-
RedArmy θέλω να σε προσλάβει ο Κρόκους ως 'ρεπόρτερ από τον αγωνιστικό χώρο' όταν δείχνει γαύρο το TV-Magic.
-
Συγχαρητήρια στο γαυρούλη. Ο πρώτος ευρωπαϊκός αγώνας ελληνικής ομάδας που βλέπω φέτος εξελίχθηκε σε περίπατο. Μάλλον είμαι γουρλής. Λέτε να δω και τον Παναθηναϊκό αύριο;
-
Πήγαινε για κανένα ντριφτάρισμα καλύτεα.
-
well done στον γαυρο! 25 ποντους ο εντνει και 15 ο λιουις?
-
- Μνημειώδης δήλωση του Ντανιέλ Σαντιάγκο ΠΡΙΝ το χθεσινό ματς:
'Εδώ έχω κερδίσει τον Σακίλ και τον Τιμ Ντάνκαν, στον Σχορτσανίτη θα κολλήσω;'
- Στην ΑΕΚ σκεφτονται, λέει, ν' αλλάξουν γήπεδο τη νέα σεζόν. Να πάνε σε ενα μικροτερο αφού, ετσι κι αλλιώς, το Γαλάτσι είναι μονίμως άδειο. Κρίμα ρε γμτ, που γκρεμίστηκε το 'Μοσχος', ευτυχώς στέκεται ακομα του Ιωνικού ΝΦ...
Μεγειές το downsizing... Εγώ λέω να τη ρίξουνε στη Β', παρέα με τον Ηρα του greo, να γλιτώσουνε και τα χρωστούμενα
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
- Μνημειώδης δήλωση του Ντανιέλ Σαντιάγκο ΠΡΙΝ το χθεσινό ματς:
'Εδώ έχω κερδίσει τον Σακίλ και τον Τιμ Ντάνκαν, στον Σχορτσανίτη θα κολλήσω;'
- Στην ΑΕΚ σκεφτονται, λέει, ν' αλλάξουν γήπεδο τη νέα σεζόν. Να πάνε σε ενα μικροτερο αφού, ετσι κι αλλιώς, το Γαλάτσι είναι μονίμως άδειο. Κρίμα ρε γμτ, που γκρεμίστηκε το 'Μοσχος', ευτυχώς στέκεται ακομα του Ιωνικού ΝΦ...
Μεγειές το downsizing... Εγώ λέω να τη ρίξουνε στη Β', παρέα με τον Ηρα του greo, να γλιτώσουνε και τα χρωστούμενα
Mεγαλη εμφανιση του γαυρου χθες...Καταπληκτικος ο Εντνι.
2)Ο κ ΦΑΓΕ(ΦΥΓΕ) να παει να
-
Μακάρι ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο να πάρει άλλα 9 σερί πρωταθλήματα μήπως κάποια στιγμή , στο άμεσο ή απώτερο μέλλον δεν έχει σημασία, ξεβρωμίσουν τα γήπεδα του μπάσκετ από τους άσχετους και άμπαλους κρετίνους και γλιτώσει το κακόμοιρο το μπασκετάκι.
Το εύχομαι και το ελπίζω.
-
Ελα, βρε Αποστόλη μου, αυτοί υπάρχουν παντού.... Το θεμα ειναι να χωρισουμε επιτελους τα τσανακια μας οι φιλαθλοι με τους οπαδους αναξαρτήτως... κομματικης πεποιθήσεως σε ΟΛΑ τ' αθλήματα. Βέβαια κι εμενα κι εσενα μας καιει περισσοτερο μπασκετ, αλλα ειναι προβλημα του ελληνικου και παγκοσμιου αθλητισμού γενικότερα.
Στο ξαναπα αλλωστε. Οι επιτυχιες μπορουν να γεννησουν υγιεις φιλαθλους
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ελα, βρε Αποστόλη μου, αυτοί υπάρχουν παντού.... Το θεμα ειναι να χωρισουμε επιτελους τα τσανακια μας οι φιλαθλοι με τους οπαδους αναξαρτήτως... κομματικης πεποιθήσεως σε ΟΛΑ τ' αθλήματα. Βέβαια κι εμενα κι εσενα μας καιει περισσοτερο μπασκετ, αλλα ειναι προβλημα του ελληνικου και παγκοσμιου αθλητισμού γενικότερα.Στο ξαναπα αλλωστε. Οι επιτυχιες [b]μπορουν να γεννησουν υγιεις φιλαθλους [/b]
Πότε Χρήστο;; Ημουνα νιος κι εγέρασα ...
