-
double post
-
-
Του πήραν τις πινακίδες, κυκλοφορούσε χωρίς αυτές με το χαρτί και όταν τις πήρε ξέχασε να το βγάλει.
Δεν τον ενοχλούσε; θα πεις. Μα δες πως έχει βάλει τα σηματάκια των τελών κυκλοφορίας και την ασφάλεια. -
Μα και παλι, γιατι να βαλει χαρτι, εστω και αν του την πηραν; Δεν βγαζουμε ακρη!
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μα και παλι, γιατι να βαλει χαρτι, εστω και αν του την πηραν; Δεν βγαζουμε ακρη!Για να παραστήσει ότι περιμένει νέες πινακίδες. Το έχω κάνει κι εγώ (περιμένοντας όμως νέες πινακίδες κι έχοντας το χαρτί πίσω, όχι στο παρμπρίζ).
-
Αν κρινω απο τον αριθμο των σηματων, το εχει απο το 2002. Μα τοσο πια;;
-
Νέες πινακίδες παίρνεις και όταν επιθυμείς ν' αντικαταστήσεις τις παλαιού τύπου με νέου καθώς και όταν χάνεις την παλιά ή επανακυκλοφορείς αυτοκίνητο του οποίου έχεις καταθέσει τις πινακίδες για να μην πληρώνεις τέλη. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις κυκλοφορείς με χαρτί (παράνομα μεν, αλλά έχοντας το αποδεικτικό έγγραφο της νομαρχίας δεν σου κάνουν τίποτα).
-
Απο οσο θυμαμαι παντως, οι πινακιδες συνβαδιζουν με το 2002. Τεσπα!
-
Μετά απ' όλα τα σημερινά τριτοκοσμικά με καθιζήσεις και πίδακες νερού στην εθνική και 2-3 καραμπόλες, να κι ένα Korando (SUV) αγκαλιά με μία κολόνα στην Κατεχάκη οπότε κάτι χιλιόμετρα ουρές και στα δύο ρεύματα
-
εγω στο Κηφησο κατα τις 10 το πρωι συναντησα 2 σταματημενα αυτοκινητα στην αριστερη λωριδα με 2-3χλμ διαφορα μεταξυ τους. Ευτυχως δεν ειχαν δημιουργησει μεγαλη ουρα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μετά απ' όλα τα σημερινά τριτοκοσμικά με καθιζήσεις και πίδακες νερού στην εθνική και 2-3 καραμπόλες, να κι ένα Korando (SUV) αγκαλιά με μία κολόνα στην Κατεχάκη οπότε κάτι χιλιόμετρα ουρές και στα δύο ρεύματαΝαι, ναι. Μια γκόμενα οδηγούσε, η οποία δεν κατάλαβε, λέει, πως έφυγε από τον δρόμο.... Πάντως δεν έπαθε τίποτα.....
Ερώτηση: Τί μάρκα είναι το Korando και ποιος μπορει να δώσει χρήματα για αγοράσει κατι τόσο άσχημο;;;;;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μετά απ' όλα τα σημερινά τριτοκοσμικά με καθιζήσεις και πίδακες νερού στην εθνική και 2-3 καραμπόλες, να κι ένα Korando (SUV) αγκαλιά με μία κολόνα στην Κατεχάκη οπότε κάτι χιλιόμετρα ουρές και στα δύο ρεύματα
Ναι, ναι. Μια γκόμενα οδηγούσε, η οποία δεν κατάλαβε, λέει, πως έφυγε από τον δρόμο.... Πάντως δεν έπαθε τίποτα.....
Ερώτηση: Τί μάρκα είναι το Korando και ποιος μπορει να δώσει χρήματα για αγοράσει κατι τόσο άσχημο;;;;;
Ssanyong και ξέρω ακόμα έναν που το αγόρασε...........
-
Μη μου πεις...
-
Ξεκίνησε ως Ssangyong. Απο ένα σημείο και μετά, τα έβγαζε η Daewoo νομίζω.
-
Σήμερα ταξί mercedes B180!!!!
-
Ο χρήστης keny έγραψε:
Σήμερα ταξί mercedes B180!!!!Παρντον;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Σήμερα ταξί mercedes B180!!!!
Παρντον;
E αυτό ήταν το φτηνότερο 'αστέρι' αυτό πήρε ο άνθρωπος...
-
Ειδα και στη γερμανια 3 Βclass taxi.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ειδα και στη γερμανια 3 Βclass taxi.Αφου τα εχουν και στη Γερμανια, εχουμε περιθωριο εδω στην Ελλαδα να δουμε ταξι Opel Agila!!!
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!