-
Λοιπόν !? Πότε βάζουμε ζώνη?
-Σίγουρα δεν θα μας εκφράζουν όλες οι επιλογές, προσπάθησα να βάλω τις πιο κλασικές ίσως
-Συγνώμη αν κάποτε είχε βάλει κάποιος άλλος παρόμοιο topic!!!
-Δεν έβαλα πολλές επιλογές για το πότε τις βάζουμε (σε πόλη/εθνική) όχι γιατί θεωρώ παράξενο πότε θα επιλέξουμε να είμαστε ασφαλείς ή όχι αλλά γιατί οι συνδυασμοί είναι πάρα πολλοί και μπερδεύτηκα ακόμα και εγώ!! Η καλύτερη λύση είναι λοιπόν μία επιλογή (αν σας ταιριάζει κάποια) και ένα σχόλιο ίσωςΕννοώ πότε βάζουμε εμείς και όχι πότε πρέπει θεωρητικά
-
-Σίγουρα δεν θα μας εκφράζουν όλες οι επιλογές, προσπάθησα να βάλω τις πιο κλασικές ίσως
-Δεν έβαλα πολλές επιλογές για το πότε τις βάζουμε (σε πόλη/εθνική) όχι γιατί θεωρώ παράξενο πότε θα επιλέξουμε να είμαστε ασφαλείς ή όχι αλλά γιατί οι συνδυασμοί είναι πάρα πολλοί και μπερδεύτηκα ακόμα και εγώ!! Η καλύτερη λύση είναι λοιπόν μία επιλογή (αν σας ταιριάζει κάποια) και ένα σχόλιο ίσωςΕννοώ πότε βάζουμε εμείς και όχι πότε πρέπει θεωρητικά
-
-
Οι συνδιασμοι οντως διαφερουν απο αλλες ψηφοφοριες,παντως η β επιλογη αναμενεται να εχει μεγαλη διαφορα απο τις αλλες.
-
γιατί δεν έβαλες μια απάντηση του στυλ πάντα?
-
kala gia mprosta otan eime odigos i sinodigos den ginetai logos... apla den ksekiname an den exoun mpei zwnes... anagazw kai to sinodigo na balei gia na ksekinisw otan odigw egw...
twra gia pisw, epeidi exw akousei arketa, thn bazw sta taksidia... padws gia mesa sthn polh den mporw otan eimai pisw... -
Η πιο σωστη νομιζω οτι ειναι η τεταρτη. Νομιζω οτι εχει υποεκτιμηθει η χρησιμοτητα της ζωνης στο πισω καθισμα. Σε περιπτωση ατυχηματος δεν κινδυνευει μονο το ατομο που καθεται πισω αλλα και αυτοι που καθονται μπροστα, ανεξαρτητως του αν φορανε ζωνη ή οχι.
Ορμωμενοι απο αυτη την ψηφοφορία μηπως θα επρεπε να ανοιξουμε συζητηση και για ζωνες ασφαλειας σε ταξι, λεωφορεια; Αν υπαρχει αντιστοιχο topic παρακαλω ενημερωστε με
-
Ετσι οπως κανεις το ερωτημα ισως να μπερδεψεις , αλλος να νομιζει ποτε βαζουμε ζωνη με τη εννοια ποτε πρεπει και αλλος με την εννοια του ποτε βαζει ο ιδιος
-
Ο χρήστης ekvus έγραψε:
Νομιζω οτι χρειαζοταν και μια επιλογη 'σε ολες τις περιπτωσεις'γιατί δεν έβαλες μια απάντηση του στυλ πάντα?
Μα το έβαλα στο δ!
Ετσι οπως κανεις το ερωτημα ισως να μπερδεψεις , αλλος να νομιζει ποτε βαζουμε ζωνη με τη εννοια ποτε πρεπει και αλλος με την εννοια του ποτε βαζει ο ιδιος
Δεκτό .**Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν ότι εννοώ πότε βάζουμε εμείς και όχι πότε πρέπει θεωρητικά.**Ελπίζω να πρόλαβα κάποιες ψήφους!
Αν όχι το σβήνουμε και πάλι από την αρχή!?! -
Αν και ψηφισα το β το σωστο ειναι το δ γιατι το ατομο που ειναι πισω κινδυνευει το ιδιο.Συγγενικο μου ατομο εσπασε το χερι του σε ατυχημα με 50χλμ. οταν οι μπροστινοι απλως ψιλοζαλιστηκαν αν και δεν φορουσαν ζωνες.
-
Τωρα...εεεεε....ξέρετε!!...εγω,βασικα,ψήφισα..θεωρητικά!! Στην πράξη το β!!!!