Το μπάσκετ με τον έναν ή άλλο τρόπο κρατιέται στην επικαιρότητα σχεδόν 20 χρόνια τώρα. Τους είδες πουθενά;;:lipsealed:
Εσύ ο ίδιος αναπολούσες τους τσίγκους του Παπαστράτειου και μάλλον δίκιο είχες.
-
Δε φταινε ουτε οι Ολυμπιακοι ουτε οι Παναθηναικοι γι' αυτο. Αλλοι φταινε κι εμεις την προσπαθεια δεν πρεπει να την αφησουμε στη μεση
Τα τσιμεντα τ' αναπολουσα, αλλά δεν ξεχναω και το τρομακτικο θεαμα του σπασμενου ποδιου του Ντακουλα κατω από τη μπασκετα..... Να φυγουν αυτα και να μην ξαναρθουν
-
Για παραδειγμα TΑΞΙΔΙΩΤΗ οι Παναθηναικοι που δεν παιρνουν πρωταθληματα στο ποδοσφαιρο πανε ως φιλαθλοι και παρακολουθουν αγωνες μπασκετ. Φετος μονο εγινε αποπειρα δολοφανιας στον γυμναστη του Αρη και στο παιχνιδι με την ΕΦΕΣ επεσαν καμια 1000αρια μπουκαλια.
Την βια την δημιουργουν οι αθλητικοι δικαστες που τιμωρουν τον Ολυμπιακο με 1 αγωνιστικη για βρισιες και τιμωρουν τον Παναθηναικο με την ιδια ποινη ενω εχει κανει οργια.
Κακες οι βρισιες ,αλλα τις προτιμω απο τα κερματα και τα μπουκαλια.
Πως να παει μπροστα το μπασκετ?
Ο Βασιλοπουλος δηλωνει οτι ειναι καλο να περασει και ο Παο και ο Ομπραντοβιτς δηλωνει ''καποιοι θα μας βλεπουν απο τον καναπε στο κυπελλο''. Εμ βεβαια. Αν τις εκανε αυτες τις δηλωσεις ο red_army7 ο GTI o Balo k.t.l θα γινοταν χαμος.ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΛΑΚΝΕΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΑΚΙ
-
Ελα GTI πρεπει να εισαι χαρουμενος. ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΟΝΑ
Αφου το γυρισατε το παιχνιδι δεν χανετε τωρα. -
Μακάρι να περάσει και βάζελος στα προημητελικά...Κάπου πρέπει να ξεσπάσουμε κι εμείς...έτσι για να συνεχίσουμε την παράδοση...!!! Σοβαρά τώρα,αν και δύσκολο να περάσει,καλό θα ήταν να έχουμε 2 ομάδες στους 8 να δείξουμε το μπάσκετ μας και να θυμηθούμε κι εμείς τις παλιές καλές εποχές με τις μεταξύ τους μονομαχίες στα Final Four....
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΛΑΚΝΕΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΑΚΙ
Πολυ νωρις ακομα για τοσο μεγαλα λογια....
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Για παραδειγμα TΑΞΙΔΙΩΤΗ οι Παναθηναικοι που δεν παιρνουν πρωταθληματα στο ποδοσφαιρο πανε ως φιλαθλοι και παρακολουθουν αγωνες μπασκετ. Φετος μονο εγινε αποπειρα δολοφανιας στον γυμναστη του Αρη και στο παιχνιδι με την ΕΦΕΣ επεσαν καμια 1000αρια μπουκαλια.
Την βια την δημιουργουν οι αθλητικοι δικαστες που τιμωρουν τον Ολυμπιακο με 1 αγωνιστικη για βρισιες και τιμωρουν τον Παναθηναικο με την ιδια ποινη ενω εχει κανει οργια.
Κακες οι βρισιες ,αλλα τις προτιμω απο τα κερματα και τα μπουκαλια.
Πως να παει μπροστα το μπασκετ?
Ο Βασιλοπουλος δηλωνει οτι ειναι καλο να περασει και ο Παο και ο Ομπραντοβιτς δηλωνει ''καποιοι θα μας βλεπουν απο τον καναπε στο κυπελλο''. Εμ βεβαια. Αν τις εκανε αυτες τις δηλωσεις ο red_army7 ο GTI o Balo k.t.l θα γινοταν χαμος.ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΛΑΚΝΕΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΑΚΙ
Me 'Τσουκαλάδες' δε διαλέγομαι. Το έκανα -κακώς- μια φορά και δεν έχει νόημα να το ξανακάνω το ίδιο.
