-
Θα σας αποκαλυφθω,ναι ημουν εγω με το λευκο Σουμπαρου!!!
Εχει κανεις αντιρρηση?
Τελικα ομως δεν θα τρεξω,οποτε παρακαλω να μην γινει θεμα!
Ευχαριστω
Δημητρης ΑμαξοπουλοςΦιλε μου Νταν,γιατι ενοχληθηκες με αυτα που εγραψα,σε φωτογραφιζε καπου?
-
Τι θα γίνει τελικά με τις δοκιμές ρε παιδιά.
Αφου δεν μπορούν να φυλαχθούν,απο το Υπουργείο μεχρι τους ιδιους τους αγωνιζόμενους εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε εδω μέσα λαικά δικαστήρια;;;;;;
Ημαρτον ρε,αμαν πια τα ιδια και τα ιδια.
Ο ενας 'του ειπαν οτι ειδαν λευκό μιτσου-σουμπ',ο αλλος 'γιατι εκανε 38 λεπτά πέρασμα και οχι 16',ο τρίτος 'που ητανε στις 28 του μηνός'.
Ημαρτον!!!!!! -
ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΟΥΝΑ ΜΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΤΡΑΒΗΞΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΕΝΑ ΠΟΤΑΜΑΚΙ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ?
-
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Τι θα γίνει τελικά με τις δοκιμές ρε παιδιά.
Αφου δεν μπορούν να φυλαχθούν,απο το Υπουργείο μεχρι τους ιδιους τους αγωνιζόμενους εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε εδω μέσα λαικά δικαστήρια;;;;;;
Ημαρτον ρε,αμαν πια τα ιδια και τα ιδια.
Ο ενας 'του ειπαν οτι ειδαν λευκό μιτσου-σουμπ',ο αλλος 'γιατι εκανε 38 λεπτά πέρασμα και οχι 16',ο τρίτος 'που ητανε στις 28 του μηνός'.
Ημαρτον!!!!!!ΑΓΑΠΗΤΕ koulis1
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΙΚΡΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ 38 ΛΕΠΤΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΚΟΥ Α Φ Ο Ρ Α Κ Α Ι Ε Σ Ε Ν Α,ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ.
ΕΓΩ,ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΟΥ 'ΗΛΙΚΙΑ', ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΑ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΟΣΧΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝ 'ΣΙΡΟΚΟ'.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΕΦΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ,ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ koulis1ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΙΚΡΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ 38 ΛΕΠΤΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΚΟΥ Α Φ Ο Ρ Α Κ Α Ι Ε Σ Ε Ν Α,ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ.
ΕΓΩ,ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΟΥ 'ΗΛΙΚΙΑ', ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΑ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΟΣΧΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝ 'ΣΙΡΟΚΟ'.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΕΦΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ,ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Κατ αρχήν το σχόλιο σου δεν αφορά εμένα γιατί οπως θα έπρεπε(ή εισαι πολύ ψηλά για να κοιτάς τις συμμετοχές κατω απο το Νο1;;;;;;) να ξέρεις
οτι δεν ετρεχα στον αγώνα.
Κατ δευτερον ρε συ Λου-Μου τι εισαι ο Ρομπέν των Δοκιμών;;;;;;
Ξέρεις δηλ.και ποτε πηγε για χ..ιμο ο Κυρκος;;;;;;
Και τέλος, καλά και ωραία, ειναι οσα σου γράφουν οι 'σφουγγοκολάριοι' σου αλλά προχθές (που ειχατε φάει 15' ωσπου να το 'κουρνιάξετε') επειδή εβρεχε, θα 'κλείναμε' το μαγαζί και θα τη 'κάναμε'.
Εκει δηλ.δεν χρειάζεται 'ψυχή';;;;;;;.
Κουλης Κων/νοςΥΓ.Αυτά προς το παρόν και δεν γράφω τιποτα αλλο γιατι ειλικρινά εκτιμώ τον Βωβό..............
