Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ koulis1
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΙΚΡΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ 38 ΛΕΠΤΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΚΟΥ Α Φ Ο Ρ Α Κ Α Ι Ε Σ Ε Ν Α,ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ.
ΕΓΩ,ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΟΥ 'ΗΛΙΚΙΑ', ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΑ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΟΣΧΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝ 'ΣΙΡΟΚΟ'.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΕΦΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ,ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Κατ αρχήν το σχόλιο σου δεν αφορά εμένα γιατί οπως θα έπρεπε(ή εισαι πολύ ψηλά για να κοιτάς τις συμμετοχές κατω απο το Νο1;;;;;;) να ξέρεις
οτι δεν ετρεχα στον αγώνα.
Κατ δευτερον ρε συ Λου-Μου τι εισαι ο Ρομπέν των Δοκιμών;;;;;;
Ξέρεις δηλ.και ποτε πηγε για χ..ιμο ο Κυρκος;;;;;;
Και τέλος, καλά και ωραία, ειναι οσα σου γράφουν οι 'σφουγγοκολάριοι' σου αλλά προχθές (που ειχατε φάει 15' ωσπου να το 'κουρνιάξετε') επειδή εβρεχε, θα 'κλείναμε' το μαγαζί και θα τη 'κάναμε'.
Εκει δηλ.δεν χρειάζεται 'ψυχή';;;;;;;.
Κουλης Κων/νος
ΥΓ.Αυτά προς το παρόν και δεν γράφω τιποτα αλλο γιατι ειλικρινά εκτιμώ τον Βωβό..............
ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ Ο ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΜΕ ΕΙΧΑΜΕ 'ΦΑΕΙ' 15 ' ???
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΝ,ΑΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ,ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ FORUM.
ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΗ.