-
Στη γειτονιά μου είναι η αντ/πεία της Μάζντα. Όταν ήρθε το καινούργιο ΜΧ-5 -και μάλιστα το συλλεκτικό- τράβηξα μεγάλο καημό. Ψαχνόμουν 2 μέρες να δώσω το 4άρι και να χρεωθώ να το χτυπήσω.
Τελικά, το ξεπέρασα. Λίγο. -
Ευτυχώς. Ξεπέρασε το NC και πήγαινε για NB FL
-
Ακριβώς. Και θα σου μείνει και κάνα 10άρικο, ώστε να μη νιώθεις το νταλκά του χρέους και να κάνεις βόλτες-πίστες ξένοιαστος.
-
Προχτές μετά το σχολείο επισκέπτομαι ένα από τα 2-3 συνεργεία του Ληξουρίου, αυτό που μου είχαν πει οι ντόπιοι ότι έχει τον πιο *μερακλή *μάστορα. Και πράγματι, παλιός αγωνιζόμενος ο λεγάμενος, έτρεχε σε ράλι με Mitsu Galant VR4.
Τα θυμάστε; Είναι ο προκάτοχος των EVO. Ούτε τιμόνι δεν είχε αλλάξει ο άτιμος.
Έκανα μια βόλτα γύρω από το συνεργείο. Κουφάρια (κάποτε ένδοξων) αυτοκινήτων βρίσκονταν παντού.
Εκεί δεξιά υπήρχε κι ένα άλογο, σε απόσταση 5 μέτρων από το αγωνιστικό. Να λοιπόν που δεν σκοτώνουν τα άλογα, όταν γεράσουν . Πώς φαίνεται ο μερακλής...
Η εξυπηρέτηση ήταν άψογη, η δουλειά του το ίδιο (όχι πως ήταν και τίποτα δύσκολο, απλώς είχε τρυπήσει λίγο η εξάτμιση, Παπαδόπουλος σου λέει μετά, ούτε χρόνος δεν έχει περάσει από τότε που την έβαλα), φιλικότατος και εξυπηρετικότατος. Το μυστικό του; Η θέα που αντικρύζει κάθε πρωί.
Αυτά έβλεπα κι εγώ, μου άνοιξε η όρεξη και πήγα μια γρήγορη βόλτα σε κοντινές ομορφιές. Δεν είναι κούκλα η επαρχία;
-
Ωραία η Κεφαλλονιά...
-
Ανάτρεξε στις προηγούμενες σελίδες του θέματος και θα δεις ότι η Κεφαλονιά είναι πάρα πολύ ωραία ! Αλλά πρέπει να έχεις και την καλοπέραση στο αίμα σου...
-
Απόψε πραγματοποιήθηκε η πρώτη κοινή εκδήλωση 3 (ναι, τριών) ελληνικών club αυτοκινήτου ταυτόχρονα. Τo MX5 Club, το RX8 Club και το Scoobynet αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, ξεκινώντας από το Ληξούρι της Κεφαλονιάς. Έτσι λοιπόν, το μοναδικό Miata, το μοναδικό STi κι ένα από τα 3 RX8 της κωμόπολης συνευρέθηκαν σε μια μεταμεσονύχτια βόλτα.
Απαθανατίστηκαν όλα μαζί...
αλλά καθώς το σκοτάδι ήταν πυκνό, σας χρωστάμε μια καλύτερη φωτογραφία των τριών τους. Για την ώρα αρκεστείτε σε μια του Impreza...
Είπατε τίποτα; 18άρες, ανάρτηση, επαναπρογραμματισμός, εξάτμιση, όλα όσα χρειάζεται ο Βασίλης για να 'σέρνεται' στους επαρχιακούς δρόμους της περιοχής.
Και φυσικά, επειδή ένα Miata δεν κλείνει παρά μόνο όταν βρέχει καταρρακτωδώς, γνωστός εκπαιδευτικός σε σχολείο της περιοχής δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τους παπαράτσι που λυμαίνονται την περιοχή. Κανείς βέβαια δεν κατάλαβε γιατί γέλαγε στο φακό, μάλλον θα χαίρεται για όσα θα επακολουθήσουν...