Δυστυχώς για σένα δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Προσπάθησε να συμβιβαστείς με αυτό. -
Σαν να λύνονται τα μάγια σιγά σιγά....Στη σωστή στιγμή η μεγάλη εμφάνιση του Φράνκι.Σούπερ ΠΑΛΙ ο Μπατιστ.Γερά για τη νίκη στην τουρκία.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δε φταινε ουτε οι Ολυμπιακοι ουτε οι Παναθηναικοι γι' αυτο. Αλλοι φταινε κι εμεις την προσπαθεια δεν πρεπει να την αφησουμε στη μεσηΤα τσιμεντα τ' αναπολουσα, αλλά δεν ξεχναω και το τρομακτικο θεαμα του σπασμενου ποδιου του Ντακουλα κατω από τη μπασκετα..... Να φυγουν αυτα και να μην ξαναρθουν
Kaλά άστο τώρα μην πιάσουμε τα λυπητερά.
Πώς με βλέπεις του χρόνου με Ρακόσεβιτς στη θέση του Γιάκα?
Σαν να λύνονται τα μάγια σιγά σιγά....Στη σωστή στιγμή η μεγάλη εμφάνιση του Φράνκι.Σούπερ ΠΑΛΙ ο Μπατιστ.Γερά για τη νίκη στην τουρκία.
Ο Μπατίστ κάνει πολύ καλά παιχνίδια φέτος. Να 'χαμε άλλον έναν τέτοιο ή τουλάχιστο μισό γμτ!
-
O Μπατίστ κάνει εξαιρετικά παιχνίδια σε όλη τη δεύτερη φάση.Μου προκαλεί εντύπωση μιας και φαίνεται ο μοναδικός που παρουσίασε βελτίωση στην απόδοση του ενω όλοι οι άλλοι δεν βλέπονταν (μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο σήμερα).Γιατί άραγες.... Εν τω μεταξύ έβλεπα το παιχνίδι στην αρχή και δεν το πίστευα.Τρίποντα από το θεο με άμυνες από τους Κροάτες,χαμένα λεϊ απ από εμάς... Αν σε πάρει από κάτω τελικά δε θέλει και πολύ να τελματώσεις.Μπράβο στον Ζελικο για την αποστολή που έβαλε στον Παπανικολάου (άργησε λίγο;;;) και δεν τον απογοήτευσε ο τελευταίος.Ελπίζω σε κατάκτηση του Κυπέλλου το Σάββατο για παρπάνω αναπτέρωση ηθικού και ψυχολογίας εν όψει Εφες.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Πώς με βλέπεις του χρόνου με Ρακόσεβιτς στη θέση του Γιάκα?Δεν θα σου λύσει αυτός το πρόβλημα, πίστεψέ με
Το σημερινό δεν προσφερεται για συμπερασματα για παίκτες. Στο ματς στην Τουρκία θα μετρησετε(-ουν) τα balls του καθενός. Αν και θα διαφωνήσεις, τα μεγαλυτερα αυτη τη στιγμή τα έχει ο Σπανούλης. Με διαφορά
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Πώς με βλέπεις του χρόνου με Ρακόσεβιτς στη θέση του Γιάκα?
Δεν θα σου λύσει αυτός το πρόβλημα, πίστεψέ με
Το σημερινό δεν προσφερεται για συμπερασματα για παίκτες. Στο ματς στην Τουρκία θα μετρησετε(-ουν) τα balls του καθενός. Αν και θα διαφωνήσεις, τα μεγαλυτερα αυτη τη στιγμή τα έχει ο Σπανούλης. Με διαφορά
Όχι, δε θα διαφωνήσω. Οι παιχτες αυτοί γίνονται εύκολα ήρωες και το ίδιο εύκολα αποδιοπομπαίοι αλλά ότι έχουν άντερα, έχουν.
Απλώς εγώ προτιμώ τους 'παίχτες του προπονητή' σε αυτή τη φάση. Παλιότερα 'τρελαινόμουν' ευκολότερα.Εγώ πιστεύω ότι είναι πιο ολοκληρωμένος από το Λάκοβιτς.
Τι να μου λύσει; δεν κατάλαβα καλός είμαι στην περιφέρεια. Αλλού πονάω.
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........