-
[list:3iysg2oy]Τη ζωνη τη φοραμε ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ!Ακομα κι αν παμε η μας πανε για......τσιγαρα.Το ατυχημα δεν εχει τοπο, χρονο και ταχυτητα.Δεν ψηφισα γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει η επιλογη ΠΑΝΤΑ, που σημαινει οτι τα καλυπτει ΟΛΑ!!Οι πολλες πιθανοτητες που τεθηκαν ως υποψηφιες προς επιλογη θεωρω πως ειναι λιγακι μπερδεμενες.Ισως καποιος να ενοει κατι αλλο και να ψηφισει τελικα κατι αλλο.Ακομα κι ετσι ομως να μην ειναι(ισως μπερδευομαι εγω) νομιζω οτι η επιλογη ΠΑΝΤΑ, πρεπει να προστεθει[/list:u:3iysg2oy][list:3iysg2oy]Φιλικα Μακης[/list:u:3iysg2oy][list:3iysg2oy]ΥΓ. Παντως πιστευω πως η συγκεκριμανη ψηφοφορια ειναι απ τις λιγες ουσιωδεις, που ακομα κι αν εχει να κανει με ανθρωπους της αυτοκινησης πολυ φοβαμαι οτι........θα ακουστουν κι ευτραπελα.Γι να δουμε[/list:u:3iysg2oy]
-
Πολύ μπερδεμένη η ψηφοφορία σου sirgus....ψήφισα αυτό με το ταξίδι μόνο πίσω. Μάλιστα απαιτώ να φοράνε οι λοιποί τις ζώνες τους όταν είμαι οδηγός.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πολύ μπερδεμένη η ψηφοφορία σου sirgus....ψήφισα αυτό με το ταξίδι μόνο πίσω. Μάλιστα απαιτώ να φοράνε οι λοιποί τις ζώνες τους όταν είμαι οδηγός.Απλά προσπάθησα να καλύψω τους πιο κλασικούς και δυνατούς συνδυασμούς ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΖΩΝΗ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ
Πάντως το Δ περιέχει ΟΛΕΣ τις καταστάσεις! Δηλαδή ΠΑΝΤΑ! -
Βαζω παντα οταν ειμαι μπροστα κ πισω στα ταξιδια αν κ καλο θα ηταν να εβαζα κ μεσα στην πολη.Μαλλον θεμα συνηθειας.Ευτυχως σπανια καθομαι πισω.
-
ψηφισα παντα και δεν νομιζω οτι χρειαζονται περισσοτερα σχολια επ'αυτου.
θα προτεινα επισης σε οσους φιλους θεωρουν οτι δεν ειναι και τοσο απαραιτητη η ζωνη να επισκευθουν το φανοποιειο τις γειτονιας τους και να διαπιστωσουν τις συνεπειες που εχει στο παρπριζ η επαφη με το ανθρωπινο κεφαλι.
οσο για τις συνεπειες του κεφαλιου απο την επαφη με το παρπριζ ..........αυτες ειναι κοκκινες .....πολυ κοκκινες!!!!!!!!!!!!!!!!τωρα για οσους δεν βαζουν οταν ειναι στα πισω καθισματα εαν δεν σκεφτονται τον εαυτο τους ας σκεφθουν τουλαχιστον τους μπροστινους τους...........δεν τους φταινε σε τιποτα.
και τελειωνοντας θα ηθελα να πω οτι γνωριζω ανθρωπο ο οποιος οδηγωντας μεθυσμενος εφυγε εξω απο τον δρομο και με την πρωτη προσκρουση σε ενα βραχο το παιδι του που ηταν λυτο στο πισω καθισμα τρυπαει το παρπριζ και φευγει εξω πεφτοντας μπροστα απο το αυτοκινητο που στην συνεχεια καθως ακομα δεν ειχε ακινητοποιηθει το πατησε με αποτελεσμα να το σκοτωσει!
-
ΖΩΝΗ ΒΑΖΩ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!
ΑΡΧΙΚΑ ΕΒΑΖΑ ΜΟΝΟ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ , ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΩΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΕΣ.
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΩ ΖΩΝΗ!!! -
Εγώ βάζω πάντα ζώνη και παντού. Η ζώνη σίγουρα θα σου τσαλακώσει το πουκάμισο και το σακάκι, αλλά και το σπασμένο παρμπρίζ και οι στραβωμένες λαμαρίνες θα σου το τσαλακώσουν, και θα σου τσαλακώσουν κι άλλα εξαρτήματα που μπορεί να νομίζεις ότι δεν τα χρειάζεσαι...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τωρα...εεεεε....ξέρετε!!...εγω,βασικα,ψήφισα..θεωρητικά!! Στην πράξη το β!!!!εχω την εντυπωση οτι μερικοι ψηφισαν και θα ψηφισουν με βαση αυτο που πρεπει και οχι αυτο που κανουν
-
Ο χρήστης jimded έγραψε:
Τωρα...εεεεε....ξέρετε!!...εγω,βασικα,ψήφισα..θεωρητικά!! Στην πράξη το β!!!!
εχω την εντυπωση οτι μερικοι ψηφισαν και θα ψηφισουν με βαση αυτο που πρεπει και οχι αυτο που κανουν
Οκ!
Ας ελπίσουμε και τώρα ότι αυτοί είναι λίγοι.
Και τώρα ξαναγράφω ότι ψηφίζουμε ΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ.
Αν κάποιοι μπερδευτήκανε ας ζητήσουν να σβηστεί η ψήφος τους και να ξαναψηφίσουν αν γίνεται!για να συνεχίσουμε τώρα γιατί 48 ψήφοι είναι λίγες για τέτοιο forum!!
ΥΓ. Παντως πιστευω πως η συγκεκριμανη ψηφοφορια ειναι απ τις λιγες ουσιωδεις
Thanks!
Βέβαια υπάρχουν πολλές ψηφοφορίες που είναι σημαντικές.
Ακόμα και αν βγάζουμε φλας όταν στρίβουμε που λέει ο λόγος απλά διάλεξα ίσως μια από τις πιο σημαντικές!
Πότε βάζουμε ζώνη?