Η συνέχεια ήταν μαγευτική. Με την πανσέληνο πάνω από τα κεφάλια μας και μόνο, κατευθυνθήκαμε προς τα Χαβδάτα, μια πολύ όμορφη ανάβαση όπου βέβαια είναι καλύτερα να έχει βρέξει. Σε μία στροφούλα μάλιστα βρήκαμε λίγα νεράκια και σταματήσαμε για να βιντεοσκοπήσουμε λίγη δράση αποκλειστικά για σας. Το μενού περιλαμβάνει μερικά περάσματα με το Miata, όσο μπορεί ο κουλός χειριστής του να το πάει με τις πόρτες και μερικά ακόμα περάσματα με το STi να επιδεικνύει τη δύναμη του μοτέρ του και το σκίσιμο της εξάτμισης να αναστατώνει τα ζωντάνα της περιοχής (όχι ρε, δε μιλάω για εμάς, όχι πως δε μας ξεσήκωνε και μας βέβαια ). Επειδή όμως η ώρα είναι περασμένη κι έχουμε και σχολείο αύριο, να με συμπαθάτε αλλά θα τα 'ανεβάσω' αύριο. Έχουμε και ISDN βλέπετε, το νησί δεν υποστηρίζει DSL.
Στην επιστροφή, προσπάθησα να ακολουθήσω το STi και τα κατάφερα γιατί ο Βασίλης δεν το πίεζε στο όριο. Ακόμα κι έτσι όμως, ήταν φανερό πόσο πιο αποτελεσματικό είναι το Impreza. Σε στροφές με 2α και 3η, εκεί που το Miata γλιστρούσε ή αναταρασσόταν από τις ανωμαλίες και ήθελε κοντά μισή στροφή ακαριαίου ανάποδου για να μείνει στο δρόμο, το STi μπροστά έδειχνε ακλόνητο και στην έξοδο της στροφής απλώς εξαφανιζόταν. Απτά τα ολίγα, για να μη λέτε ότι σας παραμελώ ! -
Έχει τίποτα κενά οργανικά η Κεφαλλονιά, φίλε;
-
Νομίζω μια αποσπασούλα μπορείς να την χτυπήσεις !
-
Μόλις κατάφερα να ανεβάσω τα 3 χτεσινοβραδινά βιντεάκια. Όχι πως θα καταφέρετε να δείτε πολλά πράγματα, το σκοτάδι είναι πυκνό. Απλά θα δείτε το Miata να γυρίζει λίγο τον πισινό του στο τελείωμα της στροφής και το STi να περνάει μπροστά σας 2 φορές και να ανασταίνει με τον ήχο του. Απτά!
http://rapidshare.de/files/15715845/MOV00482.MPG.html
-
Μόλις κατάφερα να ανεβάσω τα 3 χτεσινοβραδινά βιντεάκια. Όχι πως θα καταφέρετε να δείτε πολλά πράγματα, το σκοτάδι είναι πυκνό. Απλά θα δείτε το Miata να γυρίζει λίγο τον πισινό του στο τελείωμα της στροφής και το STi να περνάει μπροστά σας 2 φορές και να ανασταίνει με τον ήχο του. Απτά!
http://rapidshare.de/files/15715845/MOV00482.MPG.html
-
Πολυ μαρτυριαρης εισαι!
Ηταν που δεν θα τα δημοσιευες το ιδιο βραδυ, ειχες σχολειο την επομενη ε? (ξυπνητηρι στις 11.10, στο σχολειο στις 12.00)... και μου λεγε η μανα μου διαβαζε να γινεις δασκαλος... τιποτα εγω! -
Εσύ έχεις ένα καλό κι ένα κακό. Το καλό είναι ότι περνάς όλο το καλοκαίρι στην Κεφαλονιά, το κακό είναι ότι τα καλοκαίρια δουλεύεις ακατάπαυστα !
-
Το σημερινό μάθημα τιτλοφορείται: 'το πάθημα να σου γίνει μάθημα'.
Καθώς ο καλός Θεούλης έβρεχε τους δρόμους του νησιού, τι καλύτερο από μια νυχτερινή ανάβαση προς τα Χαβδάτα (υπεργλιστερή διαδρομή) κι ένα αυτοκίνητο κολλημένο στον πίσω προφυλακτήρα σου να βιντεοσκοπεί τα κατορθώματά σου;
Αν περιμένετε να δείτε βιντεάκια, θα απολαύσετε 2 φωτογραφίες. Γιατί αυτό; Γιατί στην πρώτη ανάβαση, κάποια στιγμή το Miata γλίστρησε παραπάνω από όσο έπρεπε και καθώς εκατέρωθεν του οδοστρώματος υπάρχουν μπαριέρες, ακούμπησε τη μία με το αριστερό τμήμα του πίσω προφυλακτήρα. Κατεβαίνω κάτω για να αντικρύσω μία ανεπαίσθητη γρατζουνιά, η οποία ενδεχομένως να μπορεί να αντιμετωπιστεί και με αλοιφή.