-
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΣΑΝ ΟΡΓΑΝΩΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΘΕΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΝΑ POST ΜΕ ΘΕΜΑ 28ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΛΕΥΚΟ SUBARU ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ Η ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ 3/5 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ.ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΥΡΟΣ
-
ΑΓΑΠΗΤΕ koulis1
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΙΚΡΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ 38 ΛΕΠΤΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΚΟΥ Α Φ Ο Ρ Α Κ Α Ι Ε Σ Ε Ν Α,ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ.
'EL-EM'
Κατ αρχήν το σχόλιο σου δεν αφορά εμένα γιατί οπως θα έπρεπε(ή εισαι πολύ ψηλά για να κοιτάς τις συμμετοχές κατω απο το Νο1;;;;;;) να ξέρεις
οτι δεν ετρεχα στον αγώνα.ο Νικος Κουλης ετρεχε ,ο προπερσινος ¨Γινε¨
-
ΑΓΑΠΗΤΕ koulis1
'EL-EM'
οτι δεν ετρεχα στον αγώνα.
Ξέρεις δηλ.και ποτε πηγε για χ..ιμο ο Κυρκος;;;;;;
Και τέλος, καλά και ωραία, ειναι οσα σου γράφουν οι 'σφουγγοκολάριοι' σου αλλά προχθές (που ειχατε φάει 15' ωσπου να το 'κουρνιάξετε') επειδή εβρεχε, θα 'κλείναμε' το μαγαζί και θα τη 'κάναμε'.
Εκει δηλ.δεν χρειάζεται 'ψυχή';;;;;;;.
Κουλης Κων/νοςΥΓ.Αυτά προς το παρόν και δεν γράφω τιποτα αλλο γιατι ειλικρινά εκτιμώ τον Βωβό..............
ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ Ο ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΜΕ ΕΙΧΑΜΕ 'ΦΑΕΙ' 15 ' ???
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΝ,ΑΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ,ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ FORUM.
ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΗ.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Αγαπητέ DAN,
Εμείς σαν απλοί θεατές θα κατηφορίσουμε στα όμορφα μέρη σας να απολαύσουμε τον αγώνα σας και πιστεύω μέχρι τότε να έχετε λύσει τα όποια προβλήματα έχετε
Όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έπειτα απο 2 επισημάνσεις απο τον
ΕΛ-ΕΜ και 1 απο τον spirou αρνείσαι να απαντήσεις/επιβεβαιώσεις οτι το λευκό SUBARU δεν ήταν του συνδυασμού ΒΩΒΟΥ-ΕΛ ΕΜ και έτσι δημιουργείται στην ατμόσφαιρα μια αμφιβολία για αυτούς......Φιλικά
ΓιάννηςΕγώ δεν βλέπω να αφήνει υπονοούμενο ότι ήταν ο Κ.Λώρης με το λευκό subaru...Μπορεί να ήταν (αν ήταν) οποιοσδήποτε...τι τρώγεστε με το να διευκρινήσει ποιοι ήταν...Προσωπική μου άποψη,ο Άρης δεν χρειάζεται 20 περάσματα για να πάει όπως πάει...Αρκεί ο συνοδηγός του,που του έχει εμπιστοσύνη.Όπως και τα άλλα πληρώματα...(τα ¨κορυφαία¨).
Φιλικά!
ΑΓΑΠΗΤΕ Moya Kunior,
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ SUPPORT.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Junior!!! όχι Kunior!!!
-
Συμφωνώ με GRD. Και για όσους δεν κατάλαβαν η λογική, 'άκουσα κάποιους που λένε ότι είδαν ένα κάποιο χρώμα, που μπορεί να ήταν και ποδήλατο και το οδηγούσε ο Χριστός ντυμένος φαντάρος με συνοδηγό τον πρόσφατο άγιο Βησσαρίωνα' δεν μας εκπροσωπεί. Όταν κάποιος, οποισδήποτε θέλει να πει κάτι, το κάνει με αποδείξεις. Χωρίς αποδείξεις δεν έχει καμία ουσία να αρχίσουμε να λέμε και να γράφουμε τόσα πολλά. Αυτός ήταν ο σκοπός της παρέμβασής μου. Όσοι θέλουν και μπορούν το καταλαβαίνουν. Για τους άλλους δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι...
