μακρυα και ηρθες γρηγορα', και φυσικα θα τον πληρωνες οπως πληρωσες και τον αλλο. Τοσο απλα. Να κατσεις να περιμενεις να αδειασει ο δρομος ή να σε αφησει καποιος να βγεις, ειτε σου αρεσει ειτε οχι. -
Δεν υπαρχει περιπτωση να περιμενω να αδειασει η Υμηττου γιατι αυτο ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας.
Οταν βλεπουμε (οσοι και εαν βλεπουμε) εμποδιο στον δρομο δεν το βαζουμε σημαδι,το λιγοτερο που κανουμε ειναι να ανοιξουμε την τροχια μας σε σχεση με αυτο.
Οι υπολοιποι,ας παρουν τον αριθμο πινακιδας και ας με ψαχνουν. -
Μάιστα....
-
Δεν υπαρχει περιπτωση να περιμενω να αδειασει η Υμηττου...
Ξανα ωπα...
αν εννοεις οτι μολις δεις ενα κενο (με υπαρχουσα πιθανοτητα ομως ο αλλος να καταληξει πανω σου λογω ταχυτητας και αποστασης του απο εσενα) βγαινεις με το ετσι θελω αναγκαζωντας τον να κοψει, τοτε εισαι τυχερος που δεν σε εχω πετυχει με το Lada ακομα...
αν εννοεις οτι 'ζητας' απο καποιον να σε αφησει να βγεις με το να χρησιμοποιεις φλας και εξοδο σιγα-σιγα και περιμενεις να σε αφησουν για να βγεις, τοτε μαζι σου και εγω. Το εγραψες πιο πανω αλλα ετσι οπως τα λες τοτε μαλλον δεν περιμενες οντως να σε αφησει καποιος, γιατι ετσι δεν θα συζηταγαμε το οτι παραλιγο να πεσει εκεινος πανω σου.
Γενικα, οταν καποιος 'ζηταει' να βγει/αλλαξει λωριδα μπροστα μου με φλας και περιμενει να δει αν τον αφησω, θα σκιστω να τον αφησω. Οσοι πανε να βγουνε με το ετσι θελω, τους κλεινω στεγνα και ας καταληξουν σε καμμια μπαριερα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Γενικα, οταν καποιος 'ζηταει' να βγει/αλλαξει λωριδα μπροστα μου με φλας και περιμενει να δει αν τον αφησω, θα σκιστω να τον αφησω. Οσοι πανε να βγουνε με το ετσι θελω, τους κλεινω στεγνα και ας καταληξουν σε καμμια μπαριερα.
Μόνο που συνήθως δεν σκάνε στην μπαριέρα, αλλά πάνω σου, ενώ αν δεν σκάσουν κάπου, θα 'ρθουν δίπλα σου και θα σ' αρχίσουν στο γαμοσταυρίδι ... Για τέτοια παιδεία μιλάμε... Καλύτερα να φυλάς τις λαμαρίνες σου, για τις έχεις (ακέραιες) όλες!!
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Μόνο που συνήθως δεν σκάνε στην μπαριέρα, αλλά πάνω σου, ενώ αν δεν σκάσουν κάπου, θα 'ρθουν δίπλα σου και θα σ' αρχίσουν στο γαμοσταυρίδι ... Για τέτοια παιδεία μιλάμε... Καλύτερα να φυλάς τις λαμαρίνες σου, για τις έχεις (ακέραιες) όλες!!
Εσύ αν είχες Lada (2105?) όπως ο KC, θα φύλαγες τις λαμαρίνες σου?
-
Ασημί CLK που πέρασε το Σαββάτο το απογευματάκι τρια κόκκινα στην Κηφισίας!!!! (Αν δεν πήγαινε σε νοσοκομείο να του καεί το σπίτι!!!!)
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εσύ αν είχες Lada (2105?) όπως ο KC, θα φύλαγες τις λαμαρίνες σου?Οδηγούσα το ...πρωτότυπο (F.I.A.T. 124 '69) από 18-22 ετών και ΝΑΙ το 'πόναγα' (και μάλιστα πολύ... ) !!
-
Ειναι απίστευτοι οι τύποι που πάνε στο και καλά κρεατάδικο στην Δροσια στην γωνία για να φάνε παϊδάκι με κολωνάτο ποτήρι και ο παρκαδόρος γιατί σιγά μην περπατήσουμε κυριακάτικα κανα μέτρο βάζει ακριβώς στην τζαμαρία όλα τα τζιπ και απ έξω το μαγαζί φαίνεται σαν μάντα αυτοκινήτων..... Καλαδεν τους ενοχλεί η θέα των αυτοκινήτων στο μισό μέτρο?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ειναι απίστευτοι οι τύποι που πάνε στο και καλά κρεατάδικο στην Δροσια στην γωνία για να φάνε παϊδάκι με κολωνάτο ποτήρι και ο παρκαδόρος γιατί σιγά μην περπατήσουμε κυριακάτικα κανα μέτρο βάζει ακριβώς στην τζαμαρία όλα τα τζιπ και απ έξω το μαγαζί φαίνεται σαν μάντα αυτοκινήτων..... Καλαδεν τους ενοχλεί η θέα των αυτοκινήτων στο μισό μέτρο?Τρώμε πρόβατα, γινόμαστε πρόβατα.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ειναι απίστευτοι οι τύποι που πάνε στο και καλά κρεατάδικο στην Δροσια στην γωνία για να φάνε παϊδάκι με κολωνάτο ποτήρι και ο παρκαδόρος γιατί σιγά μην περπατήσουμε κυριακάτικα κανα μέτρο βάζει ακριβώς στην τζαμαρία όλα τα τζιπ και απ έξω το μαγαζί φαίνεται σαν μάντα αυτοκινήτων..... Καλαδεν τους ενοχλεί η θέα των αυτοκινήτων στο μισό μέτρο?Εισαι εκτός τόπου και χρόνου. Αυτοί που πηγαίνουν εκεί τα 'τζίπ' τα έχουν για να τα **δείχνουν **και να τα **βλέπουν **.
Ουουουου !
Ζώα ζώα ζώα