Ίσως πάλι και όχι, αλλά όπως και να έχει, πολύ μικρό το κακό. Και καθ' ότι νεαρός και παρορμητικός, λέω να συνεχιστεί το γύρισμα.
Στη δεύτερη ανάβαση, σε ένα σημείο που περνούν καθημερινά πολλά κοπάδια με γίδες και κατσίκια τα οποία χ@ζουν ομαδικώς και η πρόσφυση προσομοιάζει αυτή παγωμένου δρόμου, το Miata γύρισε ξανά, αυτή τη φορά με το μπροστινό μέρος να σημαδεύει κάτι κάγκελα-μπαριέρες. Ήμουν σίγουρος ότι το κακό ήταν πολύ μεγαλύτερο αλλά τελικά αποδεικνύεται πως αυτό το αυτοκίνητο, εκτός από εξαιρετικό εύκολο και φιλικό στην πλαγιολίσθηση, είναι κι άτρωτο. Άλλη μια γρατζουνιά λοιπόν για τον μπροστινό προφυλακτήρα, ο οποίος έτσι κι αλλιώς έπρεπε να βαφτεί κάποια στιγμή.
Εν ολίγοις, με μηδαμινό τίμημα *παθαίνουμε *κι ελπίζω μαθαίνουμε. Και μην πει κανείς για οδήγηση σε δημόσιο δρόμο, γιατί εκεί που τα κάναμε αυτά είναι η απόλυτη ερημιά. Άλλο ένα συμπέρασμα είναι το πόσο ασφαλές είναι το drift. Ακόμα και σε αυτές τις δύο περιπτώσεις που έγινε ό,τι χειρότερο μπορούσε να συμβεί, ο απολογισμός ήταν ελάχιστος μπροστά σε αυτό που μπορεί να συμβεί σε όποιον κυνηγάει τους απόλυτους χρόνους. Driftάρετε λοιπόν αδελφοί μου -
dimsabas
είσαι απίστευτος!Οι περισσότεροι θα μπαίναμε εδώ μέσα και θα γράφαμε 'το καημένο το αμαξάκι μου, μπουχουχου, σνιφ ' και άλλα παρόμοια...
Εσύ, αντίθετα, 'Driftάρετε λοιπόν αδελφοί μου' !
Τι να πω; Πραγματικά σε χαίρομαι!
-
Είσαι με τα καλά σου; Τα βιντεάκια βγήκανε σκατά επειδή ήταν βράδυ, αύριο πάμε για πρωινή βιντεοσκόπηση. Άλλοι με χαίρονται, άλλοι θα με θεωρούν ανώριμο. Τι να π(ι)εις;
Πάντα με ασφάλεια και με τα μυαλά μέσα στο κεφάλι ... -
Είναι σίγουρα ασφαλές αυτό που κάνεις; Στις (συνήθως τυφλές) στροφές του ορεινού επαρχιακού δρόμου μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δεν έρχεται κάποιος από το αντίθετο;
-
Η διαδρομή αυτή δεν έχει πολλές τέτοιες, ούτε έχει φουρκέτες. Είναι ψιλοανοιχτή διαδρομή για τα δεδομένα των ορεινών επαρχιακών διαδρομών στην Ελλάδα. Η κίνηση είναι αμελητέα, αλλά ακόμα κι έτσι, την ημέρα δεν μπορείς να ξεθαρρέψεις. Τις μεταμεσονύχτιες ώρες όμως που πάμε εμείς, πέρα του ότι πρέπει να περνάει 1 αυτοκίνητο/ώρα, τα φώτα είναι μεγάλος σύμμαχος για να εκμεταλλευτείς όλο το πλάτος του δρόμου. Δεν πρόκειται να έκανα κάτι που βάζει σε κίνδυνο άλλους.
-
Ευτυχώς να λες που είχες και το φαναρτζή από πίσω σου στην κατάβαση και σε κάλυπτε (σε μέτραγε μάλλον) στις ζημιές. Αθάνατο miata.
-
Σαν πολλοί Ληξουριώτες μαζευτήκαμε εδώ μέσα μου φαίνεται !
ΜηΧανικές α5κήσεις