(Ιδιαίτερα όταν υπάρχουν παρατσούκλια που τους χαρακτηρίζουν από μικρούς...)
Για μένα το θέμα θεωρείται λήξαν...Υ.Γ. Το http://www.olympiakorally.gr πως σας φαίνεται αγαπητοί κύριοι; Καλό, μέτριο, άσχημο, χρειάζεται κι άλλη δουλειά;
-
Μπαινω,μου βγαζει αλαμπουρνεζικα,κανω δεξι κλικ,κωδικοποιηση Ελληνικα windows,αλλα και παλι αλαμπουρνεζικα.
Τι κανω λαθος? -
Ο χρήστης DAN έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ DAN,
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΔΕΙΞΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΑΝΙΚΟΥ,ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΟΥ POST ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΣ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ) ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ (ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ) ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΥ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
βασικά όποιος έχει μύγες μυγιάζεται και γι΄αυτό δεν κατάλαβα προς τι οι πιέσεις προς την διοργάνωση με την οποία δεν έχω καμία σχέση να γράψω ποιός ήταν, είχατε κάτι να φοβηθείτε?
δεν είστε ο μόνος ηθικολόγος εδώ μέσα, μην κυνηγούμε αποκλειστικότητεσ.....
ήμουν έτοιμος να πω όμως εκ μέρους της οργάνωσης ο GRD παρακάλεσε να μείνει το θέμα εδώ και αφού δεν έχω στοιχεία να υποστιρήξω τα λεγόμενά μου θα σταματήσω εδώ
άλλωστε ο δοκιμαζόμενος επικοινώνησε με φίλο μου και άρχισε να του κάνει επίθεση ότι και καλά αυτός με βάζει κτλ
θα ξαναπώ ότι δεν είμαι φερέφωνο κανενός
Α! περιμένω να μας πείτε ποιός είδε τον Κύρκο στο Αχαιός
μήπως έκανε και αυτός την ίδια δουλειά?***Μου είπε ο φίλος μου που το είπε η φίλη του που τον έβαλε η ξαδέλφη του …..........
Αλλά φερέφωνο δεν είσαι ??????
Διάβασε χριστιανέ μου τη γράφεις
Διάβασε καλά μήπως και καταλάβεις τουλάχιστον εσύ τη γράφεις ......
ή απλά πες ότι έκανες ……… απερισκεψία !!!!!!! *************** -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Μπαινω,μου βγαζει αλαμπουρνεζικα,κανω δεξι κλικ,κωδικοποιηση Ελληνικα windows,αλλα και παλι αλαμπουρνεζικα.
Τι κανω λαθος?ΜΠΕΣ,ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΑΛΑΜΠΟΥΡΝΕΖΙΚΑ,ΚΑΝΕ ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ,
ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ UNICODE KAI BΛΕΠΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ? -
Όντως αγαπητέ Αμαξόπουλε θέλει unicode το έργο μας για να παίξει. Βλέπετε ο 'μάγειράς' μας 'μαγειρεύει' με Mac. Τι να κάνουμε....
Έτσι για ενημέρωση... αν και παίζει στο site. Πάνω από 80 συμμετοχές. Τόσο πάνω που μπορεί να είναι και σχεδόν 90....
Καλή χρονιά και να σκεφτεί κανείς ότι λείπουν και πέντε - έξι κλασσικές συμμετοχές. Πάντως θέλω να δω τα ιστορικά στην Αλφειούσα...
Ανατριχίλα....
Αν με αφήσουν να κάνω κοπάνα από το πόστο μου....
Αν...
-
Ο χρήστης Moya_Junior έγραψε:
Αγαπητέ DAN,
Εμείς σαν απλοί θεατές θα κατηφορίσουμε στα όμορφα μέρη σας να απολαύσουμε τον αγώνα σας και πιστεύω μέχρι τότε να έχετε λύσει τα όποια προβλήματα έχετε
Όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έπειτα απο 2 επισημάνσεις απο τον
ΕΛ-ΕΜ και 1 απο τον spirou αρνείσαι να απαντήσεις/επιβεβαιώσεις οτι το λευκό SUBARU δεν ήταν του συνδυασμού ΒΩΒΟΥ-ΕΛ ΕΜ και έτσι δημιουργείται στην ατμόσφαιρα μια αμφιβολία για αυτούς......Φιλικά
ΓιάννηςΕγώ δεν βλέπω να αφήνει υπονοούμενο ότι ήταν ο Κ.Λώρης με το λευκό subaru...Μπορεί να ήταν (αν ήταν) οποιοσδήποτε...τι τρώγεστε με το να διευκρινήσει ποιοι ήταν...Προσωπική μου άποψη,ο Άρης δεν χρειάζεται 20 περάσματα για να πάει όπως πάει...Αρκεί ο συνοδηγός του,που του έχει εμπιστοσύνη.Όπως και τα άλλα πληρώματα...(τα ¨κορυφαία¨).
Φιλικά!
ΑΓΑΠΗΤΕ Moya Kunior,
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ SUPPORT.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Junior!!! όχι Kunior!!!
SORRY,
ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης DAN έγραψε:
2 εβδομάδες έμειναν και οι φήμες οργιαζουν για Λευκό Σουμπαρού νέο μοντέλο με Ολινς που έκανε δοκιμές όλο τον Φλεβάρη και τώρα θα πάει να κάνει τα 4 περασματάκια του νόμιμα και ωραία.
Απορώ με το θράσος μερικών που βλέπουν μόνο τα μπροστινά σακούλια... και κράζουν όλον τον κόσμο ότι παρανομεί σε βάρος τωνΕΥΧΟΜΑΙ,ΦΙΛΕ DAN, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟ SUBARU ΝΑ ΜΑΖΕΨΕ ΑΡΚΕΤΟ ΤΣΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ Σ/Κ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΙΑ ΚΑΤΩ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΟΥΝΑ ΜΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΤΡΑΒΗΞΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΕΝΑ ΠΟΤΑΜΑΚΙ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ?Ο Τσώρτσιλ ήταν!!!
Αλλά ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ, οπότε δεν μπορούσε να θεωρηθεί αγωνιζόμενος...
Από τότε που έβγαλε και του έδωσαν τον κανονισμό, συμμορφώθηκε!
-
Ξέρεις δηλ.και ποτε πηγε για χ..ιμο ο Κυρκος;;;;;;Θα πρέπει να ξέρεις πως ο Κυρκος έχει Vodafone!!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
2 εβδομάδες έμειναν και οι φήμες οργιαζουν για Λευκό Σουμπαρού νέο μοντέλο με Ολινς που έκανε δοκιμές όλο τον Φλεβάρη και τώρα θα πάει να κάνει τα 4 περασματάκια του νόμιμα και ωραία.
Απορώ με το θράσος μερικών που βλέπουν μόνο τα μπροστινά σακούλια... και κράζουν όλον τον κόσμο ότι παρανομεί σε βάρος τωνΕΥΧΟΜΑΙ,ΦΙΛΕ DAN, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟ SUBARU ΝΑ ΜΑΖΕΨΕ ΑΡΚΕΤΟ ΤΣΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ Σ/Κ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΙΑ ΚΑΤΩ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Πολύ καλό!!!
-
Βρε παιδιά της ΑΟΛΑΠ, που βρίσκεται η Κάπελη;
Δεν είναι δυνατόν ο χάρτης του αγώνα να μεγαλώσει ώστε να δούμε τι μας γίνεται;
Λάμπης Κουρτέσης
28o Ολυμπιακό Ραλλυ